- 13 Mayıs 2016
- 1.381
- 2.885
- 133
- 38
kendi bedeninde mi aldın yoksa bi beden büyük mü?Eet şahinlerin ürünü. Hayır göğüs ucuna gelebilecek bi dikiş yok. Teşekkür ederim
Bi beden büyük aldım. Şuan için problem yaşamadım ama süt inşnce daha çok buyuyomuş heralde göğüsler önemli olan o zaman rahat etmem. İnş bir sorun yaşamamkendi bedeninde mi aldın yoksa bi beden büyük mü?
gerçi geldiğinde görücem ama sıkı kavrıyor mu göğüsü,rahat msın?
çok çok sevindim canım amin inşallah darısı başıma benim kontrolüm 02 ocak pazartesi günü bakalım sabırsızlıkla bekliyorumm....mozak canım Merhaba. bizim bağırsaklardaki parlaklık sorunu da bitmiş çok şükür. zamanla sizinki de kaybolacak inşallah ben inanıyorum
inşallah bitanesini şuanki bedenimde aldım diğerini de bi beden büyük bakalım çok merak ediyorum gelir bikaç güne :) tekrar güle güle kullanın teşekkürler bilgilendirme için.Bi beden büyük aldım. Şuan için problem yaşamadım ama süt inşnce daha çok buyuyomuş heralde göğüsler önemli olan o zaman rahat etmem. İnş bir sorun yaşamam
Bende aynı duygular içerisindeyim.
Hiç ummazdım amma çok tedirgin hissediyorum kendimi. İlk doğumum vce çok korkmaya başladım. Son bir kaç gündür resmen gece uykularım kaçıyor.
Kendi tercihimle sezeryan seçmek istemiyorum, müdahale etmek istemiyorum ama normal doğum çok ürkütüyor. Aslında sezeryanda ürkütüyor.
Tek ben miyim bunları yaşayan diyordum.
benim gördüklerim hep ameliyat elbisesiyle girdi heptecrübeli anneler bakıverindoğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
Onu bilmiyorum canım ama nbb güzel ben aldım emzirme atletigünaydın gebeler :)
kimseden ses çıkmayınca şahinlerden siparişi verdim gitti bakalım nasıl çıkacak ürünler
nbb benim buralarda da satılıyor hatta gidip inceledimde ama sanki dkişleri kalın gibiydi? kullanmaya başladın mı sen ?Onu bilmiyorum canım ama nbb güzel ben aldım emzirme atleti
ehehehkızlaarrr videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum
giydiriyolartecrübeli anneler bakıverindoğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
Yok başlamadım ama denedim bir gün boyu gayet rahat Doğum sonrası giyeceğimnbb benim buralarda da satılıyor hatta gidip inceledimde ama sanki dkişleri kalın gibiydi? kullanmaya başladın mı sen ?
herkese kolay gelsin. bu karnımın serstleşmesi sık sık olmaya başladı. bebeğin hareketlerinden mi yoksa rahim mi kasılıyor ayırt edemiyorum. sizler ne diyorsunuz? sertleşiyor karnımın üst kısmı. sonra 20-30 sn sonra yumuşuyor. neyin nesi ki acaba?
Normal doğumda da hastane elbisesi giydiriyorlar cnm bizim öyleydi.tecrübeli anneler bakıverindoğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
ben de yeni keşfettim çok keyifli ve pozitif enerji veriyor :)ehehehhiçbir videosunu kaçırmıyorum çok kyifli bi hatun.
herkese kolay gelsin. bu karnımın serstleşmesi sık sık olmaya başladı. bebeğin hareketlerinden mi yoksa rahim mi kasılıyor ayırt edemiyorum. sizler ne diyorsunuz? sertleşiyor karnımın üst kısmı. sonra 20-30 sn sonra yumuşuyor. neyin nesi ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?