2017 Şubat Anneleri

Bu sene ki grip uzun sürüyorum eczaci arkadaşım söyledi. Sanırım haklı çünkü iyilesemiyorum. Bi araba dayak yemiş gibiyim. Herkesle re geçmiş olsun.

Bu sabah 1 saat kardayım 5 te değil 6 da uyandım.
Erken Doğum olacak gibi gözüktüğü için hazırlıklarım tam gaz devam ediyorrrr
Cok güzel hepsi Saglicakla da bebeğini kucağına al canım Benim de herşeyim hazır bi çantaya yerlestircem.Ablamdan gözüm korktu 3 çocuğunu da erken dünyaya getirdi.Benim de çok ağrılarim sancilarim oluyor hazır dursun dedik hepsi

Kızlar sizinde göğsünüzden kolostrum (ilk süt sızıntısı) gibi bir şey geldi mi?

İki üçtür farkediyorum önce sol göğsümden sütyenime bir şey akmış gibi iz bırakmıştı.Dün de iki göğsümden akmış.

Kolostrum olduğunu düşündüm.Gebelik öncesi böyle olmazdı çünkü.
Sizde yaşayan var mı bu durumu?

Bazen karıncalaşıyor gibi hissediyorum.

yapayım bakalım inşallah işe yarar kızımı böyle güzel bir nimetten mahrum bırakmak istemiyorum :)

yorumlarda da okumuştum gürültü olayını demek doğruymuş.... dün de forumda başka bir sayfada okudum manueller ses çıkarmıyor ben manuel aldım çok memnunum diye birisi vardı ayyy ne zor işlermişş evde kullanacaksak sorun olmaz bebeği de uyandırmaz inşallah bu makineler

evet yaaa nick im tamamen beni anlatıyor obur bir hamileyim ekmek de seviyorum

En sağdaki güpür mu Ne yapacaksın onu taç için mi yine

evet canım taç için önce incileri yapıştıracağım sonra o güpürü köşesinden iğneyle dikerek yuvarlak şekline getireceğim büzüştürüp tacın üstüne önce o sonra da çiçekleri yapıştıracağım bir videoda izlemiştim youtube da öyle yapıyorlardı

bakalım becerebilirsem

16. Haftamdan itibaren 2 3 gune bir şeffaf sıvı gelmeye başladı.Yaklasik 2 haftadır ara ara rengi sarı oluyor.

Günaydın kızlar..
Benim gecem de hiç iyi geçmedi hala da geçmiyor kusma,ishal var biraz daha beklicem geçmezse mecbur doktora giderim bebek için endiseleniyorum .. Bunu yaşiyaniz var miydi ?
Geçmiş olsun. İshal olunca git doktora kusma önemli değil de ishal önemli

Aynen canım. Şu aile danışmanı bir şey değiştirdi mi merak ettim. Oğlun da madem özledi gönder görsün babasını
Senin de kafan dinlenir

Gunaydin annelerim,krampli bir gece gecirdim bendegececek hepsi insallahhh

Canm kivi ye her gün 1 tane.

Sabah yazdıktan sonra bir uyumuşum off
Daha yeni uyandım aptal gibi olduk eşimle. Çok uyumak da iyi değil. Çok da acıkmışım bi kahvaltı hazırlayayım. Hava da buz gibi. Ne yapacaksınız bugün?

Daha yeni uyandım aptal gibi olduk eşimle. Çok uyumak da iyi değil. Çok da acıkmışım bi kahvaltı hazırlayayım. Hava da buz gibi. Ne yapacaksınız bugün?
Bana sorarsan alisveris yapasim var deli gibiii tipik basak burcu:)evdeyiz hava cok soguk canim kizimda hasta,esim calisiyor zaten ptt modundayim

Tkml_ düşünüyorum bir bakıcam da, fikrini alayım dedim. Su yatak kalınlıgı konusulmustu burada, o yuzden kafam karıstı. Bu modelde iki kademeli mi?
3 kademeli canım.. Daha kullanışlı geldi bana o yüzden.. biz daha kuramadık eşim iş seyahatinde olduğu için.. Ama mağazada yakından görmüştüm.. Bunun yan barı da çıkabiliyo. Hatta iki tarafı da çıkıp tek kişilik yatak da olabiliyo.. ölçüleri de 70*140.. Ben de burdaki arkadaşlar bahsedince yatak genişliği yüzünden ikea dan almaktan vazgeçip bunu almaya karar verdim.. Bunda kalınlıkla ilgili bi sıkıntı yok 20 cm kalınlığa kadar kullanabilirsin.. Benim aldığım yatak 21 cm kalınlığında..
Bu beşiğin online satışı da başlamış. Ben aldığım zaman yoktu. Ama bu beşikte 2 renk seçeneği var. Ona dikkat edersen iyi olur. Bi beyaz, bi de krem diye geçiyo ama baya çok açık kahveye kaçıyo. Ben ilk başta tek renkdir diye samsundan eşimin ailesine aldırmıştım ve krem çıkınca hayal kırıklığı yaşadım. Sonra şansımıza ankarada beyazını bulunca beyazı ile değiştirdik.
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-ahsap-karyola_378827?d=16154

Ancak mothercare demobilya ürünlerinde baya bi stok sıkıntısı vardı.. Ben normalde burda bi arkadaş darlinghton modelini tavsiye etmişti fiyatı daha uygundu onu almak istemiştim ama türkiyede hiç bir yerde kalmamıştı.. Sonra buna karar verdik.. Hatta bu modelin setini almaya karar verdim ama o da yine hiç bi mağazada kalmamıştı.. Sadece teşhirdekiler kalmış. Sen yine de bi araştır.. Bu setin takım fiyatı çok uyguna geliyo.. Ben sadece beşiği 1000 tl ye aldım.. Set olarak dolap beşik ve şifonyeri 2300 e geliyodu.. ama stoklarda yoktu

Bende ancak yataktan cikabildim kahvaltı yapcam ne yapacağım konusunda bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…