2017 Şubat Anneleri

Evet ben de şimdi bunu araştırıyorum. Organik diye hipp düşünüyordum o da şikayetlere bakınca midem bulandı. Aptamıl de de GDO olayı vardı bir ara. Sanırım evolvia için güzel demişlerdi. Onu bir araştır atım bakalım onda bişey çıkacak mı

Haklısın canim. Ben hiç annemi cagiramiyorum o kadar çalışıyor ki zavallim. Evde bekarlar hiç de yardım etmezler hersey ona bakıyor. Ben de dolap içlerini önce hallederim sonrasında dediğin gibi halilari gönderirim hali geleceği gün de dip bucak temizlik yaptırım. Doğum zamanı icin kız arıyorum zaten günlük gelip temizlik yapıp gitsin diye üç çocukla ilk bir yıl zor olur mecbur kolaylastiracam işleri.

cumartesi gideceğim canım inşallah haber veririm sana. doktorlar için biz onlarca hastadan sadece biriyiz ama bebeğimiz bizim için bir tane. o yüzden her şeyi çok kolay söyleyebiliyorlar. sonra düşün düşün çık işin içinden. ama içimizi karartmayalım.

Sma mamayi bende cok duydum iyiymiş diye :)

Anladim tatlim, tabii sen tecrübelisin benim ilk hamileligim ,sen daha iyi bilirsin..

Dogumdan önce temizlikci kadinla halletmeyi dusunuyorum ,zaten hamileligimin son haftalarindayim cabuk yoruluyorum,evde camlarim tavandan yere kadar ve 4+1 , tek basima imkansiz

Bn bgn doktora sordum 32+0 dedi. Ama o hafta içinde olsa da fark etmior anladigim kadaryla arkadas da 32+1 de almis cunku...
Sen adatipa devam mi doğumu orda mi düşünüyorsun??
Okula sordum onlar da çok farketmez sanırım boş gününde git al hocam zorlanma dediler. evet devam doğumu da orada düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa. Çok yeni doğum yapan biri ile konuştum çok iyi yeni bina tertemiz ebeler hemşireler ilgili sakin dedi

Evet sma mamaları çok duyulmuş olmasa da Almanya da çok yaygın Bi mama kızlar Annem bana ondan kullanmış hiçbirşey duymadım onla ilgili tavsiye
Evet bende yıllardır
Ben bu konuda araştırmıştım sma ve Golden goat kecı şutunu cok tavsıye Ettıler Golden bu konuda cok ıyıymıs arastırırsanız ama fıyatı bıraz daha yuksekmıs dıgerlerıne gore sma da ıcın de seker olmayan tek mamaymıs o yuzden eğer dıgerlerının tadını bılırse Bebek tercıh etmıyormus şutum olmazsa dıye bende Bır kutu alayım kı aptamıl ıcmek zorunda kalmasın dıyorum

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben geçen gün yazmıştım sancım var diye, o günden beri hiç iyi değilim. Dün gece 2 de iyice arttı, Doğum sancısını pek bilmiyorum ama adet sancısının şiddetlisiydi. Erken Doğum korkusuyla sabaha karşı acile gittik nst de bir şey çıkmadı tahlil yapıldı. Şiddetli kum döküyormuşum meğer. Ağrısı inanılmaz Allah kimseye vermesin. Monurol şase ve buskopan verdi doktor. İnternette araştırdım doktorlar buskopanı önermiyorlar. İçinde ise hamileler kullanmamalı yazıyor. Şu an sancım tarifsiz ama bebeğime bir şey olur korkusuyla içemiyorum ilacı. Artık doktorlara da güvenemez oldum. Siz hamileliğinizde bu ilacı kullandınız mı hiç? Veya bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun çok bence de bir kac doktora daha sor istersen bazen sorumsuz oluyor doktorlar benim doktorum sadece parol icebilifsjn demisti

Doktorlar hamilelikte sadece Parol içilmesine izin veriyorlar canım,buskopan yerine onu iç istersen ama yine de doktoruna sor Parol içmeden önce..

Geçmiş olsun. Bundan birkaç ay önce şiddetli böbrek sancısı yaşadım bir süre.. böbreklerimde büyüme vardı bebekten kaynaklı. Doktorum bana da buscopan in karışık olduğu bi serum taktırdı. Ağrılarım çok şiddetli olduğu için geçirmedi o ayrı bir durum ama doktoruma güvendiğim için endişelenmedim. Normalde doktorunuza güveniniz varsa siz de endişelenmeyin bence.. ben böbrek sorunumu günde 3 lt den fazla su içerek atlattım. Size de bol su içmenizi öneririm. Tekrar geçmiş olsun..

Doktorlar hamilelikte sadece Parol içilmesine izin veriyorlar canım,buskopan yerine onu iç istersen ama yine de doktoruna sor Parol içmeden önce..
Teşekkür ederim. Parol zaten kullanıyorum migren olduğu için arada kullandım ama bu ağrıya etki etmiyor işte

Size de çok geçmiş olsun. Su çok tüketiyorum 4 lt buluyor günde, buna rağmen kum döküyorum ya şaşkınım açıkçası. İlk gebeliğinde böbreğimde iltihap olmuştu ve sizin gibi serum buscopan kullanmıştım. Ama hap olarak yine de endişeliyim işte. Çok teşekkür ederim.

Kızlar benim 3 4 gündür ağrı sancı gibi birşeyim var. Gaz olunca da oluyor ama bazen çok hafif nedensiz oluyor geçiyor. Göbeğimin üst tarafına ve sağ tarafımda oluyor. Şu an da var hatta sızlama şeklinde 20 dk var hafif hafif. Belime sırtıma da vuruyor biraz.

Çok geçmiş olsun.Eğer ki ilaçta hamileler kullanmasın diyosa ve kendi doktorun bunu sorun görmeyip kullandırıyorsa başka bir kadın doğumcuya hatta hiç riske gelmez önemli bişey bu kum olayı iyi bir üniv.hst.bulup fark verip bir hocaya görün derim. tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…