2017 Şubat Anneleri

Kızlar oglus um tam sağ boslugumun orda nerdeyse ordan hareket ediyo ve o tarafim batiyo benim ondan midir ki nerdeyse belime kayacak sanki ordan normal mi tam oralarda kiprasmasi
Benimkide sagdaydi hatta tirmaliyo saniyodum kafası orda saniyodum çok darbe yiyorm sagdan kaburgama dayaniyo hatta ayaklariymış oysa dedigin gibi batiyoda

Kızlar odamızdan kareler.Teyzemiz sağolsun kapi süsü,magnet ve minik pembe arabamizi yaptı valla çocuğuma masraf yapmadım desem yeridir neredeyse tum ihtiyaçlarını teyzeleri aldılar.Allah herkese nasip etsin.

Eklentiler

• PhotoGrid_1480683456369.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar odamızdan kareler.Teyzemiz sağolsun kapi süsü,magnet ve minik pembe arabamizi yaptı valla çocuğuma masraf yapmadım desem yeridir neredeyse tum ihtiyaçlarını teyzeleri aldılar.Allah herkese nasip etsin.
çoook güzel. güle güle büyüt canım bebeğini. çok sevilecek çok şanslı bir kızın olacak inşaallah. Allah iyi evlat etsin inşaallah

Benimkide sagdaydi hatta tirmaliyo saniyodum kafası orda saniyodum çok darbe yiyorm sagdan kaburgama dayaniyo hatta ayaklariymış oysa dedigin gibi batiyoda
Galiba benim de ayaklarını koyuyo oraya resmen yan boslugum da nerdeyse :)

Kendisi de avukat asla kabul etmez ben o ve kızından oluşan ayrı aile yok sen benim ailemin içine geldin bizim aile gibi düşünme bizim aile ordakiler ve biz dedi o derece takıntılı

Ne ablam ne kız kardeşim var bunun eksikliğini hep yasamisimdir bak şuan bi daha yaşadım 4 abim var onlarda da yengelerimin her ihtiyacına yardım ettim çocuklarını büyütmede yardımcı oldum hastanelerde cookkkk çocuk başı bekledim ama çıktım uzaga gelin geldim ve şuan yalnızım abla kiz kardeş lere hep ozendim hayatım boyunca

Bizdede öyle ben sadece cmk görevlerine gidiyorum birkaç özel dosyam var gitmiş bana is bulmaya kalkmışlar istemiyorum kimsenin yanında çalışmak dedim atanınca da kesin kararliyim asla huzursuzluk çıksada vermem kızım icin ev alırım kendime araç alirim hep borca girerim gerekirse asla vermem sorun çıkarsa da yolumu kızımla çizerim

Benim de erkek kardeşim,abim yok malesef.Hayattaki en büyük şansım ailem,ablalarım.Senin de burada okuduğum kadarıyla anlasabildigin yengelerin var onlar da abla sayılır o da çok güzel birsey.Tek kötü yanı uzağa gelin olarak gelmişsin ama yine de yanın da olmasa da bir telefon uzaklığın da ailen olduğunu bilmen yeterli.Bizim kadar şanslı olamayanlar var malesef.Üzülme canım benim

Gözlerim doldu şimdi. Kıyamam. Bebişin gelince tüm yalnızlığın geçer inşallah. Bak gör ondan baka bişey kalmıyor şu dünyada o sana yetiyor. Üzme kendini tamam mi

Ayyy evet ya kaldı mı böyle şeyler kış günü ev değiştirmek zorunda kalmışsınız.. ama dediğin gibi sizin için vardır bi hayır.. amann az kaldı çok yorm kendini bırak eksik kalsın olmadı yerleşmen ama kendini yormadan yavaş yavaş yap.. temizlik için falan annenlerde yaşlıysa temizlikçi falan ayarla.. ben artık evde büyük temizlik yapamıyorum koltukları çek süpür falan sen kaldı ki ev taşıycaksın.. allah kokaylıklar versin canım sana..

Gözlerim doldu şimdi. Kıyamam. Bebişin gelince tüm yalnızlığın geçer inşallah. Bak gör ondan baka bişey kalmıyor şu dünyada o sana yetiyor. Üzme kendini tamam mi

Ay aynı
Kendisi de avukat asla kabul etmez ben o ve kızından oluşan ayrı aile yok sen benim ailemin içine geldin bizim aile gibi düşünme bizim aile ordakiler ve biz dedi o derece takıntılı
Ay aynı kocam ama ben ilk demiştim o zaman ben de ailemden ayrılmıyorum. Ona deki sen bsbana ev alırsan ben de alırım geri adım atarlar. Biz de yaşadık hoş biz bosaniyorum ya ama bazı taktikleri ise yaramışti. Allah tan bulsunlar

İnşallah dayanabildiği en son ana kadar dayanır ufaklık belli ki size erkenden kavuşmak istiyo ama 1 nst ile hemen olumsuz düşünme belki de hareketsiz olması geçicidir maşallah kilosu falan çok iyi aramızda 1 gün var bizim

Öyle tabi çok şükür abimlerin varlığına şükürler olsun evlenirken çok yardımları oldu eksikliğini göstermesin Rabbim her zaman aslan gibi abilerim var derim hep yengeler le çok şükür gelin görümce iliskim pek olmamıştır iyiydik hala da oyleyiz ama işte abla gibi kız kardeş gibi olmuyo tabi bi yere kadar dertlesebiliyosun bi yerde kalabiliyo yanı ama tabi ki dediğin gibi varlıklarını bilmek yetiyor şükürler olsun bu halimize

Sağol canım bazen gerçekten çok sıkıntı yaşadım annem le de yaş farkımız var çağ farkı coktur senelerce çekmiş çoğu şeyi yemis yutmuş kendi halinde bi ev kadını annem ve böyle olunca bi çok şeyi mi paylaşmada zorluk cekmisimdir hep paylastigimi da yeri gelip anlamamistir çünkü Hayati o da farklı yaşamış o da hakli kendi çapında işte böyle olunca nolurdu bi ablam olsaydı dedim bazen çoğu zaman bi tlfn acsam iyice içimi doksem diye dusundum çoğu zaman ama işte napalim tek kız olmak zordu yanı benim için :) dediğin gibi bebis gelince inş onunla herşey oluruz bakalım

Çok güzel olmuş sağlıkla kavuşunda güzel günler bol uykulu geceler geçirsin odasında miniş.. park yatağın içine nasıl yatak tercih ettiniz

Benim sonucum iyi cikti canm o

içecekte hiç zorlamadi beni aksine bi

hosuma gitti bendemi sorun var anlamadim senin sonucunda iyi cikar umarim:)

Benim 60-100 referans aralığı için sonuç 148 çıktı biraz şekeri azalt dedi doktor. normali 140 a kadarmış.
şekerli su benimde hoşuam gitti ama biraz benzin , mazot tadı veriyordu sanki

mrs_engineer mesajını görmemişim ben geçmiş olsun. Şimdi tekmilenin alıntısıyla okudum. İnşallah bebeğin durabildiği kadar durur ama artık aşırı aşırı da küçük değiller. Tabi ki daha çok dursa kar ama bu kadarlık doğan ve sağlıklı olan bir sürü Bebek var Allah size bağışlasın. Ama lekelenme gibi nst gibi işaretleri dikkate al ve gerekirse hastanede kal. Farketmeyebilirsin evde hareketsizliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…