2017 Şubat Anneleri

Aynen canım valla sagolsunlar valla ve ben eşiyle daha yeni tanıştım eşim tanisiyolarmis gidememiş bu akşam bi gidelim dedik ilk tanışma oldu böyle bi güzellik yaptılar valla çok iyi oldu :)

Tkml_ düşünüyorum bir bakıcam da, fikrini alayım dedim. Su yatak kalınlıgı konusulmustu burada, o yuzden kafam karıstı. Bu modelde iki kademeli mi?

Bebişler kismetiyle geliyor Zaten hep buna inaniyorum gerçekten

Eşim artık alışveriş kelimesini duymak istemiyor biberon, bir takim daha gecelik ve alt üst pijama, tırnak makası vs almam lazım daha diyorum her hafta alışverişe mi çıkılır diye söyleniyor bebek sekeri, logusa terligi kapi susu falan da duruyor daha ama benim aklım sürekli yetişecek mi acaba da olduğundan baska bir sey düşünemiyorum adam evden kaçmasa bari biberon icin genelde avent natural cam denmişti demi

4 d ye kendin mi gidiyorsun ayrir olarak ? Benim doktorun ki de normal ultrason bende istiyorum 4d resmi olsun bi göreyim diye merak ediyorum neye benziyor
Ben devlet hastanesine gittiğim icin orda 4d yok canim bi tane hatira olsun diye makinesi olan bi doktora gittim ayri olarak sende istersen oyle yapabilirsin

Benimkide 2 kilo da ne bilim insan merak ediyor iste

Saat 05:55 gosteriyor ve ben gözümü açtım daha da uyuyamıyorumBi Günaydın diyim sonra kafayi iyice gömerim yastığa GÜNAYDIN KIZLAR

Bu sabah 1 saat kardayım 5 te değil 6 da uyandım.
Erken Doğum olacak gibi gözüktüğü için hazırlıklarım tam gaz devam ediyorrrr

Eklentiler

• IMG_0543.webp
    16 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_0552.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_0561.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_0588.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 93
Günaydın kızlar... kaburgalarımın göğsümün altına batmasından kızımın tekmelerinden ve burnumun tıkanmasından nefes alamayıp bir türlü uyuyamadım yine zaten normalde ciğerlerim bi yerlere sıkışmış nefes alamıyorum hissi var hep. Bu da combo oldu...

Günaydınlar canım..
Aynı sıkıntılardan uyandım ben de.
Üstüne bir de kasıklarda sancı ,ellerde uyuşma ve sağ kalça kemiğinde kilitlenme
Berbat bir gece geçirdim ağrılardan.
İlk hamileliğim gibi tadını çıkarmak istesem de ağrılarımdan dolayı gün sayıyorum valla.

Ay inşallah zor geçen bu hamilelik günlerimizi, gazsız, sancısız, huzurlu, güzel güzel uyuyan bebişler mükafatlandırır.. gün sayıp rahat edicez derken daha zor olmaz inşallah herşey

Günaydın kızlar..
Benim gecem de hiç iyi geçmedi hala da geçmiyor kusma,ishal var biraz daha beklicem geçmezse mecbur doktora giderim bebek için endiseleniyorum .. Bunu yaşiyaniz var miydi ?

Koca ile olan durumları mi soruyorsun anacim? Soylim ben bosuyorum mahkeme boşamiyor subat a kaldı bu kez. Ha bu arada geçen kapıma eşek ve kırmızı gül bırakmış. Salak adam.benim çok kötü bir huyum var herseyi içime atarım birkez dile döktüm mu de o mevzu artık düzelmez ben de. Bilmiyorum ya babam olsurecem deyip diyor ben de zamana bıraktım o da alışkın hem. Ama çocuklarım çok kötü büyük özellikle küçük pek anlamıyor da abi diye diye o da diyor işte. Yarın göndereceğim babasına gitsin hem ben de dinlenir im. Hem hasta hem de yorgunum yine
Bize aman kızım erkeğin yanında kırmızı noktalara girme dediler sonra yüzüne vurur dediler. Şimdi ki nesil gümbür gümbür valla. Ay çok güldüm ama.Allah da seni güldürsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…