kizlar ben kendi bebegim icin amigurumi örüyorum, isteyen şubat annelerine uygun fiyata örebilirim. Bu da en son ördügüm tavşan.. Rabbim bebeklerimize saglik sihhat versin insallahh..
Kızlar bugunlerde kontrole gideniniz var mı?
Bebisleriniz kaç gram?
Kızlar bugunlerde kontrole gideniniz var mı?
Bebisleriniz kaç gram?
Hosbuldum tatlımGeçmişe şöyle bir göz attım.
Yeni gelen annelerimiz ,hoşgeldiniz.
Güle güle kullanın canım epey bişi de almışsın en güzel.. Ben eksik olarak penye yelek ve ağız mendillerini gördüm..Kizlar alisveris yaptim ama galiba daha eksiklerim var yazimde eksik varsa soylerseniz sevinirm bi bebegimin tamam olsun bari
10lu hastane cikisi
5li hastane cikisi
bes tane yan citcitli atlet
6kolsuz citcitli
5kollu citcitli
4takim alt ust
Coraplar
4tayt
2tulum
2penye battaniye 2tanede kalin battaniyr
(Havlu alinicak aklimda bornoz takimi dusunuyorum)
nevresim takimi
suanlik bunlari aldim aklima gelen bunlardi.
Şimdiki kızlar çok akıllıAn itibariyle...
Restorandayım.
Yan masada evlenmek üzere olan bi çift oturuyo.
Kız yarım saattir evlenince benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Baya bağrıyo tüm diyaloğu duyyom yani.
Adamın ısrarla istisna durumlar olabilceğini söylemesi üzerine kız vurucu cümleyi patlatıyo:
Ya belki canım fantezi yapmak isticek k.çım açık kapıyı açcam, ister misin yanındaki de görsün popomu?
Adam şok (mutluluktan gözleri parladı resmen) ve konu kapandı.
Anamm ne hatunlar var bee, evleneceği adamı enine boyuna terbiye etmeden nikahı basmıyo.
Peehh...
Onlarida aldim canm yazmayi unutmusum iki tane penye yelek citcitli 4tane agiz mendili uc tanede eldiven sicak tutar diyede patik aldimGüle güle kullanın canım epey bişi de almışsın en güzel.. Ben eksik olarak penye yelek ve ağız mendillerini gördüm..
Böyle durumlarda ben iyi ihtimal söyleyen doktoru hiç duymadım hep en kötüsünü söylüyolar pat diye.. O yüzden sıkma canını. Kendine dikkat et bol bol dinlen ve dua et.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..inşallah, ne kadar geç gelirse o kadar iyi diyorlar ama bakalım hayırlısı :) o anda çok korktuk iyi değil gibi bir cevap alıncainşallah geçicidir.
evet o benim de dikkatimi çekmişti baya yakın tarihlerimiz, sizin kız mıydı erkek mi? :)
Böyle durumlarda ben iyi ihtimal söyleyen doktoru hiç duymadım hep en kötüsünü söylüyolar pat diye.. O yüzden sıkma canını. Kendine dikkat et bol bol dinlen ve dua et.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Benim erkek..sizin ki?
evet canım benim oMerhabalar. Arkadaslar gruptan birileri mothercareden besik almıstı galiba. Kimler hangisini almıstı acaba soyleyebilirler mi?Tkml_ sen olabiliri misin?
Ohh maşallah her birşeyini almışsın annesi ne güzel..Onlarida aldim canm yazmayi unutmusum iki tane penye yelek citcitli 4tane agiz mendili uc tanede eldiven sicak tutar diyede patik aldimozman biberon pisik kremi sampuanidir deterjani emzigidir onlar kaldi kiyafet isimiz bitti
Belki de aynı gün doğarlar bizim oğlanlarEvet alışmam lazım galiba. Amin inşallah, çok saolun.
Benim de erkek :)
Hahahaha iyiymiş bu en fazla 3 ay veriyorum bu fantezinin bitmesine.An itibariyle...
Restorandayım.
Yan masada evlenmek üzere olan bi çift oturuyo.
Kız yarım saattir evlenince benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Baya bağrıyo tüm diyaloğu duyyom yani.
Adamın ısrarla istisna durumlar olabilceğini söylemesi üzerine kız vurucu cümleyi patlatıyo:
Ya belki canım fantezi yapmak isticek k.çım açık kapıyı açcam, ister misin yanındaki de görsün popomu?
Adam şok (mutluluktan gözleri parladı resmen) ve konu kapandı.
Anamm ne hatunlar var bee, evleneceği adamı enine boyuna terbiye etmeden nikahı basmıyo.
Peehh...
Mama masası için de oyuncaklar var mesela öyle bir şey de alabilirsin.
Ya da uygun siteler var isim işlemeli önlük yapıyorlar.Öyle bir şeyde alınabilir.
Abartmadan minik bir şey götürmek gerek,değişik hayvan figürlü diş fırçası seti dahi olur,ben olsam mama tabağı kaşığı ve bardağı küçük bir şey alırdım set olarak.Çok tatlı duruyorlar :)
evet ama yine de insan korkuyor bazı organları gelişimini tamamlayamadıysa vs.yoksa ben de sabırsızlanıyorum görmek için :)
Dr da daha sık gitmemi söyledi, bu arada ben normalde ayda 1 kontrole gidiyordum kaçıncı haftadan sonra randevular sıklaşıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?