2017 Şubat Anneleri

Ben sadece pijama kullandm kizimda doğum sonrası giysin hemen hiç zorlanmadan su genisleyenlerden lastiği ayarlanan lohusa pijamalardan. İkinci soruna gelince doğum yapacagn hast çok önemli bazı hastanelerde emzirmeye filan hemşireler yaptiriomus ama kesinlikle anlayan bi yakına ihtiyacın olur eğer donanımlı anneyi düşünen bi hastane değilse. Ben marastayiz burada öyle bi hastane yok maalesef ablam yanmdaydi alt değiştirme emzirme bunlar için mutlaka anlayan bi refakatçi şart.. Adanada dört dörtlük anneye ve refakatciye hoc iş bırakmayan hastaneler var tamamen ortama bağlı yani

Yasakms cnm giremio o

Revna canm cırtli olan hasta bezi gibidir ama o zaman ne anladim bu işten bezlerde ayni mantik degilmi sonuçta

Bende emzirme konusunda ayni fikirdeyim kimseyi istemiyorm yanımda o sırada artık bi şekilde göndercem kim varsa yanimda

Valla hanımlar utanıtım diyosunuz ama çoğumuzun ilk bebeği. Bebek memeyi tutsun diye değil annenizi hemşire doktor kim varsa ayardım alıyosunuz . Benim kuzenimde ben utanırım eşim kalsın yanımda dedi 5 dk snr herkesi içeri doldurdu bebek mememi tutmuyor diye . O yüzden yapamam demeyin canınız bebeğiniz için herşeyi yapıyosunuz o an benden söylemesi :)

Revna canm cırtli olan hasta bezi gibidir ama o zaman ne anladim bu işten bezlerde ayni mantik degilmi sonuçta

Canım ben de anlamadım hangisi daha iyi.
Bi arkadaş külot gibi olanı indirmek zor olur lavoboda oyüzden cırtlı iyi demişti.
Ondan etkilendim sanırım

Bende bundan bahsetmistim o an oyle bir anki gozun pek kimseyi.gormuyor. ben mesela esim haric kimsenin yaninda gaz cikaramam annemin bile. ama hastanede kadincagizin aninda utana sıkıla yapmistim. cunku iyilesmeknicin tek.kural o hastaneden cikmak icinde tabiki. nimet resmen.

Yapamam diyecek durumda değilim ki ben zaten çekinmem kimseden. Bebişe kim ii gelicekse bana kimin yardımı dokunacaksa herşeyi yaparım.

Ben daha eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım 3.5 yıldır.
Çok ciddi takıntılı bu konuda.
Kendisi çıkarıyo ama bana asla diyo.
Ben zaten yapamam utanıyorum ama kendisi rahat olup beni kısıtlama çabasına sinir oluyorum.
Beni sınırlıyosan sen de yapma demi.
Saçmalık.
3.5 yıldır çözemediğim aptalca bi damarı bu da işte..

Sanırım patlicam su son 3 gündür kendimi davul gibi hissediyorum kendimi ayna da tosuncuk gibi görüyorum.Hatta futbol topu gibiyim adeta

Kızlar ya civilden çok tatlı 2 tane tulum almıştım 30 derecede narin prog yıkadım el kdarcık kaldılar.ilk doğduğunda bile giyemicek .başına böyle bişi gelen varmı.yada niye oyle oldu.bi makina çamaşırdan bi onlar çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…