2017 Şubat Anneleri

aslında suyumda bi hafta kadar azlik çıktı doktor bunun normalmolabilecegini söyledi fakat cidden şu gelmişse çok tehlikeli bi durum dedi emin olmak için amsure testi yaptı sonuç temiz çıktı çok şükür ama yine de takip edelim dedi pazartesi tekrar gidicem bu kez devlete de gidicem bi de orda göstereyim diyirum.ama şimdi daha rahatım napalim uzanıp yatarım suyu bol içecem işte ama bebeğim daha çok minik erken doğumdan çok korktum allah evlatlarımızla sinamasin biz anneleri

Telaslar hic bitermi :) ama tavsiyem guzelce uzun uzunnn uyuyun bebekler 2-3 yasina gelene kadar uykusuzluk sorunu devam edebiliyor gerci artik bagisiklik kazaniyorsunuz ama iste eski duzenden eser kalmiyor
deme yaaa. benim en büyük korkum uyku. çünkü aşırı severim ve uykusuzluğu hiç sevmem. sabah 10 dk bişi istedi eşim kalktım söylene söylene. eee diyor bebek oluncada çocuga mı söyleneceksin dedim olabilir

Yok kuzum yaa.
Dün'e kadar hiç aklımda bile yoktu.
Kendime o kadar güveniyordum ki ,geçen hafta sonu evin halılarını kaldırdım ,koltukları bir güzel çekip altlarını sildim süpürdüm..
Yani hiç aklımın ucunda bile yoktu dün doktor ikaz edene kadar.
Sadece ağrılarım var diye düşünüyordum :)

Ahhh canım yaaa
Bir an annemi anlatıyorsun sandım :))
O da hiiiç zor'a gelemez. 1 gün temizlik yapsa 1 hafta yatar :))
Bugün iyi hissetmeyince annemlere gideyim bari diye düşündüm.Telefon da baktım keyifsiz yorgun,boşverdim gitmeyi.
Tırnağın varsa başını kaşı diyorum kendime.Doğumda 1 gece yanımda kalsa yeter.Başka bir beklentim yok valla :))

Benim Dr un en hoşuma giden tarağı 4 D olması :) ama ogluş um hep böyle eli yüzünde oluyo :) kameraları sevmiyo cekmeyin uleennnnn der gibi
Maşallah burna bak fındık burunnnnn

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor..? Lohusa gecelik pijama vs aldınız mı ? Doğum çantanız hazır mı ?
Hayır
Hayır
Hazırlıklarbekleme modunda

Canım ben hamile kilodu kullanmıyorum o dediğin pamuklular daha rahat, zaten günde 2-3 kez değiştiriyorum akıntıdan dolayı
Arkadaşlarım depend kilot tavsiye etti yandan cırt cırtlıymış o da ve Doğum yapan bütün arkadaşlarım onu kullanmış
Kıyafetlerimi henüz yıkamadım
Penye 2 var şuan, peluş 3
2 tane de pazen var. Pazen özellikle kış bebekleri için çok tavsiye ediliyor

Lansinoh elektrikli aldım

Dostum sen erken doğuma davetiye çıkarıyorsun ama halıları kaldırıp,koltukları çekmek ne oluyor ?? Oldu olcak bi de bütün evin camlarını silseydin..ben eğilmiyorum bile evde ,süpürme işini,bulaşık mak boşaltma doldurma işini eşim yapıyor..Bence ben ne yapıyorum diye bir düşün.. ve hamileliğinin tadını çıkar..

canım benim bebeişin suyu normalden çok az çıktı bunu söylediğimde ama degildir dedi. inşallah seninkide degildir. böyle şeyler düşünüp kendini korkutma. benim su azlığından sebep erken doğum felan diye duydum ama doktorum da beni rahatlattı bende kendimi rahatlattım. bir ara senin gibi çok korktum daha çok küçük ya doğum olursa diye. ama öyle bile olsa yani suyun akıyor olsa bile hemen almıyorlar kendini korkutma. bak sonuç iyi çıkmış doktorun sadece tedbir amaçlı kontrol demiş

@Mutsuzperi27 ben de öğretmenlik mezunuyum daha atanamamistim ki eşimle tanıştım sonra sözdü nisandi derken o yıl atanamadım sonra eşim doğuya tayin oldu burda iyice psikolojim alt üst oldu hiç çalışamadım falan filan sonra gebelik oldu aslında başlarda hiç sıkıntım yoktu ama kv ve görümce zamanla atanmam konusunda baskı yapmaya başladılar. eşim tek maaşla hem çocuğa hem bana nasıl bakcak mis yetmezmiş işte beynimin etini yer dururlar onlar ısrar ettikçe bizim de huzurumuz kaçar oldu akşam yemekte sabah kahvaltıda yatakta konu hep benim atanmam oldu atansam da aynı senin durumun olacak onu da biliyorum işte ne diyim karı koca arasına girildiğinde huzur da kaçıyor sevgi de azalıyor bırakalım tek başlarına ne yaparlarsa yapsınlar genç bunlar biz destekleyelim demiyorlar hayatı zehir ediyorlar

Ama yani bebek baska bir olay emin ol hic erinmiyor insan.. annelik duygusu paha bicilemez :)

Branşın ne canm?
Bak ben 2009 mezunuyum ve kpssye hiç girmemiştim, önce yurtdışında yüksek lisans yaptım sonra özelde çalıştım ve hayatımdan çok memnundum. 2014te evlendik ve eşim hadi bi gir KPSS'ye dedi başvurduk. İlk girişimdi ve eğitimden 36 doğru 36 yanlış yaptım yine de az daha atanıyordum. Ama dedim ben özelde mutluyum yok idealistim çocuklar iyiler vs. Ama evlenince öyle olmadı, evrak işim en erken 11de bitiyordu. Cmt eşim uyurken kalkıp işe gidiyordum ve devlette verilen net maaşı 6 gün tam çalışarak alıyordum
Sonra okulda yönetimsel baskılar başladı kayıtları arttırmak için ve şubat tatilinin bitişinde bi veli saldırdı üstümüze. Yönetim velidir dedi ses etmedi ve ağlaya ağlaya eve geldim. 2009dan kalma eğitim kitaplarını çıkardım derse başladım. Her gün 2 saat çalıştım. Yemeği ben hazırladım eşim topladı. Ev işlerini birlikte yaptık.ödevleri sınavları hep o okudu sisteme girdi. Ben her gün ağlayarak eve geldim 20bin tazminat ödememek için bırakamadım işi ve her gün beni teselli etti. Atandım. 1 senelik evimi bıraktım İran sınırında çalıştım ve şimdi evime döndüm çok şükür evim huzurlu, sevdiğim adamdan bir bebeğim olacak. Ailevi bir dünya sıkıntım var. Deli bir anneannem var her ay Yen'i bir dava açıyor ailedeki çoğu kişiye. Şuan 3 tane mahkemem var ama umrumda değil. Allah biliyor yardım eder. Sen de takma hiç. Ben özelde bu sıkıntılarla atandım sen de atanırsın yeter ki azmet. Ve kendin istediğin için atan başkası için değil

Bugün ku ruh halim

Ay ben deee. Koca gün bi kahvaltı yaptım
Bi de yatak çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirdim yorganı da kocama bıraktım. Şimdi kahve içiyorum internette takılıyorum ders çalışmam lazııııııııım

Kızlar az önce kargo geldi, bebek bezi siparişi vermiştim bir siteden,kargoyu açtım..bebek bezinin tekini de açtım baktım ve gözlerim doldu,çok duygulandım...bazen hamileliğim şaka gibi geliyor ,anne olmak falan ne bileyim...ben hangi ara büyüdüm de anne oluyorum oldum..bebek bezini prima premium care aldım hepsiburada'dan 108 tanesi 47.90 mı neydi kargo da bedavaydı,bilginize...

Deniz anası modu

ben de 2009 sosyal bilgiler ogretmenligi mezunuyum malesef...önce dershanede çalıştım 3 yıl iki yıl da ücretli yaptım bu arada sosyoloji okudum açıktan sonra eşimle tanıştık gez toz sonra işler ciddilesti felan derken atanma işi hep erteledim.aslinda geçen yıl çok istedim ama kısmet olmadı 68 de kaldım yine bu yıl da bebekten dolayı yine yapamadım. benim eşim çay içtiği bardağı bile kaldırmadigi gibi suyu bile benden isterYani iste hem motive değilim hem yetistiremiyorum bir türlü. ama bu yıl tayinimiz var inşallah seneye dershaneye gitmek istiyorum kv de bebege bakacak bakalım inşallah olur.ha bu arada kendim istiyorum tabi atanmayı ama kv baskısı beni uzaklaştırıyor yani baskı hissettiğim için zorunluluk olarak algılar oldum yani para kazanmiyorum diye ise yaramaz olarak algılanıyorum onlar tarafından

1 . ne ile rahat ediyorsan onu kullan
2. hasta bezi de aynı işi görüyor.Bütçem neye müsade ediyorsa onu al.Zaten en fazla 2-3 tanesi kullanılıyor.
3. kıyafetleri 30 da yıka,çekme değilde hafif bir toparlanma olabilir bazılarında ama sorun değil.Zaten çabuk büyüyor bebişler.
4. 1-2 tane de kadife gibi battaniye alsan yeterli olur derim

Kabul ediyorum.
Hiç "ama şu ama bu" diye kendimi savunmayacağım.
Dün kontrolden sonra kendime geldim.
Hem eşimden hem annemden bir ton fırça yedim.
Bundan sonra doğuma kadar dinlenmeye çalışacağım..Az olan enerjimi sadece oğluma harcayacağım.Gerisini sallıyorum..

Kızlar. Getir.com diye bir uygulama var. İsterseniz telefonunuza yükleyin. İlk alışverişde 20 tl ye 1 tl ödüyorsun. Piyasa fiyatları yüksek ama ben Prima bezi ( 80 adet ) 34 tl iken bu kampanya ile 14 tl ye aldım. Duyurulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…