2017 Şubat Anneleri

Ya benim kaşıntılarım iyice arttı. Bu haftalarda çatlayanınız var mı?
Bende bunu sorcaktim çok şükür bende daha hiç çatlama olmadı karnim da bisey yok ama sadece bacağım kasigimizin o kısım var ya azcik iki bacağım da da orda olmuş niye ki acaba ama öyle çok göze batan bisey değil bide şimdiye kadar catlamadik ya hala çatlama riskimiz var dimi boşuna sevinmeyim

Ya hamilelikten önce akintiyi sadece regli gününe 1 2 gün kala yaşardım o da arada olurdu.Hamile kaldıktan sürekli var ama bildiğin su şeklinde oluyor ic camasirim islaniyor.Doktorda normal diyor.Ama doktorum yesilimsi olursa bilgilendir demisti beni senin de oyle geliyormuş sana da tedavi uygulamamis doktorun.her doktor farkli tabi.Sadece bol bol su ic diyor bana sen de suyu ihmal etme.Benim de testlerim de temiz çıkıyor

Bende bir yandan korkuyorum ondan.
4kilo doğmuşum ben,eşimde 3500 falan.
Ben 1.60 52 kilo,eşim 1,78 73 kilo normal zayıf minyon sayılırız.
Ama ikimizde tombik doğmuşuz bizim bebek 2800 doğmaz gibi geliyor.
4 olursa naparım bilemiyorum. Doktor normal yanlısı zaten iyice gerekirse sorun olmazsa normal doğum için bekleyebilir bile.

Zor bir süreçteyiz sonuçta,kalp için tansiyon takibi yap çok normal.Mesela geçen gün bir an nabzım 120 oldu.Kalbim aşırı attı 10 dakika falan.Ama tansiyon 10-7 ydi herzamanki gibi.

Tansiyon yaşa göre değişebiliyor 13 ve sonrası yüksek,nabız 140-145 ı vücut ısısı da gebelerde 37,5 falan geçmemeliymiş.Doktorun bana söylediği bu fazla evham yapmamaya çalış.Düşündükçe kafamızda büyüyor bir şeyler.

Bende senin gibiyim canim. 8 haftalikken ilk kontrolumde yuksek enfeksiyon cikti. Vucudum uretiyormus. Penisilin turevi 6 igneyi gecen hafta bitirdim daha morluklari gecmedi popomdan dun tahlil yaptirdim degerim 3 cikti. Doktorda 5 e kadar normal dedi. Yani yine var enfeksiyon. Fitil, antibiyotik, toz halinde icilecek ilaclar falan hepsini kullaniyorumm. Doktorum bir daha olursa urolojiye gitmen gerekecek dedi

Ya benim kaşıntılarım iyice arttı. Bu haftalarda çatlayanınız var mı?
Ben de kasiniyorum ama daha çatlama olmadi tabi herhan olabilir bu kadar kiloya ve kaşınmaya olmazsa şaşarım.Söz de yağ krem olayını hiç aksatmadan kullanacaktım ama neredeee aklıma gelirse sürüyorum ay bide üşeniyorum ya

Idrar kulturunde ureme cikmiyorsa idrar yollari enfeksiyonu degildir.Idrar yollari enfeksiyonunda sik idrara cikma ve yanma oluyor cok fena. Bana tarifinden vajinal bi enfeksiyon gibi geldi. Doktorun bisey demedi mi?

Canim bende yanma olmuyordu. Ama idrar yolu enfeksiyonum cok yuksek cikti

Evet canım 37. Hafta çatlayan var ya

Benim kalcalarim, gogsum ozellikle cok kasiniyor. Kasimamak icin direniyorum.catlaklar da baskamaya basladi

Benim sadece göbeğim. 3 kez nemlendiriyorum ama yetmiyor demek ki

Arada azıcık kaşınıyo göbiş ama şükür çatlamadım hiç daha

Çatlamayız umarım. Zaten kalça ve belde var benim bari göbek kalsın ya

Fullialein henüz hiç çatlamadım. Sadece göğüs bölgem kaşınır oldu.Çatlamaz inşallah.

Ama hiç çatlamadım deyip doğum sonrası vücudunda çatlaklarla tanışanlarda çok var.O yüzden ürküyorum

Evet canım 37. Hafta çatlayan var ya

Benim sadece göbeğim. 3 kez nemlendiriyorum ama yetmiyor demek ki

Çatlamayız umarım. Zaten kalça ve belde var benim bari göbek kalsın ya

Catlak konusunda 1. Ben olacagim sanirim. Gobegimde, kalcamda, belimde bile var 1 2 tane. Nemlendirmek falanda fayda etmedi. Ama vucudum elverisli sanirim ben ergenlikte de sik kilo alip verdikce catlaklarim olusuyordu hala hatiralarini tasoyorum ergenligin

Benim de kızım 23. haftadan itibaren önce 3 gün sonra 5 6 derken bi hafta geride önce çok takıyordum ama zamanla şunu anladım ne yaparsam yapayım kızımın aldığı bu kadar çünkü sabah yedi kalkıp bir muz ve süt içiyorum 10 da yumurta bol peynir ceviz yeşillik portakal suyu ve tahinle kahvaltı yapıyorum en geç iki saate bir elma mandalina vs yiyorum bir saate bi kaşe yoğurt yanına ceviz yiyorum ikindi gibi tek çeşit bi yemek ya da çorba iciyorum sonra bi saat sonra felan süt ya da sütlü tatlı sonra baya sağlam bi akşam yemeği üstüne kuru üzüm erik hurma kayısı tabağı yiyorum yatmadan yine bi bardak süt kendim 8 kilo almama rağmen bebeğim hep geride napalim allah sağlıkla dogmalarini nasip etsin olmuyorsa olmuyordur ben elimden geleni yaptığım a inanıyorum kimisi de hiç iyi beslenmez hiç dikkat etmez bebeği 4 kilo doğar genetik demek onun için fazla takılma bence

Aynen su önemli sanır
aynen su önemli ama işte bigünüm bigünümü tutmuyor

Evet canım ya kalbe çok takıyorum evham evham hep.tansiyon normal ama kalp bi tuhaf.bide yattığım zaman oluyor o basınç hissi gibi

Valla
ya çamaşır değiştirmekten yıkamaktan wcde hep görmekten gına geldi :)

TuRuNCu canim senin bebegin özellikle aşagida oldugu için soruyorm kasik ağrinın bebeginin aşagida oldugu için oldugunu hissediyomusun?ben özelliklede bugün yürürken bile bebegin kasiklarıma çok baskı yaptıgını hissediyorm ve çok ağrim var normalde oluyodu ama bugun daha fazla

Ben henüz çatlamadim hanimlar ama hafiften kaşınmalar başlıyo gibi son ay çatlarim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…