- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
valla çok mantıklı bir bahane bence ben kullanırım bunubi de dicem ki bebek uyumuyor durmuyor gazlı abartacam da abartacammm ben de kızıma sarılıp yatacam oh misss
yatak daha gelmedi kargoda yarın falan gelir muhtemelen internette de görselini bulamadım kurduğum zaman paylaşırımMerhaba yatağınızı gule gule kullanın ins Internet üzerinden mi aldınız hangi modeli aldınız resim atabilir misiniz
Aman Allah korusun abartacam derken gerçek olmasın
Bi gerçek oluyomuşvalla çok mantıklı bir bahane bence ben kullanırım bunubi de dicem ki bebek uyumuyor durmuyor gazlı abartacam da abartacammm ben de kızıma sarılıp yatacam oh misss
yaa biz de annemle sirkeli suyla sildik. yarım saat kadar havalandırdım hemen yerleştrdim vakit yoktu çok çünküE hadi kolay gelsin :)
Bizim mobilyalar iki aydır kurulu hala oğluşumun çamaşırlarını yerleştirmedim sanki mobilya kokusu az da olsa var gibi siner diye çekiniyorum
Kısa süre öncesinde sırt üstü uzandın mı canım? Sırt üstü uzanınca bebek ağırlığını sırta doğru verdiği için kan akışını sağlayan büyük damara baskı yapıyor nefes darlığı falan yapıyor.. öyle bi durum olabilir mi?
38.de yapıldı ilk gebeliğimde..
Aç karnına kan şekerini yükseltecek bir şey mi yedin ?
Mesela ben sabah kalktığım da çikolatalı,ballı veya reçelli bir şeyler yersem ,çarpıntım 1 saat sonra tavan yapıyor..
Ben ben benYaa hanımlar aranızda hamilelik kaynaklı gülme krizine giren varmı? Ben ara ara fena kopuyom ama hamile kalmadan önce hiç böyle değildim ben yaaa
arkanızdayım kızlarvalla çok mantıklı bir bahane bence ben kullanırım bunubi de dicem ki bebek uyumuyor durmuyor gazlı abartacam da abartacammm ben de kızıma sarılıp yatacam oh misss
o kadaaaaaaaaaar yorgunum ki. uçak tam yarım saat rötar yaptı, giderken bol aramalı ve stresli bir yolculuk oldu. tam 2 saat uçağın içinde oturduk ve rüzgarlı olduğu için beşik gibi sallana sallana geldik. bir de istanbulun trafiğini unutmuşum ben. yok anacım yolculuk benden geçmişbugün doğum günümdü, akrabalarım yalnız bırakmak istemedi eve gelir gelmez pastayla geldiler, tamam çok sevindim ama, çay servisi, gidince bulaşık toplama yıkama vs. öldüm bittim. evime gitsem de dinlensem
Uzanacak fırsatım olmadı gün boyunca okulda merdiven çıkarken bacaklarıma ağrılar giriyor artık öylece kalıyorum ..bugün de çok yoğun bir gündü .yorgunluk açlık stres hepsi üst üste. .acile gittim nts ye bağladılar bebek iyiymiş çok şükür onun için endiselenmistim..bana da normal dedi..gün yaklaştıkça daha da artabilirmiş. .yorgunluk ve stres tetiklemis
bana da 37 dedi canım. ama mecbur her muayenede yapıyorum ben. çünkü iyice indirebiliyor bebişi görelim diye. eşimle giriyoruz içeri utanmamak adına neler çekiyorumKızlar çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyo?
Benim 34+0 muaynem var yarına, ama çatı falan demedi doktor, daha sonra mıki ozaman acaba ?
Şayet yarınsa hemen epilasyon yapmam lazımm (utanan maymun işareti) :))
arkanızdayım kızlarvalla ben eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim, adetti bilmem neydi bir sürü şeyleri var. ilk önceliğim kesinlikle birinin yanında emzirmemek. kvalide falan olduğunda emziricem çıkar mısın diyeceğim. yani şimdilik düşüncem böyle bunu da kullanayım bir de lohusa kafası diye her şeyi pat pat söyleyeceğim şimdiden hazırladım ben kendimi. misafirleri vs çok oluyor onların, eşim de beni destekledği sürece lafımı esirgeyip kendimi strese sokmayı düşünmüyorum
yeni yaşın kutlu olsun canım allah evladın esin ve sevdiklerinle nice saglikli mutlu huzurlu yaşlar nasip etsin...o kadaaaaaaaaaar yorgunum ki. uçak tam yarım saat rötar yaptı, giderken bol aramalı ve stresli bir yolculuk oldu. tam 2 saat uçağın içinde oturduk ve rüzgarlı olduğu için beşik gibi sallana sallana geldik. bir de istanbulun trafiğini unutmuşum ben. yok anacım yolculuk benden geçmişbugün doğum günümdü, akrabalarım yalnız bırakmak istemedi eve gelir gelmez pastayla geldiler, tamam çok sevindim ama, çay servisi, gidince bulaşık toplama yıkama vs. öldüm bittim. evime gitsem de dinlensem
Mutlu yıllaro kadaaaaaaaaaar yorgunum ki. uçak tam yarım saat rötar yaptı, giderken bol aramalı ve stresli bir yolculuk oldu. tam 2 saat uçağın içinde oturduk ve rüzgarlı olduğu için beşik gibi sallana sallana geldik. bir de istanbulun trafiğini unutmuşum ben. yok anacım yolculuk benden geçmişbugün doğum günümdü, akrabalarım yalnız bırakmak istemedi eve gelir gelmez pastayla geldiler, tamam çok sevindim ama, çay servisi, gidince bulaşık toplama yıkama vs. öldüm bittim. evime gitsem de dinlensem
ben de aynı durumdayım böyle honkurerek gülüyorum adetaYaa hanımlar aranızda hamilelik kaynaklı gülme krizine giren varmı? Ben ara ara fena kopuyom ama hamile kalmadan önce hiç böyle değildim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?