- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
bende de çok o ya. hele de bende faranjit var gece wc uyanıyorum resmen gırtlagım yırtılacak diyorumBoğAz acısıyla uyandım baktım olmuyor su kaynattım boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu gece Boğaz batmaları ?
doldurmaya bebek dogunca başlanmıyormu rica etsem fotolarını koyabilirimisin merak ettim nasıl birşeyBen aldim bebek güncesi doldurmaya basladim bile bebek malzemeleri satan bir yerden almistim 25 liraydi...çok güzel bi ani bence
çok güzeller güle güle giysin bebiş ne kadar acaba bunların fiyatları?Eki Görüntüle 1921335
Hm bebek bölümünden alışveriş yapma şansı olanlar varsa organik koton ürünlerde 3 al 2 öde var. kalın kadifemsi tulumları da çok sevimli:) bizim ihtiyacımız yoktu ama yine de dayanamayıp aldık iki tane daha:) yıkayınca küçülmüyorlar ve aylara değil boylara göreler, tavsiye ederim. Griyi 56, kremi 62 beden aldık, yeter ki sağlıkla kavuşalım eminim çok yakışacak cüceme:))
geçmiş olsun cnm benım bebeğim 30+3 te kontrole gittiğimde dönmüştü.kızlar bebeği dönmeyenler var mı? şu an makat geliş pozisyonundaymış. 37ye kadar bekliyoruz dedi doktor.
haftasonu vizelerim vardı soran vardı bulamadım ankaraya gidecektim. ctesi sabah 4te yola çıktık pazar hemen döndük, sınava bel ağrısıyla girdim oturamadım doğru düzgün. sınavdan çıkınca da kasılmalarım başladı. eşimi ağlaya ağlaya bekledim o kadar korktum ki. kasılmaların dakikasını ölçmeye başladım artık ve önümüzde 4 saatlik yolculuk vardı. herkes bana bakıp iyi misiniz vs diye yanıma geldi falan. çok korktum salak mıyım benim burda ne işim var diye söylenip durdum.
çok şükür şimdi iyiyim eve geldiğimizden beri 16 saat uyumuşum:)
finaller de 35. haftamda, ona araba yolculuğundansa uçakla gideceğim dr bir şey demezse. istanbula alacağım inşallah gidip gelirim. bebiş havada doğmazsa iyidir annesi bi yerinde durmuyo
ben hissettim sanki döndüğünü yatakta uzanıyodum baya bi sarstı beni normal tekme gibi değildi sağlı sollu tekme yedim :) bi kaç gün sonra kontrolde dönmüş dedi dr.Kaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar
çok geçmiş olsun.. benim bebişim kel mi doğacak acaba hiç midem yanmadı şimdiye kadarbende yok sanıyordum. geçen hafta üşüttüm bir güzel kustum üstüne birde geniz akıntısı şikayetiyle doktorum kulak burun bogaza yönlendirdi. gittim genzime baktı reflün artmış dedibenim rüflüm yoktu kiiii ve üstüne 5 şişe gaviskon vermiş
tabi ben sadece 1 şişesini aldım. o kaar kullanmam. ama bu ara sürekli midem bulanıyor. ben anlamadım bebişin şaçı mideyi yakar derler bende bulantı var üşütüyor muyum acaba???
toplam da 8 saat mı çalışıyorsunuz ?iş kanununda var ben yarım saat erken çıkıyorum hergün
ben 28 hafta ve snorasında uçağa bindirmiyorlar diye biliyorumbenim bildiğim belli bir haftadan sonra uçağa bindirmiyorlar canım. belli zaman kadar da doktordan kagıt istiyorlar. ama tabi tam haftalarını bilemedim şimdi. çok çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen
çok geçmiş olsun.. benim bebişim kel mi doğacak acaba hiç midem yanmadı şimdiye kadar
hayır günde 7,5 saat çalışıyorumçok güzeller güle güle giysin bebiş ne kadar acaba bunların fiyatları?
geçmiş olsun cnm benım bebeğim 30+3 te kontrole gittiğimde dönmüştü.
ben hissettim sanki döndüğünü yatakta uzanıyodum baya bi sarstı beni normal tekme gibi değildi sağlı sollu tekme yedim :) bi kaç gün sonra kontrolde dönmüş dedi dr.
çok geçmiş olsun.. benim bebişim kel mi doğacak acaba hiç midem yanmadı şimdiye kadar
toplam da 8 saat mı çalışıyorsunuz ?
çok şükür seviniyorum cnm ama herkes saçla alakalı olduğunu söyleyince saçsızmı doğacak acaba çocuğum diye geçiriyorum içimden bunu bazı doktorlar da söylüyomuşSaçla mide yanmasının alakası yok canım. Çok şükür benim de hiç yanmadı ama geçen kontrolde dr diken diken kocaman saçlarını gösterdi kızımın:) o yüzden yanmadığı için sevin sadece :))
normal de yani hamile değilken 8 saat mi çalışıyorsunuz demek istedimhayır günde 7,5 saat çalışıyorum
aaaa ben 37+1 de en geç diye biliyorudum tam olarak nerde yazıyı acabaaaaÇalışan arkadaşlar 32 hafta da çalışır raporu alıyoruz ya izne ayrılma 37 hafta bitimi diyor mevzuatta yani 37+6 imiş bilginiz olsun okul idaresi öyle söyledi bana
evet bende duydum bunu. ama ben memurum o yüzden çok takmadım ama yasal hakkımızmış yaniKızlar hamileleri günde 7,5 saaten fazla çalıştıramıyolarmış öyle bi hakkımız varmış bilgisi olan var mı?
bende öyle biliyorumaaaa ben 37+1 de en geç diye biliyorudum tam olarak nerde yazıyı acabaaaa
anladım cnm tşklerevet bende duydum bunu. ama ben memurum o yüzden çok takmadım ama yasal hakkımızmış yani
evet 8 saat çalışıyodumçok şükür seviniyorum cnm ama herkes saçla alakalı olduğunu söyleyince saçsızmı doğacak acaba çocuğum diye geçiriyorum içimden bunu bazı doktorlar da söylüyomuş
normal de yani hamile değilken 8 saat mi çalışıyorsunuz demek istedim
çok şükür seviniyorum cnm ama herkes saçla alakalı olduğunu söyleyince saçsızmı doğacak acaba çocuğum diye geçiriyorum içimden bunu bazı doktorlar da söylüyomuş
normal de yani hamile değilken 8 saat mi çalışıyorsunuz demek istedim
sevindim cnm bunu duyduğumaO koca karı uydurması canım
Benim büyük oğlanda hiç midem yanmadı ama oğlum simsiyah saçlarla doğdu
Bana okul idaresi öyle dedi bugün benim de kafam karıştı şimdigaviscon iyi geliyor. bana da doktor vermişti sıkıntı olduğunda içiyorum o gece rahatım.
Benim enerjim eh işte. Gece çok iyi uyuyamıyorum hem tuvalet hem yatış pozisyonudaki rahatsızlık baya yoruyor beni. hele sürekli dönmek tam bir işkence. ben işlere çok takılmıyorum yapabildiğim kadar. temizliği eşim yapıyor. onun yetişemediği yerde ben yapıyorum öyle idare ediyoruz. zaten son 1 ay 15 günde bir temizlik için birini bulmayı düşünüyorum. eşim de pek yapmak istemiyor artık. bayadır ona yüklendim. zaten çok yoruluyor. çamaşır bulaşık bende ama bazen çamaşırları eşim seriyor bulaşık makinesini hep o boşaltıyor sağolsun. öyle idare ediyoruz işte.
benim de bi kaç parça alınacak şey kaldı. muhtemelen internetten alıırım. gece yaşadığın sorunlar bende de var ne yazıkkı. gece resmen işkence. bi süre sonra sızabilirsem uyuyorum. bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım haftasonu da inşallah ütü işini halledip çantayı da hazırlamayı düşünüyorum.
36+6 değil mi? 37 hafta bitimi. 37+6 38 hafta bitimi oluyor sanki. ben mi yanlış düşünüyorum?
Ya 37+0 benim sömestr tatilinin içine geliyor da boşuna iznim yanacak37+0 dan sonra sizi çalıştıramazlar
aaaa ben 37+1 de en geç diye biliyorudum tam olarak nerde yazıyı acabaaaa
Ben 6 aydan sonrasını çok çok beğendiysem aldım o da bi kaç parça.. Gelişimini tam kestiremem diye şimdiden almak istemiyorum.. Benim yeğenim çok çok minyon 2 yaşında olmasına rağmen 1 yaş kıyafetleri bile giyiyo..ben çok güzel şey gördüysem ilerleyen aylar için alıyorum:) genel olarak alışverişlerimi lazım olunca değil, indirimde veya denk gelince yaparım zaten, bebek eşyalarını görünce de insan kendini zor tutuyor
aaaa ben 37+1 de en geç diye biliyorudum tam olarak nerde yazıyı acabaaaa
evet bende duydum bunu. ama ben memurum o yüzden çok takmadım ama yasal hakkımızmış yani
bende öyle biliyorum
biniliyor canım ama doktor raporu istiyolar uçağa binmesinde sakınca yoktur diye ve hafatası da yazıyo raporda.. Raporun da geçerlilik tarihi 1 hafta..ben 28 hafta ve snorasında uçağa bindirmiyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?