2017 Şubat Anneleri

Benim hamilelik öncesi de miğde yanmam vardı. Doktoruma sormuştum 5. Aydan itibaren renie kullanıyorum bende

O kırmızılar doğumdan sonra maalesef çatlak olarak geri döndü. Bende öyle olmuştu. Eğer bahsettin yukarıdan aşağıya olan çizgiyse hiç kızarmamıştı, doğumdan sonrada geçmişti

İlk hamileliğimde hiç şikayetim yoktu, şimdi şikayetsiz günüm yok benim biraz yaştan heralde az kaldı

Ben de başta düşünmemiştim almayı ama hava çok soğuk orası kadar olmasa da -4 ü gördük biz de yatak odamız da soğuk ben de almayı düşünüyorum kozmonot mu ne diyorlarsa... biraz büyük alırız 3 ay lazım bize zaten

Başınız sağolsun mekânı cennet olsun inşaallah . Rabia sabırlar versin sizlere de

Benden de iyi bavul hazırladım bugün . bir sey takıldı aklıma yaw.uzun kollu alttan citcitli zibinlar in üstüne hırka giydiriliyormu . ikiside uzun kol ya ondan sordum sıcaklar bebek diye .

Ooh ne güzel, ben de hazırlasaydım bi boşa çıkıp da içim rahatlıcaktı..
O da nasip olur tez zamanda inşallah.
Ben giydirecem canım malum kış, tek çıtçıtlı badi uzun kollu da olsa az gelebilir oyüzden hırka ya da yerine göre yelek giydirrim yani

Oh bea ivo sende olmasan benim soru havada kalcakkimse cvp vermedi ya gi sen haric o zmn biraz hırka alan ben savol kiz

Kızlar karnım çook gerildi sanki biri iki eliyle derimi çekiştiriyor gibi hissediyorum çok fena bir buçuk ay daha nasıl sabredicem bilmiyorum boyle olan var mi

Allah razı olsun hepinizden
Günlerdir rüyamda görüyordum buna yormamıştım hiç
Hamile duası kıymetlidir derler bir sürü dua aldı dedeciğim sizden. Onun torunu olmak ve öyle iyi yürekli bi insanı anılarımda saklamak nasip oldu
Acımın bir gün hafiflemesini umuyorum sadece

Kızlar selam, uzun zamandır yazamıyorum ama ara ara takip ediyordum.
Bu hamilelik beni çok depresif yaptı sürekli olumsuz şeyler de yazmak istemedim ondan uzaktan takipte kalmayı tercih ettim.
Malum siz de hamilesiniz. Ama artık o kadar depresif değilim.
Ben de hazırlamaya başladım çantamı.onca alışverişe hala bitmedi eksik var yine.birçok şeyi de internetten getirttim. Tam bir nimet bu internetten alışveriş.
beşiği, banyo takımı ne varsa netten aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…