2017 Şubat Anneleri

Bn de pazartesi alicam calisabilir raporumu. Aynen cok zor oluyor kışın ise gitmek bi de agirlastik artik kasik agrilari falan neyse ki günler kisa hemencecik geçiveriyor. Bir onceki dogumda 4 haftami aktardm demissin cnm 1 hafta ne oldu? 36.hafta mi aldin calisamaz raporunu? Calisabilir raporunu aldiktan sonra aile hekiminden falan 1 hafta rapor alsak en azindan bi mola olur iyi gelir diorum ama gecen bir arkadas aydinlatmisti burda sagolsun sadece fiilen calistigimiz günler dogum sonrasina aktarilior diye yazior mevzuatta ama her is yeri bunu uygulamiormus. bn de daha sormadm is yerime. memurum. ortaligi da cok bulandirmayim diorum ama bilemedm..

Ben de öyle biliyorum. Gerçekten çok zor olmaya başladı işe gitmek.37 ye kadar sokacağım inşallah dişimi.
Bu arada ben tam 32+0 da aldım raporu kızlar. En geç 37 de mi 37+6 da mı işi bırakmak zorundayız.

37+0 iş biter benim şubat tatilinin ikinci hastasına denk geliyor 31 ocak bir hafta tatilde Ziyan oluyor

Güünaağydıığğğğnnn

Masa başında bir perşembe sabahından herkese kucak dolusu sevgiler anacımm

Kızlar benim kız babasından utanıyooo
Fıkır fıkır oynarken, eşimin elini koyyom karnıma....vee deriiin bi tepkisizlik
Beni de yalancı çıkarıyo sıpa
Eşim elini çekince fıkırtıya devam
Diyom yavrum o senin baban, en iddialı hareketlerini onun kucağında sergilemeye alış, yani nebilym mesela doğunca kakadır gazdır hepsini babana sakla demi
Ona kendini sevdirip bana çişini nazını bırakırsan bozuşuruz bak
Hayat müşterek neticede
(Kızına yazdığı açık mektuptan sonra ivo işine döner)

Haydin görüşük, herkese kolay gele hatunlar

bunu nereden aldın acaba ne kadar ödedin.. benim evim erzurumda ailem ankarada ankaraya geldim.. aldığım şeyi götürmem epey sorun olur yani..
canım benim tuhafiye dukkanı olan bı kuzenim var onunla toptancıdan yaptım toplu alışveriş bu beşiğide 60 liraya aldım bebiş ve kendim için toplu harcamam 750 lira gibi rakam tuttu baya uyguna getirdim

kızlar bir kutu mama alacağım tedbir amaçlı nasıl birşey almak lazım? biberon maması olanlardan mı almalıyım yoksa bebek sütü falan yazıyor ondan mı alınmalı?
bence alma dogum yaptıgında sutun olmazsa eger hemen çocuk dr sorarsın ısım verıor ne alacagını soyluyor kendı kendıne almamalısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…