2017 Şubat Anneleri

BoğAz acısıyla uyandım baktım olmuyor su kaynattım boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum. Nasıl geçecek bu gece Boğaz batmaları ?
bende de çok o ya. hele de bende faranjit var gece wc uyanıyorum resmen gırtlagım yırtılacak diyorum

çok güzeller güle güle giysin bebiş ne kadar acaba bunların fiyatları?
geçmiş olsun cnm benım bebeğim 30+3 te kontrole gittiğimde dönmüştü.

Kaçıncı haftada döner bebeğim acaba çok merak ediyorum ve Neler oluyor bir değişiklik hissediyormusunuz kizlar
ben hissettim sanki döndüğünü yatakta uzanıyodum baya bi sarstı beni normal tekme gibi değildi sağlı sollu tekme yedim :) bi kaç gün sonra kontrolde dönmüş dedi dr.
çok geçmiş olsun.. benim bebişim kel mi doğacak acaba hiç midem yanmadı şimdiye kadar

iş kanununda var ben yarım saat erken çıkıyorum hergün
toplam da 8 saat mı çalışıyorsunuz ?

çok geçmiş olsun.. benim bebişim kel mi doğacak acaba hiç midem yanmadı şimdiye kadar

Saçla mide yanmasının alakası yok canım. Çok şükür benim de hiç yanmadı ama geçen kontrolde dr diken diken kocaman saçlarını gösterdi kızımın:) o yüzden yanmadığı için sevin sadece :))

hayır günde 7,5 saat çalışıyorum

çok şükür seviniyorum cnm ama herkes saçla alakalı olduğunu söyleyince saçsızmı doğacak acaba çocuğum diye geçiriyorum içimden bunu bazı doktorlar da söylüyomuş
hayır günde 7,5 saat çalışıyorum
normal de yani hamile değilken 8 saat mi çalışıyorsunuz demek istedim

evet 8 saat çalışıyodum

O koca karı uydurması canım
Benim büyük oğlanda hiç midem yanmadı ama oğlum simsiyah saçlarla doğdu

28.haftadan sonra dr raporuyla uçaga binilebiliyor :)bilginize

Bana okul idaresi öyle dedi bugün benim de kafam karıştı şimdi

37+0 dan sonra sizi çalıştıramazlar
Ya 37+0 benim sömestr tatilinin içine geliyor da boşuna iznim yanacak

aaaa ben 37+1 de en geç diye biliyorudum tam olarak nerde yazıyı acabaaaa

Umarım öyle değildir

Bu gece alt bölge çok ağridi ya bebegi
henuz dönmeyenlerdede varmı vajinal

ağrı bi ilgisi varmıki acaba pozisyonla

Ben 6 aydan sonrasını çok çok beğendiysem aldım o da bi kaç parça.. Gelişimini tam kestiremem diye şimdiden almak istemiyorum.. Benim yeğenim çok çok minyon 2 yaşında olmasına rağmen 1 yaş kıyafetleri bile giyiyo..

aynen dediğin gibi bebek eşyalarına dayanılmıyo çok şekerler

aaaa ben 37+1 de en geç diye biliyorudum tam olarak nerde yazıyı acabaaaa

evet bende duydum bunu. ama ben memurum o yüzden çok takmadım ama yasal hakkımızmış yani

bende öyle biliyorum

Ben de 37+0 dan itibaren diye biliyorum. Raporu 32+0 da verdi doktorum ve kurum sekreteri de üzerine 5 hafta daha koyarak 9 ocakta izne ayrılacaksınız hocam gelseniz de resmi olarak izinlisiniz dedi. Doktor rapora tarih yazmıyor yani şu tarihe kadar çalışabilir diye o yüzden karışıyor galiba. Rapor tarihine 5 hafta ekliyor kurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…