Ben en son 29+2 de gittim 1310 Gr idi inşaallah çarşamba günü 32+1 de gidiyorum tekrar kızımi görmeyeÇok hoş naif bir isim :) aramız da da bir gün varmış bebislerin :) kaç kilo şimdi öğrenebilir miyim :)
Ben en son 29+2 de gittim 1310 Gr idi inşaallah çarşamba günü 32+1 de gidiyorum tekrar kızımi görmeyeçalışabilir raporu alacağım o günde.
Benim bi iki öğrencim vardı sakindi kız[/QUOTE
Çok teşekkür ederim biraz daha olumlu geldi isim bensiz karar verilince :) bebişine de Kocaman maşallah
Allah çalışan arkadaşlara güç kuvvet versin oğlumda çalıştım ama bu gebelik beni mahvetti sürekli yatıyorum
Tanıdığım yok fakat nehir ismi çok hoş bana tatlı sessiz sakin bir kız anımsattı :)
Çok şükür aşırı zorlanmıyorum sonrasında daha çok lazım izinler bir aksilik çıkmazsa devam etme planım. Dikkat ediyorum kendime. Evde olsam hiç hareket edemeyeceğim iyi oluyor okulda hareket. Ah bu de sinirlendirmese öğrencilerMaşAllahhh :) hemencecik kilo alıyorlar sıpalar . 1500 ü geçmiştir :) ama çok yormayin kendinizi helal olsun bu haftalar da calisabiliyorsaniz :)
Haklısın Allah güç kuvvet versin Can'ım tekrar
Hamileliğinde kocasından boşanmak isteyen birtek ben değilimdir değilmi?
C Cesminaz83 inş hormonlardandırBende bazen herşeyine sinir oluyorum istem dışı Ada'mın bir suçu olmasa da...
Kızlar Nehir ismi konulan tanıdığınız var mı? Nasıl çok hareketli oluyorlar mıisim olarak baba oğul nehir e karar verdiler oğlum Mustafa Emir buda Gülce Nehir olsa diyoruz ama ben ismin çocuk üzerinde etkisine inananlardanım
yalnız değilsin canımboşanmayı geçtim hormonlarım bozuk hamileyim ben diye sağlı sollu girişesim var adama suçlu mu? bence evet ama kendince masum olduğunu düşünüyor
tek isim güzel bence gülce de güzel nehir de. kaynım da nehir diye tutturmuştu ama babamız beğenmedi. bence çok hoş bir isim. nehir diye de öğrencim vardı hareketli sayılmazdı normaldi ama çok zekiydi
İi yalnız değilmişim hiç değilse. Ama yok ben bu sdamı boşuycam zaten doğumdan snr. Zaten 3 gündür konuşmuyoz beyefendiyle. 2 gün snrda doğum günü kvde yemek hazırlardın gelip kutlatız diyor bide bana . Bilse oğlunu boğmak niyetim
Bende kızımın afını Nehir koyucam. İnş sakin uslu bir bebek olur
Teşekkür ederim cevap için iki isim oğlum da haklısın tek de olabilir ay sizi duydukça isim şuan bana soğuk gelmemeye başladıyalnız değilsin canımboşanmayı geçtim hormonlarım bozuk hamileyim ben diye sağlı sollu girişesim var adama suçlu mu? bence evet ama kendince masum olduğunu düşünüyor
tek isim güzel bence gülce de güzel nehir de. kaynım da nehir diye tutturmuştu ama babamız beğenmedi. bence çok hoş bir isim. nehir diye de öğrencim vardı hareketli sayılmazdı normaldi ama çok zekiydi
Ooo sizin maşallah çok az kalmış takviminizde rahat rahat izinliyken direktif verirsiniz babalar anne adayları gibi maalesef yapacakları işlerde dakik olmuyorlarBu akşam çok konuşulmamis buralarda..herkeste yorgunluk mu var yoksahaftaya cumartesi izne ayrılacağım inşallah yani bu son haftam hayırlısıyla atlatıp evde kızımı beklemek istiyorum lavanta keseleri, bebek şekeri ve kapı süsü yapacağım..konseptimiz kuş olacak inşallah. Evimde bolca kafes vardı onları da değerlendirmiş olurum Ela kuşuma hazırlık yapmak bile mutlu ediyor beni ama kocam bu kadar tembel olmasa daha mutlu olabilirdim..3 haftadı bebeğin odasının bir duvarı boyanacak ama zahmet edip boyamadi beyefendi..bari becerebilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?