- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Kızlar ızne ayrılan varmı yoksa calısıyormusunuz
evet canım çalışmaya devam.....
bugün canım çok sıkıldı ama bunaldım artık yaptığım işten, insanlarla uğraşmaktan.....
berbat ötesi bir sınıfım var ne laftan ne durdan sustan anlıyorlar. ceza ödül hiçbiri fayda etmiyor.... tamemen karaktersiz birkaç erkek çocuğu yüzünden her ders boğazım ağrıyor. bugün de bir tane elebaşı var sınıftaki diğerlerine küfür ediyor dersi sabote ediyordu ben de çok sinirlendim tahtanın yanında ayakta beklesin diye tuttum çektim bunu kendini yerlere atmaya başladı kafasını duvara vurdu. ben de korktum pişman oldum niye elledim onu diye.
neyse ders bitti evlerine gittiler müdür beni çağırdı öğleden sonra. çocuğun dayısı gelmiş şikayet edecem bilmem ne diyor.... müdür konuşmuş öğretmenimiz öyle birisi değil falan filan diye bir daha olmaz demiş halletmişler. çocuk zaten bütün okulun illahlah ettiği terbiyesiz yalancı bir çocuk. yok kafası şişmiş mosmor olmuşmuş adım gibi eminim ki çıkışta gidip kafasını biryerlere vurup öğretmen vurdu dedi.... birşey yapmadığım halde çok utandım böyle bir itham yemekten
hele ki böylesine terbiyesiz bir çocuğun dayısından.... çocuk da yalancı bir çocuk sınıfta ıslık çalıp şu çocuk ıslık çaldı diye şikayet eden bir çocuk. zaten çalıştığım bölge çok zor böyle olaylar beni mahvediyor... eve geldim ağladım sinirimdenkanı ciğeri beş para etmeyen çocuklar yüzünden çocuğum içerde strese giriyor
offff offff
Bu arada hanımlar benimmkızım bunaralar çol fazla titriyor içimde .sanki silkeleniyor gibi hissediyorum. Sizde de buna benzer durum oldumu?
Cumamgünü kontrol var o zamana kadar dayansa bari kızçem :)
Canım internette örnekleri var istersen bi araştır uygulamak istediğini alır istemediğini listeden çıkarırsın :)bergamotkokulu @peace_in_the_world kızlar şu planları bizlerle de paylaşırsınız değil mi ben de doğal doğum istiyordum ama elime geçmeyince kendi şartlarımı doğala çevirmeye çalışcam
Ya şimdi şöyle ki arz talep meselesi birazda bu Doğum işi, ben doğumuma sahip çıkıcam elimden geldiğince hatta bi
Doğum planı oluşturmaya başladım istediğim şekilde hareket edilmesini istiycem doktorumdan,, tabi hastane yönetimininde izin vermesi gerekiyor aktif doğumu kastediyorum geri kalan kısmı doktorumdan talep edicem
Gönül isterdi ki hiç uğraşmayayım Doğuma gereken özen hastanem tarafından gösterilsin ama özel olmasına rağmen ne yazık ki kitaplarda yazılan o özen-itina yok
Doğum bildiğin üzere ekip işi bi de alıştım ben doktoruma şimdi burdan kalk git tamam Ankara'daki hastaneler daha özenli ama yok ben çok evcimenim hepi topu 1 gün kalıp evime geçicem inş yapamam oralarda dedim ne biliyim
Ama sen Erzurum'da bi tane özel var diyorsun bu yüzden sana Ankara diyorum tabi sen bilirsin inşallah içine sinsin neye karar verirsen
Geçmiş olsun. Safra kesesi sorunu bulantı kusma yanında sağ kaburga ve sırtta ağrı yapar. Bunları yaşamadınız mı hiç? Dikkat et kendinize. Bebişin iyi çok şükür sağlıkla gelsin inşallah.Günaydın
Bu sabah simsiyah kusarak macera dolu bir güne başladım
Acile gittik kan idrar alındı
Alttan muayene yapıldı( berbattı, normal Doğum benim için bitti o anda)
Nstye girdim sancı çıkmadı
Sonra ultrasona yolladı
Ve olan oldu...
Şimdi biraz rahatladım genel cerrah ile görüşünce
Uzmanlık alanı olduğu için ona yönlendirdiler
Safra kesemde en büyüğü 17 mm olmak üzere 4-5 adet taş var
Doktor bu kese normalde kasılma hareketleri yapan bir organ fakat yumurta ve yağ kasılmasını hızlandırıyor. Böylelikle taşlar hareketlenip duvarı çizdiğinde iltihap oluşturabiliyor ya da hareket sebebiyle kanala girip tıkarsa sarılık yapıyor dedi.
Kendi eşim veya kızım bu sonuç ile gelse acele etme derim ve bekletirim fakat vücut bu ne olacağı belli olmaz belki bugün bile acil gelebilirsin ve alabiliriz fakat sen yumurta ve yağdan uzak durup erteleyebildiğin kadar ertele bunu. Yumurta, yağ, zeytin, fındık, fıstık, çekirdek, çikolata yeme; asıl işin ise Doğumdan sonra. Süt olsun diye abanma her yiyeceğe. Bol sıvı al, sütün olacaksa olur zaten bu biraz da genetik dedi.
Yaşın daha küçük olduğu için bu seni rahat bırakmaz ama dikkat ederek belki 1 sene erteleyebiliriz ameliyatı dedi. Ayrıca bu taşlar büyümüş yani muhtemelen 2 yıldır sendeler. Hamilelik dolayısıyla yumurtaya yüklendiğin için tetiklemiştir dedi
Yani gitti safra kesem ha bugün ha yarın
Bebekte bir sorun yok 1611 gram ve 5 gün öne geçmiş
Bundan sonra yumurtasız idare edecek
BENMDE 1 AY VAR DAHA ÇALISACAGIMKızlar ızne ayrılan varmı yoksa calısıyormusunuz
Çok doğru evet.Sondayı ne zaman çıkartıyorlar ve çıkarınca acı oluyormu.Bide her sezeryan olana sonda takılıyor mu.tşk.S
sonda için talep edin kızlar..ameliyat öncesi,uyuştuktan sonra takılsın diye..o vakit takılırdoğum anını düşünüp strese girmemek lazım..bi şekilde ve kolaylıkla çıkacak bu bebişler diye olumlu düşünelim ki olumlu olsun
Tamamen unutulup Genel anestezimi oldun. Sondayı ne zaman çıkartıyorlar ve çıkarınca acı oluyormu.Çok merak ediyorum bu sonda olayını tşk.oyle oluyor dıye bılıorum ben uyandıgımda sonda vardı
çok zor bır durum gerçekten boyle psıkolojısı bozuk çocuklarla uğraşırken ınsan mahvoluyor.ama ızne az kaldı sabredınız bence.ayrıca bılıyorsunuzdur bu çocugun agresıf oldugunu keşke herkesın ıcınde cekmeseydınız boyle dıorum ama zor o an onumu gerektırdı bılemıyorum.bebeği aşırı etkılıyor güzel şeyler düşünün geçer ınsevet canım çalışmaya devam.....
bugün canım çok sıkıldı ama bunaldım artık yaptığım işten, insanlarla uğraşmaktan.....
berbat ötesi bir sınıfım var ne laftan ne durdan sustan anlıyorlar. ceza ödül hiçbiri fayda etmiyor.... tamemen karaktersiz birkaç erkek çocuğu yüzünden her ders boğazım ağrıyor. bugün de bir tane elebaşı var sınıftaki diğerlerine küfür ediyor dersi sabote ediyordu ben de çok sinirlendim tahtanın yanında ayakta beklesin diye tuttum çektim bunu kendini yerlere atmaya başladı kafasını duvara vurdu. ben de korktum pişman oldum niye elledim onu diye.
neyse ders bitti evlerine gittiler müdür beni çağırdı öğleden sonra. çocuğun dayısı gelmiş şikayet edecem bilmem ne diyor.... müdür konuşmuş öğretmenimiz öyle birisi değil falan filan diye bir daha olmaz demiş halletmişler. çocuk zaten bütün okulun illahlah ettiği terbiyesiz yalancı bir çocuk. yok kafası şişmiş mosmor olmuşmuş adım gibi eminim ki çıkışta gidip kafasını biryerlere vurup öğretmen vurdu dedi.... birşey yapmadığım halde çok utandım böyle bir itham yemekten
hele ki böylesine terbiyesiz bir çocuğun dayısından.... çocuk da yalancı bir çocuk sınıfta ıslık çalıp şu çocuk ıslık çaldı diye şikayet eden bir çocuk. zaten çalıştığım bölge çok zor böyle olaylar beni mahvediyor... eve geldim ağladım sinirimdenkanı ciğeri beş para etmeyen çocuklar yüzünden çocuğum içerde strese giriyor
offff offfff
tamamen uyutularak sezaryen oldum odaya gırerken uyandım sonda vardı bende.canım benım uyanıkken lağmanmıdır nedır onu yapıolar daha kotu bana gore bıkere gırdımı hastaneye sesımızı cıkarmıcaz yapcak bişi yok:)))sondaya takılma uyurken takarlarTamamen unutulup Genel anestezimi oldun. Sondayı ne zaman çıkartıyorlar ve çıkarınca acı oluyormu.Çok merak ediyorum bu sonda olayını tşk.
Sıkma canını sen evladına bak. Gerisi boş ama dediğin gibi butür olaylar da fazlasıyla etkiliyor insanı. Bende çalışırım diyodum ama vazgeçtim, üstelik sizin gibi çocukları bırakmindanlarla bile çok fazla muhatab olmuyorum ama en iisi evimde dnlenmek.
çok zor bır durum gerçekten boyle psıkolojısı bozuk çocuklarla uğraşırken ınsan mahvoluyor.ama ızne az kaldı sabredınız bence.ayrıca bılıyorsunuzdur bu çocugun agresıf oldugunu keşke herkesın ıcınde cekmeseydınız boyle dıorum ama zor o an onumu gerektırdı bılemıyorum.bebeği aşırı etkılıyor güzel şeyler düşünün geçer ıns
7-8 saattı sanırım kaldırıyor başın donememsı ıcın ıkım kısı tutuyor gezmen gereklı dıorlar.lavabo için cunku bagırsakların 8 saat sonra calışmaya baslıyor onu kontrol edıyor.çıkarırken acı yokTamamen unutulup Genel anestezimi oldun. Sondayı ne zaman çıkartıyorlar ve çıkarınca acı oluyormu.Çok merak ediyorum bu sonda olayını tşk.
hersey oluyor hayatta takmayın gecer.yıne karsılacaksanızda cagırın bence ergendır belkı gonlunu alın yumusar ıns.ortamı yumusatmaktan başka yapılacak bişi gorunmuyor malesefah ah akılsız kafam işte o an o kadar sinirlendim ki kendime hakim olamadım. allahım sabrımızı arttırsın. ne yapacağımı bilemiyorum böyle anlarda
Bir kaç soru sorsam şimdiden tşk.Genel anestezi olduğunda doğumdan ne kadar sonra kendine geldin. Benim de genel olacak. Sonda takılmışmıydı takıldıysa nezaman takıyorlar sondayı. Ne zaman çıkartıyorlar Çıkarınca acıyor mu.Çok tşk.Anlatan kişiyle alakalıdır bence. Korkulacak hiçbirşey yok. Rahat ol. Sezeryanın tek kötü tarafı bebeğini doğduğu anda görememek. zaten genel anestezi olmazsan o sorunuda çözmüş oluyorsun. Ben genel olmuştum.
Tşk.7-8 saattı sanırım kaldırıyor başın donememsı ıcın ıkım kısı tutuyor gezmen gereklı dıorlar.lavabo için cunku bagırsakların 8 saat sonra calışmaya baslıyor onu kontrol edıyor.çıkarırken acı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?