2017 Şubat Anneleri

Galiba.. şu son 1 ayı da hayırlısıyla atlatsaydık..

Kızlar ben bu beşiğin yeşil rengini nasıl yok edebilirim

Eklentiler

• 20161226_212025.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar e bebekte guzel kampanyalar var her güne özel. Bugun bebek bezlerinde var almayı Düşünen varsa inceleyebilirsiniz.ben bu paketi sipariş vermeyi düşünüyorum ama 2 numara bez sonra elimde kalır mi diye çekiniyorum.hani bebek çabuk büyürse yada cildi uyum sağlamazsa diye...

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 88
Doktor bebeğe küçük filan dedimi benim 29.hafta 1500 filandı.gerçi banada ileede dedi ama yinede sağlıklı olması önemli

Ben kızımı özledim 26 gün oldu görmeyeli bu hafta görüş var insallahama çok korkuyorum çünkü muayeneler başlayacak ve ben çok tırsıyorum bakalım nasıl geçecek...meleğim kaç kilo olmuş? Sağlıklı mıymış ? Kafamda deli sorular...ikeadan beşik sipariş vermiştik bugün geldi ona da bayıldım..hazırlıklar tamamlandıkca heyecan artıyor. ..Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun inşallah

canım beşiğin resmini atar misin hayırlı olsun :)

Migros da 38 tl 138 adet daha uygun 1 numara 2 numara

Kızlar
kızlar ben 15 dk suda kaynattım sadece o sekılde dezenfekte olupyormus bılgınız olsun

karnım aşırı büyüdü kızlar ya bi yere sığmıyorum artık ayakkabı giyerken zorlanıyorum çorabı botu eşim giydiriyor sağolsun bide göbeğinin altını göremiyorum artık sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…