- 28 Ekim 2016
- 174
- 192
- 18
C calikusu3482 benim şuan değerler normal dedi doktor ama doğuma kadar takviye gerekebilir.
2800çok minik geliyor bana kardeşim o kadar doğdu minicikti ama bu gidişle oğlanda dayısı gibi olacak.Sağlıklı olsunlarda
Süt yerine yoğurt tüketmeyi dene bence.. ben de senin gibi çok arada kaldım inek sütü mü market sütü mü diye.. doktorum yoğurt sütten daha faydalı dedi.. ben de özellikle yopurt tüketmeye çalışıyorum.. süt de içiyorum ama önceliğim yoğurt..sütü de cam şişelerde olan günlük sütlerden alıyorum.. ya d apınar organipe çok iyi diyolar ama ven onun tadını sevmediğim için kullanamadım.. kendini de suçlama bazı şeyle genetiktir.. sen de minyonmuşsun demek ki bebeğin de minyon olcak.. maşallah gayet güzel besleniyosun bence bi de ceviz tüketmeye dikkat et.. ayrıca esas kilolar son aylar alınıyomuş bi bakmışsın bebeğin arayı kapatmış..
Süt yerine yoğurt tüketmeyi dene bence.. ben de senin gibi çok arada kaldım inek sütü mü market sütü mü diye.. doktorum yoğurt sütten daha faydalı dedi.. ben de özellikle yopurt tüketmeye çalışıyorum.. süt de içiyorum ama önceliğim yoğurt..sütü de cam şişelerde olan günlük sütlerden alıyorum.. ya d apınar organipe çok iyi diyolar ama ven onun tadını sevmediğim için kullanamadım.. kendini de suçlama bazı şeyle genetiktir.. sen de minyonmuşsun demek ki bebeğin de minyon olcak.. maşallah gayet güzel besleniyosun bence bi de ceviz tüketmeye dikkat et.. ayrıca esas kilolar son aylar alınıyomuş bi bakmışsın bebeğin arayı kapatmış..
Heh benim gibi biri varmış canım akıntında oluyormu pekiya benim vajina dışında bi kasinti var gebelikte başladı ara ara kaşınma ve yanma oluyordu ama bu aralar arttı dayanılmaz oldu doktor fitil verdi ama acaba krem de mi alsam yani fitil dış bölgeye de fayda eder mi bi de böyle tatlı bi kasinti yok yani
Kızlaaarr
Gecenin 6buçuunda (artık o vakit de geceye giriyo malum) kocamın üstüne boylu boyunca kustuumm
Sanırım akşam yediim tatlı dokunmuş bi de üstüne üşüttüm galiba dün
Ay çok rezil yaaa...
Gece kötü olmaya başladım ama önemsememiştim.
Bulantı iyce arttı uyyamadım falan.
3e doğru sızmışım.
Sonra sabah 6da lavoboya kalktım o arada eşim de uyandı, kötü olduğumu görüyo ama tepki vermiyo çok uykusu olduu için.
Ben de başladım ağlamaya 'sırf uykun bölünmesin, hastaneye gidelim demeyim diye görmezden geliyon' dedim.
O da 'saçmalama ne alaka benim de midem iyi değil, tatlı bozdu sanırım uyyalım geçer' dedi.
Ben tabi ikna olmadım bebeğe bişi olcak diye korkuyom bi yandan, bi yandan da kızıyom niye gamsız davranıyo diye.
'Gel kafanı omzuma koy, dik dur uzanınca daha kötü olur' dedi.
Kendi kaşındı
Üstünü boydan boya
Ayyy iyrencim yaaa
Ondan beri yatıyom işte.
Yeni kalktım duş aldım.
Benim de muhteşem cumartesim böyleydi yaani
Geçmiş olsun cnm o dr varyaAhh arkadaşlar ahh 2 gündür ne korku yaşadım... Maceralar maceralar..
Dün aksam otururken birden bi sıvı boşaldı istemsizce kilodum tamamen ıslandı. Korktum, doktorumu aradim.
Nöbetci kadin dogumcuya git mutlaka dedi. Amniyo sivisi sandık. Kalktik acile gittik doktor amniyotik sivi degil idrar kacirmissin dedi (bi yasima daha girdim) bu konuda rahatladim ama başka bisey yumurtladi.
Bebegin beyninde aciklik var doktorunuz bahsetmedi mi dedi cok tehlikeli dedi. Ben de bahsetmedi dedim. Bebeklerin beyninde belli bir sivi acikligi olurmus,bebek buyudukce bu aciklik kapanirmis.Seninki kapanmamis dedi. 9.8 mm aciklik varmis 7 falan olmasi gerekiyomus. Fazla olursa engelli olma, sara hastasi olma gibi sec sec begen al riskleri var bu durumun Allah korusun (internetten okuma hatasina dustum maalesef)
Sabahi zor ettim aglamaktan icim disima cikti. Apar topar kendi doktoruma gittim. Benim doktorum 7 ölctü hic bi sorun yok dedi. Anlam veremedik. simdi ben diger doktoru vursam mi kessem mi?
Cektigim korkuyu bi ben bilirim bi Allah. Anne olmak ne zormus. Rabbim imtihan etmesin evlatlarimizla.
öncelikle geçmiş olsun cnm isteyerek yapmadın sonuçta mazeretin varKızlaaarr
Gecenin 6buçuunda (artık o vakit de geceye giriyo malum) kocamın üstüne boylu boyunca kustuumm
Sanırım akşam yediim tatlı dokunmuş bi de üstüne üşüttüm galiba dün
Ay çok rezil yaaa...
Gece kötü olmaya başladım ama önemsememiştim.
Bulantı iyce arttı uyyamadım falan.
3e doğru sızmışım.
Sonra sabah 6da lavoboya kalktım o arada eşim de uyandı, kötü olduğumu görüyo ama tepki vermiyo çok uykusu olduu için.
Ben de başladım ağlamaya 'sırf uykun bölünmesin, hastaneye gidelim demeyim diye görmezden geliyon' dedim.
O da 'saçmalama ne alaka benim de midem iyi değil, tatlı bozdu sanırım uyyalım geçer' dedi.
Ben tabi ikna olmadım bebeğe bişi olcak diye korkuyom bi yandan, bi yandan da kızıyom niye gamsız davranıyo diye.
'Gel kafanı omzuma koy, dik dur uzanınca daha kötü olur' dedi.
Kendi kaşındı
Üstünü boydan boya
Ayyy iyrencim yaaa
Ondan beri yatıyom işte.
Yeni kalktım duş aldım.
Benim de muhteşem cumartesim böyleydi yaani
Canm benim bakterim çok yükseldi ve antibiyotik kullandım enfeksiyon için. Neden ilaç kullandırmıyor doktorun?Kızlar merhaba burda çoğu kişi birbirini yakın tanıyor sanırım ama bende sık kullananları yazanları öğrenemye başladım nacizane bende aklıma takılanları buraya yazıyorum hep.bazen aynı şeyleri yaşadığım kişiler oluyor görünce moral oluyor insana.benim başından beri hep enfeksiyon var kızlar ne fitil ne bieşy hiç bişey fayda etmedi.sizin aferdesiniz akıntınız varmı naısl geliyor benim sürekli parçalı gibi ve sarı yada yeşil artık bıktım kültürdee bişet çıkmayınca ilaçta kullanmıyoruz tek öneri sirkeli su.bide beni en çok rahatsız eden şu göğsümün kalbimin fokurdama hissi beni çok korkutuyor.sizin bi gününüz nasıl geçiyor nefesiniz kalbiniz falan yaşadıklarınız nasıl
Geçmiş olsun cnm o dr varyaidrar kaçırma nasıl bişey di hiç farkında olmadın mi ? Geçen gün benim de çamaşırım ıslandı biraz fazla ama idrar mi sumu anlamadım tedirgin oldum açıkçası dr gidince sorucam bakalım suyunda azalma yoktur inş ya
Ben de ayiramiyorum normalde. Bu seferki biraz coktu korktum acikcasi. Farkinda olmadim. Suyu normal cikinca idrardir diye tahmin etti doktor ama Allaha emanet yaniAmniyotik sivi pedi aldim bi daha olursa diye. Sen de doktoruna sor bakalim ne diycek.
Yok yok bebeği rahatsız edecek seviyede değil ses yüksekliği de olay o vakumlama sesinin ziyadesiyle ürkünçlüğü, gözümün önüne dizlere inmiş pörsümüş göğüsleri getiriyor o sesyorumlarda da okumuştum gürültü olayını demek doğruymuş....dün de forumda başka bir sayfada okudum manueller ses çıkarmıyor ben manuel aldım çok memnunum diye birisi vardı ayyy ne zor işlermişş evde kullanacaksak sorun olmaz bebeği de uyandırmaz inşallah bu makineler
evet yaaa nick im tamamen beni anlatıyorobur bir hamileyim ekmek de seviyorum
cnm benim karnim 4. Ayda kaşınmaya başladı bi süre sonra durdu suan catlagim yok umarım hiç olmaz ama belli olmaz daha doğuma varYa benim kaşıntılarım iyice arttı. Bu haftalarda çatlayanınız var mı?
Kızlar merhaba burda çoğu kişi birbirini yakın tanıyor sanırım ama bende sık kullananları yazanları öğrenemye başladım nacizane bende aklıma takılanları buraya yazıyorum hep.bazen aynı şeyleri yaşadığım kişiler oluyor görünce moral oluyor insana.benim başından beri hep enfeksiyon var kızlar ne fitil ne bieşy hiç bişey fayda etmedi.sizin aferdesiniz akıntınız varmı naısl geliyor benim sürekli parçalı gibi ve sarı yada yeşil artık bıktım kültürdee bişet çıkmayınca ilaçta kullanmıyoruz tek öneri sirkeli su.bide beni en çok rahatsız eden şu göğsümün kalbimin fokurdama hissi beni çok korkutuyor.sizin bi gününüz nasıl geçiyor nefesiniz kalbiniz falan yaşadıklarınız nasıl
Kızlar merhaba burda çoğu kişi birbirini yakın tanıyor sanırım ama bende sık kullananları yazanları öğrenemye başladım nacizane bende aklıma takılanları buraya yazıyorum hep.bazen aynı şeyleri yaşadığım kişiler oluyor görünce moral oluyor insana.benim başından beri hep enfeksiyon var kızlar ne fitil ne bieşy hiç bişey fayda etmedi.sizin aferdesiniz akıntınız varmı naısl geliyor benim sürekli parçalı gibi ve sarı yada yeşil artık bıktım kültürdee bişet çıkmayınca ilaçta kullanmıyoruz tek öneri sirkeli su.bide beni en çok rahatsız eden şu göğsümün kalbimin fokurdama hissi beni çok korkutuyor.sizin bi gününüz nasıl geçiyor nefesiniz kalbiniz falan yaşadıklarınız nasıl
Benim.ilk cocuguma dogumdan 4 gun once doktor 3450 gr demisti. rahatla dogurursun dedi. neyse benim bebis gelmeyince 40+4 te sezeryan oldum ve sonuc bebek 4200 dogdu. normal dogurmaya kalksam acaba ne hale gelirdim. yani demem o ki ultrasonda makine sonucta disardan tahmin yapiyor sadece. en onemlisi saglikli olsunda gerisi bos. doktor simdi bunada o kadar kilolu olmaz diyor bakalim hayirlisi.Artık iki haftada bir gidicem doktora bakalım 12-
İnşallah bakalım :) 12-13 gün sonra gidicem bir daha bakalım sonra 10 günde bir çağırıyor doktorum. Ceviz e de başlasam iyi olacak ama valla yemekten yoruluyorum sanki zorunluluktan yiyorum resmen :/
Bu arada yoğurtta her akşam kaşıklıyorum ama 5-6 kaşık falan yemek yerken.Dediğin gibi son zamanlarında belki çok kilo alır yakalar.Ultrasonda 3 kilo deyip doğumda 4 kilo çıkmasında çocuk
Bakteriyel vaginosis diyor canım bide bazen candida mantarı çıkıyor ama içte kaşınma falan yokIdrar kulturunde ureme cikmiyorsa idrar yollari enfeksiyonu degildir.Idrar yollari enfeksiyonunda sik idrara cikma ve yanma oluyor cok fena. Bana tarifinden vajinal bi enfeksiyon gibi geldi. Doktorun bisey demedi mi?
Aynen koyu koyu canım ya ben evhamlıuım bide sürekli kendimi dinlediğim için altında hep başka bişey arıyorım internete hemen girip bakınca kalple ilgili bir sürü şey çıkınca ağlayasım geliyor resmenBenimde idrarda enfeksiyon çıktı 4 hafta önce ara ara kaşıntı var.Doktor bir şey vermedi kullanmam için dikkat et dedi sadece.Akıntı su gibi oluyor bende.Islaklık hissediyorum direkt.Seninki epey yoğun herhalde yeşilimsiyse.Bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
Ama kalp atışlarının ara ara düzensiz atmasını hızlanmasını kastediyorsan gebelik boyunca normal olduğunu okumuştum.Benimde bazen oluyor.Kalp atımım çok hızlanınca direkt nabız ve tansiyon a baktırıyorum. Öyle durumlarda tansiyon takibi yap istersen belki nabzın ya da tansiyonun yüksek çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?