2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun.tansiyonun düşüktü

BoğAz acısıyla uyandım baktım olmuyor su kaynattım boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu gece Boğaz batmaları ?

BoğAz acısıyla uyandım baktım olmuyor su kaynattım boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu gece Boğaz batmaları ?
Geçmiş olsun.Asiri sıcak birşey içme, ılık olsun.Benim de boğaz enfeksiyon olmustu elma kabuğu,limon ve üzerine az karabiber kaynatıp ılıkken içtim.Ilık balli sütte içmiştim..Dene bir istersen canım

Günaydın kızlar..
Güzel bir gün diliyorum herkese...

kızlar bu arada benim doktor magnezyum yazdı ama kalsiyum yazmadı. sizde durumlar nasıl kalsiyumu bıraktınız mı? ikisini beraber mi kullanıyorsunuz?

Ben geçen haftaya kadar sadece dvit ve kan ilacı kullanıyordum.
Ağrılarım ve kasılmalarım yoğun olunca calcium ve magnezyum başladık.
Daha iyi gibiyim bu hafta sanki..

Canım taze zencefili rendeleyip bal ile karıştır ,bi kavanoza koy.
Boğazın ağrıdıkça 1 kaşık sıcak suya koyup çay gibi iç..
Boğaz ağrısı iyileşmeden geçmiyor ,bu yöntemler sadece rahatlatıyor işte

Günaydın kızlar saat 6 dan beri tavanı seyrediyorum, kızım da uyumadı.. yatsam olmuyo kalksam kalkmak istemiyorum. En sonunda 7 buçukda kalktım dayanamayıp.. gece 5 kere wc ye gittim.. özetle yorgunum a dostlar

Günaydın canım.
Akşam üstü fazla sıvı almamayı dene bi bakalım.
Gece 5 kere kalkmak çok sinir bozucu.
Ben yatmadan en az 2 /2.3 saat önce bırakıyorum sıvıyı.
Gece 2 kez kalkıyorum bu şekilde.
Yoksa sabah olmuyor valla

Onu yapmayı bende çok istiyorum ama benim böbreklerim şiştiği için her gün 3 lt su mutlaka içmem gerekiyor haliyle yatana kadar ancak bitirebiliyorum o kadar suyu yatmadan da son son süt falan içiyorum derken sonuç bu.. uykumun bölünmesi ayrı dert o yataktan kalkmaya çalışmak ayrı dert valla.. ay çok şikayetlenince de kendime kızıyorum şükürsüz davranıyorum diye.. bugüne şükür Allah beterinden korusun..

Günaydın
Soğuk bir sabah, güya okula etken gidip ders çalışacaktım ama hala yorganın altındayım
Uyurum diyordum uykum da gitti ama dayak yemiş gibi ağrıyo vücudum

Yöntemler için teşekkürler deneyeceğim mutlaka

Ne gibi şeyler var canım getir.com da.
Bi de nekadar indirim veriyo?

bebek bölümünde bez ve mama var sanırım. ilk alışverişte 20 tl veriyor.. uyguna gelirse eşin dostun telefonuna programı indirim aynı üründen birer defaya mahsus olmak üzere almakta mantıklı geldi

korkma canım hiç. benim de baya azdı suyum hatta bu zamanda baya fazla olması lazım ama senin çok çok az demişlerdi. sonra gittim azalma yok dedi. yani önemli olan bu dedi. belki çocuk az suda yaşamayı seviyordur önemli olan suyun zamanla azalmaması dedi. yani sıkma sen canını bebişin iyi olur erken doğum diye baya korkmuştum ben daha minicik dedim üzüldüm ama su az bile olsa belli zamana kadar bebeği bekletiyorlarmış. öyle senin benim sandığım gibi 28. haftada dogum yaptırmıyorlar yani :) içini ferah tut

bayanlar merhaba ,
her ne kadar yazamasamda sürekli takip etmeye çalışıyorum. bebek arabası ve araç koltuklarına karar verdinizmi ?

Canim çok bir fark yok bence.Bebeğin suyu için havuc suyu ve armut yemenin iyi geldiğini duydum ama doktor yeterli de demiş Sen yine dengeli ve öğün atlamadan beslen.Bebislerimiz saglikli ve zamanında gelir inşallah
kızlar bana havuç suyu kesinlikle içme dedi doktorum aşırı şeker olduğu için bu seferde şekerini yükseltirsin dedi. ayrıca eğer su azalması bir hastalığım belirtisiyse sen havuç suyu içerek onu kamufle etmiş olursun bu da daha kötü sonuçlar doğurur dedi. bilginiz olsun sizinde

bayanlar merhaba ,
her ne kadar yazamasamda sürekli takip etmeye çalışıyorum. bebek arabası ve araç koltuklarına karar verdinizmi ?
ben karar veremiyorum ona ya. büyük tekerlekli bebek arabaları hoşuma gidiyor ama hem agır hemde bizim arabanın bağaja sıgmıyor.bastonlarda yeni doğan için uygun olmayabilir diyorum. offf beynim karma karışık

Sen de mi boğa burcusun yoksa :)?
Ne fenasınız :)
yok kız ben kova burcuyum kızımda inşallah kova olacak anasının kızı olacak. bende boğadaki gibi bencillik yok (kimse kızmasın çevremdeki boğalardan böyle yorum yaptım) benim sadece bu konuda midem bulanıyor. o da erkeksiz yetişmenin verdiği birşey herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…