Benimkide sagdaydi hatta tirmaliyo saniyodum kafası orda saniyodum çok darbe yiyorm sagdan kaburgama dayaniyo hatta ayaklariymış oysa dedigin gibi batiyodaKızlar oglus um tam sağ boslugumun orda nerdeyse ordan hareket ediyo ve o tarafim batiyo benim ondan midir ki nerdeyse belime kayacak sanki ordannormal mi tam oralarda kiprasmasi
çoook güzel. güle güle büyüt canım bebeğini. çok sevilecek çok şanslı bir kızın olacak inşaallah. Allah iyi evlat etsin inşaallahKızlar odamızdan kareler.Teyzemiz sağolsun kapi süsü,magnet ve minik pembe arabamizi yaptıvalla çocuğuma masraf yapmadım desem yeridir neredeyse tum ihtiyaçlarını teyzeleri aldılar.Allah herkese nasip etsin.
Tamam canım sağolFloda da var evet genel olarak indirime girmis sanırım..
Galiba benim de ayaklarını koyuyo oraya resmen yan boslugum da nerdeyse :)Benimkide sagdaydi hatta tirmaliyo saniyodum kafası orda saniyodum çok darbe yiyorm sagdan kaburgama dayaniyo hatta ayaklariymış oysa dedigin gibi batiyoda
Kendisi de avukat asla kabul etmez ben o ve kızından oluşan ayrı aile yok sen benim ailemin içine geldin bizim aile gibi düşünme bizim aile ordakiler ve biz dedi o derece takıntılıP
Hay allah bilemedim ne desem elbette farkli yöntemler denemissindir cnm ne diyim allah sabir versin.. eşin ailesine gereginden fazla bagli kayıtsız sartsiz bir güven var demek ki ne deseler sorgulamadan yapiyor cok bariz bu söylediklerinin ihtiyac olmadığı ama göremez ya da daha dogrusu itiraz edemez halde hipnoz olmus gibi... insallah bebis doğduğunda once esinin ve bebeginin huzur mutluluğunu düşünür ve bu hipnotik halden cikar canim. Biraz daha sabret bakalim. Peki profesyonel destek almak isteseniz kabul eder mi?
Hepizime insallah..Cok sagol teyzesi güzel dileklerin içinçoook güzel. güle güle büyüt canım bebeğini. çok sevilecek çok şanslı bir kızın olacak inşaallah. Allah iyi evlat etsin inşaallah
Ne ablam ne kız kardeşim varKızlar odamızdan kareler.Teyzemiz sağolsun kapi süsü,magnet ve minik pembe arabamizi yaptıvalla çocuğuma masraf yapmadım desem yeridir neredeyse tum ihtiyaçlarını teyzeleri aldılar.Allah herkese nasip etsin.
Bizdede öyle ben sadece cmk görevlerine gidiyorum birkaç özel dosyam var gitmiş bana is bulmaya kalkmışlar istemiyorum kimsenin yanında çalışmak dedim atanınca da kesin kararliyim asla huzursuzluk çıksada vermem kızım icin ev alırım kendime araç alirim hep borca girerim gerekirse asla vermem sorun çıkarsa da yolumu kızımla çizerimvolkicansu ben de öğretmenlik mezunuyum daha atanamamistim ki eşimle tanıştım sonra sözdü nisandi derken o yıl atanamadım sonra eşim doğuya tayin oldu burda iyice psikolojim alt üst oldu hiç çalışamadım falan filan sonra gebelik oldu aslında başlarda hiç sıkıntım yoktu ama kv ve görümce zamanla atanmam konusunda baskı yapmaya başladılar. eşim tek maaşla hem çocuğa hem bana nasıl bakcak mis yetmezmiş işte beynimin etini yer dururlar onlar ısrar ettikçe bizim de huzurumuz kaçar oldu akşam yemekte sabah kahvaltıda yatakta konu hep benim atanmam oldu atansam da aynı senin durumun olacak onu da biliyorum işte ne diyim karı koca arasına girildiğinde huzur da kaçıyor sevgi de azalıyor bırakalım tek başlarına ne yaparlarsa yapsınlar genç bunlar biz destekleyelim demiyorlar hayatı zehir ediyorlar
Benim de erkek kardeşim,abim yok malesef.Hayattaki en büyük şansım ailem,ablalarım.Senin de burada okuduğum kadarıyla anlasabildigin yengelerin var onlar da abla sayılır o da çok güzel birsey.Tek kötü yanı uzağa gelin olarak gelmişsin ama yine de yanın da olmasa da bir telefon uzaklığın da ailen olduğunu bilmen yeterli.Bizim kadar şanslı olamayanlar var malesef.Üzülme canım benimNe ablam ne kız kardeşim varbunun eksikliğini hep yasamisimdir bak şuan bi daha yaşadım 4 abim var onlarda da yengelerimin her ihtiyacına yardım ettim çocuklarını büyütmede yardımcı oldum hastanelerde cookkkk çocuk başı bekledim ama çıktım uzaga gelin geldim ve şuan yalnızım abla kiz kardeş lere hep ozendim hayatım boyunca
Gözlerim doldu şimdi. Kıyamam. Bebişin gelince tüm yalnızlığın geçer inşallah. Bak gör ondan baka bişey kalmıyor şu dünyada o sana yetiyor. Üzme kendini tamam miNe ablam ne kız kardeşim varbunun eksikliğini hep yasamisimdir bak şuan bi daha yaşadım 4 abim var onlarda da yengelerimin her ihtiyacına yardım ettim çocuklarını büyütmede yardımcı oldum hastanelerde cookkkk çocuk başı bekledim ama çıktım uzaga gelin geldim ve şuan yalnızım abla kiz kardeş lere hep ozendim hayatım boyunca
Ayyy evet ya kaldı mı böyle şeyler kış günü ev değiştirmek zorunda kalmışsınız.. ama dediğin gibi sizin için vardır bi hayır.. amann az kaldı çok yorm kendini bırak eksik kalsın olmadı yerleşmen ama kendini yormadan yavaş yavaş yap.. temizlik için falan annenlerde yaşlıysa temizlikçi falan ayarla.. ben artık evde büyük temizlik yapamıyorum koltukları çek süpür falan sen kaldı ki ev taşıycaksın.. allah kokaylıklar versin canım sana..evet. ilk hamileliğimde de taşınmıştım. benim kısmetim böyle galiba. ev sahibi oğlunu evlendirecekmiş.film gibi değilmi? gülüyorum artık. her şerde bir hayır vardır diyorum. daha büyük ve daha güzel bir eve geçiyorum bu münasebetle. ama tabi toplan temizle yerleştir kolay olmayacak elbette. yardımcı var diyelim az da olsa. annem ve kayınvalidem ikiside yaşlı hasta ama hiç yoktan yardımları olur elbet. görümcem de gelir diye umuyorum. nasip diyorum artık. Allah yardım eder.
inşaallah bana birşey olmaz. tek korkum o. tez canlıyım. kendi işimi kendim görmeye alışığım. bakalım kendimi unutmazsam eğer yormamam lazım.
Gözlerim doldu şimdi. Kıyamam. Bebişin gelince tüm yalnızlığın geçer inşallah. Bak gör ondan baka bişey kalmıyor şu dünyada o sana yetiyor. Üzme kendini tamam miNe ablam ne kız kardeşim varbunun eksikliğini hep yasamisimdir bak şuan bi daha yaşadım 4 abim var onlarda da yengelerimin her ihtiyacına yardım ettim çocuklarını büyütmede yardımcı oldum hastanelerde cookkkk çocuk başı bekledim ama çıktım uzaga gelin geldim ve şuan yalnızım abla kiz kardeş lere hep ozendim hayatım boyunca
Ay aynı kocam ama ben ilk demiştim o zaman ben de ailemden ayrılmıyorum. Ona deki sen bsbana ev alırsan ben de alırım geri adım atarlar. Biz de yaşadık hoş biz bosaniyorum ya ama bazı taktikleri ise yaramışti. Allah tan bulsunlarKendisi de avukat asla kabul etmez ben o ve kızından oluşan ayrı aile yok sen benim ailemin içine geldin bizim aile gibi düşünme bizim aile ordakiler ve biz dedi o derece takıntılı
İnşallah dayanabildiği en son ana kadar dayanır ufaklık belli ki size erkenden kavuşmak istiyoKızlar ben de dün kontrole gittim bebeğin hareketleri azaldığı için tedirgindik biraz. Önce ultrasonla baktı pozisyonunda değişme yok, kordon dolanmamış, suyu iyi seviyede, 27+4 te 1250 gr dr anormal bir durum görünmüyor dedi yine de bir nst ye gir bakalım dedi
İlk nst sonucumu aldım dr doğuma gitmişti dr un asistanı başka bir doktora göstermiş pek iyi değil dedi asistan benim anladığım kadarıyla da çok iyi görünmüyor dedi. Baya bir moralimiz bozulduablamın da böyle bir durumu olmuştu acil sezeryana aldılar ama o 38 lerdeydi benim daha 27 diye çok korktum sonra dr bu şekilde eve gönderemem seni diyip tekrar nst ye girmemi istedi dr, çok şükür ikincisinde gayet iyi çıktı hareket de etmiş baya. Dr yine de 2 saatte bir hareket etmezse gel hastanede yatış vereceğiz mecbur dedi, şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.
Eskiden daha hareketliydi pozisyonu da değişmemiş ama sebebini anlayamadık belki de ben abartıyorum bilmiyorum. İlk hamileliğim, tecrübem yok o yüzden olabilir.
Ama bu bebiş çok yaramaz olacak gibi geliyor her defasında korkutup sonra normale dönüyor size şaka yaptım der gibigeçen de lekelenmem oldu çok hafif, gece acile gittik onda da hiç bir sorun görünmüyor arada öyle olabilir dedi dr. Eşim bu kesinlikle 35 hafta bile dayanmaz diyor
Öyle tabi çok şükür abimlerin varlığına şükürler olsun evlenirken çok yardımları oldu eksikliğini göstermesin Rabbim her zaman aslan gibi abilerim var derim hep yengeler le çok şükür gelin görümce iliskim pek olmamıştır iyiydik hala da oyleyiz ama işte abla gibi kız kardeş gibi olmuyo tabi bi yere kadar dertlesebiliyosun bi yerde kalabiliyo yanı ama tabi ki dediğin gibi varlıklarını bilmek yetiyor şükürler olsun bu halimizeBenim de erkek kardeşim,abim yok malesef.Hayattaki en büyük şansım ailem,ablalarım.Senin de burada okuduğum kadarıyla anlasabildigin yengelerin var onlar da abla sayılır o da çok güzel birsey.Tek kötü yanı uzağa gelin olarak gelmişsin ama yine de yanın da olmasa da bir telefon uzaklığın da ailen olduğunu bilmen yeterli.Bizim kadar şanslı olamayanlar var malesef.Üzülme canım benim
Sağol canım bazen gerçekten çok sıkıntı yaşadım annem le de yaş farkımız var çağ farkı coktur senelerce çekmiş çoğu şeyi yemis yutmuş kendi halinde bi ev kadını annem ve böyle olunca bi çok şeyi mi paylaşmada zorluk cekmisimdir hep paylastigimi da yeri gelip anlamamistir çünkü Hayati o da farklı yaşamış o da hakli kendi çapında işte böyle olunca nolurdu bi ablam olsaydı dedim bazen çoğu zaman bi tlfn acsam iyice içimi doksem diye dusundum çoğu zaman ama işte napalim tek kız olmak zordu yanı benim için :) dediğin gibi bebis gelince inş onunla herşey oluruz bakalımGözlerim doldu şimdi. Kıyamam. Bebişin gelince tüm yalnızlığın geçer inşallah. Bak gör ondan baka bişey kalmıyor şu dünyada o sana yetiyor. Üzme kendini tamam mi
Kızlar odamızdan kareler.Teyzemiz sağolsun kapi süsü,magnet ve minik pembe arabamizi yaptıvalla çocuğuma masraf yapmadım desem yeridir neredeyse tum ihtiyaçlarını teyzeleri aldılar.Allah herkese nasip etsin.
Benim sonucum iyi cikti canm o
içecekte hiç zorlamadi beni aksine bi
hosuma gitti bendemi sorun var anlamadimsenin sonucunda iyi cikar umarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?