- 24 Kasım 2015
- 401
- 346
- 23
- 42
Aaaa o nasil.is ya o yapacak sana yapma diyecek. yok daha neler. inadina yaparim valla. bende ilk 2 yil falan yapamadim ama sonra baktim adam gayet rahat. bir iki utandim sonra koyverdim gittim. simdi gene hele hamileyim diye altima bile s..cabilirim.Ben daha eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım 3.5 yıldır.
Çok ciddi takıntılı bu konuda.
Kendisi çıkarıyo ama bana asla diyo.
Ben zaten yapamam utanıyorum ama kendisi rahat olup beni kısıtlama çabasına sinir oluyorum.
Beni sınırlıyosan sen de yapma demi.
Saçmalık.
3.5 yıldır çözemediğim aptalca bi damarı bu da işte..
Ben henüz çamaşırları yıkamadım ama ben de çekmesinden korkuyorum.. bi de kurutucu aldık özellikle bebek için ama kurutucu da çekme yapar.. ayy çekerlerse ve giyemezse çok üzülürüm yaa.. bi de ben 0-3 ay çok fazla kıyafet almıştım..Kızlar ya civilden çok tatlı 2 tane tulum almıştım 30 derecede narin prog yıkadım el kdarcık kaldılar.ilk doğduğunda bile giyemicek .başına böyle bişi gelen varmı.yada niye oyle oldu.bi makina çamaşırdan bi onlar çekti
Ben henüz çamaşırları yıkamadım ama ben de çekmesinden korkuyorum.. bi de kurutucu aldık özellikle bebek için ama kurutucu da çekme yapar.. ayy çekerlerse ve giyemezse çok üzülürüm yaa.. bi de ben 0-3 ay çok fazla kıyafet almıştım..
MerhabaMerhaba,
hepinize sağlıklı bir gebelik ve Doğum diliyorum.
Nahoş bir konu sebebiyle geldim topiğinize, Kadınlar Kulübü dışında farklı (Facebook, instagram, whatsapp gibi) sosyal paylaşım alanlarında da görüşmeniz, gruplar kurmanızı saygıyla karşılıyoruz ama bu grupları bu site üzerinden kuramazsınız, topiğinizde grup kurmak için telefon numaraları toplandığını okuduk, biz sizleri bu siteden başka bir yerde olamazsınız diye kısıtlayamayız, haddimiz değil lakin sitemiz sayesinde tanıştığınız insanları konu içerisinde farklı mecralara çağırmanızı da kırıldık, en azından grubunuzu bizi kırarak, site kurallarını hiçe sayarak kurmamalıydınız.
Grup için telefon numarası toplayan üyeler uyarı almıştır.
Canim benimki de annesine aşırı düşkün keşke seninki gibi olsa inan hepsinin ayrı bi sorunu var erkekler kesinlikle çok garip yaratıklar
Ama onlarda boyle kurallar olduguni bilmiyorlardi ki. Uzulmesin tatli anne adaylarimizMerhaba,
hepinize sağlıklı bir gebelik ve Doğum diliyorum.
Nahoş bir konu sebebiyle geldim topiğinize, Kadınlar Kulübü dışında farklı (Facebook, instagram, whatsapp gibi) sosyal paylaşım alanlarında da görüşmeniz, gruplar kurmanızı saygıyla karşılıyoruz ama bu grupları bu site üzerinden kuramazsınız, topiğinizde grup kurmak için telefon numaraları toplandığını okuduk, biz sizleri bu siteden başka bir yerde olamazsınız diye kısıtlayamayız, haddimiz değil lakin sitemiz sayesinde tanıştığınız insanları konu içerisinde farklı mecralara çağırmanızı da kırıldık, en azından grubunuzu bizi kırarak, site kurallarını hiçe sayarak kurmamalıydınız.
Grup için telefon numarası toplayan üyeler uyarı almıştır.
Ay görmesin ya kimse, emzirirken bile görmesin hele siyahlaşmış haliyle
Depend kilot gibi giyilen hasta bezi canım
Bende emzirme konusunda ayni fikirdeyim kimseyi istemiyorm yanımda o sırada artık bi şekilde göndercem kim varsa yanimda
Ben sadece pijama kullandm kizimda doğum sonrası giysin hemen hiç zorlanmadan su genisleyenlerden lastiği ayarlanan lohusa pijamalardan. İkinci soruna gelince doğum yapacagn hast çok önemli bazı hastanelerde emzirmeye filan hemşireler yaptiriomus ama kesinlikle anlayan bi yakına ihtiyacın olur eğer donanımlı anneyi düşünen bi hastane değilse. Ben marastayiz burada öyle bi hastane yok maalesef ablam yanmdaydi alt değiştirme emzirme bunlar için mutlaka anlayan bi refakatçi şart.. Adanada dört dörtlük anneye ve refakatciye hoc iş bırakmayan hastaneler var tamamen ortama bağlı yani
Sorma valla çok beğenerek almıştım.zaten bi kaç defa anca giydiririm diyordum 30 ar tl ye yakın fiyatları.bana göre azda değil yani.bakalım mağzaya gidio değiştirmeyi deneyeceğim.içimde patladı.o ikisi için çok heves yapmıştımBende aldim daha yikamadim insallah cekmezler uzuldum valla insanin cani sıkılıyor haliyle
Dene canim insallah telafi ederlerSorma valla çok beğenerek almıştım.zaten bi kaç defa anca giydiririm diyordum 30 ar tl ye yakın fiyatları.bana göre azda değil yani.bakalım mağzaya gidio değiştirmeyi deneyeceğim.içimde patladı.o ikisi için çok heves yapmıştım
Peki %100 pamuk muydu acaba aldığın tulumlar?0-3 almıştım evet.sonrası zaten havalr ısınacak uzun ve kalın giydiremicem diye.çokta güzellerdimel kadarcık kaldılar.civilin minidamla kodlu tulumlarından.bide kujju almıştım ona bişi olmamış
Bn de anlamiyorum böyle günlerde oturmalarda kadinlar cikario göğsünü acik sacik herkesin icinde emzirio bn utanirim valla ne gereği var ki hayır odadan cikamiosan ya üstüne bi ortu atarsin ya da arkani dönersin.. bn baskasinin yapmasını da hos karsilamiorum yanımda kendim de yapmam sadece ilk zamanlar hastanede o kargasada gören görür o da yardim almak için annem olur ancak..ona da yapacak bi sey yok el mecbur..Aynen.. Yen'i Doğum yaptık diye herkes herşeyi görmek zorunda değil. Ay bide o ilk emzirirken millet meraktan üşüşür ya başına. Sanki ne var gördün ne oldu yani.. valla ben bazı konularda insanları kırabilirim gibi geliyor ama herkes de edebini bilsin ya ..
Gereken gerekmeyen herkes üşüşmese yine bir iki kişiye razısın.. valla terslerim heralde hele de o lohusa kafasıyla:))
Pijama konusunda içim rahatlıyor gittikçe.. peki sonda olayı nasıl oldu zor deniyor ya pijamayla.
Evet var hassas ayarı.. inşallah yapmaz çekme.. ben de bi 15 güne başlarım yıkamaya artık.. ama detarjan konusunda kafam karışık ne alsam diye..kurutma makinanızda hassas kurutma ayarı varsa o daha düşük sıcaklıkta kurutma yaptığı için çekme yaptırmayabilir.
Sivi istersen uni baby al derim,toz da da dalan roxy tavsiye ederimEvet var hassas ayarı.. inşallah yapmaz çekme.. ben de bi 15 güne başlarım yıkamaya artık.. ama detarjan konusunda kafam karışık ne alsam diye..
Evet var hassas ayarı.. inşallah yapmaz çekme.. ben de bi 15 güne başlarım yıkamaya artık.. ama detarjan konusunda kafam karışık ne alsam diye..
Evet canımPeki %100 pamuk muydu acaba aldığın tulumlar?
Ayyy ne güzel bilgiler bunlar öyle.. yumuşatıcı ve parlatıcı sadece bebekler için değil bizim için de zararlı şeyler aslında.. ben de artık organik temizlik ürünlerine geçmek istiyorum aslında.. sonuçta tamam bebeğin kıyafetlerini ayrı yıkıyoruz detarjanıyla ama bebek de en çok anne ve baba ile temas ediyo.. biz yine bi ton kimyasalla iç içeyiz.. şuan araştırma aşamasındayım ama inşallah en kısa zamanda bırakacağım..eşimin eniştesi çocuk alerji, immünoloji ve astım uzmanı. bebekler için üretilmiş herhangi bir sıvı deterjanla başlamamızı, eğer bebek alerjik olursa zaten özel önlem almak gerekeceğini, eğer bebek alerjik değilse aşırı hassas davranmanın bağışıklık sisteminin güçlenmesine engel olabileceğini söyledi. toz deterjan ve yumuşatıcı kullanma, yola bakan balkonda kurutma yapma, egzos ve ev dışı akarlar yerleşmesin, kurutma makinasında veya iyi havalandırılmış kaloriferli odada kapalı alanda kurutma yap ev içi akarların zararı yok dedi. onlara zaten maruz kalacakmış. bi de kıyafetleri deterjan kokusu çıkana kadar ipten toplama, mutlaka da ütüle dedi. sadece kıyafetlerini değil, paketli satın almış olsak bile paketinden çıkartarak tüm tekstil oyuncaklarını, footmuff, oto koltuğu kılıfı ve hatta emzirme yastığının kılıfını, emzirme önlüğünü bile bu tavsiyelere uygun olarak yıkadım. ilk günler üzerimde olacak lohusa pijamalarını geceliklerini bile bebek çamaşırlarıyla yıkadım abartıp:))) yerleştirmeden önce de çekmecelerin içini sirkeli suyla silip iyice havalandırmıştım.
Teşekkür ediyorum bilgi için.. hem bebek hem de kendimiz için kullanabileceğimiz aynı zamanda da çok pahalı olmayan birşeyler bakıyodum.. bu söylediklerinize bi bakayım o zamanSivi istersen uni baby al derim,toz da da dalan roxy tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?