- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Canim hicbir sey istemiyorken bir sey ister moda girdim...ay beb sabredemedim... yedim gitti valla... hayir canim su saatte okadar cok sey iatiyoki neoldu bugun bana bilmem... tursu yesem olmaz dimi tansiyonum 15 lerde benim ama cok istiyom esimde kizdi zaten gece gece is cikaricam basima... yemem ama cok canim cekti valla.. dogum yapiyim once 3 tane sigara cekicem sonra tursu yiyicem ilk hedeflerim ....
Yok canim saçmalamadın sadece biraz uykun gelmiş olabilir sen uyu benc e artukbilmiyommmm... suclu oldugumi biliyom ama... poff.. nezaman sezeryan olcaz ... hem yaklasik 4 kilo bir tosunum olsun hemde ocagin ortasinda dogum yapmak istiyorum ... coook enteresan istekler bunlar biliyorum.. beni buna doktirlar zorladi ... kendileri dedi bana bir ay onden gidiyosun ister istemez boyle hayal kurdum bende napim napim... bi hevesle ocak ayinin ortasini bekliyorum napiyim ya napiyim... zamanda bi yandan goz acip kapayinca geciyo biyandanda hiiiiic gecmiyo.... sanki dogum yapicagimiz gin hic gelmiycek... poffffff hayirlisi degilmi... sacmaladim gece gece
Cnm nasıl memnunmusun bende internetten o fiyata buldum kurdunuz mu
valla canim kaynana ve gorumcenin olmadigi heryerde dogum yapabilirim...arkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..
ah keske uykum gelse tatlim... artik bekler dururum... yaklasik 10 dakikadir oglusuma sarildim terlemiste kokluyorum mis kokuyo bide uyudugu icin daha guzel kokuyo. sicacik sicaktan oglumun kokusundan uykum gelir diye umut ettim ama olmadi esimin elini tuttum baktim horluyo oda olmadi pofffff uykum yooook diye bagirasim var...Yok canim saçmalamadın sadece biraz uykun gelmiş olabilir sen uyu benc e artukhem canin bisey daha istemems olur boylece
h
valla canim kaynana ve gorumcenin olmadigi heryerde dogum yapabilirim...
Allah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
27 sene aynı evde yaşadığım canım dedeciğim artık aramızda değil
Kızım olmasaydı nasıl dayanırdım bilmiyorum
Kalbim kanıyor
Onun kadar iyi bir insan zaten cennetlik hiç şüphem yok
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Geride kocaman bir acı kaldı
Dua ettiğiniz vakitlerde onu da eksik etmeyin olur mu
canım basın sağolsun allah mekanını cennet etsin allah sizlere ömür versin çok zor cok aci ama yapacak bişey yok göklerden gelen bir emir var...Allah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
Kalbim kanıyor
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Basin sagolsun kuzum rabbim mekanini cennet eylesinAllah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
Kalbim kanıyor
çok güzel ve yerinde bi bilgilendirme olmuş emeğine saglikbebeği dışarı çıkartırken ne giyeceği konuşulmuş sanırım. ben bebeğimi evden çıkacak fiziksel dirayette hissettiğim ilk günden itibaren her gün dışarı çıkartmayı düşünüyorum, her türlü hava koşulunda, uygun giydirerek. bu konuda biraz alman tavrına sahibim, kötü hava yoktur, kötü giyinmiş bebek vardır diyenlerdenim ve temiz hava almasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. bebeğin muhtemel doğum tarihi 5 şubat olunca haliyle mont olayını da düşünmek gerekmişti:) kuzey ülkelerinde yaşayanlar bu sorunu nasıl çözüyor biraz araştırdım. bu iş için çeşitli alternatifler mevcut. eğer bebeğinizi bebek arabasıyla veya anakucağı/oto koltuğuyla dışarı çıkartacaksanız içine yerleştirdiğiniz zaman emniyet kemerini bağlayacağınızı unutmayın. dolayısıyla uyku tulumu benzeri şeyler, yün, polar tulumlar kullanacaksanız uygun yerlerinde emniyet kemeri bantlarının geçeceği delikler olmalı. bu amaçla footmuff denilen bebek arabası/otokoltuğu içinde kullanılabilen bir tip mont satılıyor aslında. rastgele resimler paylaşıyorum aşağıda. bunları bebek arabasına/otokoltuğuna yerleştirirken kemer kısımlarını da içinden geçirip bebeği içerde sabitleyebiliyor ve güvenle taşıyabiliyorsunuz. sadece sarıp sarmalarsanız veya kemer deliksiz tulumlarla koyarsanız taşımak güvenli olmayabilir. avantajları oldukça uzun süre kullanılabilmeleri, beden olmuyor bunlarda bebek sığdıkça kullanabiliyorsunuz, benim yeğenim 3 yaşında hala sığıyor. biraz fiyatlı oldukları ve çok uygun alternatiflerinin de tiplerini beğenmediğim için bunlardan almadım. eski meski ama lazım olursa yeğenimden kalan da var.
Eki Görüntüle 1927836 Eki Görüntüle 1927837
İkinci bir alternatif markasına göre astronot/kozmonot diye satılan tulumlar. Ben bu tulumlardan aldım bir tane. C&a mağazaları türkiyeden çekildiği için kapanan mağazalarda çok büyük indirimler yaptılar, oradan 35 liraya mı ne almıştım bir tane 62 beden. bu sene bizi idare eder diye düşünüyorum. e-bebekte 50 liraya alternatifler var. uygunu rahatlıkla bulunabilir. avantajı bebeği giydirince ister kemerle bağlayıp arabasına oturtmak, ister kucakta taşımak, ister slingle taşımak mümkün, beli açıldı sırtı üşüdü ayakkabısı çıktı derdi yok.
Eki Görüntüle 1927841 Eki Görüntüle 1927842
yok ben çok dışarı çıkartmayacağım, her yere arabayla gideceğim, sadece arabaya binip inerken üşümesin diye bişey lazım diyorsanız, o amaçla üretilmiş kundak tulumlar var. bunların da içinde anakucağı kemerinin bantlarını geçirebileceğiniz delikler oluyor dolayısıyla bebek içindeyken anakucağı/otokoltuğu ve bebek arabasına güvenle sabitleyebiliyorsunuz, ayrıca misafirlikte vs içinde yatağı temiz bir alan yaratmış oluyorsunuz, altını değiştireceğiniz zaman alttan fermuarı rahatça açılıyor. ben babyfehn markasından almıştım bir tane. araba koltuğundayken üstüne battaniye örtsem kayar düşer diye düşünerek almıştım.
Eki Görüntüle 1927845 Eki Görüntüle 1927846
nerde dogum yapmaak istedigini anlayamadim ama sanirim kendi evinde degilain... ben senin yerinde olsaydim kucuk bi besik alirdim portatif cokda uygun onlar.. ya cocugin yaticagi yer degilde senin rahatin daha onemli... nasil yapican e kanaman olcak camasirun geceligin kan olcak nasil yikiycan kim yikiycak nasil banyo yapican gittigin evde klozet varmi sacma gelebilir ama sezeryan dogumda klozet cok onemli canindan csn giduyo... yaticagin yatak cok yuksrk olmasin cikamiyosun.. sonra canin ne isterse yiyebilicekmisin.. cok gelen giden olmasin .. malum bizdr sacma sapan sorula sorarlar ssutun varmi bebek niye zayif dengesiz cok malum... yani bebek rahat eder ama sen daha inemlisin ki sen iyi olursan bebekte iyi olur ki sutun cok olur iyi olursan....o da ayrı bir sıkıntı olur tabi.. şükür öyle bir durum yok ama yinede göçebe gibi oluyo insan.. ilk bebek olunca acemilikte çok.. nerde yatacak doğunca bebek bilmiyorum sahiden.. ayy hiç içime sinmiyo yaa...
Bütçene uygun park yatak ve besiklere bakabilirsin Eğer seyahat sürekli düşünüyorsan uzun kalmalı böyle Kesinlikle park yatak bak derimarkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?