2017 Şubat Anneleri

Facebook sayfasında Kokos Bebekler diye bir sayfa var. Çok hoş şeyler var...

Masaaalah Can'ım

aynen benim kızda öyle bide ayaklarını surtturuyor arada resmen takla atıyor diyorum karnım yamulup duruyor hiç uyumuyor neredeyse

Oh maaşallah kuzuya az kalmış artık sağlıcakla gelsin vaktinde inşaallah. Artık iki hafta da bir olunca daha heyecanlı olur herşey

Oh maaşallah kuzuya az kalmış artık sağlıcakla gelsin vaktinde inşaallah. Artık iki hafta da bir olunca daha heyecanlı olur herşey
İnşallah canım sorma bi heyecan bi heyecansanki hemen gelcek gibi bu hafta artık çantamızı hazırlıycaz hatta yarın hastane çıkışlarını falan yıkayıp ütüliycem ondan sonra huzurlu bekleyişlerhepimize inşallah

İçimde nedenini bilmediğim bir hüzün var bu aksam Bugün bende çalışabilir raporu aldım değiştirdim diğerini kaldı 8 hafta sardı bir heyecan normal doğum düşünüyorum ama bakalım ikisinden de korktuğumu hissediyorum sona gelince

Kızlar ilk 0 3 ay arası süreç için kaç alt kaç üst kaç tulum aldınız ve kışlık mı Penye mi ?

3 haftadır bende de var canım.
Tek çözümüm yatakodasının nemini artırdım (peteğin üsyüne ıslak havlu koyyom sürekli).
O azalttı çok şükür ama daa tam geçmedi

buhar makinası alın derim.bauer marka hem çok küçük hem çok kullanışlı.odada nemli bez tavsiye edilmiyor.geçmiş olun

Biz dr gözüktük artık 2 haftaya düştü kontroller... Kaşınma için muhakkak karaciğer enzimlerine bakalım dedi doktorumuz. Bizim kız geçen hafta popo üstü duruyordu şimdi yan dönmüş baş sağda popo sol ayaklar aşağı sanırım böyle böyle doğru yolu bulur inş. Alaturka wc vs kullan kullanabildiğin kadar dedi... Kilo da narin olacak sanırım 1890 şuan uyumluymuşuz 31/6 ya...

kızlar bugun bunu sipariş ettim ogliş icin nasıl gelecek merak edıyorum

Eklentiler

• kraft-004_1-z.webp
    16 KB · Görüntüleme: 80
Ben 3 ünü de koyarım ne olur ne olmaz.. fazla olsun da eksik olmasın..

Ya bana park uayagin fotosunu markasini atarsan cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…