- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Gebelikte kullanmadim hiç öncesinde coookkkkk kullandım ama
Olabilir canım bebekler büyüdü artık rahime baskı yapiyo benim de bazen gerilme oluyo gobek bölgesinde normaldir inş
ise yaramış miydi ben de dün gece başladım inşallah geçirirGebelikte kullanmadim hiç öncesinde coookkkkk kullandım ama
Canım ben evlendim 1 ay içinde felakettim çok fena mantar olmuştu umra enfeksiyon a fln çevirdi bende sadece fitil yeterli olmamıştı o yüzden ekstra yanında daha neler kullandım neler 3-4 ay tekrarladı surekli o sure içinde de hep kullandım o fitiller vajinal kremleri hatta bisey daha vardı tüp le vajina ya ilacı bosaltiyodum fln çok fenaydi inş senin çok ilerlemiş halı değilse işe yarar canımise yaramış miydi ben de dün gece başladım inşallah geçirirfena bişey yani
Yanı bi yönde haklı geçen akşam bende sancim vardı gittim bisey çıkmadı mesela anlattığına gore rahim kasılması dedi alttan muayene dedi kabul etmedim sonra kendi Dr uma gittim bebek buyuyo ileriki haftalar napcan dedi :)Insallah canim. Esimde oyle diyor yabebek buyuyor ancak sigiyordur diye normal artik hayatim bunlar diyo ya. Bende herhalde 3. Cocugu buyuttun sende diyorum guluyoruz
Şimdi yok çok şükür rahatim hamilelik öncesi çok çektim ve hamilelikte tetiklerse diye çok korkuyodum ama olmadı inş ta olmaz benden iyi kimse bilemez heralde :) 3-4 ay kullanmadığım şey kalmadı orayaCanim vajinada kasinti buyuk ihtimalle mantardan kaynaklaniyordur. Ben fitili akinti icin kullandim gebelikte 2 kez ama mantar icinde verildigini biliyorum
Canım ben evlendim 1 ay içinde felakettim çok fena mantar olmuştu umra enfeksiyon a fln çevirdi bende sadece fitil yeterli olmamıştı o yüzden ekstra yanında daha neler kullandım neler 3-4 ay tekrarladı surekli o sure içinde de hep kullandım o fitiller vajinal kremleri hatta bisey daha vardı tüp le vajina ya ilacı bosaltiyodum fln çok fenaydi inş senin çok ilerlemiş halı değilse işe yarar canım
Yanı bi yönde haklı geçen akşam bende sancim vardı gittim bisey çıkmadı mesela anlattığına gore rahim kasılması dedi alttan muayene dedi kabul etmedim sonra kendi Dr uma gittim bebek buyuyo ileriki haftalar napcan dedi :)
Şimdi yok çok şükür rahatim hamilelik öncesi çok çektim ve hamilelikte tetiklerse diye çok korkuyodum ama olmadı inş ta olmaz benden iyi kimse bilemez heralde :) 3-4 ay kullanmadığım şey kalmadı oraya
Bana sorarsan alisveris yapasim var deli gibiii tipik basak burcu:)evdeyiz hava cok soguk canim kizimda hasta,esim calisiyor zaten ptt modundayim
Bende ancak yataktan cikabildim kahvaltı yapcamne yapacağım konusunda bi fikrim yok
Ay aynısını yapmışız bende 12 de uyandım sabah hortlamamdan sonra:) ama dediğin gibi aptala döndüm .. bide beni uyku aralarında bi vicdan azabı sardı hala kahvaltı yapmadım bebe içerde aç diye:)) o azapla kaldırdım kendimi yoksa akşama kadar kafamı kaldıracak gücüm yok gibi hissediyordum.. aaahh aahh ne kadar da değiştim düşünüyorum da ..
Ben hiç gelirken görmedim ama çamaşırda farkediyorum baya gelmiş gibi duruyordu
Hem de kutu kutu kullandım
Kaşıntı olduğum dönem 3-4 ay hep alttan muayene olduğum için bende bi antipati kaldı ama bide şimdi bi zararı fln olur diye yaptırmadim yoksa kaçıncı kez oldum o alttan muayene yıYaaa :) canim alttan muayeneden kacilmiyor maalesef. Ben gecen ay gittigimde akinti icin bakti. Ilk defa yaptirdim once cok utandim ama sonra amaaan nasil dogurcan sen dedim gecti utanmam:) son haftalarda surekli alttan muayene olacak bak haberin olsun
Bende oyleydim ama mecbur yapacak başka bisey yoktu maalesef benim baya ileriydi çünkü inş yasamam gebelikteBende gebelikle basladi bu durum cok fena bsy. Bi de nefret ediyorum o fitil isinden igrenc
Benim de bugün bi uyku halim var kocam 4 te gelecek bakalım belki gelince çanta bakmaya çıkarım bi yoksa hiç keyfim yok miskinim bugün :)Benim de deli gibi alışveriş yapasım var maaş çoktan bitti ek ders de yatmadı, kredi kartı da 7sinde kesilecek mecburen bekliyorum
Benim de yükselen burcum başak
Daha hala kahvaltı sofrasında takılıyoruz valla. Bir şey yapacağımız Yok bari evi süpürsün kocam :)
Benim ders çalışmam lazım ama artık kitap görmekten nefret ediyorum
Aynı benkendimi o kadar miskin hissediyorum ki. Ayılar gibi kış uykusuna yatasım var
Evet bende de oluyor 2-3 kez çamaşır değiştiriyorum bazen beyaz bazen açık yeşil gibi
Ya benimde bi anda oldu Biraz yatakta bağdaş kurup oturdum o andan berı ağrıyo inşallah hepimizinki normaldir canımBende oyle yapmayi dusunuyirum canim. Dun enjeksiyonum vardi ebeye gittim o da usutuyorsan indan olabilir dedi. Sirtinda agri var mi dedi yok dedim. O zaman usutmus olmalisin dedi
Hem de kutu kutu kullandım
Kaşıntı olduğum dönem 3-4 ay hep alttan muayene olduğum için bende bi antipati kaldı ama bide şimdi bi zararı fln olur diye yaptırmadim yoksa kaçıncı kez oldum o alttan muayene yı
Insallah canim cok zor cunkuBende oyleydim ama mecbur yapacak başka bisey yoktu maalesef benim baya ileriydi çünkü inş yasamam gebelikte
Ya benimde bi anda oldu Biraz yatakta bağdaş kurup oturdum o andan berı ağrıyo inşallah hepimizinki normaldir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?