- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Geçmiş olsun.tansiyonun düşüktüEn iyi hali büyük 9 küçük 5akşamları çok zorluyor artık.Bas ağrım hep olurdu hatta yatağa düşerdim hasta gibi kalkamazdim migren ve sinüzit var işte onlar da tetikliyordur.Zaten burun tıkanıklığı ayrı bir dert.Bazen nefes alisimdan kendim rahatsız oluyorum Ay ne saydım sikayetlerimi ya okurken tekrar yoruldum
Geçmiş olsun.Asiri sıcak birşey içme, ılık olsun.Benim de boğaz enfeksiyon olmustu elma kabuğu,limon ve üzerine az karabiber kaynatıp ılıkken içtim.Ilık balli sütte içmiştim..Dene bir istersen canımBoğAz acısıyla uyandım baktım olmuyor su kaynattım boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu gece Boğaz batmaları ?
inşallah. dün biriyle konuştum da 37. haftada da dönmeyince almışlar 38de. hayırlısı olsun hakkımızdabenimki de hala dönmedi, benim doktor da erken daha döner diyor.
kızlar bu arada benim doktor magnezyum yazdı ama kalsiyum yazmadı. sizde durumlar nasıl kalsiyumu bıraktınız mı? ikisini beraber mi kullanıyorsunuz?
BoğAz acısıyla uyandım baktım olmuyor su kaynattım boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu gece Boğaz batmaları ?
Günaydın kızlar saat 6 dan beri tavanı seyrediyorum, kızım da uyumadı.. yatsam olmuyo kalksam kalkmak istemiyorum. En sonunda 7 buçukda kalktım dayanamayıp.. gece 5 kere wc ye gittim.. özetle yorgunum a dostlar
Günaydın canım.
Akşam üstü fazla sıvı almamayı dene bi bakalım.
Gece 5 kere kalkmak çok sinir bozucu.
Ben yatmadan en az 2 /2.3 saat önce bırakıyorum sıvıyı.
Gece 2 kez kalkıyorum bu şekilde.
Yoksa sabah olmuyor valla
Geçmiş olsun.Asiri sıcak birşey içme, ılık olsun.Benim de boğaz enfeksiyon olmustu elma kabuğu,limon ve üzerine az karabiber kaynatıp ılıkken içtim.Ilık balli sütte içmiştim..Dene bir istersen canım
Günaydın kızlar..
Güzel bir gün diliyorum herkese...
Ben geçen haftaya kadar sadece dvit ve kan ilacı kullanıyordum.
Ağrılarım ve kasılmalarım yoğun olunca calcium ve magnezyum başladık.
Daha iyi gibiyim bu hafta sanki..
Canım taze zencefili rendeleyip bal ile karıştır ,bi kavanoza koy.
Boğazın ağrıdıkça 1 kaşık sıcak suya koyup çay gibi iç..
Boğaz ağrısı iyileşmeden geçmiyor ,bu yöntemler sadece rahatlatıyor işte
Ne gibi şeyler var canım getir.com da.
Bi de nekadar indirim veriyo?
korkma canım hiç. benim de baya azdı suyum hatta bu zamanda baya fazla olması lazım ama senin çok çok az demişlerdi. sonra gittim azalma yok dedi. yani önemli olan bu dedi. belki çocuk az suda yaşamayı seviyordur önemli olan suyun zamanla azalmaması dedi. yani sıkma sen canını bebişin iyi olur erken doğum diye baya korkmuştum ben daha minicik dedim üzüldüm ama su az bile olsa belli zamana kadar bebeği bekletiyorlarmış. öyle senin benim sandığım gibi 28. haftada dogum yaptırmıyorlar yani :) içini ferah tutkızlar bugün kontrolüm vardı suyum perşembe günkü gibi stabil ne artma var ne azalma doktor takip edecez ama şimdilik bu su yeterli bebege dedi.kizim 1200 gr sekiz dokuz gün geriden geliyormuş daha dikkatli beslenin kahvaltımızı erken yapın dedi.sonra erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi..işte durumlar böyle ama çok canım sıkıldı erken doğum lafını duyunca kızım inşallah vakti zamanının da gelir sağlıcakla inşallah
kızlar bana havuç suyu kesinlikle içme dedi doktorum aşırı şeker olduğu için bu seferde şekerini yükseltirsin dedi. ayrıca eğer su azalması bir hastalığım belirtisiyse sen havuç suyu içerek onu kamufle etmiş olursun bu da daha kötü sonuçlar doğurur dedi. bilginiz olsun sizindeCanim çok bir fark yok bence.Bebeğin suyu için havuc suyu ve armut yemenin iyi geldiğini duydum ama doktor yeterli de demişSen yine dengeli ve öğün atlamadan beslen.Bebislerimiz saglikli ve zamanında gelir inşallah
ben karar veremiyorum ona ya. büyük tekerlekli bebek arabaları hoşuma gidiyor ama hem agır hemde bizim arabanın bağaja sıgmıyor.bastonlarda yeni doğan için uygun olmayabilir diyorum. offf beynim karma karışıkbayanlar merhaba ,
her ne kadar yazamasamda sürekli takip etmeye çalışıyorum. bebek arabası ve araç koltuklarına karar verdinizmi ?
yok kız ben kova burcuyumSen de mi boğa burcusun yoksa :)?
Ne fenasınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?