İşte şuan daha erken donemdeyiz erken doğumu fln tetikler diye dusundum oyle de söylenti oluyo o yüzden yoksa ki alttan muayene nin ne olduğunu dibine kadar yaşadım yanı hazirlikliyim :)Yok canim ne olacak ki. Dogum yaklastikca bakacaklar surekli
Şuan kullaniyomusun onlarıInsallah canim cok zor cunku
ya benim vajina dışında bi kasinti var gebelikte başladı ara ara kaşınma ve yanma oluyordu ama bu aralar arttı dayanılmaz oldu doktor fitil verdi ama acaba krem de mi alsam yani fitil dış bölgeye de fayda eder mi bi de böyle tatlı bi kasinti yok yaniCanım ben evlendim 1 ay içinde felakettim çok fena mantar olmuştu umra enfeksiyon a fln çevirdi bende sadece fitil yeterli olmamıştı o yüzden ekstra yanında daha neler kullandım neler 3-4 ay tekrarladı surekli o sure içinde de hep kullandım o fitiller vajinal kremleri hatta bisey daha vardı tüp le vajina ya ilacı bosaltiyodum fln çok fenaydi inş senin çok ilerlemiş halı değilse işe yarar canım
Benim içerde de sorun vardı canım bilirim acayip kaşıntı oluyo bi yere gittiğimde zor dururdum o dereceydim ben fitil içten tedavi edeceği için dış a etkisi olur belki ama Dr un vermeden alma sen yine krem fln Dr un gerek görse verirdi sanırım bi kullan bakalım fitil i ne kullaniyosunya benim vajina dışında bi kasinti var gebelikte başladı ara ara kaşınma ve yanma oluyordu ama bu aralar arttı dayanılmaz oldu doktor fitil verdi ama acaba krem de mi alsam yani fitil dış bölgeye de fayda eder mi bi de böyle tatlı bi kasinti yok yani
İşte şuan daha erken donemdeyiz erken doğumu fln tetikler diye dusundum oyle de söylenti oluyo o yüzden yoksa ki alttan muayene nin ne olduğunu dibine kadar yaşadım yanı hazirlikliyim :)
Şuan kullaniyomusun onları
Kizlar baya enfeksiyon mantar sorunu yaşayan var anladgm kadariyla bende önceden çok olurdu mecburen iş yerindeki lavabolari oncesinde okul yurt ögrenci evi derken çogunlugun kullandigi lavabolari kullandig için hep olurdu çok dikkat ederdim ama yine oluyodu travazol kremle kanka olmuştumşimdi elimden geldigince kullanmamaya çalışıyorum hele hastanede hiç gitmiyorum dikkat edin sizde ediyosunuzdurda yinede söyliyim dedim:)
vagi-hex 12 tablet kullanıyorum dün gece başladım sabah akşam 6 gün kullan dedi ama krem falan vermedi aslında benim dışta olduğu için sanki jrem mi daha iyi olur duBenim içerde de sorun vardı canım bilirim acayip kaşıntı oluyo bi yere gittiğimde zor dururdum o dereceydim ben fitil içten tedavi edeceği için dış a etkisi olur belki ama Dr un vermeden alma sen yine krem fln Dr un gerek görse verirdi sanırım bi kullan bakalım fitil i ne kullaniyosun
Bilmem öyle diyolar bende o yüzden yaptırmadim şuan bide serum yiyince rahatlamistim açıklık var mı diye bakacaklardi serum dan sonra da rahatlayinca yaptirmadimTetikliyor muymus ilk kez duydum. Olabilir tabi. Tedbirli olmakta fayda var
İstanbuldaki arkadaşlar havuzlu hana hiç giden ordan alışveriş yapan var mı. herşey var diyorlar.fiyatlar kalite nasıl.Giden varsa tavsiye edermi.şimdiden tşk.
Eğer çok kafana takiliyosa Dr unla gorus ona gore kullan ilaç sonuçta mutlaka Dr una Danış öyle kullan kullanicaksan davagi-hex 12 tablet kullanıyorum dün gece başladım sabah akşam 6 gün kullan dedi ama krem falan vermedi aslında benim dışta olduğu için sanki jrem mi daha iyi olur du
Benim de gebelikte başladı muhtemel orda burda wc ye gittigimdendirCanim dikkat ediyorum ama oglusum sagolsun tuvaletle kanka olduksurekli tuvalete gitme ihtiyacim oluyor hastanede falan
Bilmem öyle diyolar bende o yüzden yaptırmadim şuan bide serum yiyince rahatlamistim açıklık var mı diye bakacaklardi serum dan sonra da rahatlayinca yaptirmadim
Benim de gebelikte başladı muhtemel orda burda wc ye gittigimdendirönceleri azdı sürekli iç çamaşırı degişip güzel ce kuruluyorim sirkeli suyla bile sildim ama iyice arttı bu sıralar yara oldu neredeyse off işkence gibi yaa a
Çook sağol.Canım ben çeyiz vs için gittim çeşit çok oluyor orda...fiyatları piyasanın çok çok altında değil ama çeşit çok herşeyde... daha önce alışveriş yapan arkadaşta öyle demişti. bende istanbuldayım ama gidemem herhalde.. gezen bi eşim olup beni götürse yok deme.. çünkü bütün mazğalarda herşey aynı aslında. insan çeşit görmek istiyor. gitme imaknın varsa aklında kalmasın.. şimdiden kolay gelsin
:) Hadi bakalım inş :) ama son aya girince yap şuan göğüsleri uyarmayin diyolar çünkü :)
Bitmis halini de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?