2017 Şubat Anneleri

Süper bilgiler eline sağlık
instagram sayfası varmı doktorun?

çok doğru söylüyorsun da şimdi de bu moda olmuş ya mecbur kalıyorsun gibi.
ay aynen yaa yapmazsan sanki eksiklik varmis gibi. bn mesela hastane falan suslemek istemiorum zor gelio onla ugrasmak ve bosa masraf ama yapmayinca garip olacak sanki. bn evlenirken de artik boyle adet olan klasiklesen bi cok seyi yapmadm. hep toplumun baskısı bunlar...

Emzirme sütyeni de aldım sonunda bonprixte indirim vardı 65 TL üzeri alışverişe 25 TL indirim ve bedava kargo var haberiniz olsun ilk kez alıyorum bu siteden inşaallah memnun kalırım Eki Görüntüle 1928650
Sungerli mi ya bu emzirme sütyeni çok merak ettim benim göğüsler zaten maşallah ı olduğu için ne destekli ne süngerli kullanamıyorum

Güzel mantık ben de en iyisinden aşağıya ineceğim

Yanılmıyorsam raporu 1 gün önce veya sonra alman önemli değil. Kurumun işlemini yaparken 32+0 ı baz almak zorunda, yani bi kaybın olmayacaktır endişe etme.

kilon için tebrik ederim nasıl dayanıyorsun teşekkür ederim tavsiyen için. aktardan alıp deneyeceğim. katklılı şeyler içime sinmiyordu
Aslında dikkat etmiyorum ama gebelik şekeri çıkmıştı sadece o nedenle hazır gıdalardan, aşırı tatlılardan ve akşamları belli bi saatten sonra yemekten kaçınıyorum. Birazda genetik olabilir annemde çok kilo almazmış, çatlağı da olmazmış hamileliklerinde. İnşallah anneme çekmişimdir bu konularda. Yenibahardan umarım sende memnun kalırsın. :)

faydalı bilgiler için çok teşekkürler. Bir kısmını annem ufak kardeşime içgüdüsel uygulamıştı, senden de duyunc pekişti. Çok sağolasınn

Sungerli mi ya bu emzirme sütyeni çok merak ettim benim göğüsler zaten maşallah ı olduğu için ne destekli ne süngerli kullanamıyorum
Ben normal süngerli kullanıyorum desteksiz. bu da öyle sanırım özelliklerde balensiz desteksiz yazıyor. Benimde büyük 90 beden c cup aldım zaten

Öncelikle geçmiş olsun. Sonrada Allah sana zihin açıklığı versin. İnşallah kızında sana şans getirir ve sınavı en ii şekilde geçersin

Eklentiler

• IMG_3946.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 90
Günaydın anneler, bende bugün kızımı görmeye gittim. Kontrollere artık 2 hafta bire çağırdı. 30+0 ım kafa aşağıda gerçi benim sezeryan olucak. Magnezyum günde iki defa devam. Kilomuz 1.600 boyumuzda 41 cm olmuş. Çok şükür herşey yolunda. Büyüdükçe heyecanımda artmaya başladı.

Lohusa takımı mi aldın. Ben d çok kararsızım. Nerden kaca aldınz diye soracaktim
yok emzirme sütyeni aldım biri penye diğeri süngerli dışarda giyilmelik

pijamaları çok önce aldım ama şahinlerden değil yanlız epey sevilen bi marka her yönüyle :)

bende bitane gecelik almak istiyorum ama beğenemedim bi türlü

çok güzel bilgiler ense olayını hiç bilmiyordum biz de burnuna bakarız hep demek yanlış yapıyormuşuz.yikama konusuna gelince ben de gün aşırı yıkamayı düşünüyorum inşallah.o siteye ve doktora da bakıp okuyayım yanlış bildiğimiz ya da bilmediğimiz şeyleri ordan ogreneyim

Bende aynı duygular içerisindeyim.
Hiç ummazdım amma çok tedirgin hissediyorum kendimi. İlk doğumum vce çok korkmaya başladım. Son bir kaç gündür resmen gece uykularım kaçıyor.
Kendi tercihimle sezeryan seçmek istemiyorum, müdahale etmek istemiyorum ama normal doğum çok ürkütüyor. Aslında sezeryanda ürkütüyor.

Tek ben miyim bunları yaşayan diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…