Aynen canım valla sagolsunlar valla ve ben eşiyle daha yeni tanıştım eşim tanisiyolarmis gidememiş bu akşam bi gidelim dedik ilk tanışma oldu böyle bi güzellik yaptılar valla çok iyi oldu :)Ayy ne güzel düşünmüşler helal olsun onlara ne güzel arkadaşmış öyle.. baya büyük ürünleri temin etmiş oldun ne güzel sevindim senin adına.. büyük rahatlık olmuştur sizin için.. bize de bebek arabası ablamdan geldi o konuda ben de şanslıyım..
Sağol canım valla çok iyi oldu :)Loveali ne güzel olmuş güle güle kullan hepsini
Bebişler kismetiyle geliyor Zaten hepKizlaarrrr nabiyonuuuzzzzzbi kaç tane yeni annişler gelmiş aramıza hoşgeldiniz eşim in arkadaşına gittik bu akşam ve ordan pusetimizi aldık geldik casual marka yeni alirmisiniz boşuna para vermeyin dediler dedim alırım niye almiyim yepyeni şey bide iyi bi marka yanı puseti de beleş e getirdim bide baston arabaları varmis bi ara da ona bakcam kullanmamışlar doğru durust heee bide telsiz aldinmi dedi yok dedim onu da verdi eşim e dedim bebe mağazası yerine biz buraya gelelim eksiğimiz ne kaldı bakalım da dedim guluyolar bana aama iyi oldu işte
Ben devlet hastanesine gittiğim icin orda 4d yok canim bi tane hatira olsun diye makinesi olan bi doktora gittim ayri olarak sende istersen oyle yapabilirsin4 d ye kendin mi gidiyorsun ayrir olarak ? Benim doktorun ki de normal ultrason bende istiyorum 4d resmi olsun bi göreyim diye merak ediyorum neye benziyor
Benimkide 2 kilo da ne bilim insan merak ediyor isteDün gittim canım
31 + 1 de 2 kilo 42 cm olmuşuz...
(Her anne -baba farklı olduğu gibi her bebeğinde gelişimi farklıdır.Beslenme büyük rol oynasa da genetik faktörleride düşünmek gerek. O yüzden hiç karşılaştırma yapma derim.Sağlıklı olsunlar yeter)
Günaydın kızlar... kaburgalarımın göğsümün altına batmasından kızımın tekmelerinden ve burnumun tıkanmasından nefes alamayıp bir türlü uyuyamadım yinezaten normalde ciğerlerim bi yerlere sıkışmış nefes alamıyorum hissi var hep. Bu da combo oldu...
Günaydınlar canım..
Aynı sıkıntılardan uyandım ben de.
Üstüne bir de kasıklarda sancı ,ellerde uyuşma ve sağ kalça kemiğinde kilitlenme
Berbat bir gece geçirdim ağrılardan.
İlk hamileliğim gibi tadını çıkarmak istesem de ağrılarımdan dolayı gün sayıyorum valla.
Koca ile olan durumları mi soruyorsun anacim? Soylim ben bosuyorum mahkeme boşamiyor subat a kaldı bu kez. Ha bu arada geçen kapıma eşek ve kırmızı gül bırakmış. Salak adam.benim çok kötü bir huyum var herseyi içime atarım birkez dile döktüm mu de o mevzu artık düzelmez ben de. Bilmiyorum ya babam olsurecem deyip diyor ben de zamana bıraktım o da alışkın hem. Ama çocuklarım çok kötü büyük özellikle küçük pek anlamıyor da abi diye diye o da diyor işte. Yarın göndereceğim babasına gitsin hem ben de dinlenir im. Hem hasta hem de yorgunum yineAynen. Bak koca totomu kaldırıp bi tencere yemek koydum geldim tek yaptığım bu
Boşver bu konuda inatlaşma. Ne yazık ki branşının kadrosu az ama imkansız değil. Bak eğitimdeyizden video ders satın al. Onları izle ben öyle yaptım. Bir de ihtiyackpsskampi.com var oradan video izledim çok faydası oldu
Ne güzel olmuş hepsi güle güle kullansın. Sticker da çok güzel durmuş ben de düşünüyorum duvara ve kararım kesinleşti bu sayede
Benim de annem ile 18 yaş var kardeş arkadaş gibiyiz daha çok
Yengelerinin yerinde olsam kalkar gelirdim yanına valla
Baharcım senin durumlar nasıl oldu?
Bize aman kızım erkeğin yanında kırmızı noktalara girme dediler sonra yüzüne vurur dediler. Şimdi ki nesil gümbür gümbür valla. Ay çok güldüm ama.Allah da seni güldürsunAn itibariyle...
Restorandayım.
Yan masada evlenmek üzere olan bi çift oturuyo.
Kız yarım saattir evlenince benden habersiz eve kimseyi getiremezsinin kavgasını veriyo.
Baya bağrıyo tüm diyaloğu duyyom yani.
Adamın ısrarla istisna durumlar olabilceğini söylemesi üzerine kız vurucu cümleyi patlatıyo:
Ya belki canım fantezi yapmak isticek k.çım açık kapıyı açcam, ister misin yanındaki de görsün popomu?
Adam şok (mutluluktan gözleri parladı resmen) ve konu kapandı.
Anamm ne hatunlar var bee, evleneceği adamı enine boyuna terbiye etmeden nikahı basmıyo.
Peehh...
Arkadaşlar ayağa kalkinca rahmimde agri bayagi bi baski oluyo oturunca geçiyo 29.haftadayim normalmi sizce .Sizdede oluyormu
Selam anneler biz bugün kontrole gittik minis 28+0 da 1180 gr ve 38.5 cm. bu kan uyuşmazlığı testi olacaktı unuttuk yarın da gidip onu yaptiracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?