2017 Şubat Anneleri

Ogluma hamileyken cok sicak bir ildeydik agustosa gelmisti o yuzden anca 4 hafta dayanabildim calismaya yani 36 da ayrilmistim canim.ben de calisabilir raporundan sonra tekrar istirahat raporu alinmiyor,cisamaz raporu aliniyor diye biliyorum ama,her kurum farkli olabilir.Allah guc kuvvet versin hepimize

Günaydın herkeslereeee

canım bende memurun benim bildiğim 37+0 da iş bitiyor. ben haftaya perşembe 32+1 olacam o zaman gidip çalışabilir raporu alacam. ama o süreçte normal rapor alınabilir mi bilmiyorum. zaten ohal den dolayı kimse rapor vermeye yanaşmıyor hastada olsak mecbur geliyoz işe. iş yerindekiler idare ediyor. tomlamda 16 hafta iznimiz var izne çıktıktan sonra kullanıyorsun bunu. ister 32. haftada çık ister 37. haftada. hertyürlü 16 hafta. tabi memurlar için ne kadar geç o kadar iyi. çünkü bebişle vakit geçirmek daha iyi.
canım 37+0 da son iş oluyor. o zaman rapor alıyorsun ve izne ayrılıyorsun diye biliyorum
ayy aynı benim kız. eşime dyorum bu kız seni mi sevmiyor yoksa naz mı yapıyor. edepsiz babanın elini koyunca duruyor. normalde fıldır fıldır. ya resmen karnımın göçtüğünü görüyorum bak diyorum duruyor kameraya çekeyim diyorum duruyor. bir bana gösteriyor hünerlerini miniğimmmm
Günaydınlar..
Hazırlanıp doktora gideceğim birazdan..
İyi haberlerle gelirim umarım..
hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruz :)

Hep hormonların suçu heeep.Bende tam tersi sürekli ağlama durumu.

Yok canım onda da problem yok canım istediği zaman ağlıyaniliyorum da. Özelliklede eşime duygu sömürüsü yapmak istediğim zaman nasıl açılıyor çeşmeler.
Ama bı gülme krizleri yüzünden çocuk erken çıkacak bi gün. 10 dk hiç durmadan gülüyom snrda karnımın ağrısından ölüyom. Annem bile dalga geçiyor benle doğuma girdiğindede böyle gül bari diye

Aaaaa aynı benim kiz da böyle ya .inşallah doğunca babasına olan utancı geçer de o hareketleri babasında sergiler kaka kusmuk gazbende aynı duadayım sevgisi benle olsun .

Günaydın kızlar. Bebeklerimiz ağırlaştı. Artık gece pek uyuyamıyoruz. Uyusak da tuvalete kalkınca veya döndükçe uyku kaçıyor. belimizi ağrıyor bacaklarımızı ağrıyor. Hareketlerimizi yavaşladı Yürüyüşümüz bile daha yavaş. Çabuk yoruluyoruz iş yapamıyoruz........... Vs. Bunlar hepimizde var ama bunları anlatırken şikayet tarzında değil durum anlatmak tarzında söylemek lazım. Yani of,puf,ay,ah ları söylememek lazım. Hastanelerde tedavi gören

Yaa hanımlar aranızda hamilelik kaynaklı gülme krizine giren varmı? Ben ara ara fena kopuyom ama hamile kalmadan önce hiç böyle değildim ben yaaa

evetttt bennnn hem de nasıl gülüyorum altıma kaçıracak gibi oluyorum hem de ortada hiçbirşey yokken eşim çaktırmasa da tırlattığımı düşünüyor.

aynen bizimkilerin tarafı da öyle. hastanede ilk emzirmede söylicem siz çıkın ben emziririm diye yapamazsam söylerim dicem kv ye. herşeye karışmayı pek bir sever insanlar yorum yapmasın kimse de rahat rahat emzirelim

eşim desteklemese de söylicem zaten ona da gıcık oluyorum bu aralar

bence alma dogum yaptıgında sutun olmazsa eger hemen çocuk dr sorarsın ısım verıor ne alacagını soyluyor kendı kendıne almamalısın canım.

anladım canım. seçemedim zaten en iyisi beklemek....

Ya o lafları kötülukten diyen yoktur tatlim .tatli tatlı laflar bunlar of püf

Ya o lafları kötülukten diyen yoktur tatlim .tatli tatlı laflar bunlar of püf
Tabii ki kimse kötülükten demiyor. Şuan hamileyiz hem dualarımız makbul İnşallah hem de ağzımızdan çıkan her kelime önemli. Biz yinede off yerine Allahım kolaylaştır, Allahım sabır ver diyelim :)

Gunaydinn bayanlar..dün rahatsizlaninca acile gittik..önce kadın doğumun aciline gidelim dedik..kapıda bi ambulans Suriyeli bir kadın ambulansta doğurmuş bebeğini...kadının kaydını bile yapamadılar o anda sistem kapalı deyip yüzüne bile bakmadilar yanında gelen kadınin elinde bi şeffaf poşet vardı. .hani bizim aylardır nasıl hazırlasak neler alsak dediğimiz hastane çantasıydi varda işte onun niyetine..içinde de bi tane battaniye vardı. .daha önce kontrole geldiniz mi diye sorulunca hayır dediler tabiki de...Dünya böyle bir yer işte..o an orda oturup ağlayacaktım adaletsizligine...ve bir daha devlete gitmemeye karar verdim ..öncelikle psikolojim için..

kızlaar çok teşekkür ederim hepinize Allahım hepimize sağlıklı mutlu ve huzurla yuvalar nasib etsin bebişlerimizle eşim jest yapmış çiçek sepetinden kek sepeti göndermiş sabah onla uyandım bir de üstüne isim vs yazdırmamış çok ta emin olamadım ondan geldiğine ama başka kim olcak diye aradım resmen çıtayı 2 senede dibe çekti şimdi ne yapsa ölüp bitiyorum
günaydın
bu arada burun tıkanıklığı bende de çok fena, ben dayanamıyorum her gece breathe right bant kullanıyorum kızlar size de öneririm valla çekilmiyor

Kızlar hastanedeyim en son ne zaman geldim bilmiyorum unuttum. Ay kocam da gelmiş manyyaaakkk yaww bu adam git diyorum itin olurum diyor Estağfurullah düşme diyorum dibe attın zaten beni rezil ettin yedi cümle aleme. Bir daha sana bulamam ne istiyorsan onu yap dedi. Ayyy deliricem bunun elinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…