- 27 Temmuz 2016
- 177
- 165
- 33
- 40
Ben sadece pijama kullandm kizimda doğum sonrası giysin hemen hiç zorlanmadan su genisleyenlerden lastiği ayarlanan lohusa pijamalardan. İkinci soruna gelince doğum yapacagn hast çok önemli bazı hastanelerde emzirmeye filan hemşireler yaptiriomus ama kesinlikle anlayan bi yakına ihtiyacın olur eğer donanımlı anneyi düşünen bi hastane değilse. Ben marastayiz burada öyle bi hastane yok maalesef ablam yanmdaydi alt değiştirme emzirme bunlar için mutlaka anlayan bi refakatçi şart.. Adanada dört dörtlük anneye ve refakatciye hoc iş bırakmayan hastaneler var tamamen ortama bağlı yaniKızlar sorularım öncelikle daha önce sezeryan olmuş arkadaşlara
Soru 1 : sezeryan sonrası pijama giymenin zor olacağından bahsediyoruz hep, giyip çıkarma konusunda eğilip kalkamayacağımız için vs. Ama sonuçta yanımızda bir refakatçi olacak o giydirip çıkartabilir gayet kolaylıkla diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Soru 2 : refakatçi olarak eşimin kalmasını istiyorum sadece. Ne kendi annem ne bi başkası sadece eşim olsun istiyorum. Bana bakması ile ilgili en rahat edeceğim kişidir kendisi.. peki bebeğin özel bi tecrübeye ihtiyacı var mı? Eşimle ben yeteri kadar ilgilenemez miyiz? Sonuçta hemşireler vs de olacak zor durumlar için..
Tişikkürler
Yasakms cnm giremio oBen de google görsellerde farkettim canım.
Çok çeşitleri var.
Biri demişti cırtlı daa rahat külot olandan diye oyüzden sordum
Bi dene canım, giyip çıkarması kolaysa hiç gerek yok bence yenisine
Kız alemsin yaa.
Bence de çok çirkin bu hali.
Kapkara
Annemden bile çekinirim ben.
Elif ceza mi almış sanki?
Niye acaba, watsaba yönlendirmek yasak mıki
Aaaa ne olcak simdi tühhhYasakms cnm giremio o
Yasakms cnm giremio o
Simdilik wp deyiz baklm yeni mi alr bilmiomAaaa ne olcak simdi tühhh
Bende emzirme konusunda ayni fikirdeyim kimseyi istemiyorm yanımda o sırada artık bi şekilde göndercem kim varsa yanimda
Revna canm cırtli olan hasta bezi gibidir ama o zaman ne anladim bu işten bezlerde ayni mantik degilmi sonuçta
Simdilik wp deyiz baklm yeni mi alr bilmiom
24 cnmKaç kişisiniz wp.da :)?
Bende bundan bahsetmistim o an oyle bir anki gozun pek kimseyi.gormuyor. ben mesela esim haric kimsenin yaninda gaz cikaramam annemin bile. ama hastanede kadincagizin aninda utana sıkıla yapmistim. cunku iyilesmeknicin tek.kural o hastaneden cikmak icinde tabiki. nimet resmen.Valla hanımlar utanıtım diyosunuz ama çoğumuzun ilk bebeği. Bebek memeyi tutsun diye değil annenizi hemşire doktor kim varsa ayardım alıyosunuz . Benim kuzenimde ben utanırım eşim kalsın yanımda dedi 5 dk snr herkesi içeri doldurdu bebek mememi tutmuyor diye . O yüzden yapamam demeyin canınız bebeğiniz için herşeyi yapıyosunuz o an benden söylemesi :)
Bende bundan bahsetmistim o an oyle bir anki gozun pek kimseyi.gormuyor. ben mesela esim haric kimsenin yaninda gaz cikaramam annemin bile. ama hastanede kadincagizin aninda utana sıkıla yapmistim. cunku iyilesmeknicin tek.kural o hastaneden cikmak icinde tabiki. nimet resmen.
Bende bundan bahsetmistim o an oyle bir anki gozun pek kimseyi.gormuyor. ben mesela esim haric kimsenin yaninda gaz cikaramam annemin bile. ama hastanede kadincagizin aninda utana sıkıla yapmistim. cunku iyilesmeknicin tek.kural o hastaneden cikmak icinde tabiki. nimet resmen.
Sanırım patlicam su son 3 gündür kendimi davul gibi hissediyorumkendimi ayna da tosuncuk gibi görüyorum.Hatta futbol topu gibiyim adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?