Bende trabzona gececem adanadan ama park besigi goturmem annemde kalir bura gelince oglum yatar diye dusunuyorum ama goturedebilirim de o zaman gelince bakcam katlanabilir oldugu icin el cantasi seklinde oluyoronu götürmesi nasıl olur uçakla bilemiyorum.. ankaradan erzuruma kolay kolay gitmez o.. sırf beşik 20 kilo civarı gelir.. bir sürü para isterler alsalar bile uçakta..ben zaten hamileliğimin başında da 4 ay kadar annemlerde kalmıştım.. 1-2 ay evimde durdum geri burada buldum kendimi.. insanın evi gibisi yok ya.. alışmışım artık evime..bakalım nasıl olacak..
Çok teşekkürler. Nette araştırdığım kadarı ile alanlar var dediğiniz gibi. Haftaya hastaneden rapor alacağım umarım kolaylıkla hallederiz.32 haftalık ıken çalışamaz raporu parasını alabılıyorsnız ama çalışana gore daha kısa cıkıyor 52 gun gıbı doğumdan sonra ıkı aya yakın rapor alıyorsunuz bunları ödüyor dogum parası adı altında vermıyor dedı sgk ama nette okuduğuma gore alanlar varmıs onu da denıycem bakalım devletın çocuk parası ve sut parasını da alabılıyorsunuz
Kızlar çok çarpıntım var.neden ki acaba?
Kızlar çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyo?
Benim 34+0 muaynem var yarına, ama çatı falan demedi doktor, daha sonra mıki ozaman acaba ?
Şayet yarınsa hemen epilasyon yapmam lazımm (utanan maymun işareti) :))
Kızlar çok çarpıntım var.neden ki acaba?
iyi bari içim rahatladı, ek olarak ceviz ve kuru üzümü de düzenli tüketeyim.Ben doktora sordum haftada bir kez balım yiyorsan balık yağına gerek yok demişti. Hiç kullanmadım cnm
.
ben de böyle bir şey arıyordum canım,ben de alacağım sanırım.Kızlar hem uyku tulumu hem dışarıda giyilecek ,soğuktan koruyacak uygun tulum arıyordum.
44.5 tl'ye internetten aldım.
3.cü bebek düşünmediğim için uygun olsun işimi görsün düşüncesindeyim..
Bu arada prima 1 ve 2 no bez aldım.
Tanesi 28 kuruşa geliyor.Çok uygun geldi bana.Düşünen varsa h.burada isimli sitede kargo bedava
Ben 60 gr olanını aldım canım. En iyisi diye düşündüğüm için aldım ama böyle şeyler bebekten bebeğe değişiyor malum. O yüzden deneme boy olmuş olur..
Ay o soruları soranların kafalarını duvara sürtmek suretiyle kıvılcım çıkarmak istiyorumama kararlıyım canımı sıkanın ağzının payını vericem zayıf bu çocuk diyene niye üzüldün ağırlığınca altın mı takacaktın dicem, ağrın var mı diyene sen geldiğinden beri başım ağrıyo bi sus dicem, sütün var kı diyene yoksa napıcan sen mi emziricen dicem dermiyim derim ha bu hamilelik beni çok gerdi kendimden korkuyorum herşeyi yapabilirim:)))
Bayıldım ya laflara kullanacağım 2. Çoçuğumda
Park yatak toplanınca rl çantası gibi birşey oluyor. 20 kilo tutmaz sanmam. Hem artık bevişinde kilo hakkı olacak ucakta. Yanına bile alırsın ucakta.onu götürmesi nasıl olur uçakla bilemiyorum.. ankaradan erzuruma kolay kolay gitmez o.. sırf beşik 20 kilo civarı gelir.. bir sürü para isterler alsalar bile uçakta..ben zaten hamileliğimin başında da 4 ay kadar annemlerde kalmıştım.. 1-2 ay evimde durdum geri burada buldum kendimi.. insanın evi gibisi yok ya.. alışmışım artık evime..bakalım nasıl olacak..
bilmiyorum ki nerde rahat ederim.. normalde kendi evimde daha çok rahat ederim gibi geliyor çünkü alışmışım artık kendi düzenime.. ama herkes nasıl bakacaksın bebeğe, annen kaç gün kalabilir ki falan diyor.. bakalım nasıl olacak bilemiyorum..
Ben friendly organic sıvı deterjan aldım ve temizleyicilerle bebek şampuanı yağı yine aynı marka alacağım sıvı deterjan dan memnun kaldım güzel köpürüyor ve yumuşatıcı kullanmamama rağmen yumuşak çamaşırlarFullialein başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın inşşalh. Kalanlara sabır diliyorum
@mbg sen nasıl oldun cnm. yorma kendini.. iş güç yapınca yemekle uğraşma yoktu toipiğimizde.. yorma kendinide bebişinide
günaydın annişler,
bebek deterjanı ve yumuşatıcı yada leke çıkarıcı adı altında satılan temizlik ürünleri hakkında ara ara yazıştık ama alanlar ve tavisyeleriniz nelerdir.. şöyle orta bütüçeli olsun ve memnun kalalım.. toz mu sıvımı mesela?
birde şampuanlar gerçi çabuk bitmiyor ama onun içind fikir rica edicem.. dalin vs çok uygun ama sebamed ve mustela biraz pahalı. bilemedim bende nerden başlayacağımı
Maşallah miniğinize :) ilaçları portakalla aldım derken nasıl oluyo o ilacı içip portakal mı yediniz üstüne?iyi bari içim rahatladı, ek olarak ceviz ve kuru üzümü de düzenli tüketeyim.
ben de çayı tüketiyorum, tam bir çay tiryakisiyimdir zaten, 3 bardağı geçirmemeye çalışıyorum yine de.
bu arada kızlar bugün kontrolüm vardı benim oğlan iki haftada maşallah 560 gr almış 2300 olmuş. iki hafta önce haftasına göre bir haftadan fazla gerideydi.dönmemişti şimdi dönmüş çok mutlu oldum.daha önce de bebeği besleyen damarlarda çift taraflı direnç vardı tedirgin olmuştuk zayıf çıkınca.
ilaçları portakalla birlikte aldım, işe yaramış galiba.
Kaşıma sakın hemen yağ losyon krem birşeyler sürKızlar göğüsü kaşınan var mı çok kasinioooo
Ay deli gibi kaşınıyor Sadece o değil sırtım karnım.Kaşıma sakın hemen yağ losyon krem birşeyler sür
Gönül ister catur çutur söylemek amasöylemem har hal gelmeyin diye.bir bahane bulmak lazim ama ne bahane etmeli ki en başta apartmandakiler gelir koşa koşa şimdiden soruları düşünebiliyorum.hatta hamile olduğumu söyledikten sonra başladılar . ayy ben 4 kilo çıkardım bebeğimi . hemde normal .en başta da kv dedi . ne yapan seni çat büyükse 4kilo 5 kilo çıkardınsa bane ne bahane bulmaliki ne oldu da misafir kabul edemiyoruz olsun. mesala doktor kalabalığa sokmayın dedi .mikrop kapabilir dedi demek .bir komşu öyle demişti benim neyim eksik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?