2017 Şubat Anneleri

Artık iki haftada bir gidicem doktora bakalım 12-

İnşallah bakalım :) 12-13 gün sonra gidicem bir daha bakalım sonra 10 günde bir çağırıyor doktorum. Ceviz e de başlasam iyi olacak ama valla yemekten yoruluyorum sanki zorunluluktan yiyorum resmen :/

Bu arada yoğurtta her akşam kaşıklıyorum ama 5-6 kaşık falan yemek yerken.Dediğin gibi son zamanlarında belki çok kilo alır yakalar.Ultrasonda 3 kilo deyip doğumda 4 kilo çıkmasında çocuk

Heh benim gibi biri varmış canım akıntında oluyormu peki

Geçmiş olsun valla hastalıktan kırılıyoruz aralık ayı yaramadı bize.
Eşin de kaşınmış yani
Uykusunu bölüp hastaneye götürüverseydi sabah sabah banyoya girmek zorunda kalmayacaktı. Tuzlu bir şeyler ye tutsun mideni biraz

Geçmiş olsun cnm o dr varya idrar kaçırma nasıl bişey di hiç farkında olmadın mi ? Geçen gün benim de çamaşırım ıslandı biraz fazla ama idrar mi sumu anlamadım tedirgin oldum açıkçası dr gidince sorucam bakalım suyunda azalma yoktur inş ya

öncelikle geçmiş olsun cnm isteyerek yapmadın sonuçta mazeretin var ama ilk okudugumda ne yalan söyleyim güldüm anlatış tarzın çok komik ve sempatikti

Kızlar merhaba burda çoğu kişi birbirini yakın tanıyor sanırım ama bende sık kullananları yazanları öğrenemye başladım nacizane bende aklıma takılanları buraya yazıyorum hep.bazen aynı şeyleri yaşadığım kişiler oluyor görünce moral oluyor insana.benim başından beri hep enfeksiyon var kızlar ne fitil ne bieşy hiç bişey fayda etmedi.sizin aferdesiniz akıntınız varmı naısl geliyor benim sürekli parçalı gibi ve sarı yada yeşil artık bıktım kültürdee bişet çıkmayınca ilaçta kullanmıyoruz tek öneri sirkeli su.bide beni en çok rahatsız eden şu göğsümün kalbimin fokurdama hissi beni çok korkutuyor.sizin bi gününüz nasıl geçiyor nefesiniz kalbiniz falan yaşadıklarınız nasıl

Canm benim bakterim çok yükseldi ve antibiyotik kullandım enfeksiyon için. Neden ilaç kullandırmıyor doktorun?

Yok yok bebeği rahatsız edecek seviyede değil ses yüksekliği de olay o vakumlama sesinin ziyadesiyle ürkünçlüğü, gözümün önüne dizlere inmiş pörsümüş göğüsleri getiriyor o ses

Neyse biz güzel şeylerden sözedelim kullanıcı adın gibi
kim sevmez ki ekmağı kilo da olmuş 60,almışım 12 kg,düşmüşüm eşimin diline neyse bi mutfaklara gidem bakem

Benimde idrarda enfeksiyon çıktı 4 hafta önce ara ara kaşıntı var.Doktor bir şey vermedi kullanmam için dikkat et dedi sadece.Akıntı su gibi oluyor bende.Islaklık hissediyorum direkt.Seninki epey yoğun herhalde yeşilimsiyse.Bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Ama kalp atışlarının ara ara düzensiz atmasını hızlanmasını kastediyorsan gebelik boyunca normal olduğunu okumuştum.Benimde bazen oluyor.Kalp atımım çok hızlanınca direkt nabız ve tansiyon a baktırıyorum. Öyle durumlarda tansiyon takibi yap istersen belki nabzın ya da tansiyonun yüksek çıkabilir.

Idrar kulturunde ureme cikmiyorsa idrar yollari enfeksiyonu degildir.Idrar yollari enfeksiyonunda sik idrara cikma ve yanma oluyor cok fena. Bana tarifinden vajinal bi enfeksiyon gibi geldi. Doktorun bisey demedi mi?

Benim.ilk cocuguma dogumdan 4 gun once doktor 3450 gr demisti. rahatla dogurursun dedi. neyse benim bebis gelmeyince 40+4 te sezeryan oldum ve sonuc bebek 4200 dogdu. normal dogurmaya kalksam acaba ne hale gelirdim. yani demem o ki ultrasonda makine sonucta disardan tahmin yapiyor sadece. en onemlisi saglikli olsunda gerisi bos. doktor simdi bunada o kadar kilolu olmaz diyor bakalim hayirlisi.

Ya kızlar bu akıntı bendede fazla var idrar tahlilimde enfeksiyon yüksek çıktı ama kültür de üreme çıkmadı neyin nesi anlamadım

Idrar kulturunde ureme cikmiyorsa idrar yollari enfeksiyonu degildir.Idrar yollari enfeksiyonunda sik idrara cikma ve yanma oluyor cok fena. Bana tarifinden vajinal bi enfeksiyon gibi geldi. Doktorun bisey demedi mi?
Bakteriyel vaginosis diyor canım bide bazen candida mantarı çıkıyor ama içte kaşınma falan yok

Aynen koyu koyu canım ya ben evhamlıuım bide sürekli kendimi dinlediğim için altında hep başka bişey arıyorım internete hemen girip bakınca kalple ilgili bir sürü şey çıkınca ağlayasım geliyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…