2017 Şubat Anneleri

aynı benim mantık. temizliğinde %80 kocam yapıyor yinede ikisi aynı gün olmuyor :)))

Reflu sorunu yaşayan varmiydi kizlar? Doktorlar gaviscon öneriyordu sanirim genel olarak di mi??
bende yok sanıyordum. geçen hafta üşüttüm bir güzel kustum üstüne birde geniz akıntısı şikayetiyle doktorum kulak burun bogaza yönlendirdi. gittim genzime baktı reflün artmış dedi benim rüflüm yoktu kiiii ve üstüne 5 şişe gaviskon vermiş
tabi ben sadece 1 şişesini aldım. o kaar kullanmam. ama bu ara sürekli midem bulanıyor. ben anlamadım bebişin şaçı mideyi yakar derler bende bulantı var üşütüyor muyum acaba???

ben karar veremiyorum ona ya. büyük tekerlekli bebek arabaları hoşuma gidiyor ama hem agır hemde bizim arabanın bağaja sıgmıyor.bastonlarda yeni doğan için uygun olmayabilir diyorum. offf beynim karma karışık

bende aynı ,
Artic Puset ,
Activ3 ,
Urban Puset bunlara baktım chicco nun ama hep 0-36 ilerisi için yine paramı vericem birde erken gelişiyolar sığmazlarsa ne olcak ... fikri olan lütfen yazsııınnnnn

benimde makat geliş henüz ama 36 ya adar döner daha erken dedi

hep bulantı tetikliyor sanırım bu reflüyü benimde senin gibi oldu akşam süt içtim birkaç yudum sonra hiçbirşey yemedim biraz rahatladı ama bu ara iştahsızlığımda başladı hepsi üst üste ilk aylardaki gibi oldum ( saçtan değilde hormonlardan oluyormuş tatlım malesef az az birşeyler yemek lazım mideyi boş bırakmamak için ama reflüyü tetiklemicek şeylerden olması lazım yeni bir serüven daha :) ..

Merhaba hanımlar..sizi takip ediyordum ama hiç yazmak nasip olmamıştı..şubat annesi olacağım kısmetse..bu ikinci oğlum olacak..çoğu arkadaş gibi öğretmenim..erken doğum mecaram(durduruldu gerçi) ve sezeryan deneyimleriyle ilgilide yardımcı olmak isterim..herkese musmutlu bi gün diliyorum

hoşgeldin..

kızlar bana doktorum 13 şubat dedi ama geçen ki ultrasyon kağıdımda 9 şubat yazıyo ve doktor önden gidiyor dedi.

Bebek döndukten sonra tekrar pozisyon degiştirirmi peki kizlar??

Benimki donmüş ama tekrar pozisyon degiştirirmi bilemiyorm
Benim bebeğim başından beri hep ters duruyordu son kontrolde yine basasagiydi ..doktora sordum döner mi artık diye çok zor dedi .korkma inşallah geri dönmezler de sağlıkla dogarlar

Mutlu olamıyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor kızım beni çok korkutuyor napacam bilmiyorum tüm hayat enerjim bitmiş gibi ne iştah var ne mecal

Selam kizlar kontrolumuz vardi bugun,1.150 gr olmus boyu 36cm suyu falan yerinde,cok hareketli dedim normal dedi soran arkadaslarim olmustu,bacak bel agrisina magnezyum yazdi tekrar,aclik sekeri verdim,eger bir aksilik olmazsa nezaman alirsiniz dedim 39 u bekleriz dedi sevindim,gelisimi tamamlanmis olur hayirlisi bakalim bizden haber bukadar

Biz de bugün doktora gittik 1200 gram olmuş fl değeri 5.72 7ile çarpıyorsak aşağı yukarı 38 40 cm filan herhalde...Yine yüzünü tam göstermedi ama büyük bi burun karşıladı bizi15 gün sonra tekrar randevumuz artık nstye girecekmişim geçmeyen karın sertliği filan var diyince erken başlayalım dedi..kafasi da tam asagi da bacakları göğüs altım da kaburga ağrılarımın sebebi belli oldu...Aksamlari çok ve ağır yemeklerden uzak dedi...Simdilik ben ve kizimdan haberler bu kadar

Son düzenleme:

Gaviscon zararlı değil canm o olmasa ben ne yer ne içerim bilmem. Bebeğin kese içinde mideni etkilemiyor
Bende de bulantı var bu aralar çok fazla, sürekli gırtlağıma geliyor yediklerim

Ayne güzel. Bizim kızlar çok hareketli olacak herhalde. Dün tatlı falan yemeden girdim ultrasona ama doktora bi rahat vermedi. Sürekli ayaklarını çıkardı oradan burdan :)

Okurken ben de yoruldum Allah yardım etsin canım. Kan değerlerin ile mi ilgili acaba. Bilmem ki benim de bu sefer 10 à 7 çıkıyor. Çabuk yorgunluk yapıyor bu da. Sinüzit ben de de var sanırım o da tetikliyor. Geçmiş olsun.
Hanımlar ellerinde uyuşukluk olan varmı. Ben bütün gün ellerim uyuşuk geZiyom. Yokmu bunun bi çözümü ? Vitamin - b12 de alıyom ama yok bi eonuç
Çarpan tünel sendromu mu acaba

inşallah. dün biriyle konuştum da 37. haftada da dönmeyince almışlar 38de. hayırlısı olsun hakkımızda
Canim bebeği döndüren dr lar da oluyor. Yaşadığın yerde bir araştır derim. İstanbulda zeynep Kamil de ömer bey var o yapıyormuş mesela. Sezeryan için geçerli sebep değilmiş. Allah hayırlısıyla kendiliğinden dönmeyi nasip etsin

Benim bebeğim başından beri hep ters duruyordu son kontrolde yine basasagiydi ..doktora sordum döner mi artık diye çok zor dedi .korkma inşallah geri dönmezler de sağlıkla dogarlar
Insallah canm ya ısrarla normal dogum insallh istiyrm yolunda giderse hersey

Mutlu olamıyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor kızım beni çok korkutuyor napacam bilmiyorum tüm hayat enerjim bitmiş gibi ne iştah var ne mecal

Bende 19.haftamdan beri çok şey yaşadım hala tedirginim canım ağlamak düşünmek bıanda çökmüştüm snra içimde bana bağlı benım duygularımla yememle hayata tutunan bı can var dıe toparlamaya çalıştım annelik duygusu cok farklıymıs görmeden aşık oluyosun o erken doğarsa acı çeker çekeriz dıyosun ama dua var ya bın şükür o herseyı yoluna koyuyo rabbım senı benı bızım gıbı olan,bu yoldaki bütün hamişleri yarı yolda bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…