Sabah yazdıktan sonra bir uyumuşum off
Daha yeni uyandım aptal gibi olduk eşimle. Çok uyumak da iyi değil. Çok da acıkmışım bi kahvaltı hazırlayayım. Hava da buz gibi. Ne yapacaksınız bugün?
Evet canim aile terapistleri iyi oluyor eşimde çok değişim var gibi daha olgun daha sakin gibi ama bilmiyorum biz daha önce de ayrıldık o zaman da divane gibiydi. Ne seninle n3 sensiz eşimin ki. Ailesiyle bir araya gelince değişiyor problem bu. O yüzden şu yaz bir geçsin bakarız. Kendi evimde kendi duzenimdeyim. Şimdilik herseye yetişiyorum. Sonrasına Allah kerim.Geçmiş olsun. İshal olunca git doktora kusma önemli değil de ishal önemli
Aynen canım. Şu aile danışmanı bir şey değiştirdi mi merak ettim. Oğlun da madem özledi gönder görsün babasını
Senin de kafan dinlenir
Canm kivi ye her gün 1 tane.
16. Haftamdan itibaren 2 3 gune bir şeffaf sıvı gelmeye başladı.Yaklasik 2 haftadır ara ara rengi sarı oluyor.
dedigin gibi benimde aklimda uzun kollu body , ondan biraz daha alsam iyi olcakOhh maşallah sen de bol bol alanlardansın.. güle güle kullanın inşallah.. bana sadece ayaklı ve ayaksız pijamalarım üzerine giydirmek için uzun kollu body sayısı az geldi.. onun haricinde bence yeterli gibi sayıları..
çok fazla olursa bence doktorunu bekleme direk git başka birine ya da ara bende yarına kadar bekliycem olmadi giderim devam ederseDoktorum 1 hafta izinli 1 hafta beklemem gerek sanirim2 3 gundur oluyor bende bu durum
Rahimde ağrı gibi bişey canımNe oluyo ki
Benim de oluyo o ama normal diyo Dr um genisledigimiz için ama tabiki Dr una sorup net bilgi alması daha iyidirRahimde ağrı gibi bişey canım
Bu geceyi genelimiz iyi geçirmemiş ben de aynen öyle sağ kasigimda bildigin çırpınış gibi birşeyler hep oldu sonrasin da göbeğime doğru ilerledi 3 4 saat uyumusumdur.Kasılma bu şekilde değildir demi salı günü kontrol ama gece baya korktum ve şuan da ara ara devam ediyor.Kendimi dinlememek için kalktım anneme geldim
Ne oluyo ki
çok fazla olursa bence doktorunu bekleme direk git başka birine ya da ara bende yarına kadar bekliycem olmadi giderim devam ederse
Rahmim derken rahim şuan göbek bölgesinde orda mı agrin vajinal ağrı bende de çok oluyo bazen yine de gorun tabi Dr una bi normaldir inşRahmimde bacaklarimin arasinda vajinal bolgede agri oluyor canim ayakta durdugumda ve gece yatakta donmeye calisirken
Bendede var ama ben normal oldugunu düşündum hep bu durumun bebek donmüş benim ama aşagida hissediyorm zaten ve baski yapîyo bence sağ kasıkta alt bölgede ağri oluyo daha once konuştugumuzda 2.gebeligi olan arkadaslarda söylemişti normal bi durum oldugunu o yuzden ben dr a hiç söylemedimRahmimde bacaklarimin arasinda vajinal bolgede agri oluyor canim ayakta durdugumda ve gece yatakta donmeye calisirken
Kontrollerde hep bebeğin kafası asagi da oluyor.Daha önce bu gibi olmasa da ağrı,acı hissetmistim doktor başının asagi da olduğu için baskı yapıyor demişti.Ama 2 gündür yaşadığım çok farklı tam anlatamıyorum içerden titreme gibi çırpınış gibi birşey sorarim gittiğim de artık.Belki bebek dönmüştür.Benimde bu tarz ağrılarım var dün kontrole gittiğimde kasılma demedi doktor bebek dönmüş o zorluyordur dedi ama bilemiyorum.
Bitmis halini de bekliyorumevet canım taç için önce incileri yapıştıracağım sonra o güpürü köşesinden iğneyle dikerek yuvarlak şekline getireceğim büzüştürüp tacın üstüne önce o sonra da çiçekleri yapıştıracağım bir videoda izlemiştim youtube da öyle yapıyorlardı
bakalım becerebilirsem
Rahmin oldugu yerde yukarda yani oluyor ama cogunlukla vajinal agri oluyor. Belkide bebek donuyordur. Pzt gunune kadar bekleyecegim artikRahmim derken rahim şuan göbek bölgesinde orda mı agrin vajinal ağrı bende de çok oluyo bazen yine de gorun tabi Dr una bi normaldir inş
Gebelikte kullanmadim hiç öncesinde coookkkkk kullandım amaMutlu hafta sonları kızlar vajinasinda kasinti olup da fitil tarzı bi ilaç kullanan var mı aranız da
Bendede var ama ben normal oldugunu düşündum hep bu durumun bebek donmüş benim ama aşagida hissediyorm zaten ve baski yapîyo bence sağ kasıkta alt bölgede ağri oluyo daha once konuştugumuzda 2.gebeligi olan arkadaslarda söylemişti normal bi durum oldugunu o yuzden ben dr a hiç söylemedim
Olabilir canım bebekler büyüdü artık rahime baskı yapiyo benim de bazen gerilme oluyo gobek bölgesinde normaldir inşRahmin oldugu yerde yukarda yani oluyor ama cogunlukla vajinal agri oluyor. Belkide bebek donuyordur. Pzt gunune kadar bekleyecegim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?