2017 Şubat Anneleri

kendi bedeninde mi aldın yoksa bi beden büyük mü?
gerçi geldiğinde görücem ama sıkı kavrıyor mu göğüsü,rahat msın?
Bi beden büyük aldım. Şuan için problem yaşamadım ama süt inşnce daha çok buyuyomuş heralde göğüsler önemli olan o zaman rahat etmem. İnş bir sorun yaşamam

mozak canım Merhaba. bizim bağırsaklardaki parlaklık sorunu da bitmiş çok şükür. zamanla sizinki de kaybolacak inşallah ben inanıyorum
çok çok sevindim canım amin inşallah darısı başıma benim kontrolüm 02 ocak pazartesi günü bakalım sabırsızlıkla bekliyorumm....

canım detaylı ultrasona mı girdin tekrar yoksa kadın doğum uzmanın mı baktı ultrasonla ?

Bi beden büyük aldım. Şuan için problem yaşamadım ama süt inşnce daha çok buyuyomuş heralde göğüsler önemli olan o zaman rahat etmem. İnş bir sorun yaşamam
inşallah bitanesini şuanki bedenimde aldım diğerini de bi beden büyük bakalım çok merak ediyorum gelir bikaç güne :) tekrar güle güle kullanın teşekkürler bilgilendirme için.

al benden de o kadar her türlü doğumdan korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum

Ben de korkuyorum ama düşünün kızlar sonuç itibariyle Biz bebeklerimizi bir an evvel kucağımıza almayı çook istiyoruz korkunun ecele faydası yok başka çaremiz yok mecburuz alternatif birşey olmadığı için olumlu düşüneceğiz ki olumlu olsun akışına bırakalım o gün yaklaştığında Rabbim bize en doğrusunu olması gerekeni sunacak endiselenmeyin Rabbim hepimize sağlıklı Kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Amin

tecrübeli anneler bakıverin doğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?

herkese kolay gelsin. bu karnımın serstleşmesi sık sık olmaya başladı. bebeğin hareketlerinden mi yoksa rahim mi kasılıyor ayırt edemiyorum. sizler ne diyorsunuz? sertleşiyor karnımın üst kısmı. sonra 20-30 sn sonra yumuşuyor. neyin nesi ki acaba?

ameliyat elbisesi giydiriyolar.ben ilk doğumumu sezeryanla yaptım genel anestezi yapıldı.Biraz sıkıntılı durumum vardı gecenin yarısı sezeryana alındım ama hiç korktuğum gibi olmadı ne sonda takılırken ne uyanırken bebeği görünce herşeyi unutuyor insan
tecrübeli anneler bakıverin doğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
giydiriyolar

Rahim kasılıyor canım. 20.haftadan beri yaşayan biri olarak bir kaç saniye içinde karnının kendini içerden dışarı doğru ittiğini farkediyorsun muhtemelen, yani rahmin tek bir alana toplanıyor gibi . Dediğin gibi 20-30 saniye içinde de yavaş yavaş aşama aşama yumuşuyor. Çok sık olması durumunda dr unu mutlaka bilgilendir ama ara sıra oluyorsa rahim kendini Doğuma hazırladığı için yalancı kasılmalar aksine iyidir bile..

eheheh hiçbir videosunu kaçırmıyorum çok kyifli bi hatun.
ben de yeni keşfettim çok keyifli ve pozitif enerji veriyor :)

benim de öyle göbeğimin sol tarafı sert. doktor sırtını dayıyor oraya demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…