2017 Şubat Anneleri

Üzülme o kadar sağlık olsun.. dediğin gibi mağazaya git söyle inşallah değişirler.. kuzenimden hatırlıyorum bebeğine kıyafet alırken ayyy bunlar çok küçük büyüğünü alayım ben falan derdi yenidoğan kıyafetleri bile büyük geldi kızına.. belki o çekenler yenidoğduğunda hastane çıkışı gibi olur giydirirsin

İstanbuldaki arkadaşlar havuzlu hana hiç giden ordan alışveriş yapan var mı. herşey var diyorlar.fiyatlar kalite nasıl.Giden varsa tavsiye edermi.şimdiden tşk.
ben gittim canım valla fiyatlar net ile hemen hemen aynı. herşey var ne istersen çeşit çeşit var. yani eğer seni zorlamaycaksa git bak derim bişey kaybetmezsin. biz ordan hastahane çıkışı aldık uygun olarak 10 parça 50 tl. pijama takımı buldum kendimi 25 tl. bebek zıbınları 5 tl felan. aslında kaliteye göre değişiyor ama yerinde görmüş olmak güzel

ben bu doktorları anlamıyorum yaaa. ne anlıyorlar bizi korkutmaktan yaaa.ben doktorumdan da ayrıntılı usg bakan uzmandan da bu konuda çok çok memnunum. neler yaşadım ama moralimi hep yüksek tuttular. bundan bişi olmaz biz neler gördük. öyle bişey olsa napacan sanki düşünme stres olma felan dedi doktorum hep. hatta bu hafta gittim kendi tembihledi beni. olurda başka doktora gidersen sana olumsuz şeyler söylerlerse hiç takılma felan diye. sana da geçmiş olsun canım umarım bi daha korku yaşatmazlar

maşallah kızına da sana da. ya benim bebiş hala kıpır kıpır dönüp duruyor. bu doğum pozisyonu alan bebişler nasıl oluyor da bi daha dönmüyor anlamadım :) o da Allahın emri işte.

hahahhaa istemsiz güldüm kusura bakma ama iyi olmuş kocacına. onlar böyle inanmazsa al gör işte demiş senin mide geçmiş olsun dikkat et. bende bu zamana kadar yediklerim dokunmazdı ilk aylar bile böyle bulantım olmadı. şimdilerde üşütüyorum herhalde midem fena. bazen su bile midemi buandırıp kusturuyor beni

günaydın hanımlar. nasılsınız bu sabah? havalar iyice soğudu. hastalıklara dikkat. benim uykular giderek kötüleşiyor. hem tuvalet meselesi, hem yatıp kalkma sıkıntısı, hem ağrılar zorlanıyorum. evi toplamaya başladık. cumaya taşınıyoruz kısmetse. bakalım işin içinden nasıl çıkacağız... :)

canım benim takma böyle şeyleri. bebeğin gelişimi iyi mi tamam. benim her zaman uyumluydu gelişim. şimdi kafa 1 hafta geri bacak 1 hafta ileri çıkıyor. ama doktorum dile getirmiyor bile. iyi diyor ben usg fotodan bakınca görüyorum. ayrıntılıya gittiğimde ölçüm farklı çıkıyor. zaten sürekli dile gitiriyorlar cihazdan cihaza farklılık olabiklir diyorlar. bebeğin kilosunu da takma sağlıklı olsun doğunca sen beslersin onu annesi :)

valla ben süt felan içmiyorum. doktorda zorlama kendini dedi yogurt peynir ayran bunlar da olur dedi. bende her gün mutlaka peynir yiyorum birde ayran içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…