- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
evet sirkeli suyu pamukla sürüyorum kuruluyorum baya rahatlatıyor yakması bile iyi geliyor sanki ama artali o da işe yaramaz oldu
aa vajinal sabunla yikiyorum o mu yaptı ki hiç aklıma gelmemişti önerilerini dikkate alıcam çok saolBen de yapiyordum onu ama o da cok iyi degilmis gunluk ped kullanma sabun dus jeli vs degdirme kuru tut canim gecmis olsun
aa vajinal sabunla yikiyorum o mu yaptı ki hiç aklıma gelmemişti önerilerini dikkate alıcam çok saol
tamamdır bu kulağıma küpe olsun.bir de travazol kremi sorucam pazartesi Dr a onu da alım iyi gelecekseCanim vajinal sabun falan hic kullanma hele ki gebelikte. Vajinanin ph ini degistiriyor
aa vajinal sabunla yikiyorum o mu yaptı ki hiç aklıma gelmemişti önerilerini dikkate alıcam çok saol
Mutlu hafta sonları kızlar vajinasinda kasinti olup da fitil tarzı bi ilaç kullanan var mı aranız da
Evet canım meydanda tanjant caddesinde.. ben gidip bakamadım ama çok güzel şeyler oluyomuş
İstanbuldaki arkadaşlar havuzlu hana hiç giden ordan alışveriş yapan var mı. herşey var diyorlar.fiyatlar kalite nasıl.Giden varsa tavsiye edermi.şimdiden tşk.
Merkezde olmasi daha iyi foruma gidiyorz geldigimizde genelde çarşısına 1 kere gittik fazla bilmiyorm ama önümuzdeki ay gelicez yine gezmeye o arada bebise alışverişide ordan yapariz diye karar verdik hem yilbaşı indiriminede denk gelirimEvet canım meydanda tanjant caddesinde.. ben gidip bakamadım ama çok güzel şeyler oluyomuş
Mantar problemlerinde benim doktorum direk travazol veriyor yalniztamamdır bu kulağıma küpe olsun.bir de travazol kremi sorucam pazartesi Dr a onu da alım iyi gelecekse
Mantar problemlerinde benim doktorum direk travazol veriyor yalnizkasinti var diyorum travazol yazalim diyor
ya benikBen baya ilaç kullandım önce travazol kullandım fayda etmedi pek, ilerlemişti heralde. Sonra donaxyl diye bi fitil kullandım o da bence hiç bir işe yaramadı :) en son başka bir fitil kullandım bide yanında suya katılan bir ilaç verdiler ismini tam hatırlamıyorum bunlardan sonra normale döndü en azından eskisi gibi değil :) şimdi arada o mantar akıntısından geliyor travazol kullanınca geçiyor. Hamileliğin başından beri var bende nerdeyse
pazartesi kontrolüm var doktoruma travazol u dicem önerirse alıcam krem gibi bişey daha iyi gelecek sankiBen baya ilaç kullandım önce travazol kullandım fayda etmedi pek, ilerlemişti heralde. Sonra donaxyl diye bi fitil kullandım o da bence hiç bir işe yaramadı :) en son başka bir fitil kullandım bide yanında suya katılan bir ilaç verdiler ismini tam hatırlamıyorum bunlardan sonra normale döndü en azından eskisi gibi değil :) şimdi arada o mantar akıntısından geliyor travazol kullanınca geçiyor. Hamileliğin başından beri var bende nerdeyse
ya benik
pazartesi kontrolüm var doktoruma travazol u dicem önerirse alıcam krem gibi bişey daha iyi gelecek sanki
Ahh arkadaşlar ahh 2 gündür ne korku yaşadım... Maceralar maceralar..
Dün aksam otururken birden bi sıvı boşaldı istemsizce kilodum tamamen ıslandı. Korktum, doktorumu aradim.
Nöbetci kadin dogumcuya git mutlaka dedi. Amniyo sivisi sandık. Kalktik acile gittik doktor amniyotik sivi degil idrar kacirmissin dedi (bi yasima daha girdim) bu konuda rahatladim ama başka bisey yumurtladi.
Bebegin beyninde aciklik var doktorunuz bahsetmedi mi dedi cok tehlikeli dedi. Ben de bahsetmedi dedim. Bebeklerin beyninde belli bir sivi acikligi olurmus,bebek buyudukce bu aciklik kapanirmis.Seninki kapanmamis dedi. 9.8 mm aciklik varmis 7 falan olmasi gerekiyomus. Fazla olursa engelli olma, sara hastasi olma gibi sec sec begen al riskleri var bu durumun Allah korusun (internetten okuma hatasina dustum maalesef)
Sabahi zor ettim aglamaktan icim disima cikti. Apar topar kendi doktoruma gittim. Benim doktorum 7 ölctü hic bi sorun yok dedi. Anlam veremedik. simdi ben diger doktoru vursam mi kessem mi?
Cektigim korkuyu bi ben bilirim bi Allah. Anne olmak ne zormus. Rabbim imtihan etmesin evlatlarimizla.
Merhaba kızlar.bende bugün kızımı gördüm 30+1 olduk. 1500 gr olmuş mşlh bir sıkıntısı yok.doğum pozisyonu almış.plesantadaki sorunumuzda artık sorun değilmiş içim çok rahatladı.sağlıcakşa kucağımıza alalım inşlh bebeklerimizi
Kızlaaarr
Gecenin 6buçuunda (artık o vakit de geceye giriyo malum) kocamın üstüne boylu boyunca kustuumm
Sanırım akşam yediim tatlı dokunmuş bi de üstüne üşüttüm galiba dün
Ay çok rezil yaaa...
Gece kötü olmaya başladım ama önemsememiştim.
Bulantı iyce arttı uyyamadım falan.
3e doğru sızmışım.
Sonra sabah 6da lavoboya kalktım o arada eşim de uyandı, kötü olduğumu görüyo ama tepki vermiyo çok uykusu olduu için.
Ben de başladım ağlamaya 'sırf uykun bölünmesin, hastaneye gidelim demeyim diye görmezden geliyon' dedim.
O da 'saçmalama ne alaka benim de midem iyi değil, tatlı bozdu sanırım uyyalım geçer' dedi.
Ben tabi ikna olmadım bebeğe bişi olcak diye korkuyom bi yandan, bi yandan da kızıyom niye gamsız davranıyo diye.
'Gel kafanı omzuma koy, dik dur uzanınca daha kötü olur' dedi.
Kendi kaşındı
Üstünü boydan boya
Ayyy iyrencim yaaa
Ondan beri yatıyom işte.
Yeni kalktım duş aldım.
Benim de muhteşem cumartesim böyleydi yaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?