2017 Şubat Anneleri

Ben bugün son kez eksikleri almaya çıkacağım.gerçi buralarda pek bir yerde yok ama bulabildiğim kadar artık.bulamazsam alırım, port bebe de puset de, kundak da almadım; evim küçük çok kullanamayacaklarımı almamaya çalışıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama. O yüzden hastaneden çıkarken böyle bir şey lazım.

Kızlar siz de çok uyuyor musunuz? ben En geç iki gibi evde oluyorum yatıyorum eşim gelince beş gibi kalkıyorum yemek yiyoruz, yemekten sonra bir daha yatış ve ona rağmen sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum.
tabii o kadar uykuya sabaha doğru uykum kaçıyor, kalkacağım vakit de uykum tekrar geliyor

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..

CAnım geçmiş olsun, siz bebekle iyi olunda normal i sezeryanı düşünme bence şu an. Neden oluyormuş ki bu yaralar acaba?

CAnım geçmiş olsun, siz bebekle iyi olunda normal i sezeryanı düşünme bence şu an. Neden oluyormuş ki bu yaralar acaba?
Bilmiyorum ki bende şaşırdım hamilelik öncesi alttan muayene oluyordum her ay hiç böyle birşey çıkmamıştı. Smear sonucu ile anlaşılıyor sebebi sanırım.

Suyu gelen var mu bnm bir haftadır bi kaç kere iç çamaşırım ıslanıyor başına gelen var mı doktor dinlen dedi ama tedirginim

Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum 5,5 yaş oğlumda bende saydığınız uzmanlarla ilerlemiş hatta birkaç kez Adem beye götürmüştük ilk Zaman'lar güvenli bağlanmayı sağladığımız için (belki karekteri de sakindi) zorlanmadık benim tek sıkındım yeme problemlemleri onun dışında uyku sosyalleşme sütten kesme vs hiç zorluk yaşamadık...

Çok geçmiş olsun ilkkez duydum inş herşey bebiş içinde senin içinde yolunda ve gönlünce olur...

Suyu gelen var mu bnm bir haftadır bi kaç kere iç çamaşırım ıslanıyor başına gelen var mı doktor dinlen dedi ama tedirginim

su gelince tutulamıyor ve birden bolca akıyor.tabi sonrası da doğum...benim bebeğim bir hafta erken doğmuştu ve evde suyum gelmişti.az gelmiyor yani.mart annelerinde de yazmıştı biri az az suyum geliyor diye.takip edilmesinde yarar var.

çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şey çıkmaz.

haber ver olur mu bana da. yok detayliya girmedim kendi doktorum baktı ultrasonda gözüküyor zaten.

Geçmiş olsun cnm inş 1 haftaya düzelir..

Geçmiş olsun cnm inş 1 haftaya düzelir..
Umarım düzelir şimdi de kan gelmiş peçeteye acaba yaraları ellendi diye mi kanıyor açıklık filan çıkmadı kontrolde ultrasonda da sorun yoktu. Sakin kalmaya çalışıyorum bebek iyi diye teselli ediyorum kendimi..

kan olayı vs olursa gel dedimi? içini ferah tut canım birşey olmaz inş. bebek değil senle alakalı sanırım.. sanada o şekilde söylemiş zaten..

kan olayı vs olursa gel dedimi? içini ferah tut canım birşey olmaz inş. bebek değil senle alakalı sanırım.. sanada o şekilde söylemiş zaten..
Yok demedi işin ilginci kanama görünmüyor içeride yara var iltihaplı dedi. Ki zaten içime soktuğu plastik çubuğun ucunda belliydi. Tahriş etti sanırım muayene ederken ondan kan geldi herhalde. Ama gecmezse giderim ben yine. Bebekte bir sıkıntı yok hareket de ediyor.

geçmiş olsun canım. senin sakin kalman çok önemli. dediğin gibi yaralardan olabilir

geçmiş olsun canım. senin sakin kalman çok önemli. dediğin gibi yaralardan olabilir
Evet öyle düşünüyorum hem yara var hem alttan muayene oldu bu şekilde kanlı lekelenmeler olabilir gibi geldi. Yine de ne olur ne olmaz bebeğin çamaşırlarıni makinaya attım ve yattım dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…