2017 Şubat Anneleri

Bu geceyi genelimiz iyi geçirmemiş ben de aynen öyle sağ kasigimda bildigin çırpınış gibi birşeyler hep oldu sonrasin da göbeğime doğru ilerledi 3 4 saat uyumusumdur.Kasılma bu şekilde değildir demi salı günü kontrol ama gece baya korktum ve şuan da ara ara devam ediyor.Kendimi dinlememek için kalktım anneme geldim

Sabah yazdıktan sonra bir uyumuşum off
Daha yeni uyandım aptal gibi olduk eşimle. Çok uyumak da iyi değil. Çok da acıkmışım bi kahvaltı hazırlayayım. Hava da buz gibi. Ne yapacaksınız bugün?

Ay aynısını yapmışız bende 12 de uyandım sabah hortlamamdan sonra:) ama dediğin gibi aptala döndüm .. bide beni uyku aralarında bi vicdan azabı sardı hala kahvaltı yapmadım bebe içerde aç diye:)) o azapla kaldırdım kendimi yoksa akşama kadar kafamı kaldıracak gücüm yok gibi hissediyordum.. aaahh aahh ne kadar da değiştim düşünüyorum da ..

Evet canim aile terapistleri iyi oluyor eşimde çok değişim var gibi daha olgun daha sakin gibi ama bilmiyorum biz daha önce de ayrıldık o zaman da divane gibiydi. Ne seninle n3 sensiz eşimin ki. Ailesiyle bir araya gelince değişiyor problem bu. O yüzden şu yaz bir geçsin bakarız. Kendi evimde kendi duzenimdeyim. Şimdilik herseye yetişiyorum. Sonrasına Allah kerim.

dedigin gibi benimde aklimda uzun kollu body , ondan biraz daha alsam iyi olcak

Belki bebek dönmüştür.Benimde bu tarz ağrılarım var dün kontrole gittiğimde kasılma demedi doktor bebek dönmüş o zorluyordur dedi ama bilemiyorum.

çok fazla olursa bence doktorunu bekleme direk git başka birine ya da ara bende yarına kadar bekliycem olmadi giderim devam ederse

Bende oyle yapmayi dusunuyirum canim. Dun enjeksiyonum vardi ebeye gittim o da usutuyorsan indan olabilir dedi. Sirtinda agri var mi dedi yok dedim. O zaman usutmus olmalisin dedi

Rahmimde bacaklarimin arasinda vajinal bolgede agri oluyor canim ayakta durdugumda ve gece yatakta donmeye calisirken
Bendede var ama ben normal oldugunu düşündum hep bu durumun bebek donmüş benim ama aşagida hissediyorm zaten ve baski yapîyo bence sağ kasıkta alt bölgede ağri oluyo daha once konuştugumuzda 2.gebeligi olan arkadaslarda söylemişti normal bi durum oldugunu o yuzden ben dr a hiç söylemedim

Belki bebek dönmüştür.Benimde bu tarz ağrılarım var dün kontrole gittiğimde kasılma demedi doktor bebek dönmüş o zorluyordur dedi ama bilemiyorum.
Kontrollerde hep bebeğin kafası asagi da oluyor.Daha önce bu gibi olmasa da ağrı,acı hissetmistim doktor başının asagi da olduğu için baskı yapıyor demişti.Ama 2 gündür yaşadığım çok farklı tam anlatamıyorum içerden titreme gibi çırpınış gibi birşey sorarim gittiğim de artık.

Mutlu hafta sonları kızlar vajinasinda kasinti olup da fitil tarzı bi ilaç kullanan var mı aranız da

Bitmis halini de bekliyorum

Rahmim derken rahim şuan göbek bölgesinde orda mı agrin vajinal ağrı bende de çok oluyo bazen yine de gorun tabi Dr una bi normaldir inş
Rahmin oldugu yerde yukarda yani oluyor ama cogunlukla vajinal agri oluyor. Belkide bebek donuyordur. Pzt gunune kadar bekleyecegim artik

Evet canim sanirim bebek donduugu icin oluyor bu tarz agrilar. Ben gebeligin en basindan bu yana bebegi sol tarafimda hissediyordum su an da sol kasigimda sanci sseklinde agrilar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…