- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Doktorum ankaraya gitti diğer basladigim da bebek cok önden gidiyor bu kadar yükleme yapma kendine yeşillik süt yoğurt muz ceviz tuket decavit ve ferro sanol ile yeter dediNeden bıraktırdi ilaclari dr erken degilmi??
Iş yapmadan dinlenirsen bel agrının azaldıgını görürsun canm bende fazla ayakta kalinca iş yapınca oluyo.
Ben hamileliğimi öğrendiğim zaman başladım düzenli yağlanmaya.ondan önceleride çok düzenli olmasa da nenlendirici kullanıyordum.cildim çok kuru çünkü.ama çatlaklarla ilgili maalesef mucize bir şey yok.en pahalı kremleri çok titiz bir şekilde kullansanız dahi çatlayacağı varsa çatlıyor.biraz derinin esnekliğiyle ilgili sanırım.bende çok üstünde durmuyorum o yüzden.tenimi rahatlatmak için ister istemez düzenli kullanıyorum.kuruluk beni mahfediyor
Kahvaltınız biraz farklı geldi bana zenginleştirebilirsinizBebeği biraz geri olup haftasını yakalayan var mı?
24 ten sonra 1 hafta geri çıkıyoruz hep.
31+0 ız. Dün 1410 gram çıktı.
Kafa çevresi haftasıyla uyumlu 30+6ydı,karın ve bacak 29+6.
Normal ve ilk doğum olacak diye doktor çok tombul olmasın zaten sende ufak tefeksin doğum zor olur diyor ama bu gidişle 3 kiloyu bile bulmazsa diye ürküyorum.
Günlük tükettiklerim
Üzüm pekmezi,
kahvaltıda mutlaka bol peynir ve 1-2 yumurta.
3 su bardağı süt
2-3 kaşık fıstık ezmesi
1-2 muz
Yaklaşık bir avuç badem kesin tüketiyorum.
Haftada iki gün balık,bir gün et yiyorum.Diğer günler sebze.
1 haftadır sol tarafım çürüdü plesantaya kan akışı iyi olsun diye, önceden sağ tarafa yatıyordum hep öyle rahat ettiğim için.
Ben daha ne yapayım?
Toplam 5-6 kilo aldım şuana kadar. Ama ne bende ne çocukta pek fazlalık yok.Neremize gidiyor yediklerimiz anlamıyorum.
Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
Evet canım hakimlik sınavı var son dönem hiç çalışamadım ama inşallah ümitliyim yine de :)Ya onun kiloyla alakası Yok bence. Arkadaşım 33 kilo aldı ve 28. Kiloda çatladı.
Amin inşallah çatlamaz
Di mi bir de o var göbek küçülürlen de çatlıyormuş
Benim de var liseden ama göbek sağlam işte. Orada olmasın bari düşüncesindeyim. Lierac serum söyleyeceğim bu ay. Çatlak başladığında kullanılınca geçiriyormuş
Çatlayacağımı hissediyorum çünkü
Valla hayran kaldım ben hayatımda hiç öyle güzel beslenmedim
Kiloyla sağlık paralel değil boşver. 2 kilonun altında kalmasın yeter
Eşim dalga geçiyor benle, sana bi doncu açalım diye
Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar ya. Nereden aldın?
Ben 12. Haftada başladım
Hakimlik sınavı mı?
Benim de 18 Aralık'ta çok korkuyorum yapamayacağım diye
Canm iri değil ki neden öyle dedi doktorun? Bizim günümüz aynı, 11 gün önce 987 grdı benim kızım da
Kızlar merhaba burda çoğu kişi birbirini yakın tanıyor sanırım ama bende sık kullananları yazanları öğrenemye başladım nacizane bende aklıma takılanları buraya yazıyorum hep.bazen aynı şeyleri yaşadığım kişiler oluyor görünce moral oluyor insana.benim başından beri hep enfeksiyon var kızlar ne fitil ne bieşy hiç bişey fayda etmedi.sizin aferdesiniz akıntınız varmı naısl geliyor benim sürekli parçalı gibi ve sarı yada yeşil artık bıktım kültürdee bişet çıkmayınca ilaçta kullanmıyoruz tek öneri sirkeli su.bide beni en çok rahatsız eden şu göğsümün kalbimin fokurdama hissi beni çok korkutuyor.sizin bi gününüz nasıl geçiyor nefesiniz kalbiniz falan yaşadıklarınız nasıl
Ya benim kaşıntılarım iyice arttı. Bu haftalarda çatlayanınız var mı?
Yok yok bebeği rahatsız edecek seviyede değil ses yüksekliği de olay o vakumlama sesinin ziyadesiyle ürkünçlüğü, gözümün önüne dizlere inmiş pörsümüş göğüsleri getiriyor o ses
Neyse biz güzel şeylerden sözedelim kullanıcı adın gibi
kim sevmez ki ekmağı kilo da olmuş 60,almışım 12 kg,düşmüşüm eşimin diline neyse bi mutfaklara gidem bakem
Bu arada göğüs pompası için lansinoh 2si 1 arada elektrikli aldım.
Manuel daha iyi emiş gücü elektriklinin azalabiliyormuş ama çok memnunum diyenlerde vardı.
En sonunda al geç yahu dedim aldım.
İnşallah bende memnun kalanlardan olurum :)
Catlak konusunda 1. Ben olacagim sanirim. Gobegimde, kalcamda, belimde bile var 1 2 tane. Nemlendirmek falanda fayda etmedi. Ama vucudum elverisli sanirim ben ergenlikte de sik kilo alip verdikce catlaklarim olusuyordu hala hatiralarini tasoyorum ergenligin
Aa duymadım daha önce.ben hep kullanırım.hiç mantar yada enfeksiyon olmadım bu yaşıma kadar.kaşıntı başlayınca da sadece ılık su ile sık sık yıkayıp hep kuru kalmasını sağlıyorum.başlamadan geçiyor .belki alerjik bir durumdur günlük ped hassaslığı
Kahvaltınız biraz farklı geldi bana zenginleştirebilirsiniz
Kızlar bugun doktor muayenemiz vardi, bebegim 10 gün önden gidiyormus ve 1.300 gr imis, doktor normal doğum zor dedi cunku en kotü 3.800 gr dogcakmis ki 4 kg olmasi bekleniyor, normal dogum istiyordum biraz moralim bozuldu ama tabi normal dogurcam diye kendi sagligimi da tehlikeye atamam..hayirlisi olsun ikimiz icin de..epidural sezeryan dusunuyorum ben de,bebegimin ilk anlarina sahit olmaliyim..kiz bebeklerin boyle kilolu dogdugunu da pek duymamistim..normal mi sizce , genelde erkekler oyle dogar ya ?
TuRuNCu canim senin bebegin özellikle aşagida oldugu için soruyorm kasik ağrinın bebeginin aşagida oldugu için oldugunu hissediyomusun?ben özelliklede bugün yürürken bile bebegin kasiklarıma çok baskı yaptıgını hissediyorm ve çok ağrim var normalde oluyodu ama bugun daha fazla
İnş onlardan biri olmayızEvet canım 37. Hafta çatlayan var ya
Benim sadece göbeğim. 3 kez nemlendiriyorum ama yetmiyor demek ki
Çatlamayız umarım. Zaten kalça ve belde var benim bari göbek kalsın ya
Aynen benimde çamaşırsız yatıyorum gece hele o zaman deli gibi kaşınıyor ayıptır söylemesi üstlere yakın söyleyemiyorum da şimdi açık açık :)akıntı da var aynen anlattığın gibi ama aşırı degil günde 4 kez çamaşır değişecek kadarbazen yesilimsi sarı bazen renksiz ama koku felan yok da kasinti benim içte değil dışta ve belli bi yerde
Pişik gibi oluyor resmen yaBende de var canim akinti hem de felalet bir sekildeislaklik da oluyor sari gibi kokusuz birsey de oluyor doktor bana da normal dedi nasil normalse artik Ben kuru tutmaya calisiyorum
Benim de feci artti zaten kuru bir vucudum var gece uyamiyorum kasintidan kalkip krem suruyorum beni ancak vazelin paklardi ama meret zararli site
Ayyy evet bende de oyle dizlere inecek korkusu varama napalimmm ben de aldim kilo guya hedef butun hamilelik boyunca 8 kiloydu simdiden almisim o 8i gece kalkip pekmez ekmek yer mi insan yaaa
Gule gule kullan canim medela yi soyledi arkadasim o da butcemi asiyor lansinoh da karar kildim ama manuel mi elektrikli mi orasi dusunduruyor
Yalniz degilsin ben de tasiyorum o izlerii
Aynen ilik su cok rahatlatiyor beni de ama gunluk ped taktigim anda yakiyorhijyenik olmasi guzel ama doktorum da kullanma dedi
Merhaba hanımlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim öncelikle.
Bende kansızlık var malesef. Ne yaptıysam yükseltmedim. 8.7 şu an. Hangi doktora gitsem bu kanla doğum yapamazsın dedi. Kimi demir serumu vermek istedi, kimi çok riskli ben bu riski göze alamam dedi serumu vermedi. Kimi doğumda kan verilir olmazsa dedi.. Off vallahi düşünmekten helak oldum. Var mı bir öneriniz?
Benim de kan degerlerim dusuk 9.1 di en son. Ama bu kadar olumsuz bi tablo cizilmedi bana doktorum memnun degil sonuclardan hic o ayri. Kan nakli gerekebilir dedi sadece. Dogumumu da baska bir ilde yapmayi planliyorum skinti yasamayiz umarim bu konuda.Merhaba hanımlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim öncelikle.
Bende kansızlık var malesef. Ne yaptıysam yükseltmedim. 8.7 şu an. Hangi doktora gitsem bu kanla doğum yapamazsın dedi. Kimi demir serumu vermek istedi, kimi çok riskli ben bu riski göze alamam dedi serumu vermedi. Kimi doğumda kan verilir olmazsa dedi.. Off vallahi düşünmekten helak oldum. Var mı bir öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?