2017 Şubat Anneleri

Ya benim kaşıntılarım iyice arttı. Bu haftalarda çatlayanınız var mı?
Henüz çatlak yok bende canım.ilk aylardan 4 lü kombo karışım yağ kullandım.bir kaç gündür de hindistan cevizi yağı aldım.sık sık nemlendiriyorum kendimi.kaşıntı başlayınca hemen elimin altında ne varsa onu sürüyorum.çantamda isyerimde mutlaka nemlendiri oluyor.sende bulundur.kaşımak çatlak oluşumuna çanak tutuyormul gibi bir yazı okumuştum

Bende bir ara enfeksiyon başlangıcı gibi bir şey oldu.kaşımama özen gösterin.tahriş oluyor ve daha çok kaşıma hissi oluşuyor.bol bol su için.o dönem sadece aldığım su miktarı 4 lt civarındaydı.ve sürekli ılık su yıkadım.nemli yada ıslak kalmamasına çok özen gösterin.bakteriler nemli ortamda çoğalıyor.sık sık çamaşır değiştirip,günlük ped kullanın.bu yöntemler beni rahat ettiriyor

Canim gunluk ped mantara sebep oluyor kullanmamaya dikkat et istersen

Fullialein benim de daha çatlamadı ama ben asıl çatlaklar doğumdan sonra oluyor diye duymuştum kaçış yok galiba

ne zamandan başlamak gerekiyordu acaba nemlendirici veya yağ kullanmaya? ben daha yeni yeni başladım

Heh benim gibi biri varmış canım akıntında oluyormu peki
akıntı da var aynen anlattığın gibi ama aşırı degil günde 4 kez çamaşır değişecek kadar bazen yesilimsi sarı bazen renksiz ama koku felan yok da kasinti benim içte değil dışta ve belli bi yerde

Canim gunluk ped mantara sebep oluyor kullanmamaya dikkat et istersen
Aa duymadım daha önce.ben hep kullanırım.hiç mantar yada enfeksiyon olmadım bu yaşıma kadar.kaşıntı başlayınca da sadece ılık su ile sık sık yıkayıp hep kuru kalmasını sağlıyorum.başlamadan geçiyor .belki alerjik bir durumdur günlük ped hassaslığı

Ben hamileliğimi öğrendiğim zaman başladım düzenli yağlanmaya.ondan önceleride çok düzenli olmasa da nenlendirici kullanıyordum.cildim çok kuru çünkü.ama çatlaklarla ilgili maalesef mucize bir şey yok.en pahalı kremleri çok titiz bir şekilde kullansanız dahi çatlayacağı varsa çatlıyor.biraz derinin esnekliğiyle ilgili sanırım.bende çok üstünde durmuyorum o yüzden.tenimi rahatlatmak için ister istemez düzenli kullanıyorum.kuruluk beni mahfediyor

Kızlar aşırı bel ağrısı var bende artık dayanamıyorum eğilip doğrulup çözüm bulmaya çalışıyorum olmuyor gece de uyutmuyor allahtan izne ayrıldım da biraz rahatlarım 24 aralıkta Sinav var bu halde çalışamadım bile magnezyum ve kalsiyumu doktor birak demişti geri mi baslasam

Kızlar bugun doktor muayenemiz vardi, bebegim 10 gün önden gidiyormus ve 1.300 gr imis, doktor normal doğum zor dedi cunku en kotü 3.800 gr dogcakmis ki 4 kg olmasi bekleniyor, normal dogum istiyordum biraz moralim bozuldu ama tabi normal dogurcam diye kendi sagligimi da tehlikeye atamam..hayirlisi olsun ikimiz icin de..epidural sezeryan dusunuyorum ben de,bebegimin ilk anlarina sahit olmaliyim..kiz bebeklerin boyle kilolu dogdugunu da pek duymamistim..normal mi sizce , genelde erkekler oyle dogar ya ?

Aslında takviminle uyumlu gözüküyor kilosu canım sen doğumdan once başka yere de mutlaka git direk sezeryan isteyen doktor çok belki senin de öyledir teyzeme 4 kg doğuramazsın dedi 2.5 kilogram doğdu kuzenim boşuna ameliyat oldu

Sık sık degiştirirsen bişey olmaz canm ben uzun zamandır kullaniyorm enfeksiyon mantar olmadim.

Doktorum soyledi canim. Kullanmamaya dikkat et mantara neden oluyor dedi. Belki de benim vucudum enfeksiyona cok yatkin oldugu icin oyle soylemiste olabilir canim

Olabilir canim. Bende enfeksiyon gebelikten bu yana hic gecmedigi icin doktorumda boyle soylemis olabilir bana

Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri özellikle kullanıyorum enfeksiyon mantar yada başka bi sıkıntı yaşamadım. Sık değiltiştirirsen bişey olmaz canım. Aksine çamaşırdan daha hijyenik.

Doktorum benimle alakali olarak soylemis olabilir canim bana bunu

Neden bıraktırdi ilaclari dr erken degilmi??

Iş yapmadan dinlenirsen bel agrının azaldıgını görürsun canm bende fazla ayakta kalinca iş yapınca oluyo.

Doktorum soyledi canim. Kullanmamaya dikkat et mantara neden oluyor dedi. Belki de benim vucudum enfeksiyona cok yatkin oldugu icin oyle soylemiste olabilir canim
Yok söyledigin dogru enfeksiyona neden oluyo günluk pet ama sık degiştirip dikkat edersen bişey olmaz bende yatkinim ama çok rahat kullanyorm şimdi hiç bir sorun yaşamadim

İstanbuldaki arkadaşlar havuzlu hana hiç giden ordan alışveriş yapan var mı. herşey var diyorlar.fiyatlar kalite nasıl.Giden varsa tavsiye edermi.şimdiden tşk.
Ben iki üç kere gittim daha da giderim evet her şey var fiyatlar bazı ürünlerde daha uygun bazılarında daha pahalı yada aynı değişiyor yani ama güzel yanı her şey bir arada 5-6 katlı ve tüm ihtiyaçlar 1 günde alınıp çıkılır şöyle düşün AVM lerin sadece bebek dükkanlarının olduğu hali. Bugünde gittim :) :)

Ya onun kiloyla alakası Yok bence. Arkadaşım 33 kilo aldı ve 28. Kiloda çatladı.

Amin inşallah çatlamaz
Di mi bir de o var göbek küçülürlen de çatlıyormuş
Benim de var liseden ama göbek sağlam işte. Orada olmasın bari düşüncesindeyim. Lierac serum söyleyeceğim bu ay. Çatlak başladığında kullanılınca geçiriyormuş
Çatlayacağımı hissediyorum çünkü

Valla hayran kaldım ben hayatımda hiç öyle güzel beslenmedim
Kiloyla sağlık paralel değil boşver. 2 kilonun altında kalmasın yeter

Valla

ya çamaşır değiştirmekten yıkamaktan wcde hep görmekten gına geldi :)

Eşim dalga geçiyor benle, sana bi doncu açalım diye

Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar ya. Nereden aldın?

Ben 12. Haftada başladım

Hakimlik sınavı mı?
Benim de 18 Aralık'ta çok korkuyorum yapamayacağım diye

Canm iri değil ki neden öyle dedi doktorun? Bizim günümüz aynı, 11 gün önce 987 grdı benim kızım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…