2017 Şubat Anneleri

ya benim vajina dışında bi kasinti var gebelikte başladı ara ara kaşınma ve yanma oluyordu ama bu aralar arttı dayanılmaz oldu doktor fitil verdi ama acaba krem de mi alsam yani fitil dış bölgeye de fayda eder mi bi de böyle tatlı bi kasinti yok yani

İstanbuldaki arkadaşlar havuzlu hana hiç giden ordan alışveriş yapan var mı. herşey var diyorlar.fiyatlar kalite nasıl.Giden varsa tavsiye edermi.şimdiden tşk.

Benim içerde de sorun vardı canım bilirim acayip kaşıntı oluyo bi yere gittiğimde zor dururdum o dereceydim ben fitil içten tedavi edeceği için dış a etkisi olur belki ama Dr un vermeden alma sen yine krem fln Dr un gerek görse verirdi sanırım bi kullan bakalım fitil i ne kullaniyosun

İşte şuan daha erken donemdeyiz erken doğumu fln tetikler diye dusundum oyle de söylenti oluyo o yüzden yoksa ki alttan muayene nin ne olduğunu dibine kadar yaşadım yanı hazirlikliyim :)

Tetikliyor muymus ilk kez duydum. Olabilir tabi. Tedbirli olmakta fayda var

Kizlar baya enfeksiyon mantar sorunu yaşayan var anladgm kadariyla bende önceden çok olurdu mecburen iş yerindeki lavabolari oncesinde okul yurt ögrenci evi derken çogunlugun kullandigi lavabolari kullandig için hep olurdu çok dikkat ederdim ama yine oluyodu travazol kremle kanka olmuştum şimdi elimden geldigince kullanmamaya çalışıyorum hele hastanede hiç gitmiyorum dikkat edin sizde ediyosunuzdurda yinede söyliyim dedim:)

Canim dikkat ediyorum ama oglusum sagolsun tuvaletle kanka olduk surekli tuvalete gitme ihtiyacim oluyor hastanede falan

vagi-hex 12 tablet kullanıyorum dün gece başladım sabah akşam 6 gün kullan dedi ama krem falan vermedi aslında benim dışta olduğu için sanki jrem mi daha iyi olur du

İstanbuldaki arkadaşlar havuzlu hana hiç giden ordan alışveriş yapan var mı. herşey var diyorlar.fiyatlar kalite nasıl.Giden varsa tavsiye edermi.şimdiden tşk.

Canım ben çeyiz vs için gittim çeşit çok oluyor orda...fiyatları piyasanın çok çok altında değil ama çeşit çok herşeyde... daha önce alışveriş yapan arkadaşta öyle demişti. bende istanbuldayım ama gidemem herhalde.. gezen bi eşim olup beni götürse yok deme.. çünkü bütün mazğalarda herşey aynı aslında. insan çeşit görmek istiyor. gitme imaknın varsa aklında kalmasın.. şimdiden kolay gelsin

vagi-hex 12 tablet kullanıyorum dün gece başladım sabah akşam 6 gün kullan dedi ama krem falan vermedi aslında benim dışta olduğu için sanki jrem mi daha iyi olur du
Eğer çok kafana takiliyosa Dr unla gorus ona gore kullan ilaç sonuçta mutlaka Dr una Danış öyle kullan kullanicaksan da

Canim dikkat ediyorum ama oglusum sagolsun tuvaletle kanka olduk surekli tuvalete gitme ihtiyacim oluyor hastanede falan
Benim de gebelikte başladı muhtemel orda burda wc ye gittigimdendirönceleri azdı sürekli iç çamaşırı degişip güzel ce kuruluyorim sirkeli suyla bile sildim ama iyice arttı bu sıralar yara oldu neredeyse off işkence gibi yaaa

Ben bi ara sicak suyla elma sirkesini karistirip her tuvalette onunla birlikte pamugu tamamen islatip siliyordum once biraz yakiyor ama acayip rahatlatiyor. Simdi hatirladim 4. Ayimda hem enfeksiyon hem mantar problemi yasamistim

evet sirkeli suyu pamukla sürüyorum kuruluyorum baya rahatlatıyor yakması bile iyi geliyor sanki ama artali o da işe yaramaz oldu

Çook sağol.

@Saskinanne2013 canim bende hem enfeksiyon hem mantar vardi doktorum fitil Verdi iki taneydi bir gun kullandim digerini uc gun sonra kullandim bir de merhem Verdi onu da kasininca kullan ama en fazla 3 gun kullan dedi. Travazol diye bir krem

:) Hadi bakalım inş :) ama son aya girince yap şuan göğüsleri uyarmayin diyolar çünkü :)

Tamam canim daha iki bucuk ay var nasil olds

Bitmis halini de bekliyorum

Tabi canim atarim buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…