2017 Şubat Anneleri

Canim hicbir sey istemiyorken bir sey ister moda girdim...

Yok canim saçmalamadın sadece biraz uykun gelmiş olabilir sen uyu benc e artukhem canin bisey daha istemems olur boylece

arkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..

h
valla canim kaynana ve gorumcenin olmadigi heryerde dogum yapabilirim...

Yok canim saçmalamadın sadece biraz uykun gelmiş olabilir sen uyu benc e artukhem canin bisey daha istemems olur boylece
ah keske uykum gelse tatlim... artik bekler dururum... yaklasik 10 dakikadir oglusuma sarildim terlemiste kokluyorum mis kokuyo bide uyudugu icin daha guzel kokuyo. sicacik sicaktan oglumun kokusundan uykum gelir diye umut ettim ama olmadi esimin elini tuttum baktim horluyo oda olmadi pofffff uykum yooook diye bagirasim var...

canım basın sağolsun allah mekanını cennet etsin allah sizlere ömür versin çok zor cok aci ama yapacak bişey yok göklerden gelen bir emir var...

Basin sagolsun kuzum rabbim mekanini cennet eylesin

çok güzel ve yerinde bi bilgilendirme olmuş emeğine saglik

o da ayrı bir sıkıntı olur tabi.. şükür öyle bir durum yok ama yinede göçebe gibi oluyo insan.. ilk bebek olunca acemilikte çok.. nerde yatacak doğunca bebek bilmiyorum sahiden.. ayy hiç içime sinmiyo yaa...
nerde dogum yapmaak istedigini anlayamadim ama sanirim kendi evinde degilain... ben senin yerinde olsaydim kucuk bi besik alirdim portatif cokda uygun onlar.. ya cocugin yaticagi yer degilde senin rahatin daha onemli... nasil yapican e kanaman olcak camasirun geceligin kan olcak nasil yikiycan kim yikiycak nasil banyo yapican gittigin evde klozet varmi sacma gelebilir ama sezeryan dogumda klozet cok onemli canindan csn giduyo... yaticagin yatak cok yuksrk olmasin cikamiyosun.. sonra canin ne isterse yiyebilicekmisin.. cok gelen giden olmasin .. malum bizdr sacma sapan sorula sorarlar ssutun varmi bebek niye zayif dengesiz cok malum... yani bebek rahat eder ama sen daha inemlisin ki sen iyi olursan bebekte iyi olur ki sutun cok olur iyi olursan....

Bütçene uygun park yatak ve besiklere bakabilirsin Eğer seyahat sürekli düşünüyorsan uzun kalmalı böyle Kesinlikle park yatak bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…