2017 Şubat Anneleri

kizlar ben kendi bebegim icin amigurumi örüyorum, isteyen şubat annelerine uygun fiyata örebilirim. Bu da en son ördügüm tavşan.. Rabbim bebeklerimize saglik sihhat versin insallahh..

Eklentiler

• -621454628.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 94
kizlar ben kendi bebegim icin amigurumi örüyorum, isteyen şubat annelerine uygun fiyata örebilirim. Bu da en son ördügüm tavşan.. Rabbim bebeklerimize saglik sihhat versin insallahh..

Çok güzel olmuş eline sağlık da keşke üzgün bakmasaymış ya

Kızlar bugunlerde kontrole gideniniz var mı?
Bebisleriniz kaç gram?

Ben gittim canim bugun oglusumu gördüm ilk kez 4d cekimimiz vardi ondada sagolsun yaramazim yuzunu hic acmadi agzini goremedim ama yinede hatıra bi resmimiz oldu 1287 gr kilosu 38cmde boyu dedi

Merhabalar. Arkadaslar gruptan birileri mothercareden besik almıstı galiba. Kimler hangisini almıstı acaba soyleyebilirler mi? Tkml_ sen olabiliri misin?

Kızlar bugunlerde kontrole gideniniz var mı?
Bebisleriniz kaç gram?

Dün gittim canım
31 + 1 de 2 kilo 42 cm olmuşuz...
(Her anne -baba farklı olduğu gibi her bebeğinde gelişimi farklıdır.Beslenme büyük rol oynasa da genetik faktörleride düşünmek gerek. O yüzden hiç karşılaştırma yapma derim.Sağlıklı olsunlar yeter )

Güle güle kullanın canım epey bişi de almışsın en güzel.. Ben eksik olarak penye yelek ve ağız mendillerini gördüm..

Şimdiki kızlar çok akıllı Adamı yola getirmenin formülünü bulmuş bence o adam nasıl çıksın şimdi kızın sözünden

Güle güle kullanın canım epey bişi de almışsın en güzel.. Ben eksik olarak penye yelek ve ağız mendillerini gördüm..
Onlarida aldim canm yazmayi unutmusum iki tane penye yelek citcitli 4tane agiz mendili uc tanede eldiven sicak tutar diyede patik aldim ozman biberon pisik kremi sampuanidir deterjani emzigidir onlar kaldi kiyafet isimiz bitti

Selam kizlar. 2 gundur is yeri cok yogun hic bakamadim. yaklasik 30 40 sayfa birikmis aksamlarida cokuyorum resmen ama okudum.hepsini.

Riski olanlara gecmis olsun insallah.

Esiyle.sıkıntısi olanlarinda Alah yardimcisi olsun. siz boyle anlatinca Rabbime tekrar tekrar sukrediyorum. bu konuda cok sansliyim. bende ev degistiriyorum oturdugumuz kucuk diye daha genis aldik. esim ve annem butun temizligi yapti Allah razi olsun. esylarida esim topluyo. bana bisey elletmiyor.

Loveali canim ben demir ilaci gyno ferro sanol.kullaniyorum ilk zamanlar benide ishal yapti ama kabiz olmaktan iyidir diyerek birakmadim. suan ishal gecti ama hala mide bulantisi yapiyor onun icin gece kalkip yada yatarkenn iciyorum. yoksa fena halde kusuyorum ve o ilaci geri cikarmak cok kotu butun gun tadi agzimdan gitmiyor. bende boyle care buldum. istahimi hic acmadi yani tam tersi etki yapti.

Böyle durumlarda ben iyi ihtimal söyleyen doktoru hiç duymadım hep en kötüsünü söylüyolar pat diye.. O yüzden sıkma canını. Kendine dikkat et bol bol dinlen ve dua et.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Benim erkek.. sizin ki?

Evet alışmam lazım galiba. Amin inşallah, çok saolun.

Benim de erkek :)

Merhabalar. Arkadaslar gruptan birileri mothercareden besik almıstı galiba. Kimler hangisini almıstı acaba soyleyebilirler mi? Tkml_ sen olabiliri misin?
evet canım benim o lulworth modelini aldım ben bu resimdekinden.. Sen de mi morhercare den almayı düşünüyosun?

Eklentiler

• 7d95bc1a1fdad55363825f6a8067f6af.webp
    11 KB · Görüntüleme: 76
  • nursery-lulworth.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 76
Onlarida aldim canm yazmayi unutmusum iki tane penye yelek citcitli 4tane agiz mendili uc tanede eldiven sicak tutar diyede patik aldim ozman biberon pisik kremi sampuanidir deterjani emzigidir onlar kaldi kiyafet isimiz bitti
Ohh maşallah her birşeyini almışsın annesi ne güzel.. Benim de kıyafet işim bitti çok şükür ve aynı eksikerimiz kalmış Ben biberon olarak mamajoo nun PES biberonunu aldım bir de avent in cam olanından alırım yeterli.. Emzik de vermeyi düşünmüyorum ama yine de bi tane alırım..

Hahahaha iyiymiş bu en fazla 3 ay veriyorum bu fantezinin bitmesine.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Arkadaş çevrem Yen'i Yen'i Bebek sahibi oldu. Daha önce olanlar da bu tarz kutlamalar yapmadı. Hani 40 çıkarma için özel gelenekler var ya, bunun da var mı ki diye merak ettim öyle bir şey bakayım o zaman beslenme ile ilgili.

Vakit olsaydı internetten bulunurdu ama pzt yapacakmış kargosu falan yetişmez. En iyisi mama seti

Benim de hala ayda 1, bu randevum pzt
Bakalım ne zamana çağıracak

Arkadaşlar ayağa kalkinca rahmimde agri bayagi bi baski oluyo oturunca geçiyo 29.haftadayim normalmi sizce .Sizdede oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…