2017 Şubat Anneleri

Kumaşla alakalıdır.Ben kıyafetlerini iki kere yıkadım bir şey olmadı.tulumlar polyester biraz çekti gibi geldi bana

Hemşire yeterli kv olucak benim yanimda canim o yüzden istemem eşimde olcakta eşime gore bişey yok zaten 1 gun kalip çıkyosun hastaneden:)

Sanırım patlicam su son 3 gündür kendimi davul gibi hissediyorum kendimi ayna da tosuncuk gibi görüyorum.Hatta futbol topu gibiyim adeta

Keşke ben de öyle olsam ama şu iştahım bi açılsa.
Ya gün boyu açım nerdeyse ama iştah yok ve değerlerim çok düştü.
Sürekli midem yanıyo, canım bişi istemiyo.
Çok korkuyorum bebeğim besinsiz kalacak diye

Süt falan biraz zorla kendini.Benimde iştahım yok tıkanıyorum sanki midem almıyor ama yeterince yiyorum süt falan en azından

Ayy ben de civilden alıyım diyodum.
Büyük beden mi alsam ozaman?
0-3 mü almıştın canım?

Sabahlar deli gibi aç oluyorum bu açlık hissi öğlen saatlerine kadar devam Ediyor ama sonrasin da biran da kütük gibi bir mide oluyor öğleden sonra yatana kadar böyle top yutmuş gibi geziyorum.Az yiyorsan en faydalı besinleri tüketmeye çalış

balkabaa canım antalya'da civil olmadığı için ürünleri nasıl bilmiyorum.Bebegin kıyafetlerini yıkadım ama çekme gibi bi durum olmadi.Bebek programına atmıştım 40derece de 2 saat yıkadı.Ama battaniyesini filan kisa prog. 30 dereceye Attım onlara da birşey olmadi

Erkeklerin çoğu bu konuda takımtılı . Benim eşimde asla taviz vermez kendi hem geğirir hem gaz çıkarır ama benim yapmam kesinlikle yasak . Es kaza bi kere geğirdim yanında aylarca dilinden kurtulamadım . Bu konuda yanlız değilsin yani sıkma canını boş yere :)

Sanırım watsaba çağırmak yasakmış.
İkisi de çıkarıldı kk.dan
Keşke uyari alsalardi ya bende bilmiyodum yasak oldugunu herkes gidince¿bende diyorm niye eklemiyolar toplaşti bizi unuttular sandim

Valla bende takıntılıyım uyku harici asla yapmasın yanımda arada ağız şapırdatıyor ona bile zor dayanıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…