Bende sevmiyorum gecelik,ama cantanda dursun birtane giymesende,yedek olur sonda icin olmasa da,esin konusunda masallah diyorum ozaman karar senin,kalabilir elbetteTeşekkür ederim:)) öncelikle ikinci cevaba verecek cevabım şudur ki nazar değdirmeyeyim ama anneme sinirlenme ihtimalim eşime sinirlenme ihtimalimden daha fazla:)) kesinlikle eşimle daha rahat edeceğimi düşünüyorum..
Gecelikten malesef nefret ediyorumpijama sonda konusunda engel olur mu ki öyle. Sonuçta uzun bişey pijamanın içinden de dışarı çıkarılıp tutulmuyor mu? Sonda takılmadığını söyleyenler de var. O konuyu da hiç anlamadım zaten ya gıcık bi durum olsa gerek
Aynen benim de oyleydi,annem hicbiryerimi gormemisti taaa ki doguma kadar:)Ben de eşimin kalmasını istiyorum gece. O benim istümü de değiştirir bebeği de bekler. Hastanede kalmasa da gece uyumaz zaten meraktan. Ben de kimseyle rahat edemem annem bile 8-9 yaşımdan beri yıkamadı beni ondan bile çekinirim açıkçası
Korkulacak kadar degil canim sinek isirigi kadar acitmiyor bile kendini kasarsan acir ama kasmamak gerek ben hic hissetmedim bile takip cikarirken:)Ama bana o zaman sonda takilmamisti. ama simdide yurumeye kaldirirken cikariyorlarmis. cok korkuyorum ya ben sondadan
Ay görmesin ya kimse, emzirirken bile görmesin hele siyahlaşmış haliyleAynen benim de oyleydi,annem hicbiryerimi gormemisti taaa ki doguma kadar:)
Bende ilk günler pedi diye birşey gordüm aynı şey mi acaba ? Fiyat olarak biraz pahalı sanki bu. Depend dediğiniz nasıl? http://m.n11.com/organyc-ilk-gunler...gclid=CP2av5ya29ACFaIMcwodmXkACw&gclsrc=aw.ds
Hmm tamam. Öğreneceğiz hepsini doğuma kadar artıkAy görmesin ya kimse, emzirirken bile görmesin hele siyahlaşmış haliyle
Depend kilot gibi giyilen hasta bezi canım
Bende utanirim emzirirken falan ama o siyahlik emzirirken geciyormus aciliyormus rengi,ilk hamileligimde hic kararmamisti bunda bayagi yol aldi maalesefAy görmesin ya kimse, emzirirken bile görmesin hele siyahlaşmış haliyle
Depend kilot gibi giyilen hasta bezi canım
Valla Yen'i bir dil gibi resmen :)Hmm tamam. Öğreneceğiz hepsini doğuma kadar artık
Bende utanirim emzirirken falan ama o siyahlik emzirirken geciyormus aciliyormus rengi,ilk hamileligimde hic kararmamisti bunda bayagi yol aldi maalesef
Bende en cok ondan cekiniyorum kimsenin yanında emziremem annemin bileBende utanirim emzirirken falan ama o siyahlik emzirirken geciyormus aciliyormus rengi,ilk hamileligimde hic kararmamisti bunda bayagi yol aldi maalesef
Takilani gormedim,sezeryanda ayaga kalkip wc ye gidemiyorsun ya o yuzden idrar takilan torbaya doluyor,yuruyene kadar takili kaliyor sonra cikariyorlar zaten normal dogum o acidan kolaySonda normal doğumda takılmıyor dimi?
Inşallah takmazlar ya çok korkutucuSonda normal doğumda takılmıyor dimi?
Inşallah takmazlar ya çok korkutucu
Korkmayin.kizlar normal.dogumda da takmazlar rahat olunBencede korkutucu şuan ama normal doğurabilirsek sonda pek korkutmaz geliyor :)
Hangisi daha iyi depentin ben hiç bi şey anlamadim bide hepsi ayni saniyodum ben bunlari
Off yaa napıcam şmd. İnternetten aldım bide yenisinimi alıcam
Ay görmesin ya kimse, emzirirken bile görmesin hele siyahlaşmış haliyle
Kizlar elife ulasmk isteyp de ulasamayan ozelden nolarinizi atin..
Sadece biz mi kaldik gruba girmeyen kizlar?birde bisey sorcam hasta bezini alacaksiniz peki normal ped de alacakmisiniz?ben ilkinde hic hasta bezi almadim,hastaneden bir tane verdiler dogumdan cikinca sonra uzun ped almistim onu kullandim cok yogun degildi kanama disaru cikacak.kadar yani,aslinda coo rahat oluyor hasta bezleri de cocuk bezi gibi kapliyor heryerini:)hic almadim bunda da almayi dusunmedim siz konusunca acaba dedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?