size kucuk bı anımı yazacağım.kızım var benım 10 yasında 5 e gıdıyor bırgun okuldan geldı uzerını degstıyordu kolu kızarıktı ne oldu dedım demedı bısı usteleyınce ogretmen cektı dedı.ama soyleme dedı kızım not ortalaması 90 olan bı ogrencıdır.cocuktur yalan olabılır dedım gelır konusurum ogretmenınle demek gelıyor ıcımden ama belkı o an yalan soylemıs olabılır dıorum kendı kendıme.olabılır dedım kzım hayır anne boyle boyle oldu desede daha uslu cok yanaşma vs. gıbı seyler soyledım bırdaha olursa gelecegım dedım tamam dedı ve anlaştık.sadece bır gun sonra elınde hedıye geldı ogretmenı hedıye almış cok mu acıdı kolun demıs.arkadasına bahsetmıs kızım, oda soylemıs ogetmenıne sanırım. ve boyle olay kapandı.ama 2 aydır aklımın bı ucunda durur hep.ah ah akılsız kafam işte o an o kadar sinirlendim ki kendime hakim olamadım. allahım sabrımızı arttırsın. ne yapacağımı bilemiyorum böyle anlarda
bende 30 aralıkta rapor almaya gıdecegım.ama rapor işlencek ben çalısagım ocak sonu cıkacagımKızlar bende 32 +0 da yani 30 aralıkta rapor alıcam.
11 aylık personelim ve yıllık izinlerimi haftada bir gün kullandırtsalardı 34-35 e kadar çalışıcaktım ama maalesef izin vermediler..günde 1 saat erken çıkmaolayına kılıf uydurup zaten 45 saat denildi canım çok sıkkın.. bira zdaha çalışıp bebeğime biraz daha birşeyler alırım diye dünüyordum.. ayrıca 2 kredi taksitim kalıyor.. eşim takma diyor ama üzülüyorum gerçekten.. 15 ocağa kadar çalışsam prim sisteminde yararlanamıyorum ayın ortasında çıkış yaparsam ve kuru maaşada 15 gün çekilmez... yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık .. neyse kafanızı şişirmeyeyim.. önemli olan bebeğimin sağlığı
Benim doktorum antepten gitti yeni doktor bulamadım gorumcem doğum hemşiresi illa bizim hastanede yap diyor birkaç kez gittim doktoru da ilgili ama yarı devlet orası çevresi de hoşuma gitmedi ipek yolun kenar tarafında göllüce mahallesi inayet topçuoğlu diye biryer yani aslında şuan aradayım nazan hanım ı da duydum önceden hatta tuncay ebe var orda tanıdık eşimde orayı istiyorhatem e gidiyorum canım nazan özdemir e sen?
bazen lierac bazen bu kremi ama kaşıntılarım geçti çok şükür inşallah çatmayız
canım çok geçmiş olsun. proteini etle alırsın ameliyat da mümkün olduğunca geç olur umarım...
Lağman ney ne yapıyorlar biraz anlatır mısın çok merak ettim.ilk kez duydumtamamen uyutularak sezaryen oldum odaya gırerken uyandım sonda vardı bende.canım benım uyanıkken lağmanmıdır nedır onu yapıolar daha kotu bana gore bıkere gırdımı hastaneye sesımızı cıkarmıcaz yapcak bişi yok:)))sondaya takılma uyurken takarlar
ınternetten okuyabılırsın daha sağlıklı bılgı ıcın.Lağman ney ne yapıyorlar biraz anlatır mısın çok merak ettim.ilk kez duydum
Lağman ney ne yapıyorlar biraz anlatır mısın çok merak ettim.ilk kez duydum
Kötü bisey değil korkma canım tuvalete çıkamayan cocuklarada yapıyorlarLağman ney ne yapıyorlar biraz anlatır mısın çok merak ettim.ilk kez duydum
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ogretmenlik cogu insana rahat meslek olarak geliyor ki rahatliklari da var dogru ama cocuklarla ugrasmak bazen o kadar zor ki. Bazen insani o kadar zorluyolar o kadar kotu duruma dusuruyolar biz onlar icin bu halimizde cabalamamiza ragmen. Skma canini fazla bence cocukla da cok muhattap olma zaten olan olmus. Benim de cok kotu bir sinifim var her ciktigimda sinir olmus durumda oluyorum yapmayin etmeyin konusmayin demekten. Ama elimden geldigince sesimi yukseltmiyorum cunku kendi bebisimi dusunuyorum. Sen de oyle yap insallah uzun bir tatil yapicaz zaten. Cok onemsememek en iyisi.evet canım çalışmaya devam.....
bugün canım çok sıkıldı ama bunaldım artık yaptığım işten, insanlarla uğraşmaktan.....
berbat ötesi bir sınıfım var ne laftan ne durdan sustan anlıyorlar. ceza ödül hiçbiri fayda etmiyor.... tamemen karaktersiz birkaç erkek çocuğu yüzünden her ders boğazım ağrıyor. bugün de bir tane elebaşı var sınıftaki diğerlerine küfür ediyor dersi sabote ediyordu ben de çok sinirlendim tahtanın yanında ayakta beklesin diye tuttum çektim bunu kendini yerlere atmaya başladı kafasını duvara vurdu. ben de korktum pişman oldum niye elledim onu diye.
neyse ders bitti evlerine gittiler müdür beni çağırdı öğleden sonra. çocuğun dayısı gelmiş şikayet edecem bilmem ne diyor.... müdür konuşmuş öğretmenimiz öyle birisi değil falan filan diye bir daha olmaz demiş halletmişler. çocuk zaten bütün okulun illahlah ettiği terbiyesiz yalancı bir çocuk. yok kafası şişmiş mosmor olmuşmuş adım gibi eminim ki çıkışta gidip kafasını biryerlere vurup öğretmen vurdu dedi.... birşey yapmadığım halde çok utandım böyle bir itham yemekten
hele ki böylesine terbiyesiz bir çocuğun dayısından.... çocuk da yalancı bir çocuk sınıfta ıslık çalıp şu çocuk ıslık çaldı diye şikayet eden bir çocuk. zaten çalıştığım bölge çok zor böyle olaylar beni mahvediyor... eve geldim ağladım sinirimdenkanı ciğeri beş para etmeyen çocuklar yüzünden çocuğum içerde strese giriyor
offff offfff
Ay nE sinir bozucu Allah sabır versin kaçıncı sınıf bu çocuklar?evet canım çalışmaya devam.....
bugün canım çok sıkıldı ama bunaldım artık yaptığım işten, insanlarla uğraşmaktan.....
berbat ötesi bir sınıfım var ne laftan ne durdan sustan anlıyorlar. ceza ödül hiçbiri fayda etmiyor.... tamemen karaktersiz birkaç erkek çocuğu yüzünden her ders boğazım ağrıyor. bugün de bir tane elebaşı var sınıftaki diğerlerine küfür ediyor dersi sabote ediyordu ben de çok sinirlendim tahtanın yanında ayakta beklesin diye tuttum çektim bunu kendini yerlere atmaya başladı kafasını duvara vurdu. ben de korktum pişman oldum niye elledim onu diye.
neyse ders bitti evlerine gittiler müdür beni çağırdı öğleden sonra. çocuğun dayısı gelmiş şikayet edecem bilmem ne diyor.... müdür konuşmuş öğretmenimiz öyle birisi değil falan filan diye bir daha olmaz demiş halletmişler. çocuk zaten bütün okulun illahlah ettiği terbiyesiz yalancı bir çocuk. yok kafası şişmiş mosmor olmuşmuş adım gibi eminim ki çıkışta gidip kafasını biryerlere vurup öğretmen vurdu dedi.... birşey yapmadığım halde çok utandım böyle bir itham yemekten
hele ki böylesine terbiyesiz bir çocuğun dayısından.... çocuk da yalancı bir çocuk sınıfta ıslık çalıp şu çocuk ıslık çaldı diye şikayet eden bir çocuk. zaten çalıştığım bölge çok zor böyle olaylar beni mahvediyor... eve geldim ağladım sinirimdenkanı ciğeri beş para etmeyen çocuklar yüzünden çocuğum içerde strese giriyor
offff offfff
Ben 13 ocakta ayrılacağım. son 1 ayım inşallah.Kızlar ızne ayrılan varmı yoksa calısıyormusunuz
evet canım çalışmaya devam.....
offff offfff
Benimki de son bir kaç haftadır acaip hareketli maşallah. Titreme değilde kımıl kımıl. Bi yerde okumuştum hareket alanları daraldıkça bulunduğu sıvı da az geldiği için daha çok hissedersiniz hareketlerini yazıyordu. Anladığım kadarıyla normal bir durum.Bu arada hanımlar benimmkızım bunaralar çol fazla titriyor içimde .sanki silkeleniyor gibi hissediyorum. Sizde de buna benzer durum oldumu?
Cumamgünü kontrol var o zamana kadar dayansa bari kızçem :)
sömestr de dahil o zaman senin 37. haftaya. Benim gibi 2 hafta zararın olmayacak o zaman. 37 tam dolunca al iznini ki yanmasın o 2 hafta. doğumdan sonra 13 hafta iznin olur bebek zamanında gelirse. Erken gelirse de o kısım da eklenir iznine.Bende 30.haftada yim.çalışıcam inşallah sömestr A kadar.izin olayını nasıl yapacaksınız.yani 35 te bitio okul.ondan sonra ne kadarını doğum sonrasına aktarabilirim
Güle güle kullan aldıklarını. Zaman da azaldıkça bir heyecan basıyor insanı galiba. Ben henüz o kadar heyecanlı değilim. Sanırım son 2-3 hafta artacak gibi geliyor.kızlar bir sürü sayfa birikmiş yine akşam okuyacağım ama yazmadan da duramadım.
dün göğüs pompası, ateş ölçer, bebek arabası, telsiz, havlu, ıvır zıvır bir sürü şey aldık çok şükür yavaş yavaş halloluyor. beni bir heyecan aldıbebek arabasını casual cadillac travel set aldık ve gerçekten fiyat performans olarak aralarında en iyisi olduğunu düşünüyorum. 1100 tlye bıraktılar nakitte. simsiyah oldu kırmızılı vs istemedim çok güzel durmuş eve gelince daha da sevdim.
bir de bilen bilir anne bakım çantası maceram vardı 3 aydır zaradan almak istiyordum da eşim çok basit bulmuştu o parayaonu da krafttan aldık siyahlı kremli. akşam foto atıcam inşallah. kalan listeyi de yazarım fikir olur belki.
bu arada 1-2 kişiyle konuşmuştuk ama ben kayseri'ye gelin gelmiştim. annem dayanamadı toruna ve benim hasrete 3 aylığına ev tuttu burdan. kendisi aşırı hassas olduğu için yanımızda kalmaya ikna edemedikolsun o rahat etsin de. dün de babam geldi her gün görüşmek nasıl bir duyguymuş. şu an ütü yıkama yerleştirme vs uğraştığımız için bana çok yardımı oluyor. kvalide anne gibi olmuyor yahu. bunu da paylaşmak istedim bugün konuşasım var Allahım sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın
Ayyy çok ilginç ya.Allah hayırlısıyla şu süreci sağ sağlim geçirsin inş.hepimize.çok tşk.sağolBağırsaklarını temizlemek için makattan sıvı bi ilaç veriyolar 5 dk tutman gerekiyor ama grnelde tutulamıyor. Sezeryanda da notmal doğumda da yapılıyor. Aslında notmal doğumda mantıklı sonuçta ıkınırken ortalığa pisleme tehlikrsi var ama sezeryanda da bağırsaklar çıktığı için yapıyolar heralde
Ayyy yine de korktum valla çok tşkKötü bisey değil korkma canım tuvalete çıkamayan cocuklarada yapıyorlar
Canım insan bilmediğinden korkar sana bi kitap önericem mutlaka al oku Dr.gülnihal bülbül doğal DoğumAyyy yine de korktum valla çok tşk
hersey oluyor hayatta takmayın gecer.yıne karsılacaksanızda cagırın bence ergendır belkı gonlunu alın yumusar ıns.ortamı yumusatmaktan başka yapılacak bişi gorunmuyor malesef
size kucuk bı anımı yazacağım.kızım var benım 10 yasında 5 e gıdıyor bırgun okuldan geldı uzerını degstıyordu kolu kızarıktı ne oldu dedım demedı bısı usteleyınce ogretmen cektı dedı.ama soyleme dedı kızım not ortalaması 90 olan bı ogrencıdır.cocuktur yalan olabılır dedım gelır konusurum ogretmenınle demek gelıyor ıcımden ama belkı o an yalan soylemıs olabılır dıorum kendı kendıme.olabılır dedım kzım hayır anne boyle boyle oldu desede daha uslu cok yanaşma vs. gıbı seyler soyledım bırdaha olursa gelecegım dedım tamam dedı ve anlaştık.sadece bır gun sonra elınde hedıye geldı ogretmenı hedıye almış cok mu acıdı kolun demıs.arkadasına bahsetmıs kızım, oda soylemıs ogetmenıne sanırım. ve boyle olay kapandı.ama 2 aydır aklımın bı ucunda durur hep.
Benim doktorum antepten gitti yeni doktor bulamadım gorumcem doğum hemşiresi illa bizim hastanede yap diyor birkaç kez gittim doktoru da ilgili ama yarı devlet orası çevresi de hoşuma gitmedi ipek yolun kenar tarafında göllüce mahallesi inayet topçuoğlu diye biryer yani aslında şuan aradayım nazan hanım ı da duydum önceden hatta tuncay ebe var orda tanıdık eşimde orayı istiyor
Hiç korkma canin acımıyor sen kendin yada esinde yapabilir korkulacak bisey degilAyyy yine de korktum valla çok tşk
Doğumdan bi kaç saat sonra çıkarıyorlar ve belki sinek ısırığı gibi bi acı:))her sezeryan olana takılıyor..bir kaç saat ayağa kalkılmadığı içinÇok doğru evet.Sondayı ne zaman çıkartıyorlar ve çıkarınca acı oluyormu.Bide her sezeryan olana sonda takılıyor mu.tşk.
Çok çok geçmiş olsun kötü haberler cidden Allahım beterinden korusun canımHerkese çok teşekkür ederim
Şimdiye kadar hiç ağrım rahatsızlığım olmadı sadece hamurişi sonrası mide yanması yaşadım ama o da bir çok kişinin ortak derdi.
İnsan ameliyat geçirmek zorunda olduğu için üzülüyor elbette ama ne yapalım Allah dermansız dert vermesin.
Kadın doğumda hemen ameliyat falan dedikleri için çok korktum şuan duruma biraz daha alıştım
Hayatım boyunca hiç çok zayıf olmadığım için diyet yapmak da değişik olmayacak napalım safra kesesi çıkınca biraz daha eksik çıkarım tartıda :)
Umarım taşlar alınana kadar durduğu yerde durur da acil ameliyatlık olmam
Ayyy yine de korktum valla çok tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?