- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Hangi markayok emzirme sütyeni aldım biri penye diğeri süngerli dışarda giyilmelik
pijamaları çok önce aldım ama şahinlerden değil yanlız epey sevilen bi marka her yönüyle :)
bende bitane gecelik almak istiyorum ama beğenemedim bi türlü
Teşekkürler canımMesure ile ölçtüm beden tablosunda anlattığı gibi. Ona göre beden seçtim bençünkü cup ve neden şeklinde sipariş veriliyor
ben de bunun pembelisini beğenmiştim ama nette 85 tl canım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/denizci-tasarim-kiz-bebek-kapi-susu-seti-255335381
melekli olan da bu bahsettiğim Eki Görüntüle 1929163
benşm de zaman zaman karnım şertleşiyor gün için en az 10 kere ama bu sertleşme bi kaç yerden çıkıntı gibi. o yüzden hiç kasılmaya yormadım doğrusu. Zaman zaman da karnım komple sertleşiyor ama gün bir kaç kez o da genelde ayaktaysam oluyor.ya bnde kasılma olmuor mu yoksa oluo da bebek hareketimi zannediyorm anlamadim. var mi bnm gibi kasilma hissetmeyen?
Benim bildiğim normal doğuma uzun gecelik elbiseyle sezaryan a ise ameliyat elbisesiyletecrübeli anneler bakıverindoğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
Çok güzelmiş çocuklarımız adaş olacak, biz de Ege koyacağızhayırlısıyla geçersin inşallah sınavı canım. hamile hamile zor tabi sınav falan. Allh yardımcın olsun.
çok güzel bilgiler teşekkürler.
ben eminönünden aldım kapı süsünü. 60 tl
Merhaba arkadaş bende burdayım . belli mi olur kiz erken gelir diye şubat annelerine de katıldımmerhaba arkadaşlar.şubat annesi olmayı umut ederek yola çıkmıştım.topiğe yazmıştım ama hastalanınca mart a kaldım.29 haftalık hamileyim. mart annesi topiğindeyim ama beklenen doğum 21 şubat.yani kısmet yine burdaymış..
Benimde oluyo öyle şeyimin kemikleri ağrıyo özellikle sol kemik .Kızlar bugün alt tarafımda arada sırada hatta şöyle diyim gün içinde 3-4 kere alt tarafımda ağrı gibi bişey oluyo tam adınıda koyamıyorum acaba bebek aşağı düşmeye mi başlıyo ondan mı hiç böle hissedeniniz oldu mu
Aa benimd bi tarafı yapıyo sağ tarafı bende merak ettim bak neden ki ya sanki saniyelik kramp giriyomuş gibi oluyoBenimde oluyo öyle şeyimin kemikleri ağrıyo özellikle sol kemik .niye acep
Cok yürüyünce yapiyo galiba ya .yorulunca filan .doktora sorcam bakalım 2 ocakta .sorabilirsem tabi utanmadan tarif edebilirsem.Aa benimd bi tarafı yapıyo sağ tarafı bende merak ettim bak neden ki ya sanki saniyelik kramp giriyomuş gibi oluyo
Çok fazla stok yapmayın derim oğlum gelişimi normal giderken son 1ayda 2hafta öne geçip 38.haftada 4kg doğmuştu 1.ay sonunda ise 5.5 kgdı aldığım çoğu şey küçük geldi bezlerde buna dahilKızlar haberiniz olsun e bebekte indirim var ben Bebek bezi ve ıslak mendil almayı hedefliyorum stok
sadece sen değilsin.. bende varım... üstelik debelendikce batanda benim... cok yoruldum cok biktim cok usandim... rabbime her sabah 5 te uyanip saat 8 e kadar yaklasik 6 senedir dua ediyirum duzelen bisey de yok... cook mutsuzum cook...Hamileliğinde kocasından boşanmak isteyen birtek ben değilimdir değilmi?
Hamileliğinde kocasından boşanmak isteyen birtek ben değilimdir değilmi?
C Cesminaz83 inş hormonlardandırBende bazen herşeyine sinir oluyorum istem dışı Ada'mın bir suçu olmasa da...
Kızlar Nehir ismi konulan tanıdığınız var mı? Nasıl çok hareketli oluyorlar mıisim olarak baba oğul nehir e karar verdiler oğlum Mustafa Emir buda Gülce Nehir olsa diyoruz ama ben ismin çocuk üzerinde etkisine inananlardanım
Benim bi iki öğrencim vardı sakindi kızTanıdığım yok fakat nehir ismi çok hoş bana tatlı sessiz sakin bir kız anımsattı :)
Çok hoş naif bir isim :) aramız da da bir gün varmış bebislerin :) kaç kilo şimdi öğrenebilir miyim :)Benim bi iki öğrencim vardı sakindi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?