- 5 Eylül 2016
- 189
- 164
- 18
- 42
kızlaar soğuk algınlığı atlatanlar ne yaptınız nolur yardımcı olun
sürekli cam açıp durmalarım etkisini gösterdi herhalde şu an boğazım çok kötü. adaçayı demledim gargara yapmak için. başka yöntem var mıdır yaa hasta olmak istemiyorum final öncesi
Biz doktordan geldik 32+0 kızım 1860 gr 42 cm herşeyi. Günüyle uyumlu dedi. Bide kızıma terbiyesiz dedi Apacık göstermiş kendini kızlar saklarmış meğer çok güldük doktorla
Çalışamaz raporumu da aldım.
Maşallah cimcimeye kilosu falan gayet iyi, günlerimiz gittikçe azalıyor beni heyecan basıyordoğumun nasıl olacak canım,doktorunla konuştunuz mu ?
Ben geçen 2 bardak içtiiimmmadaçayımıı ? adaçayı yasak gebelikte. ıhlamur iç
Cnm adacayi cok iyi gelior ama gebelikte gargara olarak bile kullanma bnce. Gargara olarak gunde 2-3 defa ılık tuzlu su kullanabilirsn. Bn de hasta oluyorum bogazim kötü burnum tikali kulaklarim kasinio.. gecen sefer tuzlu suyla gargara, balli limonlu ilik su, karabiberli bal, elma limon ayva kabugu suyu yaparak iyilesmistim yine oyle yapıcam. Bol sıvı almaya çalıs. Az zencefil de kullanabilirsn cayinda bn gecen sefer cesaret edemedm o da güçlü bir bitki çünkü ama bu sefer kotu olursam biraz kullanirim
günaydın hayırlı cumalar
hanımlar dün evi süpürüp toz aldım ve yatağın altını sürüpmek için eğilince sanırım dahada yoruldum.. ve tüm gece genital bölgem ağrıdıkas ağrısı olur demişlerdi.. ağrı değil sanki acıyor gibi.. sünnet olan çocuklar gibi alim hep göbeğimin altında çok korkuyorum erken doğumdan.. 28-29. haftadan beri bu ağrılar haftada 2 -2 gün sürüyor.. geceleri başlıyor sizinde bu ağrılarınız çokmu?
Ben geçen 2 bardak içtiiimmm
Noğlcaağk??
Zencefil de kullanıyom bayadır o da mı zararlı
Ama hani grupta konuşmuştuk, artık işlerden kaytarıp sadece yemek yapacaktık
Oldu mu şimdi
Dikkat et canım varsın evi b.k götürsün senden ve bebeğinden kıymetli değil.
Ben de geçen bi gaza geldim dip köşe mutfak temizledim.
Ertesi gün ağrıyla uyandım, o bana ders oldu
Gaviscon veriyolar dimi dr cunku eczacilar oyle dedi banaBende şirketteki doktıruma yazdırdım cnm. sabah öğlen akşam 2 ölçek yazmış ama ben 1 defa içiyorum 2 günde bir yanıyor zaten.. hemen rahatlatıyor .. dene canım faydasını görürsün
Bir daha öyle çaylar icmicenBen geçen 2 bardak içtiiimmm
Noğlcaağk??
Zencefil de kullanıyom bayadır o da mı zararlı
Ama hani grupta konuşmuştuk, artık işlerden kaytarıp sadece yemek yapacaktık
Oldu mu şimdi
Dikkat et canım varsın evi b.k götürsün senden ve bebeğinden kıymetli değil.
Ben de geçen bi gaza geldim dip köşe mutfak temizledim.
Ertesi gün ağrıyla uyandım, o bana ders oldu
eline sağlık canım sağlıcakla giydirmek nasip olsun insallahKizlar kizima ordugum yelek nasil olmus
Dahasida var tabi
Kizlar kizima ordugum yelek nasil olmus
Dahasida var tabi
kızlar hayırlı cumalar hepinizee ,benim dün birden bire hiç kanamayan burnum kanadı baya sizlerden bu sorunu yaşayan var mı yada bilgisi olan 4 5 dk kanadı sonra durdu birdaha kanamadı.
bir elma kabuğu bir kabuk tarçın ve bir dilim limon kabuğuyla burlikte 10 dk kaynat canım soğuyunca bir çay kaşığı bal köy iç hem güç verir hem yumuşatır hem kirilganligni alirkuru öksürüklü ve acıyan boğazlı iştahsız hamilelere ben de katıldım dün itibariyle. dün kemik suyuna tereyağlı mercimek çorbası, ballı süt, ballı ıhlamur, 8-10 tane mandalin gibi aklıma gelen çözümlerin hepsini denedim ama bugün de hasta uyandım. ilaç kullanmak istemiyorum:/
Bir daha öyle çaylar icmicenağır iste yapmican.yatagin altında ne işin var senin yatağın Altın da mi yatiyosun
canım bir elma kabuğu kabuk tarçın bir dilim limon 10 dk kaynat sonra içine bir çay kaşığı bal köy iç ılık ılık geçirecektir ama bitki çayı içme kesinlikle hele ki bu son zamanlardaPiki içmimm
Yatağın altı ne gıı bu arada, kim girmiş nooğlmuşş
Haa o giren ben değilim ben mutfaa temizledim, ama bidaa yormucam kendimi varsın pis kalsın, kadın alırım artık doğum yaklaşınca
Çok sağolun kızlar inşallah 2 kiloyu bulur diyorum bende. Hastanede bırakıp bebeğimi eve dönmek istemiyorum. Ki ilçedeyim bende herşey zor bize. Tek korkum bebeğimi Doğum sonrası yanımda görememek. İnşallah allahım yanımda olur bebeğimi yanımdan ayırmaz Doğumdan sonra.
Kilo alınır tabi ki ama yine de korkuyor insan herşeyden. Akciğer geliştirici iğnemi de oldum zaten. Kuzenimde 650 gr Doğum yaptı ama çokkk zor günlerdi.
Size bir sorum olacak kızlar bebekler kuveze neye göre konuyor tam olarak??
Aa evet şimdi hatırladım yumurta ve kızarmış yağ yasak.
Ha ondan kilo alımı olabilir diyosun.
Onu bilmiyorum da canım annem ara ara yumurta ve kızartma yiyo, yani rahatsız ediyomuş ama tamamen bırakamadı.
Dediğim gibi öyle ekstra kilo artışı falan da olmadı.
Ay ben onu hiç duymadım ebe bohçası ne kii
Ne konuyo içine?
Ay kıyamam kuzuuum
Ne pisim yaa sabah sabah hamile grubunda poğça muhabbeti yaptım, düşüncesiz beeğğn
Kız dur tarifini veriyim, mayalamadan yapılıyo okadar basitki.
20 dakkada hazır.
1 sb yoğurt (sulu)
1 çb sıvıyağ
1 pkt kabartma tozu
Aldığı kadar un, acık da tuz.
Hepsini kat katıştır yoğur.
Yumurta büyüklüğünde yuvarla, yumurta sarısı çörekotu vs. sür at tepsiye.
15 dakkada hazır.
Merhaba Can'ım oğlun kaç yasında sen çalışıyor Muş'un ?? Neden soruyor bu kadın dersen ben 2 yıl üçretli yaptım KPSS bu sene olmadı bu yılda hamileyim diye evdeyim oğlum 3.5 yasında gitmedi ana okuluna bende zorlamadım evde vakit geçiriyoruz anne oğul ama havalar soğuyunca eve tıkılıp kaldık sıkılıyor bana sarıyor Benin de halim YÖK artık bunalıma girdim ya evde oturmaktan ., seneye kızım 7 / aylık olacak bir kolej de çalışabilirim ama kararsızım ya 2 çocuğu başkasına bırakıp çalışmak nasıl olur kı
Emin'im kendim için çok faydası olur ama kararsızım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?