2017 Şubat Anneleri

kızlar bebek kapı süsünü nereden aldınız ? ben keçeden yapılmış melekli bebek modellerini çok beğeniyorum ama fiyat olarak çok pahalı..160-170 tl ki malzemeleri ucuz ve yapımı da kolay,kendim yapmak isterdim ama dışarda kar varken çarşı pazar gezmek istemiyorum kayıp düşersem bi de..

selam kuşlar.. Hastane deyim . . oglusum iyiymiş.. . sadece 1 hafta büyük diyo oda normal... birazdan nst ye gircem bekliyorum ... 6 hafta sonra alırız dedi... oda ocagi sonuna denk geliyo .. allahın izniyle oglusum gelicek... biraz sikildim... modem bulunuyo ama idare ediyom ...

Evet dediğin çok doğru psikolojik olarak toplum baskısı.Ben de hst süslemiyeceğim ama eve gelenlere bi bebek çikolatası ve küçük bişey vermek istiyorum işte ama belki de sadece annemlerin yaptığı çay pasta börek ve bi çikolatayla uğurlarım.Eşim de çok komik böyle şeyler diyo hiç istemiyor. Fikrimi değiştirmeye çok yakınım hep gitgellerdeyim.

slm...ben de umutla şubat annesi olmayı isteyenlerdenim.sat 3 mayıs.bakalım hamiş kalabilecek miyim?hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

merhaba arkadaşlar.şubat annesi olmayı umut ederek yola çıkmıştım.topiğe yazmıştım ama hastalanınca mart a kaldım.29 haftalık hamileyim. mart annesi topiğindeyim ama beklenen doğum 21 şubat.yani kısmet yine burdaymış..

benim eşim de aynısını diyor. saçmalık ne gerek var komik falan halbuki o kadar abarttığımı da düşünmüyorum...

Emzirme sütyeni de aldım sonunda bonprixte indirim vardı 65 TL üzeri alışverişe 25 TL indirim ve bedava kargo var haberiniz olsun ilk kez alıyorum bu siteden inşaallah memnun kalırım Eki Görüntüle 1928650
Merhaba acaba bedene nasıl karar verdiniz bende almak istiyorum normalde kaç beden kullanıyorsak yine aynı beden mi olur acaba

Merhaba acaba bedene nasıl karar verdiniz bende almak istiyorum normalde kaç beden kullanıyorsak yine aynı beden mi olur acaba
Mesure ile ölçtüm beden tablosunda anlattığı gibi. Ona göre beden seçtim ben çünkü cup ve neden şeklinde sipariş veriliyor

teşekkürler kızlar cvp için 2 takım pijama almıştım sabahlıklı cicili bicili onları hiç hastaneye götürmeyim ozaman doğumdan çıktığım gibi giyemem onları kirlenmesinler 1 gece kalınıyor 1 takımda normal bi gecelik alayım hastane için bunlar eve kalsın çünkü hastaneye gelenimde olmuycak merkeze uzak biryerde dogum yapıcam.

hayırlısıyla geçersin inşallah sınavı canım. hamile hamile zor tabi sınav falan. Allh yardımcın olsun.

çok güzel bilgiler teşekkürler.

ben eminönünden aldım kapı süsünü. 60 tl

Eklentiler

• IMG-20161209-WA0014.webp
    27 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bugün alt tarafımda arada sırada hatta şöyle diyim gün içinde 3-4 kere alt tarafımda ağrı gibi bişey oluyo tam adınıda koyamıyorum acaba bebek aşağı düşmeye mi başlıyo ondan mı hiç böle hissedeniniz oldu mu

bu kasılmayı bende rahim kasılması olarak biliyordum ama bebeğin hareketleri ile de karıştırmaya başladım son zamanlarda. dr umla en son sorduğumda bunu günde 3-5 sefere kadar normal dedi ama benim daha sık oluyor galiba. sık olursa söylersin dedi ama çok ciddi birşey mi kestiremiyorum doğrusu. ilk gebelikte ikiz olmasına rağmen böyle olduğunu hiç hatırlamıyorum. çarşamba gidicem çalışabilir raporu almaya. bunu da söylersem acaba izne çık mı der ki? oyy oyy

Bebeğin sırtını dayayıp yükselttiği zamanlar da oluyor ama o rahatsız edici bi his oluşturmuyor öyle bende. Yani sadece içeride bi sertlik hissediyorum ama hemen yanları çevresi ve derim yumuşak oluyor. Ama kasılmada bütün karnım taşlaşıp bi yere toplanıyor ve içerden rahatsız edici bi his oluşuyor. Yavaş yavaş düZeliyor.

Benimde başlarda 3-4 falandı, sonra 7-8 e çıktı söyledim dr uma, bi ara nerdeyse 10 u buluyordu söylediğimde erken doğum riskine karşı rahim ağzı uzunluğunu ölçtü ama sorun çıkmadı şükür. Sen ne olur ne olmaz bilgisini ver bence. İzne çık derse de olması gereken odur riske atma boşver.. senin ve bebeğin sağlığı daha önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…