İvodan sorular vol.2:
1-visko yatak sadece park yataktamı kullanılıyo, kalınlığı ortalama kaç cm? Malum ilk aylar ortopedik pek önerilmiyo, visko alcam oyüzden.
2-yastık kullanımı kaçıncı ayda başlıyo?
Yastık ve yorgan (yani uyku seti)almada karasızım,ilk etapta, battaniye çarşaf yeter sanki.
3- tek kullanımlık alt açma bezleri dışında bide alt açma muşambası duydum, o ne oluyo biliyo musunuz? Tek kullanımlıklar iş görmez mi? Yani bu alt değiştirme için gerekli tüm zımbırtıları yazıcak bi hayırsever var mı :)
4- doğum sonrası
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/emekli/kadin_sigortalilarin_haklari/analik_halinde
Şöyle bi ödenekten bahsediliyo. Bi bilgisi olan var mı?
İvodan sorular vol.2:
1-visko yatak sadece park yataktamı kullanılıyo, kalınlığı ortalama kaç cm? Malum ilk aylar ortopedik pek önerilmiyo, visko alcam oyüzden.
Yastık ve yorgan (yani uyku seti)almada karasızım,ilk etapta, battaniye çarşaf yeter sanki.
3- tek kullanımlık alt açma bezleri dışında bide alt açma muşambası duydum, o ne oluyo biliyo musunuz? Tek kullanımlıklar iş görmez mi? Yani bu alt değiştirme için gerekli tüm zımbırtıları yazıcak bi hayırsever var mı :)
4- doğum sonrası
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/emekli/kadin_sigortalilarin_haklari/analik_halinde
Az önce sesli hapşurmamak için refleks olarak sıktım kendimi ama kasığıma öyle bir ağrı girdi ki kıvrandım resmen.
Gözümden yaş geldi yahu
Siz siz olun sakın tutmayın emi
Birazdan gidip 32 hafta çalışamaz raporumu alacağım.Geçen hafta kontrole gittiğim için bu hafta kabul etmedi dr.
Keşke görebilseydim fındığımı
İvodan sorular vol.2:
4- doğum sonrası
Kızlar bir netten bakim dedim büyük bir çıkmazın içine girdim. Bebeğin yatağı nasıl olmalı? Park yataktan var yataş ın birde kayınvalidem yün yatak yapmıştı üstüne ama yün için kemik gelişimi falan diye bir sürü şey söyleniyor??? Siz ne yaptınız yapacaksınız???fikirlerinize ihtiyacım var?????
Kızlar iyi de bu Yatak işi için diyorum yukarı basamaktayken visco yatağın kalınlığı da iyi oluyor. Bu orta sertlik yataklarda yükseklik nasıl oluyor. Benim normalde var ama ben de bilmiyordum cehalet iste şimdi yeniden alayım diyorum hangisini seçeceğimi de bilmiyorum. Seçen arkadaşlar el atsalar bari.
Kızlar bu Mustela için kimyasal barındırıyor diyorlar. Ben hipp alıyorum çocuklarıma da kullaniyorum .tavsiye ederim.
Ben e bebekten mağazaya gidip almıştımBen de tiny love istiyorum hatta görümcem alacak ama yesil beyaz dalgali olan modelini begeniyorum..hicbir yerde bulamiyorum...nereden bulabilirim acaba ?
Yatak konusunda daha öncede düşündüğüm gibi Pukka Home Bambo yatak tercih edicem sanirim kizlar bi inceleyin isterseniz sizde sertligi ve kalinligi aradigim gibi hemde organik olduğu yaziyo
Yatak konusunu ben de baya araştırdıktan sonra park yatak için üst katta kullanmaya yataşın Kraft için ürettiği pamuk yatağı aldım
Benim okuduğum kadarıyla ilk başta yatak sert olmalıymış
Bilginize
Olabilir evet çünkü benimde kırmızı belki bu renkler tek kalmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?