- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
aynı benim mantık. temizliğinde %80 kocam yapıyorHala temizlikle yemeği aynı gün yapma gafletinde bulunanlar mı var aramızdaaa
Sen 6 aylık hamilesin, yaptığın yemeği kar bilip temizliği sallayacan.
Ya da temizlik yapınca yemekde kolaya kaçacan.
İkisi bi arada ağır gelir canım, yüklenmeyelim kendinize.
Hiç bişey sağlığımızdan kıymetli değil
bende yok sanıyordum. geçen hafta üşüttüm bir güzel kustum üstüne birde geniz akıntısı şikayetiyle doktorum kulak burun bogaza yönlendirdi. gittim genzime baktı reflün artmış dediReflu sorunu yaşayan varmiydi kizlar? Doktorlar gaviscon öneriyordu sanirim genel olarak di mi??
ben karar veremiyorum ona ya. büyük tekerlekli bebek arabaları hoşuma gidiyor ama hem agır hemde bizim arabanın bağaja sıgmıyor.bastonlarda yeni doğan için uygun olmayabilir diyorum. offf beynim karma karışık
ne kadara aldınız ikisiniben kendim 29 haftalık doğduğum için o kadar sabredemedim, mazallah doğar moğar dedim:) yaz sonu indirimlerde almıştık kıyafetlerini.
benimde makat geliş henüz ama 36 ya adar döner daha erken dedikızlar bebeği dönmeyenler var mı? şu an makat geliş pozisyonundaymış. 37ye kadar bekliyoruz dedi doktor.
haftasonu vizelerim vardı soran vardı bulamadım ankaraya gidecektim. ctesi sabah 4te yola çıktık pazar hemen döndük, sınava bel ağrısıyla girdim oturamadım doğru düzgün. sınavdan çıkınca da kasılmalarım başladı. eşimi ağlaya ağlaya bekledim o kadar korktum ki. kasılmaların dakikasını ölçmeye başladım artık ve önümüzde 4 saatlik yolculuk vardı. herkes bana bakıp iyi misiniz vs diye yanıma geldi falan. çok korktum salak mıyım benim burda ne işim var diye söylenip durdum.
çok şükür şimdi iyiyim eve geldiğimizden beri 16 saat uyumuşum:)
finaller de 35. haftamda, ona araba yolculuğundansa uçakla gideceğim dr bir şey demezse. istanbula alacağım inşallah gidip gelirim. bebiş havada doğmazsa iyidir annesi bi yerinde durmuyo
hep bulantı tetikliyor sanırım bu reflüyü benimde senin gibi oldu akşam süt içtim birkaç yudum sonra hiçbirşey yemedim biraz rahatladı ama bu ara iştahsızlığımda başladı hepsi üst üste ilk aylardaki gibi oldumbende yok sanıyordum. geçen hafta üşüttüm bir güzel kustum üstüne birde geniz akıntısı şikayetiyle doktorum kulak burun bogaza yönlendirdi. gittim genzime baktı reflün artmış dedibenim rüflüm yoktu kiiii ve üstüne 5 şişe gaviskon vermiş
tabi ben sadece 1 şişesini aldım. o kaar kullanmam. ama bu ara sürekli midem bulanıyor. ben anlamadım bebişin şaçı mideyi yakar derler bende bulantı var üşütüyor muyum acaba???
geçmiş olsun canım çok sıcak içme ılık içi ballı ılık su süt ılık içBoğAz acısıyla uyandım baktım olmuyor su kaynattım boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu gece Boğaz batmaları ?
hoşgeldin..Merhaba hanımlar..sizi takip ediyordum ama hiç yazmak nasip olmamıştı..şubat annesi olacağım kısmetse..bu ikinci oğlum olacak..çoğu arkadaş gibi öğretmenim..erken doğum mecaram(durduruldu gerçi) ve sezeryan deneyimleriyle ilgilide yardımcı olmak isterim..herkese musmutlu bi gün diliyorum
Benim bebeğim başından beri hep ters duruyordu son kontrolde yine basasagiydi ..doktora sordum döner mi artık diye çok zor dedi .korkma inşallah geri dönmezler de sağlıkla dogarlarBebek döndukten sonra tekrar pozisyon degiştirirmi peki kizlar??
Benimki donmüş ama tekrar pozisyon degiştirirmi bilemiyorm
günlerimiz aynıymış canım benimde 13 şubat ama en son ultrasyon kağıdında 6 şubathoşgeldin..
kızlar bana doktorum 13 şubat dedi ama geçen ki ultrasyon kağıdımda 9 şubat yazıyo ve doktor önden gidiyor dedi.
bende yok sanıyordum. geçen hafta üşüttüm bir güzel kustum üstüne birde geniz akıntısı şikayetiyle doktorum kulak burun bogaza yönlendirdi. gittim genzime baktı reflün artmış dedibenim rüflüm yoktu kiiii ve üstüne 5 şişe gaviskon vermiş
tabi ben sadece 1 şişesini aldım. o kaar kullanmam. ama bu ara sürekli midem bulanıyor. ben anlamadım bebişin şaçı mideyi yakar derler bende bulantı var üşütüyor muyum acaba???
Ayne güzel. Bizim kızlar çok hareketli olacak herhalde. Dün tatlı falan yemeden girdim ultrasona ama doktora bi rahat vermedi. Sürekli ayaklarını çıkardı oradan burdan :)Selam kizlar kontrolumuz vardi bugun,1.150 gr olmus boyu 36cm suyu falan yerinde,cok hareketli dedim normal dedi soran arkadaslarim olmustu,bacak bel agrisina magnezyum yazdi tekrar,aclik sekeri verdim,eger bir aksilik olmazsa nezaman alirsiniz dedim 39 u bekleriz dedi sevindim,gelisimi tamamlanmis olur hayirlisi bakalim bizden haber bukadar
Okurken ben de yoruldum Allah yardım etsin canım. Kan değerlerin ile mi ilgili acaba. Bilmem ki benim de bu sefer 10 à 7 çıkıyor. Çabuk yorgunluk yapıyor bu da. Sinüzit ben de de var sanırım o da tetikliyor. Geçmiş olsun.En iyi hali büyük 9 küçük 5akşamları çok zorluyor artık.Bas ağrım hep olurdu hatta yatağa düşerdim hasta gibi kalkamazdim migren ve sinüzit var işte onlar da tetikliyordur.Zaten burun tıkanıklığı ayrı bir dert.Bazen nefes alisimdan kendim rahatsız oluyorum Ay ne saydım sikayetlerimi ya okurken tekrar yoruldum
Çarpan tünel sendromu mu acabaHanımlar ellerinde uyuşukluk olan varmı. Ben bütün gün ellerim uyuşuk geZiyom. Yokmu bunun bi çözümü ? Vitamin - b12 de alıyom ama yok bi eonuç
Canim bebeği döndüren dr lar da oluyor. Yaşadığın yerde bir araştır derim. İstanbulda zeynep Kamil de ömer bey var o yapıyormuş mesela. Sezeryan için geçerli sebep değilmiş. Allah hayırlısıyla kendiliğinden dönmeyi nasip etsininşallah. dün biriyle konuştum da 37. haftada da dönmeyince almışlar 38de. hayırlısı olsun hakkımızda
Insallah canm yaBenim bebeğim başından beri hep ters duruyordu son kontrolde yine basasagiydi ..doktora sordum döner mi artık diye çok zor dedi .korkma inşallah geri dönmezler de sağlıkla dogarlar
günlerimiz aynıymış canım benimde 13 şubat ama en son ultrasyon kağıdında 6 şubat
Mutlu olamıyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor kızım beni çok korkutuyor napacam bilmiyorum tüm hayat enerjim bitmiş gibi ne iştah var ne mecal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?