- 7 Haziran 2016
- 247
- 133
- 103
bu tarih ulştrason kağıdının neresinde yazıyor ben hiç dikkat etmemişimgünlerimiz aynıymış canım benimde 13 şubat ama en son ultrasyon kağıdında 6 şubat
günlerimiz aynıymış canım benimde 13 şubat ama en son ultrasyon kağıdında 6 şubat
bu tarih ulştrason kağıdının neresinde yazıyor ben hiç dikkat etmemişim
bu tarih ulştrason kağıdının neresinde yazıyor ben hiç dikkat etmemişim
teşekkür ederim canım işten eve geçince bakacağım çok merak ettimSağ üst taraflara doğru canım.EDD(LMP)
EDD(AUA) Yazıyo
Yerim o ayaklari,diyorum.esime zaten dogsun totosunu yiyecem :)Gaviscon zararlı değil canm o olmasa ben ne yer ne içerim bilmem. Bebeğin kese içinde mideni etkilemiyor
Bende de bulantı var bu aralar çok fazla, sürekli gırtlağıma geliyor yediklerim
Ayne güzel. Bizim kızlar çok hareketli olacak herhalde. Dün tatlı falan yemeden girdim ultrasona ama doktora bi rahat vermedi. Sürekli ayaklarını çıkardı oradan burdan :)
YaaYerim o ayaklari,diyorum.esime zaten dogsun totosunu yiyecem :)
doktor randevum 14 aralık bakalım tarih verecekmipeki doktor ne diyor doğum tarihi için sana :)
amin inşallah canım vakti zamanında sağlıcakla gelsinler inşallah..çok iyi bir doktor buldum ama işte 4 saat yol gitmemiz gerekecek hayırlısı belki güzel bişey söyler de az kendime gelirim.her kontrole gittiğimde üzülmekten ağlamaktan yoruldum çöktüm resmenBende 19.haftamdan beri çok şey yaşadım hala tedirginim canım ağlamak düşünmek bıanda çökmüştümsnra içimde bana bağlı benım duygularımla yememle hayata tutunan bı can var dıe toparlamaya çalıştım annelik duygusu cok farklıymıs görmeden aşık oluyosun o erken doğarsa acı çeker çekeriz dıyosun ama dua var ya bın şükür o herseyı yoluna koyuyo rabbım senı benı bızım gıbı olan,bu yoldaki bütün hamişleri yarı yolda bırakmasın inşallah
Ben aldim bebek güncesi doldurmaya basladim bile bebek malzemeleri satan bir yerden almistim 25 liraydi...çok güzel bi ani bencearkadaşlar bebeği için bebeğimin güncesi kitaplarından alan var mı acaba
bebek güncelerinde bu kitaplar arasında bunlar arasında kaldım:
http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebek-Al...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000375663
http://www.dr.com.tr/Kitap/Bu-Kitap...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000331620
http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebegimi...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000424868
bakım kitapları arasındada bu kitaplar arasında kaldım:
http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebegini...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000151644
http://www.dr.com.tr/Kitap/Hamileli...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000230447
http://www.dr.com.tr/Kitap/Cocugunu...u/Aile-Cocuk/Aile-Cocuk-/urunno=0000000054825
http://www.dr.com.tr/kitap/bebek-ve...milelik-ve-cocuk-sagligi/urunno=0000000172024
temin eden fikri olan içeriğini bilen önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ?
Merhaba hanımlar..sizi takip ediyordum ama hiç yazmak nasip olmamıştı..şubat annesi olacağım kısmetse..bu ikinci oğlum olacak..çoğu arkadaş gibi öğretmenim..erken doğum mecaram(durduruldu gerçi) ve sezeryan deneyimleriyle ilgilide yardımcı olmak isterim..herkese musmutlu bi gün diliyorum
Mutlu olamıyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor kızım beni çok korkutuyor napacam bilmiyorum tüm hayat enerjim bitmiş gibi ne iştah var ne mecal
Kızlar hamileleri günde 7,5 saaten fazla çalıştıramıyolarmış öyle bi hakkımız varmış bilgisi olan var mı?
gaviscon iyi geliyor. bana da doktor vermişti sıkıntı olduğunda içiyorum o gece rahatım.Reflu sorunu yaşayan varmiydi kizlar? Doktorlar gaviscon öneriyordu sanirim genel olarak di mi??
Benim enerjim eh işte. Gece çok iyi uyuyamıyorum hem tuvalet hem yatış pozisyonudaki rahatsızlık baya yoruyor beni. hele sürekli dönmek tam bir işkence. ben işlere çok takılmıyorum yapabildiğim kadar. temizliği eşim yapıyor. onun yetişemediği yerde ben yapıyorum öyle idare ediyoruz. zaten son 1 ay 15 günde bir temizlik için birini bulmayı düşünüyorum. eşim de pek yapmak istemiyor artık. bayadır ona yüklendim. zaten çok yoruluyor. çamaşır bulaşık bende ama bazen çamaşırları eşim seriyor bulaşık makinesini hep o boşaltıyor sağolsun. öyle idare ediyoruz işte.Enerjiniz nasil kizlar.ben cok gucsuzum gece tuvalete kalkmaktan uykumu alamiyorum erkenden ise gitmek, gelip yemek yapmak,camasir,bulasik cok zor geliyor artik .37 ye kadar calismak istiyorum,nasil guc yetiricem bilmiyorum.
benim de bi kaç parça alınacak şey kaldı. muhtemelen internetten alıırım. gece yaşadığın sorunlar bende de var ne yazıkkı. gece resmen işkence. bi süre sonra sızabilirsem uyuyorum. bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım haftasonu da inşallah ütü işini halledip çantayı da hazırlamayı düşünüyorum.Hayırlı akşamlar kızlar.
2 akşamdır annemlere gidiyorum yemeğe,geç vakitte dönünce buraya zaman kalmıyor pek.
Son günlerde hiç yemek yapmak gelmiyor içimden.Başkasının yemeği veya dışarda yemek daha güzel geliyor.
Evde olunca hiç iştahım olmuyor akşamları.
Bulantım yok ama tuhaf bir iştahsızlık ve isteksizlik var..
Bebek kıyafetlerinin hepsi yıkandı ama ütüleyecek gücü bulamıyorum kendimde.
Annemle kız kardeşime bırakacağım sanırım...
Eksik olarak göğüs kremi ,bebek bezi ,biberon gibi bir günde tamamlanabilecek ufak tefek şeyler var sadece.
2 haftaya kadar da hastane çantamızı hazır edeyim ki ne olur ne olmaz.
Bugün itibari ile 31+4 olduk.Bebeğin bazı hareketleri artık canımı yakmaya başladı.
Esneme hareketleri mi yapıyor artık ne yapıyorsa :))
İlk aylar "akşam olsa da yatsak" diye düşünürken şimdi yatağa girerken "sabah olsun hemencik" diyorum.
Gecelerim çok ağrılı ve huzursuz geçiyor.
Bi bacağıma kramp giriyo ,bi wc ,bi kolum uyuşuyo ,bi popoma ağrı giriyo.
Kocamın uyuyuşunu gördükçe daha da gıcık oluyorum...
Bunlar dışında bol bol ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalışıyorum işte..
Bizden haberler bu kadar :))
36+6 değil mi? 37 hafta bitimi. 37+6 38 hafta bitimi oluyor sanki. ben mi yanlış düşünüyorum?Çalışan arkadaşlar 32 hafta da çalışır raporu alıyoruz ya izne ayrılma 37 hafta bitimi diyor mevzuatta yani 37+6 imiş bilginiz olsun okul idaresi öyle söyledi bana
37+0 dan sonra sizi çalıştıramazlargaviscon iyi geliyor. bana da doktor vermişti sıkıntı olduğunda içiyorum o gece rahatım.
Benim enerjim eh işte. Gece çok iyi uyuyamıyorum hem tuvalet hem yatış pozisyonudaki rahatsızlık baya yoruyor beni. hele sürekli dönmek tam bir işkence. ben işlere çok takılmıyorum yapabildiğim kadar. temizliği eşim yapıyor. onun yetişemediği yerde ben yapıyorum öyle idare ediyoruz. zaten son 1 ay 15 günde bir temizlik için birini bulmayı düşünüyorum. eşim de pek yapmak istemiyor artık. bayadır ona yüklendim. zaten çok yoruluyor. çamaşır bulaşık bende ama bazen çamaşırları eşim seriyor bulaşık makinesini hep o boşaltıyor sağolsun. öyle idare ediyoruz işte.
benim de bi kaç parça alınacak şey kaldı. muhtemelen internetten alıırım. gece yaşadığın sorunlar bende de var ne yazıkkı. gece resmen işkence. bi süre sonra sızabilirsem uyuyorum. bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım haftasonu da inşallah ütü işini halledip çantayı da hazırlamayı düşünüyorum.
36+6 değil mi? 37 hafta bitimi. 37+6 38 hafta bitimi oluyor sanki. ben mi yanlış düşünüyorum?
Ben duymuşdum ki çoçuk çok haraketliyse rahatsiz demekdir. Bende çok düşünüyorum acaba bir problemi var çoçukda. Kimi de aksine çoçuk sağlıklı olursa çok haraketli olur diyorlar. Haraketli olduğu için seviniyimi üzülüyimi bilemiyorum. Doktorunuzun söylediklerini paylaşırsınız sevinirim. Benim birinci çoçuğum kız çok haraketliydi şimdidi de öyle MAŞALLAh bir yerde dayanamıyor çok şükür çokda sağlıqlı doğdu. Şimdiki de erkek MAŞALLAH çok haraketli geceleri nefes aldırmıyorAynen benimkise asiri hareketli,bu seneki kizlar yaramaz mi olacak nedir:)soracagim dr a yarin doktora randevum var asagida geziyor sizlatiyor fena asagi tarafi
benim bildiğim belli bir haftadan sonra uçağa bindirmiyorlar canım. belli zaman kadar da doktordan kagıt istiyorlar. ama tabi tam haftalarını bilemedim şimdi. çok çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlenkızlar bebeği dönmeyenler var mı? şu an makat geliş pozisyonundaymış. 37ye kadar bekliyoruz dedi doktor.
haftasonu vizelerim vardı soran vardı bulamadım ankaraya gidecektim. ctesi sabah 4te yola çıktık pazar hemen döndük, sınava bel ağrısıyla girdim oturamadım doğru düzgün. sınavdan çıkınca da kasılmalarım başladı. eşimi ağlaya ağlaya bekledim o kadar korktum ki. kasılmaların dakikasını ölçmeye başladım artık ve önümüzde 4 saatlik yolculuk vardı. herkes bana bakıp iyi misiniz vs diye yanıma geldi falan. çok korktum salak mıyım benim burda ne işim var diye söylenip durdum.
çok şükür şimdi iyiyim eve geldiğimizden beri 16 saat uyumuşum:)
finaller de 35. haftamda, ona araba yolculuğundansa uçakla gideceğim dr bir şey demezse. istanbula alacağım inşallah gidip gelirim. bebiş havada doğmazsa iyidir annesi bi yerinde durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?