- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Canım doktorumla konuştum rahim genişlemesinden olur ama uzun sürerse muhakkak görmek lazim dedi bilgin olsunBende de oluyor. Gece yatakta donmek bile iskwnce oluyor artik. Oturursam yada sirt ustu yatarsam iyiyim problwm kalmiyor
Canım benim ilk Allah nasip ederse doktor rahim genişlemesinden normal dedi ama uzun sürerse gel dedibenimde oluyordu sordum doktora ikinci çocuk normal demişti senin kaçıncı tatlm
Cok güzel hepsiBu sabah 1 saat kardayım 5 te değil 6 da uyandım.
Erken Doğum olacak gibi gözüktüğü için hazırlıklarım tam gaz devam ediyorrrr
Bu aylar değil de son aya girince içeri dışarı hareketleri ile çıkarmaya çalış Yengeme hemşireler öyle demişti bide gogus pompası kullanırsan o da yardımcı oluyo biraz çıkarmaya hiç olmadı göğüs ucu ile emzirirsin herşeye bi çözüm yapmışlar şimdi :)
Yok canım ilk kez kullanacağım kısmetse bana göre korkunç sesler çıkarıyor vakumlarken iki türlü çalışıyordu sanırım pek yanına yaklaşamadım eşim kargo geldiğinde bi çalıştırdı o kadar ben uzaktan göz ucuyla bakabildim
beni ciddi ürkütüyor bu makineler
tereyagli ekmek
bu nikinde insanı acıktırıyorüstüne de çikileta
En sağdaki güpür mu Ne yapacaksın onu taç için mi yine
Aynen canım ya valla kismetiyle geliyo bizde bugün onlara bakicaktik nasip işte iyi oldu benim için :)Bebişler kismetiyle geliyor Zaten hepbuna inaniyorum gerçekten
:) Hadi bakalım inş :) ama son aya girince yap şuan göğüsleri uyarmayin diyolar çünkü :)yapayım bakalım inşallah işe yarar kızımı böyle güzel bir nimetten mahrum bırakmak istemiyorum :)
16. Haftamdan itibaren 2 3 gune bir şeffaf sıvı gelmeye başladı.Yaklasik 2 haftadır ara ara rengi sarı oluyor.Kızlar sizinde göğsünüzden kolostrum (ilk süt sızıntısı) gibi bir şey geldi mi?
İki üçtür farkediyorum önce sol göğsümden sütyenime bir şey akmış gibi iz bırakmıştı.Dün de iki göğsümden akmış.
Kolostrum olduğunu düşündüm.Gebelik öncesi böyle olmazdı çünkü.
Sizde yaşayan var mı bu durumu?
Bazen karıncalaşıyor gibi hissediyorum.
Geçmiş olsun. İshal olunca git doktora kusma önemli değil de ishal önemliGünaydın kızlar..
Benim gecem de hiç iyi geçmedi hala da geçmiyorkusma,ishal var biraz daha beklicem geçmezse mecbur doktora giderim bebek için endiseleniyorum .. Bunu yaşiyaniz var miydi ?
Koca ile olan durumları mi soruyorsun anacim? Soylim ben bosuyorum mahkeme boşamiyor subat a kaldı bu kez. Ha bu arada geçen kapıma eşek ve kırmızı gül bırakmış. Salak adam.benim çok kötü bir huyum var herseyi içime atarım birkez dile döktüm mu de o mevzu artık düzelmez ben de. Bilmiyorum ya babam olsurecem deyip diyor ben de zamana bıraktım o da alışkın hem. Ama çocuklarım çok kötü büyük özellikle küçük pek anlamıyor da abi diye diye o da diyor işte. Yarın göndereceğim babasına gitsin hem ben de dinlenir im. Hem hasta hem de yorgunum yine
Bize aman kızım erkeğin yanında kırmızı noktalara girme dediler sonra yüzüne vurur dediler. Şimdi ki nesil gümbür gümbür valla. Ay çok güldüm ama.Allah da seni güldürsun
Gunaydin annelerim,krampli bir gece gecirdim bendegececek hepsi insallahhh
Bana sorarsan alisveris yapasim var deli gibiii tipik basak burcu:)evdeyiz hava cok soguk canim kizimda hasta,esim calisiyor zaten ptt modundayimSabah yazdıktan sonra bir uyumuşum off
Daha yeni uyandım aptal gibi olduk eşimle. Çok uyumak da iyi değil. Çok da acıkmışım bi kahvaltı hazırlayayım. Hava da buz gibi. Ne yapacaksınız bugün?
Canım doktorumla konuştum rahim genişlemesinden olur ama uzun sürerse muhakkak görmek lazim dedi bilgin olsun
3 kademeli canım.. Daha kullanışlı geldi bana o yüzden..Tkml_ düşünüyorum bir bakıcam da, fikrini alayım dedim. Su yatak kalınlıgı konusulmustu burada, o yuzden kafam karıstı. Bu modelde iki kademeli mi?
Bende ancak yataktan cikabildim kahvaltı yapcamSabah yazdıktan sonra bir uyumuşum off
Daha yeni uyandım aptal gibi olduk eşimle. Çok uyumak da iyi değil. Çok da acıkmışım bi kahvaltı hazırlayayım. Hava da buz gibi. Ne yapacaksınız bugün?
Ne oluyo kiDoktorum 1 hafta izinli 1 hafta beklemem gerek sanirim2 3 gundur oluyor bende bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?