2017 Şubat Anneleri

Yerim o ayaklari,diyorum.esime zaten dogsun totosunu yiyecem :)

amin inşallah canım vakti zamanında sağlıcakla gelsinler inşallah..çok iyi bir doktor buldum ama işte 4 saat yol gitmemiz gerekecek hayırlısı belki güzel bişey söyler de az kendime gelirim.her kontrole gittiğimde üzülmekten ağlamaktan yoruldum çöktüm resmen

Ben aldim bebek güncesi doldurmaya basladim bile bebek malzemeleri satan bir yerden almistim 25 liraydi...çok güzel bi ani bence

Kızlar hamileleri günde 7,5 saaten fazla çalıştıramıyolarmış öyle bi hakkımız varmış bilgisi olan var mı?

Hoşgeldin aramıza

Mutlu olamıyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor kızım beni çok korkutuyor napacam bilmiyorum tüm hayat enerjim bitmiş gibi ne iştah var ne mecal

Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, sevdiğin bi yere git... bebeğin geldikten sonra içine çekeceğin güzel kokuyu düşün.. böyle bebişi de üzersin. Onu üzme annesi.

Reflu sorunu yaşayan varmiydi kizlar? Doktorlar gaviscon öneriyordu sanirim genel olarak di mi??
gaviscon iyi geliyor. bana da doktor vermişti sıkıntı olduğunda içiyorum o gece rahatım.

Enerjiniz nasil kizlar.ben cok gucsuzum gece tuvalete kalkmaktan uykumu alamiyorum erkenden ise gitmek, gelip yemek yapmak,camasir,bulasik cok zor geliyor artik .37 ye kadar calismak istiyorum,nasil guc yetiricem bilmiyorum.
Benim enerjim eh işte. Gece çok iyi uyuyamıyorum hem tuvalet hem yatış pozisyonudaki rahatsızlık baya yoruyor beni. hele sürekli dönmek tam bir işkence. ben işlere çok takılmıyorum yapabildiğim kadar. temizliği eşim yapıyor. onun yetişemediği yerde ben yapıyorum öyle idare ediyoruz. zaten son 1 ay 15 günde bir temizlik için birini bulmayı düşünüyorum. eşim de pek yapmak istemiyor artık. bayadır ona yüklendim. zaten çok yoruluyor. çamaşır bulaşık bende ama bazen çamaşırları eşim seriyor bulaşık makinesini hep o boşaltıyor sağolsun. öyle idare ediyoruz işte.
benim de bi kaç parça alınacak şey kaldı. muhtemelen internetten alıırım. gece yaşadığın sorunlar bende de var ne yazıkkı. gece resmen işkence. bi süre sonra sızabilirsem uyuyorum. bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım haftasonu da inşallah ütü işini halledip çantayı da hazırlamayı düşünüyorum.

Çalışan arkadaşlar 32 hafta da çalışır raporu alıyoruz ya izne ayrılma 37 hafta bitimi diyor mevzuatta yani 37+6 imiş bilginiz olsun okul idaresi öyle söyledi bana
36+6 değil mi? 37 hafta bitimi. 37+6 38 hafta bitimi oluyor sanki. ben mi yanlış düşünüyorum?

37+0 dan sonra sizi çalıştıramazlar

Aynen benimkise asiri hareketli,bu seneki kizlar yaramaz mi olacak nedir:)soracagim dr a yarin doktora randevum var asagida geziyor sizlatiyor fena asagi tarafi
Ben duymuşdum ki çoçuk çok haraketliyse rahatsiz demekdir. Bende çok düşünüyorum acaba bir problemi var çoçukda. Kimi de aksine çoçuk sağlıklı olursa çok haraketli olur diyorlar. Haraketli olduğu için seviniyimi üzülüyimi bilemiyorum. Doktorunuzun söylediklerini paylaşırsınız sevinirim. Benim birinci çoçuğum kız çok haraketliydi şimdidi de öyle MAŞALLAh bir yerde dayanamıyor çok şükür çokda sağlıqlı doğdu. Şimdiki de erkek MAŞALLAH çok haraketli geceleri nefes aldırmıyor

benim bildiğim belli bir haftadan sonra uçağa bindirmiyorlar canım. belli zaman kadar da doktordan kagıt istiyorlar. ama tabi tam haftalarını bilemedim şimdi. çok çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…