2017 Şubat Anneleri

Hareket edince oluyo benimde bebegin aşagida hareketini hissediyorm artik önceden gögüs altimdada hissediyodum şimdi aşagida alt bölgede canimi acitıyo bazende

Genelde öyle ani gelişiyo galiba arkadaşımdada öyle olmuştu:)süpriz oldu doğuma 2 hafta kala:)

ben fazla kilolu olsun hiç istemedim sadece 2 buçuk altından korkuyordum ama geçen doktor bebeğim 1 kilo 100 gr ken erken doğumdan bahsedince 2 ye de razı olduğumu anladimsağlıkla gelsinler hele kavuşmamız vakti zamanında kısmet olsun da bakarız besleriz emziririz mama veririz işte bi şekilde büyütüruz yavrularımızi

Hergün sabah aç karına keçi boynuzu özü ve dut pekmezini portakal suyuyla beraber içiyorum. Ayrıca yatmadan mutlaka birer kaşık daha içiyorum. Gün içinde hurma, kuru üzüm, kuru erik yiyorum. Hergün mutlaka kırmızı et ve 1 tane nar tüketiyorum. Günde 2 kez demir hapı içiyorum. Daha ne yapabilirim bilmiyorum..

Bana şimdiden kan nakli yapmak istedi bir doktor ama başka bir tanesi doğum esnasında nakil yapılır. Şimdilik kendi çabanızla yükseltmeye çalışın dedi.. 2 aydır kan değerim aynı. 8.7 8.8 arası gidip geliyor. Ferritin değerim giderek düşüyor, en son 5.05 ti. Amin inşallah sorunsuz, sağlıklı bir doğum ve lohusalık geçiririz.

Yok söyledigin dogru enfeksiyona neden oluyo günluk pet ama sık degiştirip dikkat edersen bişey olmaz bende yatkinim ama çok rahat kullanyorm şimdi hiç bir sorun yaşamadim

Ben onun yerine sik sik ic camasirimi degistiriyorum doktor oyle soyleyince kullanamadim canim bir daha gunluk ped

Benimde gobekte yoktu bir tek senin gibi ama nur topu gibi sagli sollu iki tane ufak catlagim var artik

Merhaba anneler ben Mart basi annesiyim, muhtemelen Subat da olabilir :) Mart Anneleri 2017yi takip ediyorum. Ancak dogum tarihim mart basi oldugu icin bazi vucut degisiklerini sizlerle hemen hemen ayni yasiyorum. Size bir sorum olacak. Gogus uclarim inanilmaz yarilmis durumda. Lansinoh kremi kullaniyorum arada cok fazla uyarmadan ama bugun gogsumun ucunu gorunce korktum acikcasi. lansinohu dokundururken ufak sari parcalar geliyordu ve inanilmaz sizliyor uclari. aranizda benzer bir durum yasayan var mi?

çok masum geldi o pekmez ekmek ben geçen gün tost yedim bi güzel ki normalde çok söylenirim yiyene bu saatte yenir mi git maydonoz limonla ye filan derim işte onu diyen gitti bende 65 kiloyla doğuma girerim diye hedef koymuştum ama bu gidişle 70i görücem gibi
daha 11 hafta var ve giderek artan iştahım

Ayy ben de bazen acıkmadığım halde bebeğim için yiyorum.. cevizi de kabuklu ceviz alıp kendin kırıp taze taze yemeni tavsiye ederim.. çok şükür bir aydır ben düzene koydum ceviz, 2 yumurta, 1 kase yoğurt ve tahin-pekmez hergün tüketmeye dikkat ediyorum.. ama bakalım oğluma fayda etmiş mi.. pekmez olarak da keçiboynuzu pekmezini tavsiye ederim
genelde ultrasondakinden daha düşük oluyo galiba kilolar.. ayy inşallah en az 3 olurlar da ele avuca gelirler de bizim için rahat olur bakması..

merhaba :) o bahsettiğin sarı parçalar benden de gelmişti geçtiğim haftalarda ama ağrım olmadı hiç uçlarımda ve o sarı parçaların ne olduğu hakkında bi fikrim yok lakin vücut nemlendiricimi göğüslerimde de kullanmaya başladıktan sonra yokoldular .
kullandığım nemlendirici palmers https://www.joker.com.tr/urun/palme...-250ml-60444?gclid=CKTPy8Pq2NACFe0V0wodtAsO9Q

Canim bende yanma olmuyordu. Ama idrar yolu enfeksiyonum cok yuksek cikti

Benim idrarda lokosit yukseldiginde mutlaka yanmam da oluyordu. Ilk defa duydum demek ki oluyormus

Merhaba benim de anemi sorunum var. Su ana kadar 2 defa demir aldim damar yolundan ve zararli oldugundan bahsetmedi doktorlarim. Hatta gelecek hafta bir defa daha alacagim. cunku gyno ferro sanol kullandim ve hic faydasini goremedim.Emilim olmadi. Kan da aldim ve doguma yakin tekrar alacagim. Doktorunuz neden cok tehlikeli demis anlayamadim. Ayrica doktorlarim (bobrek sorunum oldugu icin hem nefrolog hem kadin doymcu takip ediyor beni) 8in altındaki hemoglobinin bebek icin risk oldugunu da soylediler. Bence takip edin kan degerinizi cok da dusmesin.

2 gundur bu markanin pisik kremine filan denk geliyorum yorumlarda cok iyi e bebektede indirimdeydi

Merhabalar. Ben de palmers'in nemlendiricisini kullaniyorum, lierac tabi bir de. Henuz catlamadim ama annemdeki bolca catlaklari gormus oldugum icin bende de olmasi muhtemel diye dusunuyorum.
Bir de biz bugun ikea'ya gitmistik, oglumuzun odasini aldik ciktik. Gunlerdir dolastik durduk mobilyacilari, onu mu bunu mu derken kafam karisti, kendimi kotu hissetmeye baslamistim. Alinca gercekten rahatladim. Kararsizlik ne kotu seymis ya..
Sunlari aldik temelde.. Birkac da ivir zivir iste ev icin..

Resmen yatamıyorum sırtım ağrıyor geriliyor kemiklerim batıyor sanki.

Göbeğimide oğlan gerip duruyor.Uyumuyor bu çocuk sanırım resmen sürekli hissediyorum.
Şu baş aşağı döndüğünden beri nefes alamaz oldum valla sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor

Oyyy maşallah ne güzel iş kilosu öyle.. ben nedensen ultrasondaki değerden daha düşük doğar bebekler diye düşünmüştüm.. demek ki fazla da olabiliyomuş.. benim arkadaşıma 4 kilodan fazla doğar bebeği dedi bebek 3300 doğdu.. kilo işini çok konuşuyoruz ama insan d amerak ediyo ne kadar doğarlar diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…