2017 Şubat Anneleri

Canim ben soguk alginligi gecirecegimi anladigim anda, bir limoni sıkıp bardaga su doldurup sabah aksam sekersiz limonata gibi iciyorum. Su sıcak olursa adı kant oluyor, o da iyi geliyor. Ama benim bagisikligima en iyi gelen, bi kupaya bir dolu cay kasigi dogal bal, yarim cay kasigindan biraz fazla tarcin koyuyorum, kaynar su ekliyorum, 2-3 dakikada demlendince sogutmadan iciyorum. Soguyunca tadi gidiyor bence..

kuru öksürüklü ve acıyan boğazlı iştahsız hamilelere ben de katıldım dün itibariyle. dün kemik suyuna tereyağlı mercimek çorbası, ballı süt, ballı ıhlamur, 8-10 tane mandalin gibi aklıma gelen çözümlerin hepsini denedim ama bugün de hasta uyandım. ilaç kullanmak istemiyorum:/

Maşallah cimcimeye kilosu falan gayet iyi, günlerimiz gittikçe azalıyor beni heyecan basıyor doğumun nasıl olacak canım,doktorunla konuştunuz mu ?

Maşallah cimcimeye kilosu falan gayet iyi, günlerimiz gittikçe azalıyor beni heyecan basıyor doğumun nasıl olacak canım,doktorunla konuştunuz mu ?

Konuştuk ama kesin bişey söylemek için çok erken dedi. Şu an için herşey normal görünüyor zaten doğum pozisyonunda kızım. Kadıklarım çok ağrıyodu açıklık varmı diye baktı açıklıkta yok. 36. Hftda gel dedi ekstra bişey olöadığı sürece.
Ben notmal istiyorum inş öyle olur

adaçayımıı ? adaçayı yasak gebelikte. ıhlamur iç
Ben geçen 2 bardak içtiiimmm
Noğlcaağk??

Zencefil de kullanıyom bayadır o da mı zararlı

Ama hani grupta konuşmuştuk, artık işlerden kaytarıp sadece yemek yapacaktık
Oldu mu şimdi
Dikkat et canım varsın evi b.k götürsün senden ve bebeğinden kıymetli değil.
Ben de geçen bi gaza geldim dip köşe mutfak temizledim.
Ertesi gün ağrıyla uyandım, o bana ders oldu

inanmıyorum bi daha içmee erken doğumu tetikliyor adaçayı içince bi gevşeme olur normaldede . rahim kasılmalarını artırır . ıhlamır papatya felan için grip için

Hamilelikte bütün bitki çayları için zararlı derler. Özellikle adaçayı zencefil kekik gibi birçok şey. Ihlamuru da 2 fincan en fazla. Rahim temizlenip gevşemeye neden oluyor.
Limon ve bal ile halletmeye çalışın

Bir daha öyle çaylar icmicenağır iste yapmican.yatagin altında ne işin var senin yatağın Altın da mi yatiyosun

kızlar hayırlı cumalar hepinizee ,benim dün birden bire hiç kanamayan burnum kanadı baya sizlerden bu sorunu yaşayan var mı yada bilgisi olan 4 5 dk kanadı sonra durdu birdaha kanamadı.

Kizlar kizima ordugum yelek nasil olmus
Dahasida var tabi

Oy maşallah güle güle güzel günlerde kullansın inşallah miniş. Eline sağlık çok cici:)

kızlar hayırlı cumalar hepinizee ,benim dün birden bire hiç kanamayan burnum kanadı baya sizlerden bu sorunu yaşayan var mı yada bilgisi olan 4 5 dk kanadı sonra durdu birdaha kanamadı.

Yaşamadım hiç ama normal olduğunu duyuyoruz okuyoruz canım endişelenme bence..

bir elma kabuğu bir kabuk tarçın ve bir dilim limon kabuğuyla burlikte 10 dk kaynat canım soğuyunca bir çay kaşığı bal köy iç hem güç verir hem yumuşatır hem kirilganligni alir

Bu arada bi kaç saate kızımın odası gelicek kurulucak çok heyecanlı Allah ım zamanında gelip odalarına yatırdığımız günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla hepimize inşallah yarın da artık kıyafetlerini yıkayıp yerleştiririm çantamızı hazırlarım Allah nasip ederse..

Bir daha öyle çaylar icmicenağır iste yapmican.yatagin altında ne işin var senin yatağın Altın da mi yatiyosun

Piki içmimm

Yatağın altı ne gıı bu arada, kim girmiş nooğlmuşş

Haa o giren ben değilim ben mutfaa temizledim, ama bidaa yormucam kendimi varsın pis kalsın, kadın alırım artık doğum yaklaşınca

canım bir elma kabuğu kabuk tarçın bir dilim limon 10 dk kaynat sonra içine bir çay kaşığı bal köy iç ılık ılık geçirecektir ama bitki çayı içme kesinlikle hele ki bu son zamanlarda

Bulur bulur takma kafana geçer bile
Sanırım organ ve akciğer elifim durumuna göre konuyor
Görümcem 2300 doğmuş ve koymamışlar

Ben de arada kaçamak yaparım :)
Ebe bohçası derken çocuğun ilk giyeceklerini bezini galan veriyoruz ya onu kastettim

Bu ne güzel bir tarifmiş mayasız
Ama ben aldığı kadar un beceremem ölçü lazım:)
İçi de boş di mi?

Canm çocuk küçükken ücretli yap yine
Sonra koleje geç
Kolej yorar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…