- 13 Nisan 2015
- 57
- 28
- 8
Belki de aynı gün doğarlar bizim oğlanlarisim ne düşünüyosunuz peki?
Biz de Ali Kaan a karar verdik.. Ali ye evlenmeden önce karar vermiştik Kaan' ı da o da düşünmüş ben de.. İkimiz de ortak olunca kesin kararımızı verdik.. Daha vakit var ama erkenden karar vermek de güzel bence ismiyle hitap ediyoruz hepAy hadi inşallaheşim Tarık istiyor ama önüne arkasına bişeyler eklemek de istiyoruz daha tam karar veremedik biz de, sizin belli mi :)
Bencede bi tane al bulunsun. Ben daha almadim onuda aventin biberinundan dusunuyorum iki tane alirim yeterOhh maşallah her birşeyini almışsın annesi ne güzel..Benim de kıyafet işim bitti çok şükür ve aynı eksikerimiz kalmış Ben biberon olarak mamajoo nun PES biberonunu aldım bir de avent in cam olanından alırım yeterli.. Emzik de vermeyi düşünmüyorum ama yine de bi tane alırım..
4 d ye kendin mi gidiyorsun ayrir olarak ? Benim doktorun ki de normal ultrason bende istiyorum 4d resmi olsun bi göreyim diye merak ediyorum neye benziyorBen gittim canim bugun oglusumu gördüm ilk kez 4d cekimimiz vardi ondada sagolsun yaramazim yuzunu hic acmadi agzini goremedim ama yinede hatıra bi resmimiz oldu 1287 gr kilosu 38cmde boyu dedi
Biz de Ali Kaan a karar verdik.. Ali ye evlenmeden önce karar vermiştik Kaan' ı da o da düşünmüş ben de.. İkimiz de ortak olunca kesin kararımızı verdik.. Daha vakit var ama erkenden karar vermek de güzel bence ismiyle hitap ediyoruz hep
Tarık da çok güzel bi isim..
Bu arada mesleğiniz mühendis galiba meslektaşız..ben de makina mühendisiyim..
Chicco da iyidir kullandim canim biberonu birakana kadar kullanmistimkizlar bu arada biberon icin aldigim magazada kiz aventin kapaginda akitma oldugundan cok donüs aldik falan deyince chicconun cam biberonunu yenidogan icin olanini aldim kullananiniz var mi daha önce iyi midir acaba
Aminn canım inşallah.. Rabnim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.. Bebeğin çok şanşlı kendin büyüteceksin onu ne güzel.. ben çalıştığım için 6-7 ay izinlerle ancak bakabileceğim sonra bakıcı mecburAynen ben de eşime bahsederken Tarık bugün şöyle yaptı böyle yaptı diyorumAli Kaan da çok güzelmiş kulağa çok hoş geliyor, sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız nasip olur inşallah :)
Aa ne güzel, evet ben de bilgisayar mühendisiyimbir ara çalışıyordum ama şimdi çalışmıyorum, bebek biraz büyüdükten sonra kısmetse devam edeceğim :)
Ohh maşallah sen de bol bol alanlardansın.. güle güle kullanın inşallah.. bana sadece ayaklı ve ayaksız pijamalarım üzerine giydirmek için uzun kollu body sayısı az geldi.. onun haricinde bence yeterli gibi sayıları..kizlar benim de bebegime aldiklarim
10lu hastane cikisi 1 adet
5li hastane cikisi 1 adet
3 adet ayakli zibin takim
2 yelek
4 örgü yelek ve süveter
6 tane ayakli pijama
3 adet uzun kollu body
13 adet karisik citcitli badi
3 adet göbek bagi icin zibin
emzik
biberon
5 adet battaniye
bakim cantasi
6 adet ayaksiz pijama
ana kucagi
18li agiz mendili
6 adet önlük
6 takim eldiven
8 adet corap
6 adet şapka
bunlar yeterli midir hastane cikisi 1 tane yeter mi acaba
Aminn canım inşallah.. Rabnim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.. Bebeğin çok şanşlı kendin büyüteceksin onu ne güzel.. ben çalıştığım için 6-7 ay izinlerle ancak bakabileceğim sonra bakıcı mecbur
benimde oluyordu sordum doktora ikinci çocuk normal demişti senin kaçıncı tatlmArkadaşlar ayağa kalkinca rahmimde agri bayagi bi baski oluyo oturunca geçiyo 29.haftadayim normalmi sizce .Sizdede oluyormu
Hosbuldum cnmm bu arada hayırlı olsun güle güle kullanKizlaarrrr nabiyonuuuzzzzzbi kaç tane yeni annişler gelmiş aramıza hoşgeldiniz eşim in arkadaşına gittik bu akşam ve ordan pusetimizi aldık geldik casual marka yeni alirmisiniz boşuna para vermeyin dediler dedim alırım niye almiyim yepyeni şey bide iyi bi marka yanı puseti de beleş e getirdim bide baston arabaları varmis bi ara da ona bakcam kullanmamışlar doğru durust heee bide telsiz aldinmi dedi yok dedim onu da verdi eşim e dedim bebe mağazası yerine biz buraya gelelim eksiğimiz ne kaldı bakalım da dedim guluyolar bana aama iyi oldu işte
Ohh maşallah sen de bol bol alanlardansın.. güle güle kullanın inşallah.. bana sadece ayaklı ve ayaksız pijamalarım üzerine giydirmek için uzun kollu body sayısı az geldi.. onun haricinde bence yeterli gibi sayıları..kizlar benim de bebegime aldiklarim
10lu hastane cikisi 1 adet
5li hastane cikisi 1 adet
3 adet ayakli zibin takim
2 yelek
4 örgü yelek ve süveter
6 tane ayakli pijama
3 adet uzun kollu body
13 adet karisik citcitli badi
3 adet göbek bagi icin zibin
emzik
biberon
5 adet battaniye
bakim cantasi
6 adet ayaksiz pijama
ana kucagi
18li agiz mendili
6 adet önlük
6 takim eldiven
8 adet corap
6 adet şapka
bunlar yeterli midir hastane cikisi 1 tane yeter mi acaba
Ayy ne güzel düşünmüşler helal olsun onlara ne güzel arkadaşmış öyle.. baya büyük ürünleri temin etmiş oldun ne güzel sevindim senin adına.. büyük rahatlık olmuştur sizin için.. bize de bebek arabası ablamdan geldi o konuda ben de şanslıyım..Kizlaarrrr nabiyonuuuzzzzzbi kaç tane yeni annişler gelmiş aramıza hoşgeldiniz eşim in arkadaşına gittik bu akşam ve ordan pusetimizi aldık geldik casual marka yeni alirmisiniz boşuna para vermeyin dediler dedim alırım niye almiyim yepyeni şey bide iyi bi marka yanı puseti de beleş e getirdim bide baston arabaları varmis bi ara da ona bakcam kullanmamışlar doğru durust heee bide telsiz aldinmi dedi yok dedim onu da verdi eşim e dedim bebe mağazası yerine biz buraya gelelim eksiğimiz ne kaldı bakalım da dedim guluyolar bana aama iyi oldu işte
En ideal zaman olmuş olur bence ne güzel.. bizim akraba olmadığı için olduğumuz şehirde mecbur bakıcı düşünüyoruz.. yoksa anne kaynana olduktan sonra gözü kapalı emanet edilir..Amiin inşallah. Ben de en fazla 1-1.5 yaşına kadar falan düşünüyorum canımkayınvalidemle yakınız baya ona bırakırım diye düşünüyorum. Daha fazla ara verirsem işe başlamam da zorlaşır çünkü :/
Sağol canım :)Hosbuldum cnmm bu arada hayırlı olsun güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?