- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Deniz anası modu
ben de 2009 sosyal bilgiler ogretmenligi mezunuyum malesef...önce dershanede çalıştım 3 yıl iki yıl da ücretli yaptım bu arada sosyoloji okudum açıktan sonra eşimle tanıştık gez toz sonra işler ciddilesti felan derken atanma işi hep erteledim.aslinda geçen yıl çok istedim ama kısmet olmadı 68 de kaldım yine bu yıl da bebekten dolayı yine yapamadım. benim eşim çay içtiği bardağı bile kaldırmadigi gibi suyu bile benden isterYani iste hem motive değilim hem yetistiremiyorum bir türlü. ama bu yıl tayinimiz var inşallah seneye dershaneye gitmek istiyorum kv de bebege bakacak bakalım inşallah olur.ha bu arada kendim istiyorum tabi atanmayı ama kv baskısı beni uzaklaştırıyor yani baskı hissettiğim için zorunluluk olarak algılar oldum yani para kazanmiyorum diye ise yaramaz olarak algılanıyorum onlar tarafından
Ne güzel olmuş hepsi güle güle kullansın. Sticker da çok güzel durmuş ben de düşünüyorum duvara ve kararım kesinleşti bu sayedeKızlar odamızdan kareler.Teyzemiz sağolsun kapi süsü,magnet ve minik pembe arabamizi yaptıvalla çocuğuma masraf yapmadım desem yeridir neredeyse tum ihtiyaçlarını teyzeleri aldılar.Allah herkese nasip etsin.
Ne ablam ne kız kardeşim varbunun eksikliğini hep yasamisimdir bak şuan bi daha yaşadım 4 abim var onlarda da yengelerimin her ihtiyacına yardım ettim çocuklarını büyütmede yardımcı oldum hastanelerde cookkkk çocuk başı bekledim ama çıktım uzaga gelin geldim ve şuan yalnızım abla kiz kardeş lere hep ozendim hayatım boyunca
Ay aynı
Ay aynı kocam ama ben ilk demiştim o zaman ben de ailemden ayrılmıyorum. Ona deki sen bsbana ev alırsan ben de alırım geri adım atarlar. Biz de yaşadık hoş biz bosaniyorum ya ama bazı taktikleri ise yaramışti. Allah tan bulsunlar
Teşekkürler canım.Yatak olarak visko yatak aldım.Çok güzel olmuş sağlıkla kavuşunda güzel günler bol uykulu geceler geçirsin odasında miniş.. park yatağın içine nasıl yatak tercih ettiniz
Teşekkürler canım..Aynen. Bak koca totomu kaldırıp bi tencere yemek koydum geldim tek yaptığım bu
Boşver bu konuda inatlaşma. Ne yazık ki branşının kadrosu az ama imkansız değil. Bak eğitimdeyizden video ders satın al. Onları izle ben öyle yaptım. Bir de ihtiyackpsskampi.com var oradan video izledim çok faydası oldu
Ne güzel olmuş hepsi güle güle kullansın. Sticker da çok güzel durmuş ben de düşünüyorum duvara ve kararım kesinleşti bu sayede
Benim de annem ile 18 yaş var kardeş arkadaş gibiyiz daha çok
Yengelerinin yerinde olsam kalkar gelirdim yanına valla
Baharcım senin durumlar nasıl oldu?
Biraz yüksek cikmş seninki tatliyi azaltirsin zaten doguma az bisey kaldi sıkı bi diyet vermemiş sonuçta.Benim 60-100 referans aralığı için sonuç 148 çıktıbiraz şekeri azalt dedi doktor. normali 140 a kadarmış.
şekerli su benimde hoşuam gitti ama biraz benzin , mazot tadı veriyordu sanki
Benim annem çok çekmiş kuzum ya nasıl diyim geri kafalı biraz hep babannemin yüzünden babamdan dayak yemeler bi yere cikamamalar fln babam tır şoförü ydu benim senelerce annem ondan bi tlfn mu gelir gelir de evde bulamaz düşüncesiyle yaşamış şimdi biraz rahata erdi onda da şeker vs var yani o yüzden beni anlayamazdi çoğu zaman dertlenirdim ama bakardım bi o da zamanında görmemiş ki bisey o yüzden anlaması zor derdim kendi kendime yengelere gelince de çocukları var okula gidiyorlar fln yazın geldiler meraklılar aslında ama işte herkesin geçim sıkıntısı çoluk çocuk telaşı öyle işte :)Aynen. Bak koca totomu kaldırıp bi tencere yemek koydum geldim tek yaptığım bu
Boşver bu konuda inatlaşma. Ne yazık ki branşının kadrosu az ama imkansız değil. Bak eğitimdeyizden video ders satın al. Onları izle ben öyle yaptım. Bir de ihtiyackpsskampi.com var oradan video izledim çok faydası oldu
Ne güzel olmuş hepsi güle güle kullansın. Sticker da çok güzel durmuş ben de düşünüyorum duvara ve kararım kesinleşti bu sayede
Benim de annem ile 18 yaş var kardeş arkadaş gibiyiz daha çok
Yengelerinin yerinde olsam kalkar gelirdim yanına valla
Baharcım senin durumlar nasıl oldu?
Ya o karın sertlesmesi ben de 1 haftadan fazladır var komple karnım taş gibi oluyor ve o titreme olayı da son 2 gündür bende de oluyor ama benim tam sağ kasigim da oluyor değişik birşey anlayamıyorum ve tam net anlatamiyorum ne olduğunu titreşim gibi birşey.Iki gundur kziim kivranio duruyo ve surekli karnim sertlesiyo alt tarafi bazen baski oluyi geceleri daha sık oluyo ben saniyorumki ters durmus belini fln cikariyo kasiyo kendisini ve tekmelemiyo cok sadece tam gobek deligimin orada kivriliyi suzuluyo sanki gobegimi titretiyo. Aklima gelmiyo dgl acaba kordon fln dolanabilirmi
Aynen cok farkli bende de o sekilde anlatilmasi bile guc. Arada kasigimda oluyo aradada gobgimin ordaYa o karın sertlesmesi ben de 1 haftadan fazladır var komple karnım taş gibi oluyor ve o titreme olayı da son 2 gündür bende de oluyor ama benim tam sağ kasigim da oluyor değişik birşey anlayamıyorum ve tam net anlatamiyorum ne olduğunu titreşim gibi birşey.
Benim annem çok çekmiş kuzum ya nasıl diyim geri kafalı biraz hep babannemin yüzünden babamdan dayak yemeler bi yere cikamamalar fln babam tır şoförü ydu benim senelerce annem ondan bi tlfn mu gelir gelir de evde bulamaz düşüncesiyle yaşamış şimdi biraz rahata erdi onda da şeker vs var yani o yüzden beni anlayamazdi çoğu zaman dertlenirdim ama bakardım bi o da zamanında görmemiş ki bisey o yüzden anlaması zor derdim kendi kendime yengelere gelince de çocukları var okula gidiyorlar fln yazın geldiler meraklılar aslında ama işte herkesin geçim sıkıntısı çoluk çocuk telaşı öyle işte :)
Kizlar alisveris yaptim ama galiba daha eksiklerim var yazimde eksik varsa soylerseniz sevinirm bi bebegimin tamam olsun bari
10lu hastane cikisi
5li hastane cikisi
bes tane yan citcitli atlet
6kolsuz citcitli
5kollu citcitli
4takim alt ust
Coraplar
4tayt
2tulum
2penye battaniye 2tanede kalin battaniyr
(Havlu alinicak aklimda bornoz takimi dusunuyorum)
nevresim takimi
suanlik bunlari aldim aklima gelen bunlardi.
Evet havlu alirim bornoz takimi daha sonra alimHerkesin var işte bir hikayesi. İnşallah çocuklarımızın bizlerden güzel olsun hayatı. Gerçi bütün kadınlar bu temenniyle doğuruyor herhalde ve o "daha güzel" hayata erişmek için her nesil ayrı çabalıyor
Bornoz takımı için erken başlıklı havlu ilk zamanlar daha iyiymiş
Aynen öyle annem çok çektiği için kız çocuğu çilekeş olur demiş ve bi kızı olsun hiç istememiş ama işte yicek ekmegim varmış ben gelmişim 4 erkekten sonra :)Herkesin var işte bir hikayesi. İnşallah çocuklarımızın bizlerden güzel olsun hayatı. Gerçi bütün kadınlar bu temenniyle doğuruyor herhalde ve o "daha güzel" hayata erişmek için her nesil ayrı çabalıyor
Bornoz takımı için erken başlıklı havlu ilk zamanlar daha iyiymiş
HahahayyyAn itibariyle...
Restorandayım.
Yan masada evlenmek üzere olan bi çift oturuyo.
Kız yarım saattir evlenince benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Baya bağrıyo tüm diyaloğu duyyom yani.
Adamın ısrarla istisna durumlar olabilceğini söylemesi üzerine kız vurucu cümleyi patlatıyo:
Ya belki canım fantezi yapmak isticek k.çım açık kapıyı açcam, ister misin yanındaki de görsün popomu?
Adam şok (mutluluktan gözleri parladı resmen) ve konu kapandı.
Anamm ne hatunlar var bee, evleneceği adamı enine boyuna terbiye etmeden nikahı basmıyo.
Peehh...
HahahahaAn itibariyle...
Restorandayım.
Kız yarım saattir evlenince benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Adamın ısrarla istisna durumlar olabilceğini söylemesi üzerine kız vurucu cümleyi patlatıyo:
Ya belki canım fantezi yapmak isticek k.çım açık kapıyı açcam, ister misin yanındaki de görsün popomu?
Anamm ne hatunlar var bee, evleneceği adamı enine boyuna terbiye etmeden nikahı basmıyo.
Peehh...
An itibariyle...
Restorandayım.
Peehh...
Ahhh canım yaaa
Bir an annemi anlatıyorsun sandım 1:))
O da hiiiç zor'a gelemez. 1 gün temizlik yapsa 1 hafta yatar :))
Bugün iyi hissetmeyince annemlere gideyim bari diye düşündüm.Telefon da baktım keyifsiz yorgun,boşverdim gitmeyi.
Tırnağın varsa başını kaşı diyorum kendime.Doğumda 1 gece yanımda kalsa yeter.Başka bir beklentim yok valla :))
Hahahayyyivo ya yaptın yine yapacağını o adam demiyo mu ki peki hiç sus millet duyuyo diye :)
Hahahahaıyimis adamın o cümleden sonra beyni yanmıştır hayal edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?