2017 Şubat Anneleri

Bende trabzona gececem adanadan ama park besigi goturmem annemde kalir bura gelince oglum yatar diye dusunuyorum ama goturedebilirim de o zaman gelince bakcam katlanabilir oldugu icin el cantasi seklinde oluyor

Çok teşekkürler. Nette araştırdığım kadarı ile alanlar var dediğiniz gibi. Haftaya hastaneden rapor alacağım umarım kolaylıkla hallederiz.

Kızlar çok çarpıntım var.neden ki acaba?

Kısa süre öncesinde sırt üstü uzandın mı canım? Sırt üstü uzanınca bebek ağırlığını sırta doğru verdiği için kan akışını sağlayan büyük damara baskı yapıyor nefes darlığı falan yapıyor.. öyle bi durum olabilir mi?

Kızlar çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyo?
Benim 34+0 muaynem var yarına, ama çatı falan demedi doktor, daha sonra mıki ozaman acaba ?
Şayet yarınsa hemen epilasyon yapmam lazımm (utanan maymun işareti) :))

38.de yapıldı ilk gebeliğimde..

Kızlar çok çarpıntım var.neden ki acaba?

Aç karnına kan şekerini yükseltecek bir şey mi yedin ?
Mesela ben sabah kalktığım da çikolatalı,ballı veya reçelli bir şeyler yersem ,çarpıntım 1 saat sonra tavan yapıyor..

Ben doktora sordum haftada bir kez balım yiyorsan balık yağına gerek yok demişti. Hiç kullanmadım cnm
.
iyi bari içim rahatladı, ek olarak ceviz ve kuru üzümü de düzenli tüketeyim.
ben de çayı tüketiyorum, tam bir çay tiryakisiyimdir zaten, 3 bardağı geçirmemeye çalışıyorum yine de.
bu arada kızlar bugün kontrolüm vardı benim oğlan iki haftada maşallah 560 gr almış 2300 olmuş. iki hafta önce haftasına göre bir haftadan fazla gerideydi.dönmemişti şimdi dönmüş çok mutlu oldum.daha önce de bebeği besleyen damarlarda çift taraflı direnç vardı tedirgin olmuştuk zayıf çıkınca.
ilaçları portakalla birlikte aldım, işe yaramış galiba.

ben de böyle bir şey arıyordum canım,ben de alacağım sanırım.

Bayıldım ya laflara kullanacağım 2. Çoçuğumda

Park yatak toplanınca rl çantası gibi birşey oluyor. 20 kilo tutmaz sanmam. Hem artık bevişinde kilo hakkı olacak ucakta. Yanına bile alırsın ucakta.

canım benim de iki taraf uzak, annem gelir kalır ama bir iki en fazla üç hafta kalabilir ki hiç zannetmiyorum üç hafta kalabileceğini.sonrasında ben de tek bakacağım.
bir de eşimin akrabaları faktörü var ki şimdilik düşünüp de strese girmek istemiyorum. hepsi uzakta ama gelmeye hazırlanıyorlar ve evim küçücük ikiden fazla yatılı misafir çok zor.bir de doğumdan hemen sonra gelirlerse halimi hiç düşünemiyorum.
kvde de dokuz gün kalırım diyor ama onun da zannetmiyorum hayvanlara bakıyor kalamaz o kadar.
ben ilk önce annem gitsin kv gelsin diye düşünüyordum ki babaanne gerçeğini hatırladım. eşimin babaannesi kv gelir kendi gelmezse kıyameti koparır, kv yle ikisini birlikte tek çekemem mecbur annemle kvnin hatta bonus olarak babaannenin aynı anda gelmesine razı olacağım.
tüm bunları önceden fark etseydim gider anamın yanında kalır, kim geliyorsa oraya gelsin gitsin derdim.

Ben friendly organic sıvı deterjan aldım ve temizleyicilerle bebek şampuanı yağı yine aynı marka alacağım sıvı deterjan dan memnun kaldım güzel köpürüyor ve yumuşatıcı kullanmamama rağmen yumuşak çamaşırlar ve doğal malzeme Eğer dmbiraz daha uygun şampuan istersen chicco nun ürünleri dd en masum olanlardan dediğim marka ile arasında yedi lira civarı fark var sade

Maşallah miniğinize :) ilaçları portakalla aldım derken nasıl oluyo o ilacı içip portakal mı yediniz üstüne?

Fullialein basın sağ olsun mekanı cennet olsun dedenin.benim hiç dedim olmadı küçükken çok icerlerdim bu duruma. O yüzden dedesi ölenlere hep çok uzulmusumdur. Ne şans ki bunu tadabilmissin. Hatıralarını güzel kalacak biri . Allah cennetinde efendimiz é komşu etsin inşallah... sana v3 evladına uzun ömürler versin canim

P.tesi 32 calisabilir raporu alicam ama ayaklarim gitmiyo ise.kisin cok zor erken kalk git .ilk hamilelikte 4 hafta aktarabilmistim bunda kafam karisik.dinlenmek te gerek.kendimiz ve bebek icin .yogun gunler bizi bekliyor.kimler calisir aldi kimler ayrildi izne kizlar kafam karisik nu konuda .analik izini bitince kv. ile birlikte bakacagiz yani ise baslayinca.cok ayri karakterdeyiz nasil anlasicam bilmiyorum hepsi muamma.Allah yardimcimiz olsun cok zor

valla çok mantıklı bir bahane bence ben kullanırım bunu bi de dicem ki bebek uyumuyor durmuyor gazlı abartacam da abartacammm ben de kızıma sarılıp yatacam oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…