2017 Şubat Anneleri

Bi de sukrediyoruz ama bazen de dertlesiyoruz işte. Onların kör tırnağa bin şükür .ben şahsen burası olmasa bu seneyi zor atlatirdim. İyi ki varsınız k8zlar. Moralmen çok iyi geliyor formu bana

Kontrolden geldik kızlar.
Nst başladı bu hafta.Yarım saat kadar sürdü..
Sorun çıkmadı çok şükür..
Doktor kontrolümüzde de herşey yolunda.
Bebek yine çok aşağıda olduğu için yasaklar devam ediyor tabi.
Böbrek genişlemesi geçen ay ile aynı çıktı..
34+1 itibari ile boy 49 cm kilomuz 2900 olmuş...
Bunlar dışında bir sıkıntı olmazsa 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi..
Bizden haberler bu kadar

Fiilen çalıştığımız günler derken anlamadım bir hafta mesela hafta sonunu kapsamıyor mu?

Oyyy maşallah kaç kilo doğacakmış bu tontik böyle giderse Allah zamanında kavuşmayı nasip etsin tabi ama artık doğursan da korkma maşallah o boya kiloya gelmiş bile :)) artık daha sık görüşmeler başladı desene, ben heyecanlanırım heralde kavuşmaya yaklaştım diye

oy mşlh tontişe.sağlıkla gelsin inşlh

Maşallah bebise

Kızlar bu arada yorumlarda gördüğüm kadarıyla bütün kız bebekler aynı bnmkise ne video çekdiriyo ne babası görsün istiyo çok çağıruorum babasını gel die birden kesiliyo tüm hareketleri

Kızlar bu arada yorumlarda gördüğüm kadarıyla bütün kız bebekler aynı bnmkise ne video çekdiriyo ne babası görsün istiyo çok çağıruorum babasını gel die birden kesiliyo tüm hareketleri

Benim kız da tıpkı öyleydi taklalar atarken anında dururdu babasının elinde, sonra babası daha sık koymaya başladı alışsın kızım diye:) üzülüyodu garibim kızı yüz vermeyince:) gerçekten de artık o da koyduğunda hemen kıpraşıyo artık elini ve sesini kesinlikle ayırt ediyo:) alışmasıyla alakalı bence.. dışardan gelen enerjiyi hissettiklerine çok inanıyorum..

Tabikide bende öyle düşünyrm tek güvendiği biziz şuan başka dış etkenden korkuyolar annesinin kuzuları onlar ya düşünmek istemiyorum kucağıma aldığım anı çok heyecanlanıyrm hayalinde bile

aynı durum bizde de yaşanıyor, kızımla baş başayken boyuna tekme atıyor,eşim de şahit olsun istiyorum o anlara , hemen çağırıyorum, eşim elini koyuyor karnıma tık yok ,her seferinde aynı şey çok nadir denk geliyor eşim kızımızın hareketlerine..

Evet, ilk göreceğim anı düşünemiyorum bile.. kalbim duracak gibi oluyo. Hayali böyleyse gerçeği nasıldır kim bilir:)

maşallah sizeee. hadi bakalım hayırlısı ile gelsin miniklerrr ay çok heycanlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…