2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar doğumdan sonra gelecek misafirlere verilecek ufak hediyeleri yaptıran var mı.hangi internet sitesini tavsiye edersiniz.şimdiden tşk.

aa vajinal sabunla yikiyorum o mu yaptı ki hiç aklıma gelmemişti önerilerini dikkate alıcam çok saol

Ne demek canim benim dr kesinlikle hicbir sey surmeyin sadece su yeter dedi zaten mikrop olmazmis kendi bakterilerimiz temizlermis kimyasallar bakterileri oldurup savunmasiz birakirmis insallah hemen kurtulursun bu illetten canim :*

Ahh arkadaşlar ahh 2 gündür ne korku yaşadım... Maceralar maceralar..

Dün aksam otururken birden bi sıvı boşaldı istemsizce kilodum tamamen ıslandı. Korktum, doktorumu aradim.
Nöbetci kadin dogumcuya git mutlaka dedi. Amniyo sivisi sandık. Kalktik acile gittik doktor amniyotik sivi degil idrar kacirmissin dedi (bi yasima daha girdim) bu konuda rahatladim ama başka bisey yumurtladi.

Bebegin beyninde aciklik var doktorunuz bahsetmedi mi dedi cok tehlikeli dedi. Ben de bahsetmedi dedim. Bebeklerin beyninde belli bir sivi acikligi olurmus,bebek buyudukce bu aciklik kapanirmis.Seninki kapanmamis dedi. 9.8 mm aciklik varmis 7 falan olmasi gerekiyomus. Fazla olursa engelli olma, sara hastasi olma gibi sec sec begen al riskleri var bu durumun Allah korusun (internetten okuma hatasina dustum maalesef)
Sabahi zor ettim aglamaktan icim disima cikti. Apar topar kendi doktoruma gittim. Benim doktorum 7 ölctü hic bi sorun yok dedi. Anlam veremedik. simdi ben diger doktoru vursam mi kessem mi?
Cektigim korkuyu bi ben bilirim bi Allah. Anne olmak ne zormus. Rabbim imtihan etmesin evlatlarimizla.

Mutlu hafta sonları kızlar vajinasinda kasinti olup da fitil tarzı bi ilaç kullanan var mı aranız da

Ben baya ilaç kullandım önce travazol kullandım fayda etmedi pek, ilerlemişti heralde. Sonra donaxyl diye bi fitil kullandım o da bence hiç bir işe yaramadı :) en son başka bir fitil kullandım bide yanında suya katılan bir ilaç verdiler ismini tam hatırlamıyorum bunlardan sonra normale döndü en azından eskisi gibi değil :) şimdi arada o mantar akıntısından geliyor travazol kullanınca geçiyor. Hamileliğin başından beri var bende nerdeyse

İstanbuldaki arkadaşlar havuzlu hana hiç giden ordan alışveriş yapan var mı. herşey var diyorlar.fiyatlar kalite nasıl.Giden varsa tavsiye edermi.şimdiden tşk.

Ben bir iki hafta önce gitmiştim toplu alışveriş için havuzlu han ı bayaa bi gezdik çeşit var indirime giren şeyler var ama alışverişimi kürkçü han da ablamın alışveriş yaptığı bir dükkanda yaptım o ürünlerinden çok memnun kalmıştı :)

Havuzlu han da bazı şeylerde çok indirim var mesela 3 lü body ler 10 tl idi ben gittiğimde bir yerde, %100 pamuk. Onun dışında kocaman bir dükkan hediyelikçi var kapı süsleri, magnetler, şekerler :) sadece lohusa pijaması satan bir yer vardı orası da büyüktü. En altta kocaman bi mağaza var orda da bebek arabaları vs vardı ama internetteki fiyatlara yakındı, öyle genel olarak :)

Evet canım meydanda tanjant caddesinde.. ben gidip bakamadım ama çok güzel şeyler oluyomuş
Merkezde olmasi daha iyi foruma gidiyorz geldigimizde genelde çarşısına 1 kere gittik fazla bilmiyorm ama önümuzdeki ay gelicez yine gezmeye o arada bebise alışverişide ordan yapariz diye karar verdik hem yilbaşı indiriminede denk gelirim

Mantar problemlerinde benim doktorum direk travazol veriyor yalniz kasinti var diyorum travazol yazalim diyor

Benimki de öyleydi ama fayda etmedi en son başka bir dr a gittim o şu ilaçları kullan dedi sonra kendi dr uma gösterdim tamam bunların zararı yok kullanabilirsin dedi o şekilde ikna ettim ısrarla travazoldan başka birşey vermiyor çünkü

ya benik
pazartesi kontrolüm var doktoruma travazol u dicem önerirse alıcam krem gibi bişey daha iyi gelecek sanki

Kızlaaarr
Gecenin 6buçuunda (artık o vakit de geceye giriyo malum) kocamın üstüne boylu boyunca kustuumm
Sanırım akşam yediim tatlı dokunmuş bi de üstüne üşüttüm galiba dün
Ay çok rezil yaaa...
Gece kötü olmaya başladım ama önemsememiştim.
Bulantı iyce arttı uyyamadım falan.
3e doğru sızmışım.
Sonra sabah 6da lavoboya kalktım o arada eşim de uyandı, kötü olduğumu görüyo ama tepki vermiyo çok uykusu olduu için.
Ben de başladım ağlamaya 'sırf uykun bölünmesin, hastaneye gidelim demeyim diye görmezden geliyon' dedim.
O da 'saçmalama ne alaka benim de midem iyi değil, tatlı bozdu sanırım uyyalım geçer' dedi.
Ben tabi ikna olmadım bebeğe bişi olcak diye korkuyom bi yandan, bi yandan da kızıyom niye gamsız davranıyo diye.
'Gel kafanı omzuma koy, dik dur uzanınca daha kötü olur' dedi.
Kendi kaşındı
Üstünü boydan boya
Ayyy iyrencim yaaa
Ondan beri yatıyom işte.
Yeni kalktım duş aldım.
Benim de muhteşem cumartesim böyleydi yaani

Aminnn.. Çok geçmiş olsun büyük korku yaşamışsın ama şükür sonucu kötü olmamış. Malesef doktordan doktora makineden makineye çok şey değişiyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Gözünaydın sorunun geçmesine çok sevindim. Bebişe de maşallah. Allah hepimizi sağlıkla ve zamanında kavuştursun inşallah..

Amiiin mbg24

Geçmiş olsunn. Mazeretimiz var şimdi. Hersey mümkün. Gördügü yerde bucak bucak kacmiyosa hasarsız atlatmissin demektir durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…