2017 Şubat Anneleri

kızlar bir kutu mama alacağım tedbir amaçlı nasıl birşey almak lazım? biberon maması olanlardan mı almalıyım yoksa bebek sütü falan yazıyor ondan mı alınmalı?

Merhaba yatağınızı gule gule kullanın ins Internet üzerinden mi aldınız hangi modeli aldınız resim atabilir misiniz
yatak daha gelmedi kargoda yarın falan gelir muhtemelen internette de görselini bulamadım kurduğum zaman paylaşırım

o kadaaaaaaaaaar yorgunum ki. uçak tam yarım saat rötar yaptı, giderken bol aramalı ve stresli bir yolculuk oldu. tam 2 saat uçağın içinde oturduk ve rüzgarlı olduğu için beşik gibi sallana sallana geldik. bir de istanbulun trafiğini unutmuşum ben. yok anacım yolculuk benden geçmiş bugün doğum günümdü, akrabalarım yalnız bırakmak istemedi eve gelir gelmez pastayla geldiler, tamam çok sevindim ama, çay servisi, gidince bulaşık toplama yıkama vs. öldüm bittim. evime gitsem de dinlensem

Uzanacak fırsatım olmadı gün boyunca okulda merdiven çıkarken bacaklarıma ağrılar giriyor artık öylece kalıyorum ..bugün de çok yoğun bir gündü .yorgunluk açlık stres hepsi üst üste. .acile gittim nts ye bağladılar bebek iyiymiş çok şükür onun için endiselenmistim..bana da normal dedi..gün yaklaştıkça daha da artabilirmiş. .yorgunluk ve stres tetiklemis

Yaa hanımlar aranızda hamilelik kaynaklı gülme krizine giren varmı? Ben ara ara fena kopuyom ama hamile kalmadan önce hiç böyle değildim ben yaaa
Ben ben ben hem gülmem değişti hem de dediğin gibi krize giriyorum..gözlerim doluyor kendime engel olamıyorum resmen..ama bi dengesizlik olduğu belli normal bir durum degil

valla çok mantıklı bir bahane bence ben kullanırım bunu bi de dicem ki bebek uyumuyor durmuyor gazlı abartacam da abartacammm ben de kızıma sarılıp yatacam oh misss
arkanızdayım kızlar valla ben eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim, adetti bilmem neydi bir sürü şeyleri var. ilk önceliğim kesinlikle birinin yanında emzirmemek. kvalide falan olduğunda emziricem çıkar mısın diyeceğim. yani şimdilik düşüncem böyle bunu da kullanayım bir de lohusa kafası diye her şeyi pat pat söyleyeceğim şimdiden hazırladım ben kendimi. misafirleri vs çok oluyor onların, eşim de beni destekledği sürece lafımı esirgeyip kendimi strese sokmayı düşünmüyorum

O zaman mutlu yıllar diyelim:)

Geçmiş olsun bebişin iyi çok şükür ara sıra bana da oluyor , artık bedenlerimiz çok hassas ve nazlı daha dikkatli olmamız gerek.. zor ama işte...

Kızlar çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyo?
Benim 34+0 muaynem var yarına, ama çatı falan demedi doktor, daha sonra mıki ozaman acaba ?
Şayet yarınsa hemen epilasyon yapmam lazımm (utanan maymun işareti) :))
bana da 37 dedi canım. ama mecbur her muayenede yapıyorum ben. çünkü iyice indirebiliyor bebişi görelim diye. eşimle giriyoruz içeri utanmamak adına neler çekiyorum mesela haftaya tekrar gel nst ye bağlayalım dedi. ay öyle zor geliyor ki şu an.

Emzirme olayıyla ilgili aynı fikirdeyim . Bebeğimle bana özel bi an o , herkesin meraklı gözlerini memelerime dikmesinden mutlu olacak değilim.. 9 ay taşıyıp doğurabildiysem emzirmeyi de bilirim heralde kimsenin akıl fikir vermesine ihtiyacım yok

yeni yaşın kutlu olsun canım allah evladın esin ve sevdiklerinle nice saglikli mutlu huzurlu yaşlar nasip etsin...

Mutlu yıllar

Yaa hanımlar aranızda hamilelik kaynaklı gülme krizine giren varmı? Ben ara ara fena kopuyom ama hamile kalmadan önce hiç böyle değildim ben yaaa
ben de aynı durumdayım böyle honkurerek gülüyorum adeta Ama sonra azcık çişim kaçıyor gibi oluyor hemen wc ye kosuyorum

benim de uyumam 3 u buluyor ve uyanıp lavaboya gitmem 3 buçuğu buluyor derken sabaha kadar böyle devam ediyor sabah da yedi de uykum tamamen kaçıyor sonra dokuz da resmen gece uykusu gibi uyku bastırıyor gözümü qcamaiyorum tüm dengem bozuldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…