2017 Şubat Anneleri

raportör 25 ocak ta (37. haftam oluyor) çalışamaz raporu vereceğim dedi raporumda da şu tarihe kadar çalışmasında engel yoktur yazıyor
Raporu verirken 37 yi belirtiyorlar ama siz istediğiniz zaman bırakma hakkına sahipsiniz..ben de 32 almıştım raporu pazartesi 36. Haftamda çalışamaz raporu alacağım ..yoruldum artık

CANM SEZARYEN OLUCAKSAN EGER YANINDA MUTLAKA BIRI OLMALI ABARTMIYORUM BEBEGI UZANIP ALAMADIM 1 HAFta cok kotuydum sakın tek kalma
Cnm tek kalmıycam allahın izniyle annem gelcek de yani düzenimi çok bilmez ben ayarlıyım da kolaylık olsun diye bide o tarz şeylerle uğraşmayayım sonuçda doğumdan sonra herşeyi yapmak daha güç olcak herşeyi düşünmek zorundayım sezeryan düşünmüyorum ama mecburi sezeryan olup olamıycağınıda bilemeyiz o yüzden her ikisine göre hazırlanıyorum dediğin gibi sezeryandan sonra daha zor olur herşey

merhaba kızlar

yarın bende rapor almaya gidicem inşallah.. 32+0 da olcam.. 2 hafta kadar daha çalışıcam..süre belirtmeme gerek varmı rapor için?
Belirtmem gerek yok canjm.37 kadar veriyorlar. Ama sen ne zamam istersen gidip calisamaz alıp iş yerine verebiliyorsun sonrada izne ayriliyorsun

Serhan Buğra kulağa çok hoş geliyor

Hemen hemen aynı bi 9 gün sonra tekrar çağırdı. .aklima takıldı simdi

Raporu verirken 37 yi belirtiyorlar ama siz istediğiniz zaman bırakma hakkına sahipsiniz..ben de 32 almıştım raporu pazartesi 36. Haftamda çalışamaz raporu alacağım ..yoruldum artık
Bende 36 da birakicam.dinlenmek de gerekiyor .anca dayanabilicem

Serhan bugra:)

çok güzel anlatmissin canım yaşadıklarını. benim de kafamda çok soru var ama üstesinden geliriz inşallah. tavsiyelerin için teşekkürler dikkate alicam

Iyi geceler kizlar nasilsiniz?Disardan yorumlarinizi okudum çoğu zaman ama foruma girip mesaj yazamadim.Cok hizlisiniz masallah.Sayfalar hızlı ilerliyor...
Topigimizin ilk bebeği hayirli olsun.Güzel anneciginin bol bol sutü olsun.
Calisabilir raporu alarak devam ediyorum ama çok yoruldum artik.Bebisim 2200 oldu.Esyalarimizi yıkadık utuledik,odası hazır. Yilbasindan sonra cantamizi hazırlarız.Genital bölge varisi,bacaklarda varis,belde fıtık bu kadar zorluga rağmen sağlıklı sıhhatli kucagima almak nasip etsin insallah.Ve hepimize....

Canim her gün muz,süt ve meyve ye bol bol kilo alır bebisin.Geceleride soluna yat

canım oh tertemiz oturun. IKEA fili isteyen sen miydin. alibabadan dün aldık biz. kargoya verilmiş bugün bakalım ne zaman gelecek

Kadife tulum 1 yada 2 tane aldım.Diğerleri hep penye tulum ve takim.Sizleri görünce alsam mi diye düsundum ama bebis geldikten sonra alırım diye düşünmüştüm.Kac kg doğacak, nasıl olcak bilmiyorum.Ilk bebek olunca acemilik çok var.

ben
annem 6 tulum dışında kadife almış tulum ve takımları hep canım üşümesin diye biraz yüklenmiş bende de ince şeyler yok iç çamaşırı citcitli falan

Kızlar bebek için hazirlayacaginiz cantayi neyle yikadiniz?Bebegin çamaşırlarını yikadigimiz sabun tozu ile mi?Normal deterjanla mi?Çanta hazirlayanlar nasil yaptiniz?Emzik biberon simdiden kaynatsam olur mu?Sizler tencerede kaynatmistiniz, erken mi sizce?

ben

annem 6 tulum dışında kadife almış tulum ve takımları hep canım üşümesin diye biraz yüklenmiş bende de ince şeyler yok iç çamaşırı citcitli falan
Bende 5 uzun kol citcitli,12 tane yarim kol citcitli almistim.1 tane capraz zibin.Alt patikli çok almadım ama arkadaslarim bebek cok üşür icine uzun kol citcitli,altina patikli alt üstünede normal ne giydirceksen onu giydirirsin diyor ama bakiyorum onlara cocuklari hep alerji yada dermatit,sıcaktan kurdesen falan oldular cok kararsız kaldim bu yuzden.Icine citcitli üstüne 1 takim kiyafet giydirmeyi düşünüyorum ama....

canım oh tertemiz oturun. IKEA fili isteyen sen miydin. alibabadan dün aldık biz. kargoya verilmiş bugün bakalım ne zaman gelecek

Ay evet bendim beeen aynısı mı acaba , ay ali babadan da hiç alışveriş yapmadım güvenli mi ki.. bi de o filller hep yurt dışından geliyo diye 1 ay falan sürüyo Ali baba da öyle değil mi acaba

İstanbul'da kaç saattir elektriksiziz Bebek iyi ki yok ev buz aklıma evde Bebek olsa Nasıl ısıtırdık diye geldi
Arkadasim yeni doğum yapti bebisi 40 günlük elektrikleri 3 gün trafodan dolayi kesildi.Ne dogalgaz,ne klima hicbirsey olmadığı için aygazda satilan ısıtıcı var tüple çalışıyor ondan almak zorunda kaldılar. Ilk basta tüplü olduğu için ve bebek minnacik olduğu için koku falan olur diye korktular ama koku falan vermiyor elektrik gidince güzel ısıtıyor. Aklinizda bulunsun değerlendirmek isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…