- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
yaaa bende merak ediyordum kızların olucaktı demi aynı dönem evlenmiştik çeyiz topiğinde de takip ediyordum seni 7 mayısta evlenmiştim senden kisa sure sonra :)sorma kız doğuruyordum az kalsın geçen hafta zor tuttuknstde sancım cıktı iki gün hastanede yattım bugün tekrar kontrole gitcem inşallah dururlar yerlerinde
sorma kız doğuruyordum az kalsın geçen hafta zor tuttuknstde sancım cıktı iki gün hastanede yattım bugün tekrar kontrole gitcem inşallah dururlar yerlerinde
ay vallahi doğursamda yüzüstü yatsam belimi felan şöyle çatır çutur çıtlatsam hamama gidip iyice gevşesem diyorum :))Ay evet ya o yüzüstüye yakın yan yatmayı bi süredir bende kendime engel olamayıp yapıyorum. aynı vicdan azabı bende de oluyo ama hiçbir şekilde yatamayınca ilaç gibi geliyo napiyim. Normal yan yatınca göbiş aşağı düşüyo gibi oluyo yumuşak yastık da koysam rahatsız ediyo. Ama ezecek kadar da yatmıyoruz yaa
Bende ağlıycak kadar oluyorum yanlarım öle ağrıyoki bi rahat pozisyon bulup yatamıyorum bugünde sabah 6 dan sonra dalmışım uykusuzlukdan ama hiç iş yapmadan yorulmuş gibi uyanıyorum dinlendiğimi hissetmiyorum bugün kontrole gidicez bakıyım ne kdr kilo almışız anne kızkuzucuğumun iyi haberlerini alınca geçer ağrılarım
haber ver olur mu bana da. yok detayliya girmedim kendi doktorum baktı ultrasonda gözüküyor zaten.
iyi bak hemen yetişmişiz birbirimizeyaaa bende merak ediyordum kızların olucaktı demi aynı dönem evlenmiştik çeyiz topiğinde de takip ediyordum seni 7 mayısta evlenmiştim senden kisa sure sonra :)
komik tabi kuduruk cadılar duramadılar bi ama korkutuyorum erken doğarsanız çingenelere vercem diyorum:) ilahi ya komik bi olay gibi anlatmışsın.. 36 yı tamamlarlar inşallah en azından . hadi bakalım bizede haber ver
ben avent ve nuk aldım. bakalım hangisini sevecek?Günaydın?
Emzik ne aldınız?
Soothie ile mi başlasak?
Ben de bundan aldım
Bana da dönmekten gına geldi. Yan yatmak sorun değil de bazen öyle bi çıkıntı yapıyorki karnımda canım felaket yanıyor ben de diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum. ah ah yüzüstü yatmayı o kadar özledim kigünaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artıkyan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)
Kuru öksürük var tavsiye si olan
Kuru öksürük var tavsiye si olan
kızlar ya ankaradan 9bucuk saatlik bi yolculukla antebe geldiğim için ayaklarım özellikle ayak bileklerim balon gibi bacağım da alt taraflar taş gibi şişmiş dünden beri inmedi bi çözümü olan var mi bu konuda
ayaklarını biraz yukarı dikerek uzan. yarına geçer muhtemelen.kızlar ya ankaradan 9bucuk saatlik bi yolculukla antebe geldiğim için ayaklarım özellikle ayak bileklerim balon gibi bacağım da alt taraflar taş gibi şişmiş dünden beri inmedi bi çözümü olan var mi bu konuda
Çok minikler daha beklesinler biraz sabırsız çıkmış bebişler sizin :) cinsiyetleri nedir acaba topik ilk açıldığından hatırlıyorum da sizi...sorma kız doğuruyordum az kalsın geçen hafta zor tuttuknstde sancım cıktı iki gün hastanede yattım bugün tekrar kontrole gitcem inşallah dururlar yerlerinde
Dinlen benim de Cts oldu çok yoruldum ayaktayım sürekli. Pazar geçti biraz. Geçmiş olsunkızlar ya ankaradan 9bucuk saatlik bi yolculukla antebe geldiğim için ayaklarım özellikle ayak bileklerim balon gibi bacağım da alt taraflar taş gibi şişmiş dünden beri inmedi bi çözümü olan var mi bu konuda
İkinci bebiş bekleyen tecrübeli anneler bu karnımız be Zaman iniyordu... Gece uyuyamadım sabah dalmışım uyanınca farkettim karnım inmiş normal mi???
Dr randevum var 37 den önce gelmesin her ne kadar zorlansamda
Kızlar park beşik aldım ama eşim rengini beğenmedi çok uygun olduğu için aldım rengini ne yapayım da yok edeyim gizliyeyim beşik rengarenk yeşil mavi kırmızı sarı lütfen yardım edin
Fotoğraf cekmeyi unutmusum şimdi de pakette malesef evde degilim okuldayim yani renkler görünmemesi için birsey yapamaz miyimNasıl birşey aldınız? resim vs varmı? değişim olabilir... rengini çokta kamufle edemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?