2017 Şubat Anneleri

Hoşgeldin.Sağlıcakla al bebeğini kucağına

Kızlar bugün getir.com dam uygun bebek bezi alan arkadaş vardır. Bende üye oldum ama satın alınmıyor

insan bunları dinlemekten yemek yiyemez

Seni arıyorumdun cnm . Bezi alamadım ben. Sepete eklenmiyor bir türlü

Seni arıyorumdun cnm . Bezi alamadım ben. Sepete eklenmiyor bir türlü

Bu hatun bdv ye konu açsa taçlandırırlar valla helal olsun diyorm ama evlendikten sonrada böyle olurmu acaba hayallerrr hayatlaar

Sen çok yaşa emi. Valla sesle güldüm. Aynısını ben desem herif senin hal hal dedğil deyip kaçarla benden

Haydi bana yardım edin
Diş buğdayına giderken ne götürülür??
Yani ben eger ki yakin arkadaslarimsa boyle gunlerin de direk soruyorum ihtiyacı olan birşey var mi diye ona göre hareket ediyorum.Cok tanımadığım biri ise çocuğun giyebileceği bir takım alıyorum veya eğitici oyuncak.Eger ki çok samimi ise hiç yormuyorum kendimi direk para veriyorum mesela yegenlerime ablamlar kendileri alıyor istediklerini

Olabilir di mi :)
Beynim duruyor böyle zamanlarda. Belki oyuncak da olabilir şekil yerleştirme tarzı falan değil mi? Geçen yılın şubat kız bebeği bu arada

Mama masası için de oyuncaklar var mesela öyle bir şey de alabilirsin.

Ya da uygun siteler var isim işlemeli önlük yapıyorlar.Öyle bir şeyde alınabilir.

Abartmadan minik bir şey götürmek gerek,değişik hayvan figürlü diş fırçası seti dahi olur,ben olsam mama tabağı kaşığı ve bardağı küçük bir şey alırdım set olarak.Çok tatlı duruyorlar :)

çoook geçmiş olsun. yorulmamaya bak. tehlikeli haftalara geldik artık.

çok teşekkür ederim :) evet daha çok dikkat etmem lazım sanırım

çok saolun, amin inşallah.

inşallah, ne kadar geç gelirse o kadar iyi diyorlar ama bakalım hayırlısı :) o anda çok korktuk iyi değil gibi bir cevap alınca inşallah geçicidir.

evet o benim de dikkatimi çekmişti baya yakın tarihlerimiz, sizin kız mıydı erkek mi? :)

evet ama yine de insan korkuyor bazı organları gelişimini tamamlayamadıysa vs. yoksa ben de sabırsızlanıyorum görmek için :)

Dr da daha sık gitmemi söyledi, bu arada ben normalde ayda 1 kontrole gidiyordum kaçıncı haftadan sonra randevular sıklaşıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…