Hemen cevap vereyim,sana tavsiyem bir pijama bir gecelik gotur derim sabahligi da olsun tabiki,sonda cikinca elbette giyebilirsin pijamayi zaten cikmasa da idrar torbasini elinde tasiyarak yuruyosun:)ki spinal olirsan 4 saat yurumek yok genel olirsan sondayi cikartirlar hemenKızlar sorularım öncelikle daha önce sezeryan olmuş arkadaşlara
Soru 1 : sezeryan sonrası pijama giymenin zor olacağından bahsediyoruz hep, giyip çıkarma konusunda eğilip kalkamayacağımız için vs. Ama sonuçta yanımızda bir refakatçi olacak o giydirip çıkartabilir gayet kolaylıkla diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Soru 2 : refakatçi olarak eşimin kalmasını istiyorum sadece. Ne kendi annem ne bi başkası sadece eşim olsun istiyorum. Bana bakması ile ilgili en rahat edeceğim kişidir kendisi.. peki bebeğin özel bi tecrübeye ihtiyacı var mı? Eşimle ben yeteri kadar ilgilenemez miyiz? Sonuçta hemşireler vs de olacak zor durumlar için..
Tişikkürler
Ya bende eklenmek istiyorim ama sana özelden msj atanıyorum numaramıAçtık konussmaya bile başladık :) ozelden bana yaz canim No nu oyle yapiyo arkadaşlar :)
Hemen cevap vereyim,sana tavsiyem bir pijama bir gecelik gotur derim sabahligi da olsun tabiki,sonda cikinca elbette giyebilirsin pijamayi zaten cikmasa da idrar torbasini elinde tasiyarak yuruyosun:)ki spinal olirsan 4 saat yurumek yok genel olirsan sondayi cikartirlar hemen
Es konusina gelince de simdi esinin benek konusunda yapabilecegi sunlar altini degistirmek,sana bebegi vermek,sutun gelmezse mamayi yedirmek vs senin icin de ped degistirmene yardimci olmasi gerek yani cekinmem rahat olurum bu konuda dersen kalabilir,bende esimin kalmasini cok istedim ama sonra dusundum.ki anne daha iyi,hem sen hem bebek icin birde esler uyuyakalabilir:))sabaha kadar annelerimiz uyumaz ama birde buna sinirlenme ihtimalimiz var tabiki:)))
Ben de eşimin kalmasını istiyorum gece. O benim istümü de değiştirir bebeği de bekler. Hastanede kalmasa da gece uyumaz zaten meraktan. Ben de kimseyle rahat edemem annem bile 8-9 yaşımdan beri yıkamadı beni ondan bile çekinirim açıkçası
Ben ilk dogumda sezeryanda belli bi saat sonra yurumeye kalkinca. camasirimi giyip pedimi takip pijamalarimi giymistim.Kızlar sorularım öncelikle daha önce sezeryan olmuş arkadaşlara
Soru 1 : sezeryan sonrası pijama giymenin zor olacağından bahsediyoruz hep, giyip çıkarma konusunda eğilip kalkamayacağımız için vs. Ama sonuçta yanımızda bir refakatçi olacak o giydirip çıkartabilir gayet kolaylıkla diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Soru 2 : refakatçi olarak eşimin kalmasını istiyorum sadece. Ne kendi annem ne bi başkası sadece eşim olsun istiyorum. Bana bakması ile ilgili en rahat edeceğim kişidir kendisi.. peki bebeğin özel bi tecrübeye ihtiyacı var mı? Eşimle ben yeteri kadar ilgilenemez miyiz? Sonuçta hemşireler vs de olacak zor durumlar için..
Tişikkürler
Valla oyle bir an geliyorki insan kimseden cekinmiyor kurtulmaya bakiyor. en azindan ben kv bile cekinmedim ama annemi daha cok istedim. ay annem eve biseyler almaya gitmisti arkasindan gelene kadar aglamistim.Ben de eşimin kalmasını istiyorum gece. O benim istümü de değiştirir bebeği de bekler. Hastanede kalmasa da gece uyumaz zaten meraktan. Ben de kimseyle rahat edemem annem bile 8-9 yaşımdan beri yıkamadı beni ondan bile çekinirim açıkçası
B
Ben ilk dogumda sezeryanda belli bi saat sonra yurumeye kalkinca. camasirimi giyip pedimi takip pijamalarimi giymistim.
Ben devlette dogurmustum ozel odada kalmistik. annem kv ve esim kalmisti. benim esim ilk cocukta eve gelmeden bebisi kucagina alamamisti cok korkmustu. bunda ne yapar bilemem. ve esim tuvalette falan pek yardim edemez. onun icin annem yada kv kalir yanimda. Zaten emzirme konusundada annelerden biri lazim. digeride buyuk cocukla kalir . esimde benimle kalir sanirim. aman hayirlisi ile ogunu gorelimde bir yol bulunur.
Ama bana o zaman sonda takilmamisti. ama simdide yurumeye kaldirirken cikariyorlarmis. cok korkuyorum ya ben sondadanPijama konusuna sevindim:)
Ben cirtli aldim mor degil ama turuncu paketDependin mor pakedinden aldım ben ama cırt cırtlı değil kiloy gibi benim aldığım yanlış mı aldım yaniii
Ha ha çok güldüm. Benimkiler de pek büyük değildi en fazla 80 olurdu şimdi 95 takıyorum. Tabi 6 yıldır hiç dinlenemediler gariplerim artık son beden nedir ben de bilmiyorum.Sağol canım düne göre daha iyyim.
Evet, eşim kredi kazanacağı noktaları çok iyi bilir.
Başka zaman iyce bi sinir eder, tam ihtiyacım olduğunda süpermen moduna girer kendini affettirmek için :))
O da onun tarzı artık, öyle kabul ettim :)
:))) demi yaa.
Mesela koca memelerimden alsa keşke...
Hiç yakışmıyo dümdüz vücuduma kafam kadar göğüslerim :-/
Üçgen vücut oldum resmen
3 şubat mı :)
Bana uyar, gel birlikte dooğrak:)
Hakiyi ben de hiç sevmem.
Gri aslında kıza da erkeğe uyar.
Dove grey nası bişi ki onu bilmiyom..
Zaten küçük göğüslerin sütü çok olur diyolar.
Sen taşı gülle gibi memeyi, sırtın ağrısın, bi de sütü az olsun oldu mu şimdi :-/
İnşallah bizimki de çok olurr...
Ben cirtli aldim mor degil ama turuncu paket
Hangisi daha iyi depentin ben hiç bi şey anlamadim bide hepsi ayni saniyodum ben bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?