2017 Şubat Anneleri

Bende sevmiyorum gecelik,ama cantanda dursun birtane giymesende,yedek olur sonda icin olmasa da,esin konusunda masallah diyorum ozaman karar senin,kalabilir elbette

Aynen benim de oyleydi,annem hicbiryerimi gormemisti taaa ki doguma kadar:)

Aynen benim de oyleydi,annem hicbiryerimi gormemisti taaa ki doguma kadar:)
Ay görmesin ya kimse, emzirirken bile görmesin hele siyahlaşmış haliyle

Bende ilk günler pedi diye birşey gordüm aynı şey mi acaba ? Fiyat olarak biraz pahalı sanki bu. Depend dediğiniz nasıl? http://m.n11.com/organyc-ilk-gunler...gclid=CP2av5ya29ACFaIMcwodmXkACw&gclsrc=aw.ds

Depend kilot gibi giyilen hasta bezi canım

Kizlar elife ulasmk isteyp de ulasamayan ozelden nolarinizi atin..

Depend kilot gibi giyilen hasta bezi canım
Bende utanirim emzirirken falan ama o siyahlik emzirirken geciyormus aciliyormus rengi,ilk hamileligimde hic kararmamisti bunda bayagi yol aldi maalesef

Sadece biz mi kaldik gruba girmeyen kizlar?birde bisey sorcam hasta bezini alacaksiniz peki normal ped de alacakmisiniz?ben ilkinde hic hasta bezi almadim,hastaneden bir tane verdiler dogumdan cikinca sonra uzun ped almistim onu kullandim cok yogun degildi kanama disaru cikacak.kadar yani,aslinda coo rahat oluyor hasta bezleri de cocuk bezi gibi kapliyor heryerini:)hic almadim bunda da almayi dusunmedim siz konusunca acaba dedim??

Hangisi daha iyi depentin ben hiç bi şey anlamadim bide hepsi ayni saniyodum ben bunlari

Ben de google görsellerde farkettim canım.
Çok çeşitleri var.
Biri demişti cırtlı daa rahat külot olandan diye oyüzden sordum

Off yaa napıcam şmd. İnternetten aldım bide yenisinimi alıcam

Bi dene canım, giyip çıkarması kolaysa hiç gerek yok bence yenisine

Kız alemsin yaa.
Bence de çok çirkin bu hali.
Kapkara
Annemden bile çekinirim ben.

Kizlar elife ulasmk isteyp de ulasamayan ozelden nolarinizi atin..

Elif ceza mi almış sanki?
Niye acaba, watsaba yönlendirmek yasak mıki

Bende emzirme konusunda ayni fikirdeyim kimseyi istemiyorm yanımda o sırada artık bi şekilde göndercem kim varsa yanimda

Ben her ikisinide koydum çantaya ne olur ne olmaz diye . Evet hastanede hasta bezi veriyolarmış sanırım ama ben yinede aldım çantaya ızun pedlerden de koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…