- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Ben aldim civilden ama urunlerimde cekme olmadi...Ayy ben de civilden alıyım diyodum.
Büyük beden mi alsam ozaman?
0-3 mü almıştın canım?
Dokunsan patlayacam....Duygusallık nasıl şu sıra?
Erkeklerin çoğu bu konuda takımtılı . Benim eşimde asla taviz vermez kendi hem geğirir hem gaz çıkarır ama benim yapmam kesinlikle yasak . Es kaza bi kere geğirdim yanında aylarca dilinden kurtulamadım . Bu konuda yanlız değilsin yani sıkma canını boş yere :)
Dokunsan patlayacam....
O derece aglamakliyim
Dokunsan patlayacam....
O derece aglamakliyim
0-3 almıştım evet.sonrası zaten havalr ısınacak uzun ve kalın giydiremicem diye.çokta güzellerdimel kadarcık kaldılar.civilin minidamla kodlu tulumlarından.bide kujju almıştım ona bişi olmamışAyy ben de civilden alıyım diyodum.
Büyük beden mi alsam ozaman?
0-3 mü almıştın canım?
Bende aldim daha yikamadim insallah cekmezler uzuldum valla insanin cani sıkılıyor haliyle0-3 almıştım evet.sonrası zaten havalr ısınacak uzun ve kalın giydiremicem diye.çokta güzellerdimel kadarcık kaldılar.civilin minidamla kodlu tulumlarından.bide kujju almıştım ona bişi olmamış
Benimki de tam tersi asla yanında yapmaz ama bana yap utanma diye ısrar eder ben yapamam :)Ben daha eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım 3.5 yıldır.
Çok ciddi takıntılı bu konuda.
Kendisi çıkarıyo ama bana asla diyo.
Ben zaten yapamam utanıyorum ama kendisi rahat olup beni kısıtlama çabasına sinir oluyorum.
Beni sınırlıyosan sen de yapma demi.
Saçmalık.
3.5 yıldır çözemediğim aptalca bi damarı bu da işte..
Şuan okadar şaşırdım ki.
Ben de bi benimki sanıyom.
Ya çok saçma değilmi ama.
Madem hoş bişi değil sende yapma demi.
Mantığım almıyo.
Kroluk resmen...
Benimki de tam tersi asla yanında yapmaz ama bana yap utanma diye ısrar eder ben yapamam :)
Bende kujju yazanlardan aldim ama henuz yikamadim bide bedeni 0 6 ay yazıyo büyukler sanırm biraz0-3 almıştım evet.sonrası zaten havalr ısınacak uzun ve kalın giydiremicem diye.çokta güzellerdimel kadarcık kaldılar.civilin minidamla kodlu tulumlarından.bide kujju almıştım ona bişi olmamış
Bu konuda bos yere yıllarca şıkmışım kendimi 5 yıl sevgili kaldık yapmadım.Ardından evlendik anam bi baktım adam gayet rahat takiliyoŞuan okadar şaşırdım ki.
Ben de bi benimki sanıyom.
Ya çok saçma değilmi ama.
Madem hoş bişi değil sende yapma demi.
Mantığım almıyo.
Kroluk resmen...
Duygusallık nasıl şu sıra?
geçen bana biri otobüste bana yer verdi diye gözlerimden yaşlar geldi çok duygulandım, o derece
Sadece biz mi kaldik gruba girmeyen kizlar?birde bisey sorcam hasta bezini alacaksiniz peki normal ped de alacakmisiniz?ben ilkinde hic hasta bezi almadim,hastaneden bir tane verdiler dogumdan cikinca sonra uzun ped almistim onu kullandim cok yogun degildi kanama disaru cikacak.kadar yani,aslinda coo rahat oluyor hasta bezleri de cocuk bezi gibi kapliyor heryerini:)hic almadim bunda da almayi dusunmedim siz konusunca acaba dedim??
Ben daha eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım 3.5 yıldır.
Çok ciddi takıntılı bu konuda.
Kendisi çıkarıyo ama bana asla diyo.
Ben zaten yapamam utanıyorum ama kendisi rahat olup beni kısıtlama çabasına sinir oluyorum.
Beni sınırlıyosan sen de yapma demi.
Saçmalık.
3.5 yıldır çözemediğim aptalca bi damarı bu da işte..
Kızlar ya civilden çok tatlı 2 tane tulum almıştım 30 derecede narin prog yıkadım el kdarcık kaldılar.ilk doğduğunda bile giyemicek .başına böyle bişi gelen varmı.yada niye oyle oldu.bi makina çamaşırdan bi onlar çekti
Canim benimki de annesine aşırı düşkün keşke seninki gibi olsa inan hepsinin ayrı bi sorunu var erkekler kesinlikle çok garip yaratıklarO huydan bizede yollasana yaa. Bana izin vermesinden geçtim kendi yapmasın yeter
geçen bana biri otobüste bana yer verdi diye gözlerimden yaşlar geldi çok duygulandım, o derece
Hahahahbenimki öyle değilde genelde kafamda kurup büyütüp gelen ağlama isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?