2017 Şubat Anneleri

Şuan okadar şaşırdım ki.
Ben de bi benimki sanıyom.
Ya çok saçma değilmi ama.
Madem hoş bişi değil sende yapma demi.
Mantığım almıyo.
Kroluk resmen...

Ayy ben de civilden alıyım diyodum.
Büyük beden mi alsam ozaman?
0-3 mü almıştın canım?
0-3 almıştım evet.sonrası zaten havalr ısınacak uzun ve kalın giydiremicem diye.çokta güzellerdimel kadarcık kaldılar.civilin minidamla kodlu tulumlarından.bide kujju almıştım ona bişi olmamış

0-3 almıştım evet.sonrası zaten havalr ısınacak uzun ve kalın giydiremicem diye.çokta güzellerdimel kadarcık kaldılar.civilin minidamla kodlu tulumlarından.bide kujju almıştım ona bişi olmamış
Bende aldim daha yikamadim insallah cekmezler uzuldum valla insanin cani sıkılıyor haliyle

Benimki de tam tersi asla yanında yapmaz ama bana yap utanma diye ısrar eder ben yapamam :)

Şuan okadar şaşırdım ki.
Mantığım almıyo.
Kroluk resmen...

Yapabileceğin hiç birşey yok ne yaIkki bu konuda. Ben de 3 yıldır evliyim öncesinde de 4 yıl flört ettik ama ne yaptıysam ne dediysem huyundan vazgeçmedi . Ben söylenmekten vazgeçtim. O yüzden diyorumya canımı hiç sıkma diye kendine Zarar

Bende kujju yazanlardan aldim ama henuz yikamadim bide bedeni 0 6 ay yazıyo büyukler sanırm biraz

Şuan okadar şaşırdım ki.
Mantığım almıyo.
Kroluk resmen...
Bu konuda bos yere yıllarca şıkmışım kendimi 5 yıl sevgili kaldık yapmadım.Ardından evlendik anam bi baktım adam gayet rahat takiliyo ay yani yine öyle bi ihtiyaçta yapmadım yanın da aradan bi 5 yıl daha gecti anca simdi hamilelikte ay artık kusura bakma tutamicam dedim o da tuttuğun kabahat dedi o sozden sonra bildiğin huzura kavuştum koyverdim gitti

Canm ped almıcam yanıma az olursa kanama evde kullanırım. Kürtajımda da çok kanamam oldu normal reglde de çok oluyordu o yüzden ben depend alıcam sadece

Valla bizde bu tarz biyolojik olaylar normal hatta ayy bu kadar mı yapabiliyorsun ne koku ne ses diye dalga geçiyor kocam, rezalet :)

Geçmiş olsun canm yazık olmuş ben daha yıkamadım roxy de bugün aldım çeker mi bilmiyorum

Merhaba,
hepinize sağlıklı bir gebelik ve Doğum diliyorum.

Nahoş bir konu sebebiyle geldim topiğinize, Kadınlar Kulübü dışında farklı (Facebook, instagram, whatsapp gibi) sosyal paylaşım alanlarında da görüşmeniz, gruplar kurmanızı saygıyla karşılıyoruz ama bu grupları bu site üzerinden kuramazsınız, topiğinizde grup kurmak için telefon numaraları toplandığını okuduk, biz sizleri bu siteden başka bir yerde olamazsınız diye kısıtlayamayız, haddimiz değil lakin sitemiz sayesinde tanıştığınız insanları konu içerisinde farklı mecralara çağırmanızı da kırıldık, en azından grubunuzu bizi kırarak, site kurallarını hiçe sayarak kurmamalıydınız.
Grup için telefon numarası toplayan üyeler uyarı almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…