Hareket edince oluyo benimde bebegin aşagida hareketini hissediyorm artik önceden gögüs altimdada hissediyodum şimdi aşagida alt bölgede canimi acitıyo bazendeCanım özellikle bebek baş aşağı döndükten sonra başlıyor kasık ağrıları.Yani ilerleyen haftalarda daha da artacak bu ağrılar çünkü büyüdükçe aşağı doğru baskı yapacak bebek.
Benim kasık ağrılarım çok var ve adet sancısı gibi sancım oluyor ama asıl ağrım karnım gerilip sertleştikten sonra başlıyor..
Genelde öyle ani gelişiyo galiba arkadaşımdada öyle olmuştu:)süpriz oldu doğuma 2 hafta kala:)Kızlaar inşallah hiç birinizde çatlak oluşmaz ama yine de şimdiden sevinmeyin.Bol bol yağlanmaya devam edin mutlaka.
Ben 36 da nst'ye girdiğimde hemşireler "ne güzell hiç çatlak yok demişlerdi.
37 de aynaya baktığımda çatlakları gördüm ama acı gerçekle doğumdan sonra karşılaştım :)
ben fazla kilolu olsun hiç istemedim sadece 2 buçuk altından korkuyordum ama geçen doktor bebeğim 1 kilo 100 gr ken erken doğumdan bahsedince 2 ye de razı olduğumu anladimYa onun kiloyla alakası Yok bence. Arkadaşım 33 kilo aldı ve 28. Kiloda çatladı.
Amin inşallah çatlamaz
Di mi bir de o var göbek küçülürlen de çatlıyormuş
Benim de var liseden ama göbek sağlam işte. Orada olmasın bari düşüncesindeyim. Lierac serum söyleyeceğim bu ay. Çatlak başladığında kullanılınca geçiriyormuş
Çatlayacağımı hissediyorum çünkü
Valla hayran kaldım ben hayatımda hiç öyle güzel beslenmedim
Kiloyla sağlık paralel değil boşver. 2 kilonun altında kalmasın yeter
Eşim dalga geçiyor benle, sana bi doncu açalım diye
Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar ya. Nereden aldın?
Ben 12. Haftada başladım
Hakimlik sınavı mı?
Benim de 18 Aralık'ta çok korkuyorum yapamayacağım diye
Canm iri değil ki neden öyle dedi doktorun? Bizim günümüz aynı, 11 gün önce 987 grdı benim kızım da
Ben üzüm pekmezi ve harnup keçi boynuzu özü tüketiyorum. şeker yüklemesinde kan ölçümüm normal çıkmıştı.
Bunları tüketmeden önce kansızlık çıkmıştı herzamanki gibi.
Belki faydası olabilir tüketmenin.Birkaç tatlı kaşığı kaşıkla sabahları bence.
Bana şimdiden kan nakli yapmak istedi bir doktor ama başka bir tanesi doğum esnasında nakil yapılır. Şimdilik kendi çabanızla yükseltmeye çalışın dedi.. 2 aydır kan değerim aynı. 8.7 8.8 arası gidip geliyor. Ferritin değerim giderek düşüyor, en son 5.05 ti. Amin inşallah sorunsuz, sağlıklı bir doğum ve lohusalık geçiririz.Benim de kan degerlerim dusuk 9.1 di en son. Ama bu kadar olumsuz bi tablo cizilmedi bana doktorum memnun degil sonuclardan hic o ayri. Kan nakli gerekebilir dedi sadece. Dogumumu da baska bir ilde yapmayi planliyorum skinti yasamayiz umarim bu konuda.
Yok söyledigin dogru enfeksiyona neden oluyo günluk pet ama sık degiştirip dikkat edersen bişey olmaz bende yatkinim ama çok rahat kullanyorm şimdi hiç bir sorun yaşamadim
Ya onun kiloyla alakası Yok bence. Arkadaşım 33 kilo aldı ve 28. Kiloda çatladı.
Amin inşallah çatlamaz
Di mi bir de o var göbek küçülürlen de çatlıyormuş
Benim de var liseden ama göbek sağlam işte. Orada olmasın bari düşüncesindeyim. Lierac serum söyleyeceğim bu ay. Çatlak başladığında kullanılınca geçiriyormuş
Çatlayacağımı hissediyorum çünkü
Valla hayran kaldım ben hayatımda hiç öyle güzel beslenmedim
Kiloyla sağlık paralel değil boşver. 2 kilonun altında kalmasın yeter
Eşim dalga geçiyor benle, sana bi doncu açalım diye
Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar ya. Nereden aldın?
Ben 12. Haftada başladım
Hakimlik sınavı mı?
Benim de 18 Aralık'ta çok korkuyorum yapamayacağım diye
Canm iri değil ki neden öyle dedi doktorun? Bizim günümüz aynı, 11 gün önce 987 grdı benim kızım da
Bende de var canim akinti hem de felalet bir sekildeislaklik da oluyor sari gibi kokusuz birsey de oluyor doktor bana da normal dedi nasil normalse artik Ben kuru tutmaya calisiyorum
Benim de feci artti zaten kuru bir vucudum var gece uyamiyorum kasintidan kalkip krem suruyorum beni ancak vazelin paklardi ama meret zararli site
Ayyy evet bende de oyle dizlere inecek korkusu varama napalimmm ben de aldim kilo guya hedef butun hamilelik boyunca 8 kiloydu simdiden almisim o 8i gece kalkip pekmez ekmek yer mi insan yaaa
Gule gule kullan canim medela yi soyledi arkadasim o da butcemi asiyor lansinoh da karar kildim ama manuel mi elektrikli mi orasi dusunduruyor
Yalniz degilsin ben de tasiyorum o izlerii
Aynen ilik su cok rahatlatiyor beni de ama gunluk ped taktigim anda yakiyorhijyenik olmasi guzel ama doktorum da kullanma dedi
Çamaşırlarıni ütüleyerek kullanmanı tavsiye ederim o zaman enfeksiyonun geçene kadarBen onun yerine sik sik ic camasirimi degistiriyorum doktor oyle soyleyince kullanamadim canim bir daha gunluk ped
Ayy ben de bazen acıkmadığım halde bebeğim için yiyorum.. cevizi de kabuklu ceviz alıp kendin kırıp taze taze yemeni tavsiye ederim.. çok şükür bir aydır ben düzene koydum ceviz, 2 yumurta, 1 kase yoğurt ve tahin-pekmez hergün tüketmeye dikkat ediyorum.. ama bakalım oğluma fayda etmiş mi.. pekmez olarak da keçiboynuzu pekmezini tavsiye ederimArtık iki haftada bir gidicem doktora bakalım 12-
İnşallah bakalım :) 12-13 gün sonra gidicem bir daha bakalım sonra 10 günde bir çağırıyor doktorum. Ceviz e de başlasam iyi olacak ama valla yemekten yoruluyorum sanki zorunluluktan yiyorum resmen :/
Bu arada yoğurtta her akşam kaşıklıyorum ama 5-6 kaşık falan yemek yerken.Dediğin gibi son zamanlarında belki çok kilo alır yakalar.Ultrasonda 3 kilo deyip doğumda 4 kilo çıkmasında çocuk
merhaba :) o bahsettiğin sarı parçalar benden de gelmişti geçtiğim haftalarda ama ağrım olmadı hiç uçlarımda ve o sarı parçaların ne olduğu hakkında bi fikrim yok lakin vücut nemlendiricimi göğüslerimde de kullanmaya başladıktan sonra yokoldular .Merhaba anneler ben Mart basi annesiyim, muhtemelen Subat da olabilir :) Mart Anneleri 2017yi takip ediyorum. Ancak dogum tarihim mart basi oldugu icin bazi vucut degisiklerini sizlerle hemen hemen ayni yasiyorum. Size bir sorum olacak. Gogus uclarim inanilmaz yarilmis durumda. Lansinoh kremi kullaniyorum arada cok fazla uyarmadan ama bugun gogsumun ucunu gorunce korktum acikcasi. lansinohu dokundururken ufak sari parcalar geliyordu ve inanilmaz sizliyor uclari. aranizda benzer bir durum yasayan var mi?
Çamaşırlarıni ütüleyerek kullanmanı tavsiye ederim o zaman enfeksiyonun geçene kadar
Canim bende yanma olmuyordu. Ama idrar yolu enfeksiyonum cok yuksek cikti
Hergün sabah aç karına keçi boynuzu özü ve dut pekmezini portakal suyuyla beraber içiyorum. Ayrıca yatmadan mutlaka birer kaşık daha içiyorum. Gün içinde hurma, kuru üzüm, kuru erik yiyorum. Hergün mutlaka kırmızı et ve 1 tane nar tüketiyorum. Günde 2 kez demir hapı içiyorum. Daha ne yapabilirim bilmiyorum..
Bana şimdiden kan nakli yapmak istedi bir doktor ama başka bir tanesi doğum esnasında nakil yapılır. Şimdilik kendi çabanızla yükseltmeye çalışın dedi.. 2 aydır kan değerim aynı. 8.7 8.8 arası gidip geliyor. Ferritin değerim giderek düşüyor, en son 5.05 ti. Amin inşallah sorunsuz, sağlıklı bir doğum ve lohusalık geçiririz.
2 gundur bu markanin pisik kremine filan denk geliyorum yorumlarda cok iyi e bebektede indirimdeydimerhaba :) o bahsettiğin sarı parçalar benden de gelmişti geçtiğim haftalarda ama ağrım olmadı hiç uçlarımda ve o sarı parçaların ne olduğu hakkında bi fikrim yok lakin vücut nemlendiricimi göğüslerimde de kullanmaya başladıktan sonra yokoldular .
kullandığım nemlendirici palmers https://www.joker.com.tr/urun/palme...-250ml-60444?gclid=CKTPy8Pq2NACFe0V0wodtAsO9Q
marka hakkında olumsuz bişey duymadım bilmiyorum diğer kullanıcılar ne der ama ben kendi kullandığım ürünlerinden memnunum bir de şunu kullanıyorum https://www.joker.com.tr/urun/palme...-125gr-60470?gclid=CODa0Ofz2NACFY8W0wodltkIcA :)2 gundur bu markanin pisik kremine filan denk geliyorum yorumlarda cok iyi e bebektede indirimdeydi
Oyyy maşallah ne güzel iş kilosu öyle.. ben nedensen ultrasondaki değerden daha düşük doğar bebekler diye düşünmüştüm.. demek ki fazla da olabiliyomuş.. benim arkadaşıma 4 kilodan fazla doğar bebeği dedi bebek 3300 doğdu.. kilo işini çok konuşuyoruz ama insan d amerak ediyo ne kadar doğarlar diye..Benim.ilk cocuguma dogumdan 4 gun once doktor 3450 gr demisti. rahatla dogurursun dedi. neyse benim bebis gelmeyince 40+4 te sezeryan oldum ve sonuc bebek 4200 dogdu. normal dogurmaya kalksam acaba ne hale gelirdim. yani demem o ki ultrasonda makine sonucta disardan tahmin yapiyor sadece. en onemlisi saglikli olsunda gerisi bos. doktor simdi bunada o kadar kilolu olmaz diyor bakalim hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?