- 2 Aralık 2016
- 389
- 322
- 23
- 32
Kızlar ya civilden çok tatlı 2 tane tulum almıştım 30 derecede narin prog yıkadım el kdarcık kaldılar.ilk doğduğunda bile giyemicek .başına böyle bişi gelen varmı.yada niye oyle oldu.bi makina çamaşırdan bi onlar çekti
Hemşire yeterli kv olucak benim yanimda canim o yüzden istemem eşimde olcakta eşime gore bişey yok zaten 1 gun kalip çıkyosun hastaneden:)Valla hanımlar utanıtım diyosunuz ama çoğumuzun ilk bebeği. Bebek memeyi tutsun diye değil annenizi hemşire doktor kim varsa ayardım alıyosunuz . Benim kuzenimde ben utanırım eşim kalsın yanımda dedi 5 dk snr herkesi içeri doldurdu bebek mememi tutmuyor diye . O yüzden yapamam demeyin canınız bebeğiniz için herşeyi yapıyosunuz o an benden söylemesi :)
Sanırım patlicam su son 3 gündür kendimi davul gibi hissediyorumkendimi ayna da tosuncuk gibi görüyorum.Hatta futbol topu gibiyim adeta
Ben eklesinler diye msj attim ama eklemediler daha.ya boylede herkes whatsapp a gitti bi kaç kişi kaldik böyle
Keşke ben de öyle olsam ama şu iştahım bi açılsa.
Ya gün boyu açım nerdeyse ama iştah yok ve değerlerim çok düştü.
Sürekli midem yanıyo, canım bişi istemiyo.
Çok korkuyorum bebeğim besinsiz kalacak diye
Kızlar ya civilden çok tatlı 2 tane tulum almıştım 30 derecede narin prog yıkadım el kdarcık kaldılar.ilk doğduğunda bile giyemicek .başına böyle bişi gelen varmı.yada niye oyle oldu.bi makina çamaşırdan bi onlar çekti
Ben eklesinler diye msj attim ama eklemediler daha.ya boylede herkes whatsapp a gitti bi kaç kişi kaldik böyle
Sabahlar deli gibi aç oluyorum bu açlık hissi öğlen saatlerine kadar devam Ediyor ama sonrasin da biran da kütük gibi bir mide oluyor öğleden sonra yatana kadar böyle top yutmuş gibi geziyorum.Az yiyorsan en faydalı besinleri tüketmeye çalışKeşke ben de öyle olsam ama şu iştahım bi açılsa.
Ya gün boyu açım nerdeyse ama iştah yok ve değerlerim çok düştü.
Sürekli midem yanıyo, canım bişi istemiyo.
Çok korkuyorum bebeğim besinsiz kalacak diye
Iptalmi olduKime attın canım üyelikleri iptal oldu
Süt falan biraz zorla kendini.Benimde iştahım yok tıkanıyorum sanki midem almıyor ama yeterince yiyorum süt falan en azından
Iptalmi olduşu yanlışlik için mune yi çagırmıştım yasakmi bu yaptıklari kizlarin¿¿¿ondan cımbizladi mune gurupta olanlari herhal
Ben de ayni saniyordum. bi blogda paylasmistilar resmini de cekip ben denondan aldim. mor depent bildigim kadariyla sizinti icin diyordu. ama emin degilim....Hangisi daha iyi depentin ben hiç bi şey anlamadim bide hepsi ayni saniyodum ben bunlari
Ben daha eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım 3.5 yıldır.
Çok ciddi takıntılı bu konuda.
Kendisi çıkarıyo ama bana asla diyo.
Ben zaten yapamam utanıyorum ama kendisi rahat olup beni kısıtlama çabasına sinir oluyorum.
Beni sınırlıyosan sen de yapma demi.
Saçmalık.
3.5 yıldır çözemediğim aptalca bi damarı bu da işte..
Iptalmi olduşu yanlışlik için mune yi çagırmıştım yasakmi bu yaptıklari kizlarin¿¿¿ondan cımbizladi mune gurupta olanlari herhal
Keşke uyari alsalardi ya bende bilmiyodum yasak oldugunu herkes gidince¿bende diyorm niye eklemiyolar toplaşti bizi unuttular sandimSanırım watsaba çağırmak yasakmış.
İkisi de çıkarıldı kk.dan
Erkeklerin çoğu bu konuda takımtılı . Benim eşimde asla taviz vermez kendi hem geğirir hem gaz çıkarır ama benim yapmam kesinlikle yasak . Es kaza bi kere geğirdim yanında aylarca dilinden kurtulamadım . Bu konuda yanlız değilsin yani sıkma canını boş yere :)
Aynen keske uyarsalardi sadece,keske bilseydik de biz uyarsaydik kizlari tuhhhhKeşke uyari alsalardi ya bende bilmiyodum yasak oldugunu herkes gidince¿bende diyorm niye eklemiyolar toplaşti bizi unuttular sandim
Markettede mor paket vardi ama incelemedim ama cokta incelemem 1 2 gun kullancam şunun şurasındaBen de ayni saniyordum. bi blogda paylasmistilar resmini de cekip ben denondan aldim. mor depent bildigim kadariyla sizinti icin diyordu. ama emin degilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?