Hoşgeldin.Sağlıcakla al bebeğini kucağınaMerhaba arkadaşlar.
Bende aranıza yeni katıldım.
@banuelis takvime eklerseniz sevinirim.
Başlangıç 53 kilo,şuan 58.
İlk gebelik-erkek bebek.
Sat:30Nisan Beklenen tarih:4 Şubat
Bugün 30+6 yız. 1410 gram oğlum.Boyunuzu söylemiyor doktor.
Herkese tekrardan selamlar
Bu arada oğlan baş aşağı dönmüş,normal doğum için bir engelimiz yok görünüyor ama beni bir korku bastı şimdiden
Hoşgeldin.Sağlıcakla al bebeğini kucağına
insan bunları dinlemekten yemek yiyemezAn itibariyle...
Restorandayım.
Yan masada evlenmek üzere olan bi çift oturuyo.
Kız yarım saattir evleninc benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Baya bağrıyo tüm diyaloğu duyyom yani.
Adamın ısrarla istisna durumlar olabilceğini söylemesi üzerine kız vurucu cümleyi patlatıyo:
Ya belki canım fantezi yapmak isticek k.çım açık kapıyı açcam, ister misin yanındaki de görsün popomu?
Adam şok (mutluluktan gözleri parladı resmen) ve konu kapandı.
Anamm ne hatunlar var bee, evleneceği adamı enine boyuna terbiye etmeden nikahı basmıyo.
Peehh...
Seni arıyorumdun cnm . Bezi alamadım ben. Sepete eklenmiyor bir türlüKızlar. Getir.com diye bir uygulama var. İsterseniz telefonunuza yükleyin. İlk alışverişde 20 tl ye 1 tl ödüyorsun. Piyasa fiyatları yüksek ama ben Prima bezi ( 80 adet ) 34 tl iken bu kampanya ile 14 tl ye aldım. Duyurulur :)
Seni arıyorumdun cnm . Bezi alamadım ben. Sepete eklenmiyor bir türlüKızlar. Getir.com diye bir uygulama var. İsterseniz telefonunuza yükleyin. İlk alışverişde 20 tl ye 1 tl ödüyorsun. Piyasa fiyatları yüksek ama ben Prima bezi ( 80 adet ) 34 tl iken bu kampanya ile 14 tl ye aldım. Duyurulur :)
Bu hatun bdv ye konu açsa taçlandırırlar vallaAn itibariyle...
Restorandayım.
Kız yarım saattir evlenince benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Adamın ısrarla istisna durumlar olabilceğini söylemesi üzerine kız vurucu cümleyi patlatıyo:
Ya belki canım fantezi yapmak isticek k.çım açık kapıyı açcam, ister misin yanındaki de görsün popomu?
Anamm ne hatunlar var bee, evleneceği adamı enine boyuna terbiye etmeden nikahı basmıyo.
Peehh...
Ben aldım canım. Acaba bitti mi?Seni arıyorumdun cnm . Bezi alamadım ben. Sepete eklenmiyor bir türlü
Haydi bana yardım edin
Diş buğdayına giderken ne götürülür??
Küçük sevimli bir mama tabağı seti hediye edilebilir.
An itibariyle...
Restorandayım.
Kız yarım saattir evlenince benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Peehh...
Dış kaşıyıcı mama sandalyesi oyuncağıHaydi bana yardım edin
Yani ben eger ki yakin arkadaslarimsa boyle gunlerin de direk soruyorum ihtiyacı olan birşey var mi diye ona göre hareket ediyorum.Cok tanımadığım biri ise çocuğun giyebileceği bir takım alıyorum veya eğitici oyuncak.Eger ki çok samimi ise hiç yormuyorum kendimi direk para veriyorum mesela yegenlerime ablamlar kendileri alıyor istedikleriniHaydi bana yardım edin
Olabilir di mi :)
Beynim duruyor böyle zamanlarda. Belki oyuncak da olabilir şekil yerleştirme tarzı falan değil mi? Geçen yılın şubat kız bebeği bu arada
çoook geçmiş olsun. yorulmamaya bak. tehlikeli haftalara geldik artık.
Ben 31 haftalığım hiç istemedi benden daha
Ben aylardır kullanıyorum cnm ama öyle iştahımı falan açmadı benim herzaman neyse öyle acıkıyorum
Geçmiş olsun cnm bu erken doğumu çokmu düşünüyorsun acaba kötü düşünme inş. zamanında doğacak bebişin
32+0 olucam çarşamba günü olmazmı ki
Geçmiş olsun cnm dikkat et dinlenmeye bak inş. hepimizin yavrusu vaktinde sağlıkla gelir.
İnşallah dayanabildiği en son ana kadar dayanır ufaklık belli ki size erkenden kavuşmak istiyoama 1 nst ile hemen olumsuz düşünme belki de hareketsiz olması geçicidir maşallah kilosu falan çok iyi aramızda 1 gün var bizim
mrs_engineer mesajını görmemişim ben geçmiş olsun. Şimdi tekmilenin alıntısıyla okudum. İnşallah bebeğin durabildiği kadar durur ama artık aşırı aşırı da küçük değiller. Tabi ki daha çok dursa kar ama bu kadarlık doğan ve sağlıklı olan bir sürü Bebek var Allah size bağışlasın. Ama lekelenme gibi nst gibi işaretleri dikkate al ve gerekirse hastanede kal. Farketmeyebilirsin evde hareketsizliğini
@mrs_engineer @TuRuNCu çok geçmiş olsun kızlar.. geriye dönük çok okuyamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?